106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    keresd meg a Hurt-nek a klipjét a neten.

amellett hogy késői Johnny Cash szám és hihetetlen jó, eléggé életrajzi ihletésű lett, a klip sok korabeli bevágást tartalmaz, ismerős lesz néhány momentum. ;)
  • xxxpaulxxx
    Létezik ilyen manapság?:O
    Jó horror?:O
    Nah akkor ez az én filmem!:D
  • xxxpaulxxx
    A nyughatatlan - Walk the line

Hát kb Johnny Cashről eddig csak azt tudtam, hogy Ring of fire... viszont ez után a film után meg kell hallgatnom összes slágerét minimum:D
    JR Figurája egyszerre volt szánalmas és imádni való...
    Féltem hogy csak egy egyszerű zenés-romantikus életrajzi film lesz, de sokkal több annál!:)
    8/10
  • Seth
    Én is ma néztem meg.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Láttam mindkétféle befejezést és az új mozis változat nem jött be(Spielberg ajánlásával, na persze). Oké, az amikor Micha testét nekivágja a kamerának hirtelen az beszarás volt, de amikor beleordít a kamerába a végén az annyira uncsi,kiszámítható klisé volt, kilóméterekről látszott,meg sem rezzen szerintem a többség rajta XD. Az eredeti,mikor mutatják hogy a csaj egész nap hintázik , na az hidegkirázós volt, amikor az ágy mellett csak áll 2 órát ,na az méginkább

Majdnem 10 pontot én azért nem adnék rá, de egy erős 7-est simán.Najó , eredeti befejezéssel 7,5 :)
  • precision
    Knowing

Dramaturgia szempontjából egy cliché halmaz. Sok helyen unatkoztam. Végig azt éreztem, hogy ebből a témából egy sokkal jobb filmet ki lehetett volna hozni. Ugyanezt éreztem a Surrogates -nél is a múltkor. 5/10.

Yes Man

Ez nem volt annyira rossz. Bár itt is kiszámítható volt egy csomó minden, de egyszer meg lehet simán nézni, vannak benne még poénok is néhol. 6/10.
  • oliwwer
    véleményére voltam kíváncsi
  • Bulykin
    ott a link
  • oliwwer
    bővebben? kifejthetnéd a véleményed, mert úgyis valami jóféle félős horrort keresek..
  • stonesour
    Paranormal Activity

kurvajó horror
    9,5/10kritika
  • Zephyr Retiring
    most az egyszer egyet értünk. alapmű, minden tekintetben..
  • Sabcsee
    Year one
    Hát nekem azért bejött eza film.Káinos részeken fetrengtem ő vitte el a filmet a hátán:D.House-ból a csaj téll jólnézettki:).A végefelé eléggé ellaposodik és ott már kicsit unatkoztam
    7/10-et megér;)
  • Jim Morrison
    Ez engem is arra ösztönöz hogy minél előbb megnézzem :D
  • stonesour
    The Tournament
    bejött a film 7-8/10

kritika
  • Lipi1980
    Jack Blacket filmjeit imádom! A TEnacious D alapmű tőle! De hogy A Year One-ban "13-as" is játszik, így kötelező darab!!!

Szerelmes vagyok ebben a nőbe (is) :D:D:D:D:D
  • dartonita
    Oh szörtíín ♥
    Lekapom a filmet,meghoztatok a kedvem.
    Tenacious D-t meg amugy is szeretem:)
  • Tyler1
    Year One
    szokásos Jack Black formáció. sztem mindenki tudja miről beszélek, aki látta már legalább 1 filmjét is. idétlen történet, idétlen szereplők, idétlen poénok! nem egy best of film de kikapcsolódásnak kiváló!

viszont ő érte abszolút megérte megnézni :)))))))
  • Real13

HAIR+Across the Universe

Külön-külön is zseniálisak, de egymás után a kettő igazi ínyencség, (egyébként az IMDB legnagyobb anomáliája, hibája az, hogy a HAIR csak 7.1 ponton áll) kiváló és szimplán zseniális zenékkel, Vietnam-ellenességgel, szimbolizmussal, hangulattal, életstílussal, hippikkel, drogokkal, audiovizuális orgazmussal, hajjal, Beatles-sel, szerelemmel, teli élettel és tragédiával... Top 10-es mindkét film nálam azt hiszem...
    You say you want a revolution
    Well you know
    We all want to change the world

10/10,az új rendszer szerint meg amúgy is.
  • dzsagon
    bazmeg nekem is
  • xxxpaulxxx
    Alkonyattól pirkadatig
    Húúúúúúúúúú!

