106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MerlinW
    Bocs, valóban:D
  • jefferson83
    Ne vegyük el a spanyoloktól a REC c. filmet :)
  • Watchmen
    Jakuza:

Attól mert neked működött a Gyűrűk ura a vásznon attól még lehetnek olyanok is akiknek nem. Pl. én! Nekem egyáltalán nem jön be a film.
    Maga a világgal van gondom soha nem vonzottak a régi cuccok. A történet se köt le igazán.

Szóval ez megint más kinek mi fekszik a vásznon.....
  • MerlinW
    Watchmen: Pár évvel ezelőtt olvastam a képregényt, mostanában néztem meg a filmet (+20 perces director cut-ot), nekem tetszett nagyon. Igaz érteni is kell a filmet nem csak nézni. Ez nem DC/Marvel történet.

Land of Lost: Disney minőségű családi elb@szott vígjáték, időutazással, dinoszauruszokkal, gyenge poénokkal. Tehát a szokásos.

Terminator Salvation: Egyszer nézős, látványos de felejtős.

Transformers 2: Egyszer nézős, látványos de felejtős.

Fanboys: Star Wars rajongós hülyeséges vígjáték, SW fanoknak jóság, többieknek nem biztos.

Sex Drive: Vígjáték, neten megismert bombázóhoz utazunk messzire hülye haverokkal szexelés céljából, jól. Tetszett.

Quarantine: Blair Witch, Cloverfield féle kamerás horror egy helyszínen, (a francia Rec. c film feldolgozása). Kicsit hosszúra sikerült, de egyszer jó volt.
  • Tyler1
    bocs egy nem-et is kihagytam, tehát "nem a legjobb film" ezt akartam írni.
    de mind1 én befejeztem az offot, azért kiváncsi lennék te mit tartasz jó filmnek, csak h tudjunk már mi is hülyeségekbe belekötni...
  • [Jakuza]
    Jo akkor azert pukkadt ki, mert a kutya nem kivancsi ra, mert nem erdekli az embereket :D Persze ettol meg a legjobb film ami comic atdolgozasbol keszult "SZERINTED" :D
  • szucsy89
    több mint 100új üzi egy nap alatt? milyen szuperüber film jött ki?:D:D
  • Tyler1
    *tereltem sry
  • Tyler1
    nem teremltem de köze nincs h Up-nak a Vaccsmenhez hiába termelte túl. Az h kipukkadt azért volt, mert mindenki aszitte h Batmansupermanpiderman féle comic feldolgozást lát, a comicot meg a 70% sztem nem is ismerte. A másik h az egész film egy kibaszott nagy katyvasz amit kikell bontani agyban h megértsd, és akinek nem megy az nyilvánvalóan nem értékeli úgy a filmet mint aki érti. Én nem mondom h a Vaccsmen a legjobb film, de pont azért különleges mert köze nincs az eddigi comicfilmekhez. Kicsit vegyülnek a műfajok a filmben és ezt nem tudják feldolgozni az emberek.
  • [Jakuza]
    Ez ugy erzem az eros tereles resze.
    A Watchmen az elso hetek utan kipukkant mint egy lufi. LEhet pont ezek miatt a negativumok miatt, amiket mar tobben leirtunk.
  • Tyler1
    na az Up-ot hasonlíthatgatod a Vaccsmenhez....
    apropó tudtad h a Titanic is többet termelt????
  • [Jakuza]
    Alig hozott plusz bevetelt, tehat elmondhatjuk, hogy nem csak olyanoknal mint en.
    Az UP haromszor annyit termelt animacios film letere.
  • Tyler1
    de robbantott csak nem olyanoknál mint te! amúgy CGI nélkül elég nehéz lett volna megcsinálni!
  • [Jakuza]
    Mert nem is robbantott !!!!! Ellenben ez is teli volt CG-vel, kar mast allitani.
  • Tyler1
    hát pont ez a lényeg h ez nem is CGI-al robbantott!
  • [Jakuza]
    En mar megindokoltam, raadasul nem is azt mondtam, hogy szar hanem, hogy korulbelul olyan 6.5-re taksalnam egy tizes skalan, mert nem sokkal emelkedik ki az atlag filmek kozul.
    Manapsag meg CG-vel tele a padlas, de nem attol valik egy film jova.
    Olvass vissza a tobbit megtudod.

