106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    az én javamra xDDD
  • xxxpaulxxx
    1-1:D
  • Tyler1
    tv-ben sosem látom eredetiben meg nincs kedvem megnézni, pedig kiváncsi lennék rá :)
  • [HUN]Crassus
    huh ez mellé ment!:D sry:P
  • karajjj
    én a harmadikat csak félig láttam, de a második a kedvencem Robert De Niroval
  • [HUN]Crassus
    most healeltem 1 millát VOA-ban,de 50% nál wipe lett:S erre kibasztak ,mert a raidleader egy guildben volt a másik palával/retri/ és az a pala meg rámkente a vipeot:P/nem azért,hogy övé legyen az összes pala loot neeeem biztos nem:)/ yellbe bebasztam a healmetert és kiröhögtem őket.Mekkora faszkalap gyerekagyú barmok vanank még hajnalban is Arathoron ez hihetetlen....
  • Tyler1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keresztapát még én sem láttam, de ne áruld el senkinek :P
  • xxxpaulxxx
    fontosabb kérdés, hogy mikor jön már végre a Sin city 2:D:D:D
  • xxxpaulxxx
    hát igen, nekem vannak ilyen nagyon nagy elmaradásaim:D
    pl a Keresztapát is idén láttam először:D
    Van amikor sok filmet nézek van amikor ritkán 1-1et... most az utóbbi korszakomat élem és már rég meg akartam nézni ezt az imdb 1. helyezetet... hát... most már értem miért 1. helyezet... fantasztikus film volt... bestest:D
  • Tyler1
    hát azt még vmi hülye meg is csinálhatja, pl Forrest Gump fia
    látunk már ilyen folytatásokat :D

de tény h a Vacscment elég nehéz lenne plusz nem vígjáték, úgyhogy még kezdő hülyéknek sem menne :D
  • karajjj
    gondolj már bele, olyan lenne, mintha a Forrest Gumpot akarnák folytatni kb...
  • Tyler1
    mégcsak most?? elég baj... :)
  • xxxpaulxxx
    Remény rabjai
    Asszem láttam életem legjobb filmjét

10/10
  • motyodlee
    Sympathy for Mr Vengeance; A bosszú ura

Chan wook Park neves rendező bosszú-trilógiájának első része.
    A történet annyi, adott egy süketnéma akinek van egy vesebeteg nővére. Nincs donor, szervkereskedőkhöz fordul, akik rendesen átverik. Hirtelen zavarában a volt főnöke lányát rabolja el, akiért váltságdíjat követel, de "apró" incidensek folyamán fokozatosan eltér az eredeti tervtől.

Én előbb láttam a trilógia második részét, mint ezt, ezért ahhoz is viszonyítva
    7/10

• karajjj
    pont most olvastam ott én is :D
  • Tyler1
    most nézem h a hsz-ed még a napiszarosoknak is tetszett
  • Bulykin
    hmm..az lehet
  • macselek #48210
    Nincs több képregény, szóval max ha ők írják meg a történet folytatását. (jó szar lenne az)
  • Tyler1
    egy folytatás már csak rontana az eredetin
  • zaki
    Inglourious Basterds

Itt is fejezetekre van a film osztva (6 asszem), de sorrendben van, szal nem úgy, mint anno a Ponyvaregény. Az első 2 fejezet istenkirály volt, aztán kicsit leült a film, sok párbeszéd volt szokás szerint, ami néha kezdett ellaposodni, de aztán beindult újra a dolog... Picit pörgősebbre számítottam, persze nem Kill Billre, de így is tetszett... Christoph Waltz Hans Landa szerepében nagyon jó volt, ráadásul 4 nyelven is beszélt a filmben (francia, német, angol, és olasz) . Zene marha jó volt szokás szerint.

8/10, ha a Ponyvaregény 10/10-es.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Skalpolás rulz :D
  • Bulykin
    ez igaz, de akár folytatni is lehet
  • Tikal #48206
    a történet kerek...
  • Bulykin
    Watchmen
    engem meggyőztek, nagyon tetszett!
    van e már hír a folytatásról? lesz e egyáltalán?:D
  • Ams
    Full Metal Jacket

Nagyon átadja a háborús/kiképzős érzést.

"I bet you're the kind of guy that would fuck a person in the ass and not even have the goddamn common courtesy to give him a reach-around. I'll be watching you."

:)))))

10/10
  • CSOCSO
    Blindness

haaaaaaat... ez is kisse gagyibb volt mint amire szamitottam. A film nem arrol szolt hogy megvakultak az emberek es miert es huha es retteges.. hanem arrol, hogy megvakultak es kesz! Tudni nem kell tudni, hogy miert de most akkor nezzuk, hogy mit csinalnak vakon. Es ennyi.. HURRA

Voltak erdekes reszek, voltak dolgok amikre nem gondoltam volna, pl hogy mekkora dzsuvat lehet okozni ha az ember megvakul.

