106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    a d9 nem osztja meg a kövéleményt :D eddig olyan nem volt akinek nem tetszett volna, max olyan akinek nem az év filje :D

de amúgy sokkal jobb ötlet ez mint a 10es rendszer! az éppen a mozikban lévő vagy legújabb filmeknek lenne egy szavazása, igy egy helyen lehetne látni a dolgokat.
  • szucsy89
    vagy lehetne az aktuális legjobb filmről, vagy ami legjobban megosztja a közvéleményt(ilyen volt a wathcmen, vagy most a d9) egy amolyan nagy szavazó topikos kérdés és ott lehetne pontozni...és mikor bejön vki a topikba, egyből látja hogy kinek mennyire tetszett, nem kell végigpásztáznia sok kommentet hogy külön ki milyenre értékelte
  • Montanosz
    ne is pontozás legyen, hanem ez a film 5 blasta.
    új mértékegységnek jó lesz)))
  • Blasta
    Ez vagy te :)
  • Tikal #48905
    Akkor használnám is a pontozást :) charlie és a csokigyár 8
    nálam alapmű :D
  • Montanosz
    ezen lista alapján 4-esnél lejjebb nem nézek filmet, 10-est meg még nem láttam)))
    akkor 5-töl 9-ig kellene pontoznom...vagis nekem 1,2,3,4,5 lenne csak)))
  • Montanosz
    én is nemrég néztem, dzsenifernek kurvára kezd szét esni az arca((
    amúgy egyszer nézhető film, de csak a kutya miatt, mert a karakterek idegesítően debilek (kutyulimutyuli nyalogatja a pöcsit aztán meg belesmárol a számba tipusú emberektől kiráz a hideg)
  • Blasta
    "10/10-nek én valami ilyesmit képzelnék el: "na ez az a film, amit magammal vinnék egy lakatlan szigetre is", vagy "ha csak ez az egy film lenne a világon, az sem lenne baj""

Ez jó, nekem a második bejön, megvettem ;)
  • xxxpaulxxx
    azért nem lehet összehasonlítani a 2-t:D
  • xxxpaulxxx
    Marley meg én... jó film Dzsenifer Enisztonnal meg azzal a szőke zsidóval (nem fog eszembejutni a neve)
    Azt hittem valami nyálas buzi film lesz, de nem, nagyon is jópofa:)
  • Lipi1980
    Végre Blasta!

Egy 10es lista, hogy ezek után senki tudjon belekötni, hogy nekem tetszett a film, akkor hogy adhattam rá olyan alacsony pontot...

Bannerba vele, meg valami szavazós miújság is (ami az Avatar topikban is van) kellene, amin lehetne filmekre, hogy pl. az alábbi 5 film közül melyik tetszett legjobban, melyiket várod legjobban...
  • ProGabe #48898
    kiindulásnak nem rossz

10/10-nek én valami ilyesmit képzelnék el: "na ez az a film, amit magammal vinnék egy lakatlan szigetre is", vagy "ha csak ez az egy film lenne a világon, az sem lenne baj"

szóval valami olyasmit, amiből egyértelműen kiderül: azt csakis a legjobb film kaphatja meg

amúgy még annyival fel lehetne dobni, hogy lennének itt is plusz smiley-k, mint sok topikban, amik kicsi képek lennének, rajta az adott számmal, meg valami jellemző képpel

tehát pl. a 1-es az egy vödör szarban lenne, a 9-es meg "rátetoválva" valami bomba csaj mellére, stb. persze ízlésesen, tényleg kicsiben, ha valaki ránéz a hsz-re, egyből látná mi a helyzet
  • Sephi
    Teljesen jo.
  • Sephi
    Nem igaz mar, hogy megint nem lehet egy filmet feliratosan megnezni, mert mindenutt szinkronos.

EG BAXA MEG!
  • Tyler1
    jó de 30 meg 50 vadidegen ha kihoz egy 8.5-öt akkor azért sejthető h nem rossz film. De itt meg h mindenki dobálja a 10est rá, hát nemtudom náluk akkor hol állhat egy Remény rabjai?? 19.???
  • Blasta
    De látod, hogy nem felesleges, mert most a D9-nél is mindenki szórja a 9-10-eket és ezáltal a legtöbben jó filmre asszociálnak.

Plusz aki esetleg nem akarja elolvasni a kritikákat, nem akar spoilerbe futni, annak is jó információ lehet a pontozás.
    Az imdb-n meg vadidegenek pontoznak, itt viszont már van 1-2 user akit jó régről ismerünk, lehet adni a véleményére (vagy éppen körbeszarni).

De persze nem kötelező használni.
  • ba32107
    Köszi, értem
  • Blasta
    Dede, jól mondod.
    A Teaser tulképpen egy "Techdemo", ami nem fedi fel a film sztoriját.
  • Seth
    a teaser csak egy pedzegető, csalógató előzetes, van hogy képanyag sincs, csak mondjuk egy logó vagy jellemző zene,amiből mindenki tudja már hogy mi az

jippikájé madafaka

John McClane szókincsének egy darabkája
  • Tyler1
    sztem a teaser nem utal a film történetére és a cselkményre, hanem csak egy összevágott cucc ami megmutatja h mire lehet számítani :) de amúgy én sem tudom.