• Dynamic
    Látom nem érted. Azt mondtad, hogy nem tudjuk megindokolni, hogy miért jó a film, miközben speciel én már x-szer leírtam, hogy miben jobb, másabb, eredetibb, mint a hagyományos comic-ok.
    Én leírtam, tehát amit állítasz, nem igaz. Még mindig nem érted, ugye?
  • Tyler1
    te megtudod indokolni h mért szar??? azon kivül h szted unalmas???
  • [Jakuza]
    Ne magyarazkodjal mar.
    Egy:
    Nem tudsz te bizonyitani semmit.
    Ketto:
    Meg azt sem tudtad megindokolni mitol jo az altalad oly nagyra tartott film.
    Harom:
    Semmi nem tortenik, csak bizonyitja, mekkora primitiv ostulok vagy.
  • desigo
    jól elvitatkoztok :/
  • Dynamic
    Ha kijelentem, hogy hazudtál az mitől személyeskedés, főleg ha jogosságát tényekkel alá tudom támasztani? Ez valami hülye beidegződés. Ha még azt mondtam volna, hogy hazug f*sz...
  • [Jakuza]
    Na de abban a filmben a rendezo tokeletesen tisztaban volt azzal, hogy kell banni a filmmel es a nezo hogyan fog viszonyulni hozza.
    Lehetett volna ott is orakat regelni a palantirok, eldak, noldak vagy kutyafule torteneterol, de az a tortenet szempontjabol masodlagos es csak a nezo figyelme lankadt volna tole. Pont a szoges ellentetje a Watchmennek, ellenben legalabb pont nem esett bele ebbe a hibaba, ami csak asitozassal toltotte volna el a nezot
  • Shep
    Hát filmen nem is jó, na de a könyv azért nem rossz. (Filmben egyébként az első rész még tetszett is, de a többi ...)
  • SötétBarom
    Ha komolytalannak nevezlek, ugye nem kell aggódnom a jogi következmények miatt?
  • [Jakuza]
    Nem en nem azt csinalom ellenben te szemelyeskedsz, mert nem tudod elviselni, hogy a draga magasztos filmedet unalmasnak titulaljak. Ezt nevezik amugy a magyar jogban becsuletsertesnek.

Egy pelda ra "Te hazug!” mondatok alapján a bíróság kötelezte Racsmányt, hogy 15 napon belül fizessen
    100 000 Ft-ot Buday Pálnak. Racsmány tagadta, hogy a „hazug” kifejezést használta volna, s fellebbezett az ítélet ellen. A Pest Megyei Bíróság másodfokon helybenhagyta a bírság összegét, ám a „hazug” kifejezés elhangzásának megállapítását mellőzte."

Szoval jobb ha visszaveszel ebbol a stilusbol, fokent mivel veled szemben se hasznaltak ilyen szavakat.
  • sandor8206
    ha már felhozta valaki a gyűrűk urát, tökéletes példa arra, hogy kell egy művet feldolgozni, hogy filmen is működjön és dramaturgilag hozzárakjon a műhöz!
    Pl: Bombadil Toma kihagyása, ha műhöz való hűséget nézem szentségtörés, jó karakter stb. de a film nélküle is tökéletesen működik, csak egy érdektelen mellékszál lenne.
    Vagy a halottak megjelenése Minas Trithben, hogy nézne ki a filmben, hogy 20 percet szarakodnak velük, hogy meglegyenek és harcoljanak és egy kalózflotta kicsinálása után már szélnek is eresztik őket!
    Dramaturgilag és a film szempontjából kitűnő a változtatás, a csaták csúcspontja lesz hatásilag, érzelmileg, hisz a megérkezésük váratlan (utolsó pillanatban, mint felmentő sereg) a film ezzel "felmagasztalva" megszerzésüket->ezáltal Aragornt is-> A király visszatér
  • Kicsikiraly
    most néztem meg a 10.000 BC-t... a megnéztem túlzás, az első 8 perc után ki kellett kapcsoljam :D vmi pocsék volt már ennyi is, nem tudtam végignézni, nem ajánlom senkinek.
  • Dynamic
    Miért is? Hazudni: magyar ige, azt jelenti, tényeket elferdíteni, a valóságot megmásítva közölni. Te pontosan ezt csináltad. Akkor miről beszélünk?