Happening jobb volt
  • Blacksheep333
    One Flew Over the Cuckoo's Nest

Sokan dobálják itt mindenféle filmekre a 10/10 -es értékelést, miközben a egyesek igencsak nem érdemlék meg. Ha a TDK 10/10, akkor ez minimum 11/10

10+ / 10
  • AntiHero
  • Szabi84
    Ez érdekes volt.

A Jurassic Parkos jelenet nem ugyanott van mint a Lost?
  • Doddy a düdő
    egy kis OFF

Vizuális effektek a múlt század elejétől napjainkig.
  • birdo #48197
    Csak az előzetest láttam.....tényleg yó ?
  • Montanosz
    Adventureland
    Semmi különös, csak Dawson's Creek megöregedett rajongóinak csináltak egy filmet))))
    1987-ben játszódik és nagyszerű zenéket hallhatunk.....

Poltergeist
    Ma már nem ütött nagyot, de annak idején körbejártam a házat hogy mi az a mocorgás.....
  • Dynamic
    Rear Window (1954)

Végre megnéztem a nagy klasszikust, ami az imdb 100-as listáján a 16. helyen tanyázik. Mai szemmel nagyon "lájtos". Természetesen nem az effektekre gondolok. Az alapötlet nem rossz(Egy fényképész a törött lábával otthon ül. Unalmában a szomszédokat "kukkolja" az ablakán keresztül, míg egy nap különös dolgot vesz észre a szomszédnál és gyilkosságra gyanakszik.), de a történések, a fejlemények egyáltalán nem csigáztak fel és nem éreztem izgalmasnak, a feszültségnek meg a szikráját sem. Sőt megkockáztatom, unalmas a film. Hiányzott belőlem az az érzés, amikor egy jelent közben azon agyalok, hogy ez vajon miért történt. Ezt nem lehet arra fogni, hogy 50 éves alkotás, hiszen számtalan krimi van Agathe Christie-től Conan Doyle-ig, amelyek előbb íródtak és önmagukban mindenféle hitchcock-i látásmód és egyedi operatőri munkát nélkülözve kellően izgalmasak és misztikusak.
    Nehéz egy régi filmet reálisan osztályozni, de ha csak a sztorit nézem:

4/10
  • Pipör
    Bunyó: Mindig is szerettem a verekedős filmeket,de ez most szerelem,dráma,verekedés kb ebben a sorrendben sztem 10/9
    A színészek lehettek volna jobbak is de legalább a zene passzolt a filmhez
  • stargatelost
    mindenhova beírod ezt azzal jó lesz?
  • Tyler1
    szted emberi lény leszólhatja???
    csak azt mondtam h van akinek elég annyi h körbepörgőrúgást lásson :D slámdágmilionert meg nem érti
  • Montanosz
    nem vagyok oda a hindi filmekért, de ez kivételesen tetszett.
  • Sir Quno Jedi
    Most leszóltad-e Csákknorriszt!
  • Tyler1
    sztem nem is értette meg a lényegét! neki inkább egy Chuck Norrison értelem nélküli akció való. de ez tetszik h a "sztori bugyuta, nem indiába illő" xDDD sztem térképen sem látta még azt az országot, nem h tudja milyenek ott a körülmények.
  • Zephyr Retiring
    már bocsi, hogy ezt kérdem, de megnézted te egyáltalán ezt a filmet, vagy csak a tartalmát olvastad el, és levontad a következményeket

ugyanis láttam már pár oscar-os filmet (gondolom ezzel nem vaok egyedül),
    volt közte sok, ami nemhogy több, de még csak 1 oscar díjat sem érdemelt volna..

no ez pediglen egy olyan film, ami igenis megérdemelte a díjat, mert minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell:
    akció, dráma, humor és persze a szerelem..

megértem, ha ez nem a te világod..gondolom valami pszichopata horror neked jobban bejön..

mindezek fényében, neked mégcsak véletlenül sem ajánlom jack nicholsonnal és morgan freemannel a bakancslistát..

..viszont mindenki másnak igen, aki szereti a humort (ha néha fekete is) a látványt, s az emberi érzéseket felvonultató filmeket..
  • edios
    Előfordulhat, hogy picit túlértékelték néhány helyen a filmet, de a te beszámolódból maximum a Magyarországra vonatkozó rész közelíti meg csak egy kicsit is a valóságot.