106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Excsajok szelleme
fél óra után abba kellett hagyjam mert borzadály...pedig általában amelyik filmet elkezdem azt végignézem. ezzel nem ment:S -
jefferson83 #49810 Nitro
Jó kis film volt. Néhol lassú, néhol pörgős, néhol romantikus, néhol drámai. Jól összegyúrták. A világot nem váltja meg, de lehet élvezni.
7/10 -
Green Street nagy király film 
"I'm forever blowing bubbleeees, pretty bubbleees in the aiir" :DDDD
Tudtad-e, hogy nő rendezte? -
Mi van már van Barlang 2 is ? Amugy a Wrong Turn 3-ra is kiváncsi leszek majd hogy milyen lett ? -
xxxpaulxxx #49807 Huligánok (Green Street hooligans)
Fasza film... egy olyan focis film, ami nem a fociról szól... hálistennek:D
Egy film a tiszteletről, brutalitásról, összetartásról, barátságról...
Nagyszerű alkotás, mindenkinek csak ajánlani tudom de nem szinkronosan:D 8/10
Barlang 2
Szarabb, mint az 1... pedig IMDB szerint jobb... átvertek... az egyben legalább emberSZERŰ szörnyek voltak de itt... mondjuk izgi volt, de horrornak nem adható el sztem
6/10 -
Na jó régen láttam már és nem ugrott be elsöre ! DE most hogy mondod ! -
Janiapek #49805 Into the wild (Út a vadonba) - erről van szó, elfelejtettem odaírni, ha valaki nem akar visszaolvasni -
Dean Winchester #49804 volt hát épp a bemutatót láttam :)
vagyis az előzetest na és ott beszélt 2 sort és bumm :d -
Janiapek #49803 #49772
Teljesen egyetértek, nagyon jó, érdemes mindenkinek megnézni :) -
A Koncz Gábort nehogymá' fel ne ismerd, még szövege is volt (úgy emlékszem). :) Egyébként nem csak ketten voltak, a bár-szauna jelenetben szinte mindenki magyar. :)
-
Most megy a Vörös Zsaru a Tv2-ön ! Érdemes nézni !
Növényi Norbert egyből feltünt ! De ugy tudom 2 magyar volt benne !
De a másik enm tudom ki volt ! -
hát én az elsőt nemláttam -
Engem mebaszott: lelkileg; kicsit. -
"Fuckin' 80's man, best shit ever! Then that Cobain pussy had to come around & ruin it all."
van hangulata a filmnek! -
viizo #49797 The Wrestler / A Pankrátor
Kiváló dráma, de csak ínyenceknek - kevésbé kitartóaknak könnyen megfekheti a gyomrát.
A film minden perce kiváló, Mickey Rourke az alakításáért megérdemelt volna egy szobrocskát.
10/8 -
G.I. Joe: The Rise of Cobra
gyenge effektek néha béna beszólások
mindenesetre unalmas nem volt
5/10 -
sandor8206 #49795 nem :-) -
Dean Winchester #49794 ezt nem nekem akartad irni ugye?:D
Seth: köszi ezaz ! -
sandor8206 #49793 nem emlékszem, hogy "berepültek" volna a tengeralatjárok a bázisra, hogy felrobbantsák az ágyút
A star wars meg tiszta Angliai csata, hisz sok kis vadászgép harcol egymással + vannak nagy repülők is (a bombázok), hát tiszta star wars. Kb. ennyi hasonlóság rengeteg filmben van
-
Holtidő ( Nick of Time ) Johnny Depp ("nem brad pitt de ilyen gombás hajfrizurával rendelkező pasas" XD ) meg Christopher Walken -
Az árva (Orphan)
Nekem nagyon tetszett a film azthittem elején valami ördög szálta meg a csajt a de végén kidetül hogy mi is a téma.
Ha a fentieket kell irni akkor 7 pontot adok rá! -
Dean Winchester #49790 már elég sok filmnél elkell vonatkoztatni hiszen ha valaki nemtudja ezt megtenni akkor az ne is nézzen filmet szerintem :)
öö egy kérdés.:
nemtudja valaki,hogy mi annak a filmnek a címe amiben (nem brad pitt de ilyen gombás hajfrizurával rendelkező pasas szerepel benne és egy ember miden lépését követi (közben beül egy cipőtiszitásra de a tisztítónak se szabadna beszélnie (de neki mondja)
valami idő a címe de nemjut eszembe sajnos (ja és kb 10 éves lehet :D -
hol? mindenhol....
a csúcs a nagy ágyu ala halálcsillag meg a két ninja közötti harc a generátorban alá birodalom visszavág az árammal, meg a kardokkal.... -
The Three Musketeers
&
The Four Musketeers, The Revenge of Milady
Azt hiszem ezeket a filmeket pont szombat délutánra találták ki))
és sokadjára is mindkettő 10/8 -
9 kritika
Nekem Nagyon bejött a film, olvassátok el a kritikát, 7,5/10 -
sandor8206 #49786 hol?
kb. annyi hasonlóság van benne, hogy sok kis ge*i jármű harcol egymással
több ellentétet lehet felsorolni, mint hasonlóságot
a star warsost is lehetne hasonlítgatni, akármelyik II. VH repülős film csatajeleneteihez.
