106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rundstedt17
    jah összeségében:5/10
  • Rundstedt17
    Inglorious Basterds

Csalódtam a filmben,az eleje alapján jónak tűnt akkor még 9/10-re gondoltam,később folytatva egyre vontatobb lett a középére viszont már eluntam magam.A Führer féle ábrázoláson még nevettem is,ahogy Göbbels minden valóságot nélkülöző karakterén is.Szóval történeti hűség nulla,de ez még nem lett volna baj ha kapunk értelmes érdekes párbeszédeket vagy akciót.A bringantyk történetét viszont már nehezen tudta bevenni a gyomrom,az unalmas elnyújtott párbeszédeket meg végképp nem,az egész film időhúzásra épült...kár érte...
    Pozítiv:
    -néhány jó poén
    -Landa karaktere
    -különböző nyelvek használata(nem az általába erőltetett német vagy orosz akcentus)
    Negatív:
    -értelmetlen unalmas párbeszédek,időhúzás
    -szinte nulla történelmi hűség
    -túlzások amik már nem is viccesek
    -kevés akció
  • CSOCSO
    kis kezikamera?:D

most komoly nekialltak valami HD camcorderrel csapatni? gyorsan lementek a bestbuyba es: kerunk 4 hd camcordert. sonyt pls !
  • ba32107
    District 9

Hihetetlenül jól szórakoztam, teljesen magával ragadott a sztori, az akció, a főszereplő. Hatalmas film, egyik új kedvencem.

10/10
  • I.C.ram
    ezeket kis kezikamerakkal veszik fel mindig.
  • CSOCSO
    nagyon zsir lehet.... orulok hogy a kamerat megint egy epilepszias kezelte.......... a budos eletbe nem fogok rajonni, hogy ez kinek tetszik??!?!?!?!! a d9 es cloverfield et siman megnezem de ez a kamera rangatozas mikor egyenesen nem tudja tartani a kamcsit rangatozas nelkul nah attol a pumpam is felmegy. vagy ez valami digitalis effekt? hat allo kameraval tenyleg ott akrobatikazik vki? rangatja az 50 kilos kamerat????? vagy WTF?
  • Inquisitor
    Az lehet, de elvileg valami szöcske féléről nevezték el őket, ami arrafelé honos. (Róluk is mintázták a fejüket.)
    Valamelyik hosszabb D9 cikkben kép is volt a fenti élőlényről. :)
  • Montanosz
    pontosan mit is akarsz csinálni?
    van egy cd-s srt....az opensubtitlesen.
    amúgy egyesítés: CTRL+J
  • szucsy89
    dzsíájdzsó

pont az lett amire számítottam, csili-vili effektek, történet előre tudható, néhány poén, dögös főmaca...egy estés mókát azért megért.
  • Tyler1
    attól függ melyik verziód van! én az újabbikon nem tudtam kettőt összefűzni, szóval ajánlom a régebbi verzsönöket :)
  • desigo
    nagyon jó film
  • Italo4ever
    hogy is kell? melyik aza gomb?

• Tyler1
    "kilmer pl egy az egyben ugy néz ki mint az "eredet" "

hát azért még szerencsére nem :D
  • bcrics
    tyler bingham
  • bcrics
    jaja,,eddigi legjobb börtönös film amit láttam,van 1 dokumentumfilm is az Árja testvériség címmel és abból is bőven merítettek,kilmer pl egy az egyben ugy néz ki mint az "eredet"

tyler bingham
    Róla annyit kell tudni hogy a luisana államokbeli börtönökben elhíresült banda az árja testvériség egyik megalapítója ..fő profiljuk a kábszerkereskedelem és mindenféle finom gyilkosságok,---
    a testvériség mottoja,vérrel jövök,vérrel megyek,vagyis ha be akarsz kerülni akor ölnöd kell,és csak hullazsákban léphetsz ki a társaságból...
    és ez a valóság

