106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • karajjj
    te nem olvastad el, hogy mi van odaírva a cím alá?
  • tigeroo
    á minek ez a how to?:P

utána félek hogy a hozzászólásokban csak számok lesznek:D
  • karajjj
    jó lesz, csak kicsit szebb kivitelben
  • ProGabe #48986
    az összefolyás okai itt csodásan le vannak írva, be vannak mutatva: http://www.ironicsans.com/owmyeyes/ :)
  • Pretorian
    A sztori, a setting, a kiszámitható "fordulatok", tele volt bullet-time szarsággal, gyökér párbeszédek, nulla szinészi játék. Az egyetlen jó jelenet a végén volt, az a Fight Club-ot juttatta eszembe, de ennyi. Nincs hosszú i a keyboardomon.
  • Tyler1
    a fekete háttérbe is belevinnék vmi halvány de látható cuccot, ami kicsit feldobja.
  • Blasta
    Az ötletek, javaslatok jók, ápdételem minnyá
  • szucsy89
    tényleg összefolynak, pl. betűtípuson változtass az se jó sztem...kis alakítással amúgy jó lenne
  • Dynamic
    Szóval így értem, ha esetleg nem tiszta:)
    Nyílván nem ezekkel a színekkel, csak maga az elv.
  • ProGabe #48980
    a lista jó, csak maga a kivitelezés nekem nem tetszik. mondjuk a célnak megfelel, szóval rakjuk be, ne szarozzunk :D
  • Bulykin
  • Dynamic
    Én táblázatosan rendezném a sorokat, és a sorok 2 különböző színben váltakoznának, mert így nehezen olvasható, nagyon összefolynak.
  • szucsy89
    wantedbe mi nem tetszett?
  • Doddy a düdő
    én a 3-asnál egy-két jó pillanatnak írnám, a 6-os elejére meg becsúszott egy space(?), de tetszik!
  • Blasta
    Ha így jó lesz, akkor mehet a bannerba. Esetleges módosításokat írhattok nyugodtan!

• Pretorian
    Wanted 2/10
    State of Play 8/10
    Body of Lies 8/10
  • Davidus
    ömlesztve

Snakes on a plane 7/10
    Drag Me to Hell 5/10
    Inglorious Basterds 7/10
    Michael Clayton 7/10
    Kung Fu Panda 4/10
    terminator 4 4/10
    AvP 2 3/10
  • Tyler1
    lehet eljutott vmi horrorfestre... :D
  • Montanosz
    de hat azt irta hogy megnezte, azert kerestem...
  • Blasta
    LOL, ja, nem kell lemondani, senki sem akart ilyet, a lényeg, hogy csinálok bannert és azt majd kikéne cserélni ha teccik, ok?
  • Tyler1
    de nov. 27.-ét is találtam
  • Tyler1
    én annyit találtam h a Paramount Pictures fogja szept. 25.-től forgalmazni! tehát kétlem h ezt vki netről leszedte...
  • Montanosz
    torrentet nem talaltam hozza
  • Csak77
    "jól írtad a címet? sehol nem találom((("

Jól írtam, itt az előzetese.
  • Csak77
    Antichrist

Tegnap éjjel gondoltam nézek valami jó kis horrort... csak éppen azt nem néztem, hogy ki is rendezte. A film első fele jónak mondható, a második fele olyan szinten beteg, hogy csak úgy bírtam nézni, ha pörgetem. A film egy rakás szar, beteg rendezővel a tetején.
  • Inquisitor
    Nem a Weta csinálta a CGI-t, hanem az a kanadai csapat akivel Blomkamp a rövidfilmjeit és reklámjait (lásd Citroen-es "transformerses" reklám) is csinálta. Mivel 6 cég csinálta az FX-et, azért nehéz lehet kiválógatni ki mit csinált, de úgy emlékszem Blomkamp ilyesmit állított. A 6 cégben a WETA Digital is benne van.
  • Pretorian
    Persze, mert a WETA olcsón megszámitotta a CGI-t Neill Blomkampnak, hiszen ő mégiscsak Peter Jackson haverja.
  • Inquisitor
    "Hajsza a föld alatt" - Sokat nem lehetett várni egy remake-től.
  • Tyler1
    District 9
    Na végre, az időm is engedte h megnézzem, ha már mindenki látta rajtam kivül :) Elég vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban, mert az elején megijedtem, hogy "ez mi? dokumentumfilm vazze?", aztán azthittem h vmi vígjátékot látok, de aztán megértettem az elejét is, meg az egész filmet is. A vége meg kibaszottn agy lett :) És külön élmény h 30 millából olyan látványt csináltak ami nem kicsit aláz le pár idei nagyágyúfilmet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gondolok itt pl. a robotra, ami sokkal realisztikusabb lett mint a TF2 csili-vili autobotjai

