106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én a könyvet nem olvastam (a 4.rész után valahogy abbamaradt), de hugom nagy fan, minden könyvet minimum 2x olvasott (a 7.et most kezdi harmadjára pl.) és ő is ki volt akadva hogy mennyire szar lett a film...szerinte csomó fontos jelenet kimaradt, és ha nem olvasta volna a könyvet nem nagyon értette volna a filmet...de mind1, én nagyjából értettem, elment egynek, de moziban nem érte meg megnézni, inkább leszedtem volna trrentről:) -
A világ 10 legnagyobb hatású filmjének egyike szvsz -
az Into the wild az smafu? -
Nacho Libre Jack Black-kel, másztszí! -
Azt hittem az elobb ezen megpusztulok (Tv2)
:DDD -
ma volt a Trója a tv-ben és ezen felbuzdulva próbáltam keesgélni vmi ilyesmi történelmi filmet a közeljövőben, de nem találtam. Esetleg vki tud vmit? -
IMDB-n holtversenyben első a szériában (7.7, bár ez még 1-2 tizedet valszeg megy lefelé), rottentomatoes-on 3. helyezett 83%-al, metacriticen pedig szintén 3. helyezett 78 ponttal.
Ezekből az adatokból az derül ki egyértelműen, hogy nem lóg ki a sorozatból, és ha már választani kellene, akkor inkább a jobb részek között emlékezünk majd vissza rá.
Nyilván van akinek a kedvence, van aki pedig gyűlöli, de a fent említett adatatok képezik a "reprezentatív" közönség-, és kritikai véleményeket, feltéve ha elfogadjuk ennek a fogalomnak a létezését.
Én még nem láttam:) -
Knights Of Bloodsteel
Farkasölő óta kivagyok éhezve egy kis high fantasyra, - már beértem a legend of the seekerrel is - sajna ez a film sem nem elégíti ki éhségem.
Még a sztori el menne, a táj is csodaszép, de a főgonosz cseppet sem félelmetes (mintha a babylon 5-ből kölcsönözték volna a maszkját, aztán a sárkány már megint kidolgozatlan ps1-es grafikával)
A lovak is hiányozbak, a főhőseink jobbára gyalog araszolnak száz kilómétereket, néha megtámadja őket az ellenség, 3-4 fő(((...és persze egy tarisznya vagy batyu sincs náluk a hosszú vándorlás alatt, mégis mindig kezükba akad ami kell....
Ja és nyúlik mint a rétestészta, vagy 3 órás.....
Sza'l, várjuk a Hobbitot..... -
Harry Potter
eddig a legszarabb rész volt sztem, és még hosszúra is sikerült:\ -
gran torino 10/10
kiváló film, nézzétek meg -
Watchmen 10/10
Nem tudtam miről van szó úgy vágtam neki és nagyon lekötött, hatalmas, jó sztori. Rorschach naplója: október 12, 1985. Ma este New Yorkban meghalt egy Komédiás. Valaki tudja, miért. -
Alan Moore (Watchmen) képregényének feldolgozása -
Titanicot én még nem is láttam, nagyon nem is érdekel :) -
Terribly Happy (Frygtelig lykkelig)
a skandinávok már megint megmutatták)))
lassan ott tartok hogy ha hallok egy új északi filmről már remeg is a gyomrom a várakozás izgalmától)))
Karlovy Vary-i filmfesztiválon tavaly Kristály Glóbusszal díjazott film, és valahol olvastam is hogy "...egy vérbeli skandináv moziélmény és a rá jellemző abszurd slamasztika....".
talált!
maradandó élmény......
amúgy én a titanicot nem bírtam végig nézni, többször neki láttam, de nem ment, csak felidegesített.
amúgy nem áll messze tőlem a romantika, nagy rajongója vagyok Jane Austennak, vagy Sarah Waters könyvjeinek, filmjeinek. A Fingersmith-et évente megnézem))) -
Varjal. Titanic azert 1997-es film, akkor minden mashogy volt felfogva. En akkor lattam es nem tobb mint 10 evvel kesobb... -
Titanic akár lehetett volna megható is, de nekem már kicsit kínosan csöpögős volt.. :| Gump az jóság, Csodálatos elme is, U93-at nem láttam.. -
Te, nekem peldaul a kov filmek utottek erzelmileg. Kurvara bele tudtam magam elni, es teljesen atjottek.
