106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
már bocsi, hogy ezt kérdem, de megnézted te egyáltalán ezt a filmet, vagy csak a tartalmát olvastad el, és levontad a következményeket 
ugyanis láttam már pár oscar-os filmet (gondolom ezzel nem vaok egyedül),
volt közte sok, ami nemhogy több, de még csak 1 oscar díjat sem érdemelt volna..
no ez pediglen egy olyan film, ami igenis megérdemelte a díjat, mert minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell:
akció, dráma, humor és persze a szerelem..
megértem, ha ez nem a te világod..gondolom valami pszichopata horror neked jobban bejön..
mindezek fényében, neked mégcsak véletlenül sem ajánlom jack nicholsonnal és morgan freemannel a bakancslistát..
..viszont mindenki másnak igen, aki szereti a humort (ha néha fekete is) a látványt, s az emberi érzéseket felvonultató filmeket..
-
Előfordulhat, hogy picit túlértékelték néhány helyen a filmet, de a te beszámolódból maximum a Magyarországra vonatkozó rész közelíti meg csak egy kicsit is a valóságot. -
Sword of the Stranger
Hát ez valami eszméletlenül jó, ármány, árulás, hűség, régi szamurájfilmeket idéző véres küzdelmek. Gyönyörű zene és látvány egyszerűen csodálatos az egész. A vadóc kisfiú és a kiégett szamuráj egymásra találása pedig egyszerűen nagyszerű.
9,5/10 -
karajjj #48185 Megtorló - Háborús zóna (Punisher: War Zone)
idegbeteg aberrált agyament mészárlás az egész film, mindenkinek szétkúrják a fejét valamivel... az előző Frank Castle nekem jobban bejött, bár ez meg jobban hasonlít a képregénybelire, összességében nem egy rossz film, csak bírni kell gyomorral
10/7,5 -
slumdog millionare 3/10
a történet három cigusról szól akik rém ellenszenvesek és büdösek india most ugy látszik a filmben mint amilyen budapest lessz 20 év mulva
a három cigus azt csinálja amit magyar honfitársaik lopnak csalnak hazudnak folyik a nyáluk és vigyorognak végig . a sztori bugyuta nem indiába illő ,viszont szépek a képek meg jo a zene ez kapott oscar-t?
ahogy gordon gordon ramsay mondani szokta ez egy szar! -
az első nem is lesz moziban, a második meg csak szeptembertől
casshern: majd utánanézek, mert plot alapján eddig csak egy nagy katyvasznak tűnik
moon 44, the 6th day, Screamers: The Hunting...
elsőt nem láttam, másik kettőt igen, de már nem vagyok oda a B-kat filmekért :\
Sunshine: természetesen láttam -
Lipi1980 #48182 Becstelen Brigantyk
Hmmm... A zene kiváló, a történet szuper, a szereplők is remek alakítást nyújtanak. Eli Roth-nak a szereplése is olyan betegre sikerült egyik másik jelentben, mint amilyenek a filmjei. Mike Myers annyira meg volt maszkírozva, hogy szinte alig lehetett felismerni.
Egyetlen hibát tudnék felhozni: rettenetesen hosszú, néhol már unalmas párbeszédek, szövegelések. Szerintem egy órát meg lehetett volna spórolni, ha kissé megkurtítják a szövegeket.
No meg hát a felirat minősége!!! Mikor tűnik már fel valakinek, hogy a világos háttéren igen nehéz elolvasni a fehér betűt?
Összességében: 9/10 -
,de az Informers-től még mindíg nemtérek magamhoz:) -
most láttam 10-es!! -
moon, district 9 az újak közül... mind2 film már top250es -
Bunyó
Az egyik kedvenc műfajom a verekedős filmek, bár ritka a jó alkotás, és tudom h nehéz ilyen filmeket jól összehozni, de aki érti a dolgát az jó filmet tud csinálni. Ezek alól a Bunyó kivétel, mégpedig a baszott drámai hangulatával, ami nem engedi élvezni a filmet. Az egész film abból áll h lelkileg megviselt emberek lebiggyeztett szájjal beszélnek a semmiről. Szószerint a semmiről, mert a párbeszédek vmi kurva gyengék lettek, értelem nélkül. Ehhez persze kellenek kiváló színészek is, mert abból aztán akad bőven(nem csodálkoznék ha télleg ilyen bronxi vagy manhatteni embereket szedtek volna össze az utcákról).
A verekedéseket megoldották technikusok nélkül is, az operatőr kiválóan rángatta a kamerát úgy h semmit ne lehessen látni.
Szóval a film egy baszott letargikus, szétdrámázott, de bunyóról szóló film, amit úgy elfelejtenek, mintha soha nem is létezett volna. -
mán hogy ne lenne cimbi
tudtommal mindkettő pasi, nem
ezt leszámítva, valóban semmi..
ja, és még talán annyi: mindkettő 20.századi színész
-
karajjj #48176 szintén olvastam -
sandor8206 #48175 jaja nem rossz -
Sunshine, ha még nem láttad. Nekem nagyon tetszett. -
én is olvastam vmi filmes portálon ilyesmit, szal igaz lehet :D
sőőőt tv-be is volt, bár ott kihagyták az okádós részt :D:D:D -
immortel-t épp most ajánlottam)))
de ami eszembe jutott: moon 44, the 6th day, Screamers: The Hunting...
