106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
LOL :D -
Azt majd lehányjuk akkor, most van még mit lehányni a frissek között is. -
Kindred Blades #47051 Minden rosszat visszavonok a T4-ről.
Láttam a Transformers 2-t. -
Az a legviccesebb h az Avatar is igy fog bebukni mint a T4 meg Transformers 2! Hűűűű kurva szép látvány, meg effect hegyek, közbe történet meg a Barátok Közttel vetekedik. Avatarnál is majd új technika meg mittomén, első hétvégén 300 milla, aztán majd jön a hideg zuhany... :) -
The Dealer #47049 Sok hasonlóság van az általam eddig olvasott kritikákban is, nem írhat mindenki különbözőt, de az IMDB-n egyáltalán nem olvastam a filmről, az említett FAQ-ból is az első 1-2-t, úgyhogy nem "ollóztam össze", annak amúgy sem volna túl sok értelme. -
Ez a kritika olyan, mintha netről (imdbről, meg abból a debil faq-ból) ollóztad volna össze :D Volt olyan mondat, amit esküszöm olvastam IMDB-n is, csak ott angolul.. -
The Dealer #47047 Ha valakit érdekel, a Transformers filmekről olvashatjátok a véleményem a linkre kattintva.
Transformers - 6/10; A bukottak bosszúja - 2/10 -
Elég öntelt vagy, így azt hiszem az én voltam a hibás, hogy egyáltalán reagáltam a beszólásodra. -
Tyű. Várj, akkor most gondolkozom....
....
Véleményem továbbra is tartom. 0-10 éves gyerekek természetesen nem számítanak. -
Mongol
hűűű
ütött!
maximálisan 10/10 -
Mindegy de azért te vagy a király, hogy megmondtad a frankót, hogy az aki élvezte a filmet egy agyhalott szar. Azért kicsit gondolkodhatnál mielőtt ilyesmit írsz. -
Dehogy mutatok utat, ha nincs agyad, minek mutatnék bármit is???
-
Köszönöm, hogy ráébresztettél, hogy valójában nincs is agyam. Köszönjük Blasta mindenek megmondhatója, hogy fény vagy nekünk a sötétségben és megmutatod a kivezető utat. -
sandor8206 #47040 jeeeeeeeee
-
sandor8206 #47039 azért mondtam én is -
Nimród Antal rendezi az új Predator filmet!! -
Ice Age 3 -
Sokkal kellemesebb mint a masodik resz. Hihetettlen, hogy ugyanazok a karakterek, ugyanazok az arckifejezesek meg mindig meg tudnak rohogtetni, es meg aranyos is volt a sztori. Vegig elvezni lehetett, hozta a elvart szintet.
-
Kurvanagy. :)))
Ilyen banális logikátlanságok mellett aki ki tudja kapcsolni az agyát, és elvezni tudja ezt a fost, annak egyszerűen nincs is olyanja... -
Nyitóhétvége után már közel kétszer akkora volt a *bevétele, mint Terminator jelenlegi *összbevétele. Nem egy súlycsoport a kettő.
*amcsi -
haverom hozta h ezt nézzem meg mert ennél nem jobbak az angol verziók sem
kár volt...
azért megnézem még eredeti szinkronnal is :P -
sandor8206 #47033 ja, ok :-) -
Ha már egyszer gépen nézted miért pont a szinkronosat szedted le, vagy direkt, hogy azt is szidhasd? -
Terminátort bocsi :) -
sandor8206 #47030 Legalább a Terminátor megverte jegyeladásban?
-
Transformers 2
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na jólvan 1 kérdés: MI A FASZ VOLT EZ??? nem tudom h ki volt a célközönség, mert a szar poénokból ítélve a 10 évesek! A történet még nem volt gáz,a CGI is tökéletes, az összes effect oké, de az óvodás faviccek úgy felbaszták az agyam h kb. 5x állítotam meg! Besütizett anyuka, meg hentessé lett ügynök, öreg járóbotos transformer, és az a kis robotszar télleg megdugta Megan lábát?? Meg az a 2 másik nyúlfejű autobot is egy kalap sz@r volt! Minimaxtól nyúlták az ötletet?? Így elbaszni hülyeségekkel egy filmet...
A szinkronról nem is beszélek, mert az a másik ami egyenlő volt a semmivel! Egyik jelenetben Acélfej, másikban már Ájronhájd. Döntsük már el!
Többet nem is várok ettől az évtől már! Legalább a Terminátor megverte jegyeladásban! -
Real13 #47028 Jékorszak 3
Nem ez lesz az év animációs nagy dobása, de kellően szórakoztató és pörgős mozi ez ahhoz, hogy többször is meg lehessen nézni...
7/10(8-as, ha 3D) -
remélem nem lesz olyan dögunalom, mint az underworld -
OMG OMG OMG OMG OMG :OOOO -
sandor8206 #47025 te se szállj el magadtól -
Kurafi #47024 Te biztos egy vérig sértett Győzike rajongó lehetsz.
-
sandor8206 #47023 azért el ne szállj már magadtól -
Buta emberek kifogasai. :D
Mivel a szorakoztatasnak is vannak szintjei.
Na de persze az ilyen emberek szoktak reagalni emigyen "Hú gecó láttad azt vazzeg, ahogy felrobbant az a böhöm nagy kamion? Az volt ám az übercsászárság öcsém. Tök zsír, mert az egész film tele volt ilyenekkel."
El is mond ez mindent a szinvonalrol. Ilyeneknek lehet eladni a Gyozike showt is a tobbi pedig magyarazat csupan. -
Hetedik/Se7en
Még gyerekfejjel néztem meg utoljára és akk még nem is értettem, meg nem is nagyon érdekelt az ilyen típusú film, de igy újranézve hihetetlenül lekötött. Egy kellően beteg történet, zseniálisan megkomponált szerkezeti egységek, Morgan Freeman és Brad Pitt tökéletes játéka, és Kevin Spacey kellően bizarr karaktere emelik olyan magaslatokba ezt a filmet, amelyet azóta más ilyen témájú alkotásban nem láttam. A befejezés pedig amilyen váratlan, éppoly beteg, és drámai.
Aki még nem látta, az ne hagyja ki, mert hihetetlen nagy! -
nagyon jó transformers 2 faq
tulajdonképpen annyi, hogy tök profán kérdéseket tesz fel a filmmel kapcsolatban, őőő vicces na :) -
The soviet story
9/10
Megdöbbentő dokumentumfilm a kommunizmusról. Ajánlom mindenkinek megtekintésre. -
engem az ilyen nagy áruházakban 200Ft-ért kapható papírdobozos dvd-kre emlékeztet, amire ugyanígy ráírják a film alapját és még ki is emelekik az ilyen kemény szavakat :) -
ba32107 #47017
-
Szerencse dolga(Lucky You) -
ba32107 #47015 Melyik az a film, ami egy póker bajnokságról szól, és a legvégén apa és fia játszanak egymással? Nem jut eszembe a címe. -
ba32107 #47013 Ennyi erővel a Gyűrűk ura annyiból áll, hogy elvesztenek egy gyűrűt és visszaviszik a gazdájának, semmi extra...