"(jippikájé madafaka)
    ez mi a szar akar lenni? :D"

ezt már én is akartam kérdezni párszor, de elfelejtettem :D
  • ba32107
    Valaki mondja el nekem, hogy mi a különbség a teaser és a trailer között? Valamint mi a különbség a trailer és a theatrical trailer között? (azt tudom hogy mit jelent a szó magyarul, csak azt nem, hogy van-e valami másodlagos jelentéskülönbség)

Meg ha már banner:
    (jippikájé madafaka)
    ez mi a szar akar lenni? :D
  • Tyler1
    akkor tök felesleges a pontrendszer, ennyi erővel imdb-n megnézi átlagban és kész!
  • Blasta
    Hát ez van, az ízlés pontrendszer nélkül is ízlés marad. Akinek a film nem tetszik, annak csak 5 pont. Akinek igen, annak 10.
  • Blasta
    Én támogatom, sőt akár ajánlanék is egy listát, amit aztán lehet módosítgatni:

0. Értékelhetetlen
    1. Hulladék, még a casj mellei is gyengék
    2. ZS kategória, maximum a csaj mellei miatt érdemes megnézni
    3. Nagyon-nagyon rossz, de vannak jó pillanatai
    4. Hát ez lehetett volna jobb is
    5. Egyszer nézős, totál középszerű mű, szódával elmegy
    6. Nem rossz, nem rossz, de...
    7. Ez igen, jó volt, eltekintve a pár apróbb hibától
    8. Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom, többször nézős, majdnem alapmű, hangyafasznyi hibákkal
    9. Überbrutál alapmű, többször nézős
    10. Hibátlan, no comment.

Sőt, csinálok bannert is a mostani helyett, beleírom ezt a pontrendszert amint megfejtettük a véglegeset!
  • Tyler1
    és ami vkinek 5 pont de a másiknak 10(pl Vacsmen), akkor mivan?? ugyan ott vagyunk ahol eddig.
  • Blasta
    OK OK OK, félreértettem na :D
    Énis hibázhatok :)
  • Sephi
    Van aki elmenyt nez, van aki kritikusan, van aki szereploket, van aki hanghatast...

Aki 10/10 -et ad lehet kurvara elvezte... mivel nincs mibol kindulni ezeknel a pontozasoknal...

De van egy otletem.

Miert nem irunk ki bannerba egy ilyen tablazatot mint pl :

1. Soha meg se nezd!
    2. Gyengus.

...

10. A legjobb film amit valaha lattam.

Ha ezeket kiirjuk akkor csak betartjak es akkor nem lesz mar errol vita.

CSOCSO TESSEK REAGALNI :D
  • zaki
    Star Trek ami qrva jó volt szvsz még
  • Rundstedt17
    na azt én akartam javasolni
  • SötétBarom
    Grotesque?
  • SötétBarom
    Má megin kezditek. Mondjál jobbat. -.-

Nekem meg ami tetszik az 8-9-10/10. Ami elmegy (tehát nem bánom meg, hogy megnéztem) az 6-7, a 4-5 a gagyi szar, ami ez alatt van, az általában értékelhetetlen trágya.

Ha egy film eléri, hogy végig leköt, izgulok rajta és lerágom a körmöm, ráadásul látványos és stílusos, nem mellesleg nem is annyira blőd, akkor az nálam tizes. Ez tökéletesen azt hozta amire számítottam, és jól. Az elején doq stílus, utána egy kis keveredés, a végén pedig látványos akció, megspékelve némi társadalomkritikával.

De ha az utóbbi időből mond nekem valaki jobb scifit, azt megnézem szívesen.
  • ba32107
    Szerintem nem moziba akarta
  • sandor8206
    valami romantikus vígjátékot
    derült égből pollyt, vagy valami ilyesmit vagy valamelyik Meg Ryan agymenést
  • sandor8206
    ki beszélt moziról? magához viszi sztem.
    Vacsi, séta, fúúúú :-D otthon bújás lesz neki + dugás
  • tigeroo
    sétálni hívnám, aztán fel hozzánk...

de nekem nincs ötletem momentán mit rakjunk be nézni
  • SötétBarom
    Vidd nightclubba, és vegyetek be egy kurvát. Tanítsd meg élni :D
  • Blasta
    Nehogy moziba vidd már ISMERKEDNI, annyira égő. :)
    Vacsi egy tűrhető étteremben, séta, miegymás :)
  • tigeroo
    izéé, valami jó filmet tudnátok ajánlani? ismerkedéshez:D

(új csajt lehívnám filmezni)...vmi olyan kéne ami..ilyen bújós, meg amint lehet esetleg röhögni vagy valami:D
  • Kandurex
    Én se értem ezeket a 10/10, 10/9 értékeléseket, jó volt, DE ANNYIRA nem volt nagy szám.
  • SötétBarom
    Meg azoknak akik ilyen csirke városban laknak ._.