A pontozást most kihagyom, mert nem akarom lepontozni de túlpontozni sem, mindenesetre az év egyik ténylegesen jó filmjéről van szó, amit érdemes megnézni

Hajsza a föld alatt
    Ezt is beharangozták a nagy filmnek, aminek én is bedőltem. Igazából egy egyszerű szokványos akció film, ami felsem tűnne ha nem épp Washington és Travolta játszaná a főszerepet. Sajnos az ő alakításuk is felejtős. A vége viszont tetszett. Nem túl nyerő akció, pár poénnal, amin számomra érthetetlenül röhög a fél mozi, szombat esti filmnek viszont jó volt.
    10/6
  • Montanosz
    hát ja,..bár én a könyvről már csak arra emlékszem hogy vastag meg zöldes színű a borítása))) talán megint elolvasom...
  • karajjj
    nem is tudtam, hogy van film az Oroszlánkölykökből :O
    egyik kedvenc könyvem
  • BenedekFeco
    Pokolba taszítva-Drag me to hell

Gagyi.Horrornak komolytalan.Esetleg horror-paródia,bár annak meg humortalan.

10/3
  • CSOCSO
    alljon mar meg a menet... most miert mondjak le?:D nekem ehhez mi kozom? nem elleneztem semmit.
  • viizo
    District 9

Az év sci-fije. A fenenagy hype és imdb pontszám ezúttal tényleg nem véletlen, és hiába ültem le a film elé szkeptikusan (ugyanis gyűlölöm a kézikamerázást), mégis elvarázsolt.
    Kiválóan összerakott történet, szépen kidolgozott és aprólékos látványvilág, és az egyik legjobb filmzene, amit hallottam idén. A digitális főszereplő karakterek sok esetben lejátsszák az élő szereplőket (ez az animátoroknak dicséret, nem pedig a színészek lehúzása), de ilyet láttunk már korábban is. Egyedül a főszereplő Wikus Van De Merwe-vel karakterével és cselekedeteivel nem voltam kibékülve, de a legvégére azért ő is rendben volt. Azt hiszem nem tévedek nagyot, ha az idei 3 legjobb film közé sorolom.

10/9
  • Garga Pitic #48955
    A könyv után elég kiábrándító volt a film.
  • sandor8206
    marlon brandot szeretjük, komoly színész! bár már nem ugyanúgy tudom őt nézni egy filmben, amióta láttam egy fényképet róla ahol egy nagy bré volt a szájábana "tökös" férfi szerepeit főleg nem.
  • Montanosz
    legfontosabbat kifelejtettem: Irwin Shaw novellája alapján, és Marlon Brando játsza a német tisztet.
  • Montanosz
    The young lions

Nem véletlenül aratott annak idején nagy sikert a film.
    Két és fél órában követhetjük végig a második világháború eseményeit, néhány német tiszt, francia és amerikai nők és férfiak sorsán keresztül.
    60-as évekhez képest tabu döntögető, németek is "embernek" vannak ábrázolva: van aki azért harcol hogy bosszút álljon 1916-ban megsebesített apjáért, van aki osztrák suszter, és más esélye sincs a felemelkedésre mint egy győztes háború.
    Amerika sem fenékig tejfö))): amikor a hét generációs apuka megtudja hogy a lányának egy zsidó bevándorló udvarol, kerek-perec megmonja hogy: na tünés melegebb éghajlatra....nem szeretjük a zsidókat.
    A francia nők pedig ki másba lennének szerelmesek mint egy német tisztbe(((
    Szerény tudásom alapján szerintem nagyon jó korrajz röpke 20 évvel a háború után.....
  • Tatyla
    D9

eddig nálam az év filmje 10/10
  • Tyler1
    nos ezzel én is így lennék, ha nem lenne a legközelebbi mozi 50 km-re, szóval egy filmért, azért nekem az pénzben sem lenne jó kör.