Nem véletlen, hogy Lucas bá a tesztvetítéseken is ezeket vágta be a még el nem készült trükkök helyére
Nincs új a nap alatt -
nem az a gond h eltud-e vki vonatkoztatni, hanem h semmi újat nem tudott mutatni az elsőhöz képest. Nekem tetszett az első rész, de a 2. egy annyira ötlettelen, összecsapott, "csak legyen egy folytatás, más nem számít" film lett. Semmi kreativitás nem volt a forgatókönyvíróban(nemtudom h ugynanaz-e mint az elsőé), olyan mintha egy alternatív béta verziót láttam volna az elsőből. -
Teljesen egyetértek ! 
Ha az ember eltud vontakoztatni a valóságtól és képes felfogni hogy ezt nem kell komolyan venni ! Akkor nagyon jó egy film ! -
Crank: High Voltage (2009)
hát messze a legbetegebb film amit valaha láttam. teli van vérrel és női mellekkel. a történetet kb egy mondatban le tudnám írni: statham bácsinak ismét kicserélték a szívét egy műre, amit folyton tölteni kell elektromossággal, ígyhát megpróbálja visszaszerezni azt, és a szálak egy 'A Görény' nevű emberkéhez vezetnek.
hogyha az ember eltud vonatkozni a valóságtól, merthogy egy ilyen film nézésénél az kell (ugyanis egy percig nem kell komolyan venni), akkor simán 8/10, annyira őrült az egész.
aki erre nem képes, rá se nézzen, mert annak egy szar lesz. -
sorry ,de a vízalatti csata= star wars halálcsillag csata:P -
GI JOE
úgy ültem le a film elé hogy emlékeztem az itteni (össz)negatív kritikákra!
az első prosztó jelenet után (amikor is megtámadják a konvojt, a gonosz katonákon nemfog a géppuska, de a nindzsadzsó simán átszúrja őket a katanával) vettem egy mély levegőt, lecsekkoltam a halántékomon az ütőeremet....aztán hátradőltem és elkezdtem élvezni! nem voltak fenntartásaim. a kőkemény akció kárpótolt mindenért, a bugyuta privát "családias" (férfi-csaj-bratyó) háromszög orbitálisan nagy blődség volt, dehát istenem, ez csak egy film...
a párizsi jelenetek kurvajók voltak szvsz, végre volt kis pusztítás is (=eiffel torony), a víz alatti csata pedig minden volt csak sablonos nem...(mond valakinek valamit az a szó hogy AQUANOX?
) és tetszettek Snake-Eyes és Storm Shadow flashbackjei is (meg ugye az egyéni megmérettetéseik), valamint hamár Snakenél járunk....az osztag többi tagja is szimpatikus volt, sőt végre jó volt látni hogy a főszereplő bugyuta haverja nemcsak ósdi poénokat lök, hanem szinte a cselekményei egyenrangúak voltak Duke-éval (meg behesszelte a kis vöröst
).
Ilyen "laza jófiú kovbojok vagyunk és seggre ültetünk mindenkit" hangulatom utoljára republic commando játszása során volt, szóval a jellemeket eltalálták, teljesen azonosulni lehet velük...
a transformers filmnél mindenképp jobb..
amúgymeg teljesen rendben van a film, várom a folytatást, idén a star trek és watchmen mellett dobogós film (nálam).
8/10. -
Lakott sziget 1 & 2
Farkasölő óta tudom hogy az oroszok tudnak)))
Szóval Sztrugockij fivérek története megfilmesítve.
10/9 ha nem is überbrutál de NAGYON JÓ))) -
új mértékegység a filmek valamint az alkoholszint mérésére))) -
dzsiáj dzsó
7/10 sokkal jobban tetszett mint mondjuk a TF2 -
Banner pontozó rendszer... -
vki elmondaná hogy mi az a blasta?:D -
ja mad maxot is megnéztem már rongyosra
az 1-2-t, a harmadik már gagyi sztem -
huntofa #49774 A gyilkos punci visszatér
7/10 -
huntofa #49773 Vér utcái ( Streets of Blood )
0/10
minősíthetetlen gagyi , ráadásul 2009es -
Into the wild
mélyen a hatása alatt vagyok, mindenkinek kötelező darabb
8 blasta