És hülyeséget is írsz. Mi a tököm az az "események gyújtópontja" álentelektüel okoskodás? Ha eljutottál a film végéig, és végighallgattad Adrian monológját, akkor rájöhettél volna, hogy olyan események történnek már a film elejétől fogva folyamatosan, amelyek lényegi része a végkifejlet bekövetkezéséhez.
  • Tyler1
    na a gyűrűk ura az aztán kurva nagy film! 3 részen keresztül egy fostos gyűrű visznek a hegyre! csaták meg mindig ugyanazok, sok az ellenség de végül még is győznek mer mindig szövetséget kötnek...
    amúgy nincs bajom a gyűrűkurával, de fogadd el h nem minden film neked van csinálva. és attól nem szar egy film, mert neked nem tetszik.
  • sandor8206
    látod még a végén felfogod, hogy nem kell pörögni arra akinek nem jött be (most nem rólam van szó)
  • [Jakuza]
    Szerintem otthon a csaladodban probalj igy tarsalogni, talan ott befogadobbak lesznek az ilyen beszeddel.
  • Tikal #47433
    na nekem a gyuruk ura volt dögunalom, első rész pláne... az utolso meg aztán mindenképpen, hiába voltak csaták, már nagyon unalmas volt a frodo vergődése a gyűrűvel.... flame on :)
  • Dynamic
    Már megint hazudsz.
  • Dynamic
    "...de ez unalmas lehet annak akit egyszerűen ilyenek nem érdekelnek"

Nem szívesen eszi meg a babfőzeléket, aki nem szereti a babot. Mik vannak!?
  • [Jakuza]
    Felesleges szajat tepni meg azt sem tudtak megindokolni, hogy miert is jo a film.
    Mar pedig ha nem tudjak, akkor ertheto, hogy nincs mirol vitazni veluk, hiszen csak hoztak egy emocios dontest, de a tartalmat mogotte nem latjak.

A film unalmas, fene nem kivancsi arra, hogy a szereplo mit csinalt 1,5 oran keresztul, amikor lelehetett volna vezetni a toredeke alatt es a film lenyegi reszevel foglalkozni.
    Teszem azt egy Gyuruk uranal megtudtak oldani, hogy ne fulladjon unalomba a bevezetes. Pont ezt az orok szabalyt rugtak fel, miszerint a bevezetesnek vagy "eloszonak" a muben, rovid de tomornek kell lennie.
    Ezzel szemben a bevezetest retesteszta modjara nyujtjak, mikozben a nezo figyelme pedig egyre lankad. Mire a esemenyek gyujtopontja bekovetkezik addigra ugy vagy vele, jo lenne ha mar befejeznek, mert mar nem tudjak felkelteni ujra a figyelmedet semmifele ujabb fordulattal.
  • Tikal #47429
    hát ige, nem is egy átlagnézőnek valo, akinek az agya a 9perces filmekre van beállva :) tényleg hosszu film, és lehet unalmasnak is tunhet valakinek.... haver nem birja végig nézni a jo a rossz és csuf-ot, neki unalmas, nem szol semmiről... hát most erre mit mondjak? :) szerintem meg egyik legjobb...
  • sandor8206
    Természetesen ez a legegyszerűbb faékezni meg IQ, semmit nem értettél meg a hozzászólásomból, most nem azt vitatom, hogy minőségileg jó vagy rossz a film, hanem film "technikailag" nem tud működni a film egy átlagnézőnek, mert a 3 órából gyakorlatilag csak a fele viszi a fősztorit a többi gyakorlatilag csak "mellékszál" ami a karakterek háttereit, múltját mutatja be ezáltal későbbi motivációikat érthetjük meg és tetteiket, de ez unalmas lehet annak akit egyszerűen ilyenek nem érdekelnek.
    Pl: azért hoztam fel Hollis Masont, mert egy 10 részes minisorozatban többet szerepelhetett volna és a halála "számított" is volna valamit, de így csak annyit "érez" az ember mint a sikátorban le vert bandatagoknál, ki lett nyírva egy 20adrangú mellékszereplő, akinek a halála vagy további élete tökmindegy, sztori szempontjából érdektelen

A lényeg az összes kérdésemre semmittevő választ adtál (főleg úgy, hogy azokat te hangoztattad), bizonygatod felsőbb inteligenciádat stb. ennyit érsz kb.
    Szóval nem látom benned a mélységet a mondanivalót, csak fröcsögsz.
  • Dynamic
    Ügyes vagy. Mindjárt én is rakok be paródiákat a Keresztapáról, a Ponyvaregényről, a Star Warsról... bizonyítván, hogy szar filmek.
  • [Jakuza]
    Ez a kiraly mely ertelem a filmben, kb ilyen izgalmas is mint ez a kis video. :"DDDDDD

• Dynamic
    "Igy lehet a tenyeket elferditeni"

Mondod te, aki folyamatosan ferdítesz, ezzel a mélység dumával.

Mellesleg ha nem a 100 legjobb könyv, hanem "csak" a 100 legjobb novella egyike, akkor abból egyenes következik, hogy mégis csak szar a Watchmen?
    Én inkább az ilyet megnyílvánulást mondanám a szánalmas kapálózásnak.