• Tyler1
    hát a vége felé lesz érthető, ahogy Shep is írta akkor kapcsolják össze a szálakat. De igazából ne számíts őrült tempojú lövöldözésre és akcióra :)
  • Rundstedt17
    Hát az még nem baj ha dráma és akció keveréke,csak ne legyen érthetetlen a film.
  • Shep
    Hát igen, én a tv2-es bemutatónak dőltem be :) Alapvetően nem rossz film, csak hát ha akciót vár az ember akkor elég rosszul jön ki egy dráma :)
  • Rundstedt17
    kössz a figyelmeztetést
  • Tyler1
    hát igazából inkább dráma mint klasszikus akció :) én bekaptam a csalit mert jó kemény akcióra számítottam poszter alapján, plusz C.Gooding Jr. rajongó vagyok :D de ez a film dráma és nem akció!
  • Shep
    Hát abból az utolsó 5 perc ér valamit :) többi elég vontatott, ide oda ugrálunk az időben, bár az igaz, hogy a végén elég jól összekapcsolták a szálakat, de gyanítom ,hogy mivel jó akciót kért ezért ő ezt nem igen fogja értékelni. :)
  • Tyler1
    hero wanteddel vigyázz! én bedőltem a poszternek, meg a főszereplőnek!:S
  • Shep
    Na megnéztem a District 9-t, nem volt rossz, a látvány is rendben volt, csak a történet volt számomra olyan se eleje se vége.

7/10
  • Rundstedt17
    Köszi mindkettő nagyon jónak tünik.
  • Tyler1
    nagyon király film! legmeglepőbb számomra az volt h Val Kilmer mekkora állat lett, elöször nem is tudtam hova rakni. Bár sztem egy jó börtönfilmhez nagyobb tér kellett volna.
  • Montanosz
    Akció a Hero wanted
    vagy háborús új a
    Miracle At St. Anna
  • Montanosz
    van már dvd-rip, a subtitle workshop-al meg beállítod a feliratot.
    kettőből is egy gombnyomással csinál egyet.
  • bcrics
    1 korrekt akcióbörtön film
    Az Elítélt.

trailer
  • Montanosz
    na meg van))
    fura mert először azt írta hogy le van tiltva...
  • Rundstedt17
    Vmi jó háborús,vagy akció filmet tudna vki ajánlani?
    Csak annyi a kitételem hogy ne legyen 2000-es évnél régibb,elegem a gagyi technikával készült filmekből és a kor stílusból ami az olyanokból átjön.
  • Shep
    itt van az összefűzött, de a felénél el kezd késni ezért vissza kell álljtani 11 mp-et (legalábbis nekem így jó.
    devise verzióhoz
  • Italo4ever
    d9 felirat, ebből tud valaki csinálni egyet, én nem értek hozzá, ez a 2 cd-és változat, viszont a 2 cd-és változat nekem egyben van meg (r5) az időzítése tökéletes, csak egy db srt legyen, előri is kösz
  • Tyler1
    pedig opensub.-on van :) nézz csak meg a frisseket lehet h a keresője megint szar....
  • Montanosz
    hol van? mert se a feliratok.hun, se az opnsubtitlesen, meg a hosszupuskán nem találtam(((
  • SötétBarom
    Valószínűleg itt sosem fog moziba kerülni. Most menjek le Győrbe vagy Szombathelyre, hogy megnézzek egy filmet? :|

D9-t pedig kifejezetten moziban szeretném látni..
  • Tyler1
    amit később megis magyaráznak benn h mért hívják garnélarákoknak őket.
  • Shep
    Ha egyszer úgy néznek ki, akkor szerinted mi lenne a frappáns?
  • Seth
    prawn = garnélarák

Kösz, de kösz nem. Oké, hogy hivatalosan 1-1 fordításban azt jelenti, de ide vmi frappánsabb kellene
  • hapi
    Hová érkezett? :)
  • Sephi
    Huje :DDD