Forrest Gump
Titanic
Csodalatos Elme
United 93
(Istenem mit fogok kapni a masodikert :DD)
-
sandor8206 #47768 nem művészi, inkább nyomozós Hasfelmetsző Jack után -
De van történés rendesen, tehát izgalmas, vagy inkább ilyen drámai elgondolkodós művészi? -
Nagyon jo film! -
Elsot nem lattam meg, de bepotolom, viszont az Oldboy az mindent megmozgatott csak erzelmet nem .... -
Lesz ma este az m1-en a Pokolból című Jhonny Depp-es film. Milyen, izgalmas, érdemes megnézni? -
sandor8206 #47763 nálam az egyetlen jelenet amit akárhányszor nézek mindig "pityergős" a Forrest Gump-ban amikor Hanks a csaja sírjánál a film végén mesél a kis srácról, hogy milyen okos stb. Hanks játéka, a szöveg, a zene-tökéletes!! (persze ahogy az egész film) -
luckyboi #47762 Hirtelen az Elefántembert és az Oldboy filmeket ajánlom az érzelmek megmozgatására. -
Lehet benne van az, hogy mar annyi ilyet lattunk, hogy mar nincs meg meghasson... Nem tudom, nalam utoljara erzelmileg az United 93 utott... de az nagyon... Azota semmi. -
Érdekes módon rám sem volt hatással, pedig elég érzékeny vagyok az ilyen befejezésekre. -
hirtelen ő ugrott be Travoltáról. -
Pierre Morel (Taken, B13) új filmjének az előzetese
-
Fireball
kosárlabda thai módra:D de dúrva, zúzzák egymást rendesen, nekem tetszett;) -
Hat mi megneztuk, de semmilyen erzelmet nem valtott ki belolunk. Valamiert azt hittem rohadt jo film lesz ez, de nem... tul sok ilyet lattunk mar...
-
The Wrestler
Majdnem elsírtam magam miután vége volt. HARD.
No rating. -
nekem a HD kamerával semmi bajom nem volt... a történetet meg ott rontotta el hogy tul valoságosra vette, nagyon dokumentarista akart lenni, több volt ebben a sztoriban sajnos mint amit kihozott... -
akkor jó, nem csak én találtam szánalmasnak... -
Jégkorszak 3
pfff, unalmas volt, kb 1x tudtam nevetni az egész film alatt, ami a gond,hogy a moziban az átlagéletkor 12-es korosztály se nevetett csak nagyon-nagyon ritkán,pedig ez nekik készült főleg...
5/10 -
1000%-ig egyet értek!
Kalap kaki -
Public Enemies -
Istenem... ova intek mindenkit! Nem moziba nezendo film! Tobb mint 2 oras idotartama alatt osszesen 15-20 percnyi eredetiseg van benne, az osszes tobbi resze unalmas, 1000x latott kiszamithato jelenet, baromi gyenge szineszi alakitassal. Bale olyan szinten volt unalmas, hogy az mar fajt, mig JD a vege fele kezdett erdekes lenni. A kamerarol meg ne is beszlejunk, tudom hogy direkt volt, de neha azt hittem Baratok Koztet nezek.
Borzalmas csalodas szamomra. -
The Dealer #47749 19 filmről olvashattok röviden a júliusi Shortcutban, köztük a Vissza a jövőbe trilógia, a Hetedik, a Kettős játék, a Másnaposok, a Men in Black és az Addams Family filmek.
Jó olvasgatást! -
"vannak mezők...végtelen mezők..."
akkor még érdekes volt ez az embertenyésztés,most már elég elhasznált,de a film érdekesnek tűnik. -
Alien trespass
és
The Land That Time Forgot
mindkettő remake, azoknak ajánlom akik fiatalon akarnak meghalni unalmas, látványnélküli scifiken.
- nem is szólva hogy a dinók mintha a ps1-es Turok játékból léptek volna elő.-
nem bírtam egyiket sem végig nézni(((((
-
ba32107 #47746 Hohó, én is bírom az arcot, köszi, már töltöm is :D