106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
oh thx h irtad, mert tuti lecsúsztam volna róla :) -
Seten #47303
Mega Shark VS Giant Octopus
Csak egy pár kulcsszót írnék le, amiből azt hiszem mindenki leveszi a lényeget.:
- Lorenzo Lamas
- egy cápa és egy 747-es (ami repül!!)
:)
-
Real13 #47302 CHUCK
Ha már ma este az egyik nagy kereskedelmi csatorna elkezdi adni...Remek sorozat, vicces, pörgős, elég nagy kedvencem lett.
9/10
UI: NEM az rtlklub fizetett promóját olvashatjátok :D -
-
Semmi gond, majd ha újra megnézed ezekkel az infókkal csak még jobban fog tetszeni ;) -
jah értem :D na ezt a filmből nem tudtam volna kibogozni. -
azt, hogy elérte a célját a dolog úgy értem, hogy más is fennakad ezen, ez a természetes. "senkiből isten". ezen a képregénybeli világ is kiakadt, még a filmben is benne van, hogy ha ez a dolog megrémít, akkor minden rendben van vele
az összerakás meg: az intrinzikus mező atomjaira szedte Ostermant, újra össze kellett raknia magát atomról, atomra. gyerekkorában ugyanezt tette órákkal (mármint alkatrészekkel, nem atomokkal). ez is benne van a filmben
"az emberek 99,9% inkább pusztítana mint teremtene!"
inkább azt tenné, amit ő: leszarná az egész létezést. aztán ugye felismerte, hogy ez nem így van. nem akart pusztítani, mert még annyiba sem vette az emberiséget, hogy elpusztítsa őket. jó persze, először még segített, aztán ugye egyre kevesebb emberség maradt benne (és ruha rajta, csak hogy kivetüljön a dolog), mígnem rájött, hogy maga a létezés milyen csodás dolog, blablabla -
dögöljek meg ha értem na de mind1 ne akadjunk fenn ezen :)
#47296: megváltozna az biztos, de az emberek 99,9% inkább pusztítana mint teremtene! -
Ha Te egyik pillanatról a másikra egyszerre látnád a saját múltadat és a jövődet, sétálhatnál a nap felszínén vagy TEREMTHETNÉL BÁRMIT talán megváltozna a személyiséged Neked is... -
Egyet kell értsek
Sokkal jobban bejött most mint anno a moziban, bár én azokat a plusz részeket különösebben észre sem vettem
Maga az egész film nagyon komoly, egy szóval: EPIC
(és újranézüs itthon még párszor) -
azért néz ki így, mert a tökéletességre törekedett. Manhattan tulajdonképpen egy két lábon járkáló Vitruvius-tanulmány -
"aztán hirtelen Isten lett belőle! nekem ez nem fér össze..."
akkor tökéletesen elérte a célját nálad is ez a dolog :) mondjuk, ha csak egy takarítót szed szét a mező, ő nem tudta volna összerakni magát. ehhez kellett a doki múltja -
Engem az is érdekel, hogy előtte is kigyúrt állat volt-e nagy fasszal, vagy ezek együtt járnak egy ilyen balesettel
-
hát ez a baleset, Manhattan aki az emberiség felett áll, életet teremt vagy elpusztít, csak kis nyomi fizikus volt a balesetig, aztán hirtelen Isten lett belőle! nekem ez nem fér össze... -
ha életképes lesz a 3D-s TV, akkor pár éven belül úgyis minden LCD/plazma ilyen lesz -
Inquisitor #47289 Ezért is nem fogják támogatni, egy csomó nagy 3D stúdió jelentette be mostanában, hogy a szinesszemüveges 3D megoldást nem kívánják támogatni se mozikban, se otthoni közegben.
Vegyen szépen mindenki új 3D tévét, meg LCD/3D szemüveget, aki nézni akarja? Mert a mozit még megértem ... -
Behonyám, alig várom! -
"Dr. Manhattanné való alakulása számomra kicsit hülyeségnek tűnik,"
mi nem tetszik benne? a filmhez képest természetesen a képregényben kicsit többet mondanak erről, bár ott is csak a sci-fi vonalat erősíti + az óra miatt sokkal-sokkal több benne a dráma. non-plusz ultra módon kötik össze Osterman életének fontos pillanatait
btw, év végén jön az ultimate-watchmen, amibe implementálva lesz a tales of the black freighter is. ez egy 25 perces animációs film, a képregényben lévő képregényből
ilyen-e:
-
Seten #47286
Más filmjüknél is volt ez a több címen futás.
Sőt, asszem ez a folytatása a "Isten megbocsát, én nem"-nek:
Négyen egy Ave Mariáért = A pirinyó, a behemót és a jófiú = Bosszú El Paso-ban
-
Ha színszűrős szemüveges megoldás, az azárt szar, mert nagyon leveszi a fényerőt (a színszűrő). Másmilyet meg hagyományos TV-n nem nagyon lehet. -
Lipi1980 #47284 Most olvasom, hogy a Véres Valentin DVD-n limitált kiadásban 3D-s szemüveggel (2 darabbal) lesz kapható!