Easy virtue
Afféle angol szórakoztató vígjáték. szerintem Woodhouse-nak is tetszett volna. Tényleg semmi különös, egyszerű romantikus komédia, de olyan mint a Death at a Funeral, csak azon veszem észre magam hogy újra látni akarom))).....
-
A Babylon A.D.-t majd remélhetőleg érdemes lesz - amint kijön a rendezői változat, ugyanis a mozis egy totál értelmetlenre vágott kalap sz*r.
-
Lipi1980 #48170 Ez a bebaszás simán elképzelhető...
Én azt olvastam valahol (nem a blikkben), hogy Pitt nem is emlékezett rá, hogy aláírt Tarantinonak erre a szerepre, hiszen akkor durván be volt állva
Na megyek! Moziban Brigantyzni
-
sandor8206 #48169 casshern-t láttad már? -
TDantes #48168 Nem feldolgozás. Annyi közös, hogy mind a kettő II. világháborús, na meg a cím. Semmi más.
Az ostoba torrent hozzászólásokra meg nem kell adni -
érdekes egy film, az biztos
valaki ajánlhatna nekem valami látványos sci-fit! igazság szerint már hetek, talán hónapok óta vágyok valami földbedöngölő, nagyon látványos filmre. nagyban nehezíti a dolgot, hogy valami olyanra, amihez még nem volt szerencsém
Terminyátor 4-et már megnéztem múlt héten, a negatív kritikák megtették a hatásukat: nagyon jól szórakoztam :) az elvárásaim a béka segge alatt voltak, bőőőőőven túlszárnyalta azokat, de csak előételnek volt jó
ne kelljen már várnom dec 18-ig, hogy kielégítsem ez irányú vágyaimat, pls. segítsetek! :)
Aeon Flux, Babylon AD, ezeket pl. még nem láttam, de úgy tudom nem is érdemes megnézni ezeket -
nem olvasok blikket... -
Immortel az jó film
-
Ahogy néztem az Avatar trailerét egyből a IMMORTEL ugrott be, abban láttam ilyen szép képivilágot. Remélem a sztori is méltó lesz.... -
ha a blikkben olvastad, akkor tuti igaz 
szerdán megyek én is megnézni, már várom :)
amúgy feldolgozás a film?
mert van egy 78as Inglourious Basterds is...
persze nagyon nem érdekel, hogy az-e, csak láttam pár torrent hozzászólást, amiben egyből lehúzták Tarantinot ezért :D -
Inglorious basterds
Tarantino ismét megcsinálta, bexarás a film!
10/10
Amerikai fórumon olvastam, hogy Tarantino elment Pitt-hez felkérni a főszerephez, ahol kettesben maradtak, mert Jolie már nem bírta a nyivákolásukat, ezért a gyerkőcökkel elmentek addig otthonról, szóval ez a két állat benyakalt 6 liter, üvegenként 300 dolcsis minőségi bort, amitől úgy bebaxtak, hogy tele okádták a medencét, hogy ez igaz is, azt nem tudom, de eltudom képzelni róluk.
-
köze nincs egymáshoz a két szinésznek -
igen.
ezen a néven lehet, hogy ismertebb a csákó
sosem hittem volna, hogy valaki el is olvassa ezeket az érdekes hsz-eket
..már úgy értem: rajtam kívül
-
-
karajjj #48158 biztos a meleg részekre gondolt -
romantikus vígjáték??
-
karajjj #48156 nekem csak az nem tetszett benne, mikor a főszereplő szerencsétlenkedik, néha már én éreztem magam kínosan, hogy ezt végig kell nézni a filmben -
I Love You, Man (Spancserek)
Szórakoztató, NEM pisikaki vígjáték, meglepően sok ismert szereplővel. Az egyetlen dolog, ami már nagyon zavart a végére, hogy néha olyan volt, mintha reklámot néztem volna. Ezek a folyamatos product placement-ek már nagyon feltűnőek voltak néha, ennyire nem kéne túlzásokba esni sztem.
De mind1, ennek elvileg nem kellene levonnia semmit a film értékéből.
Összegezve kellemes romantikus vígjáték az igényesebb fajtából, de semmi több. -
Liam Neeson? -
tudom kissé későn, de csak most érkeztem megnézni a taken (elrabolva) című filmet ralph finnes-sel. igazából eddig nem csíptem különösebben ezt a színészt, de most ezzel az alakításával nagyot nőtt a szememben.
mindazoknak, akik szeretik a pörgős és látványos izgalmas akciófilmeket,
melegen ajánlom
-
Lipi1980 #48152 Én ma fogom megnézni :):):):)
Már nagyon várom, és szerintem NEM FOGOK CSALÓDNI Tarantino mesterben... -
várom is nagyon!:)
ja és The Informers is kap egy 10-est! Mickey Rourke mostmár kaphatna egy Oscart:) -
Inglorious basterds
10/10
Kurva nagy film, Tarantino nagyon összerakta. SS tiszt meg Brad Pitt ftw!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olaszos rész a színházban sírvaröhögős :DDD -
???