El tudom képzelni, hogy milyen hatása lehet, ha pl. én a 70 cm-es Pana tévémen nézném meg... Bár szerintem ezen a hatáson az sem javítana, ha pl. az a 600 eFt-os új (LED technológiás) Samsung TV-n nézném végig, BlueRay lejátszóval... -
Én most többször egymás után megnéztem a több mint 3 órás rendezőit és fáintos ez akárhányszor, sőt! Minél többet nézed, annál jobb! Kár, hogy moziban csak 1x láttam és nem valószínű, hogy hozzánk behozzák a rendezőit... -
Watchmen
Párnapja elkezdtem nézni, de vmiért félbeszakadt, és most igy hajnalban gondoltam bepótolom. Nos hát a sok negatív vélemény ellenére nekem tetszett, bár az tény h elég furcsa szálon mozgott a film. Én nem vártam egy DC vagy Marvel féle szuperhősös filmet, aki arra készült annak érthetően nem tetszik. A történet kicsit kusza nekem még igy frissen, volt amit nem értettem, főleg az elején, és késő volt a fonal végét megkeresni.
A karakterek faszák lettek, a zúzások is odabasztak, CGI is kipiálva, viszont az elején a zenék számomra érthetetlenül nem kapcsolódtak a jelenet/ek-hez. Tényleg egy vegyes érzelmeket kiváltó film, talán a képregény ismeretlensége az ami megosztotta az embereket, de ezzel nincs is gond. Jah és ha vki nem látta még, akk szigorúan eredeti szinkronba!!!!!!(bár a meagyart nem hallottam,de az eredetinél úgy sem jobb)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah még egy negatívum: Jon Osterman balesete és Dr. Manhattanné való alakulása számomra kicsit hülyeségnek tűnik, abszolút nem illik az addig kiakalult karakteréhez ez a történet. De ez már nem a film hibája hanem a sztorié :) -
Isten megbocsát, én nem
Első Bud Spencer & Terence Hill film, még nem a klasszikus pofozgatós, hanem inkább komolyabb stílusú, "tipikus" western. Ami érdekes, hogy port.hu-n ezt írták:
"A mulatságos és izgalmas kalandok során hatalmas pofonok csattannak, amit csak a kacagtató poénok száma múl felül."
Ehhez képest pofozkodás kb 10 másodperc van, öldöklés, kínzás több, poénok elvétve:) Szóval ez még nem klasszikus BSTH film. De én ennek ellenére élveztem.
Érdekesség 2.0: A film 3 féle címmel, és szinkronnal jelent meg országunkban, amik ráadásul úgy tűnik, hogy még a film alapvető hangvételére is kihatással vannak. -
Na persze én meg majd jól elhiszem, hogy senki se nézett egy filmet se meg szombat meg vasárnap este
-
Max Manus
7.5/10
Annak ellenere, hogy Norveg film le a kalappal, mert nagyon jol megcsinaltak. Aki szereti a haborus/tortenelmi filmeket az ne hagyja ki. -
hmm, nekem az is tetszett:) -
viizo #47277 kézikamerás volta ellenére nagyon remélem hogy jobb lesz, mint a Cloverfield nevű borzalom -
OMFG NEED. -
áá végére már sokat mutattak, nem szeretem az ilyen trailereket -
-
District 9
akarom...most! -
Egyébként ma lesz Rothrock egyik filmje a retken. Biztos fenomenális alkotás az is. -
xxxpaulxxx #47271 én mostanában, amikor ráértem tvzgetni rájöttem, hogy az a film, aminek az elején bemondják a szinkronhangokat, meg ilyesmiket... nah az a TV-s film... és annak a nagy részét kerülni kell de nagyon:D:D:D
Ilyen volt a kb 2 nappal ezelőtti múmia átka is, ami egy összefüggésektől mentes baromság volt:D -
Ez nagy film lehet. 50-en túl is lekaratéjozzák a gonoszt. -
jefferson83 #47269 Megvan DVD-n, bontatlan csomagolásban :ASDASDASDAD Irigykedtek mi? :P
Extra: Így készült...
-
Jaj! A három isten csapása egy filmben!
ááááááááá...- :D -
Hi!
Használ itt vki KMPlayert?
Eltűnt az a kis térben scrollozó filmlista ami egyből megjelent a player indításakor.
Nyálazom át a kurva opsönzt de nem találok erről semmit.
Vki pls árulja már el, hog tudom bekapcsolni azt a fícsört!
Thx előre is! -
Oszi #47266 Brüno
A nyár legjobb vígjátéka,nálam veri a Boratot sokkal pörgősebb,ütősebb poénokkal teli,egyedül a "story" túl gyors levezetése hagyott egy kis hiányérzetet.A vége szerintem zseniális volt.
9/10 -
hapi #47265 MIndenben egyetértek de szerintem a vége az értelmetlen kidolgozatlan ezért 6/10 nálam