Eddig kimaradt, most végre láttam... tudtam, hogy mire számítsak, de azért ez még annál is többXD
    Nagyon kész... mindenki nézze meg aki egy jó kis akció-horrorvígjátékot szeretne!:D
    8/10
  • Kmarha
    Year One

Ugy látszik izlések és pofonok. Én a felénél kikapcsoltam.
  • Blasta
    "Tipikusan az az eset amikor nagyot akartak fingani, de beszartak..."

mennyire igaz
  • Blasta
    Köszönöm szépen!
    (de nem tegnap volt, az csak egy fake dátum :))
  • tep
    Species: The Awakening
    2pont
  • [HUN]Crassus
    Year one az bestof!!! nekem 9-10-es! főleg angolul!
  • AntiHero
    Nem szeretem a fingós vicceket, de az istállós "alvós" fingós részen röhögtem csak a filmbe.
  • hapi
    Public enemies
    4/10
    Egyáltalán nem fogott meg. A világítás és szűrők használata kb. a barátokközt színvonala, gondolom direkt de engem idegesített.
    A film számomra unalmas vintatott. Tipikusan az az eset amikor nagyot akartak fingani, de beszartak...
  • CSOCSO
    * mert valoban lehetett volna benne 1-2 hahotazos poen*
  • CSOCSO
    Year One

vigjatek/okorseg Jack Black el a foszerepben.

Mondjatok akarmit de nekem ez a film nagyon bejott!
    Nem rohogtem magam romma, nem volt hangos hahotazas meg gyomorfajdalom a sok nevetestol. De megvolt a sajat hangulata ami nagyon bejott. ( najo.. ket.. talan harom poen nem volt valami jo ( pl a fingos viccet miert nem birjak mar kihagyni egy filmbol sem? a Masik a tehenfarmon levo verekedes vege egy kicsit eroltetett volt.)
    Szineszek egytol egyik ott voltak a szeren. Engem teljesen lekotott az egesz.

8/10 ... mert valoban lehetett volna benne 1-2 hahotazos film. egy ket jelenet kicsit eroltetett volt de amugy IMADOM a filmet.

Land of the Lost

Vigjatek/okorseg Will Ferrellel. (Na a masik bohoc jack black mellett)
    Mindig van a filmjeinek egy alap szintje ami Ferrelles vigjatek feelinget sugaroz de ez most vhogy nem jott ossze. kozepszeru.. sooot csak jo szivvel adnek ra 5/10 est. sok gagyi resz. alig volt valoban vicces resz.
    1-2 jelenet jo volt de ennyi.

• Atisz #50001
    :D
  • Dynamic
    de ez most 50k !
  • Dynamic
    Nem szoktam tékelni...
  • balee4
    Én is erre gondoltam, nagyon illik Batman szerepére, képregényekben is változik néha az arca, persze ez összefügg azzal, hogy idővel fejlődtek a rajzok.
  • Dynamic
    Ha a képregénybeli, vizuális hasonlóságot nézzük, ott Bale közelíti meg a legjobban a karaktert.
  • Atisz #49996
    *Bruce
  • Atisz #49995
    Az összes többihez képest. Szerintem is ő volt a legjobb.
    Val Kilmer nem az igazi (bár nem is annyira vele, hanem inkább a filmmel volt gond), Geroge Clooney egy vicc, Bale szódával elmegy.

Talán azért is volt jó Keaton, mert relatíve sokat volt on-screen maszk nélkül Broce Wayne-ként.
  • Dynamic
    "Michael Keaton tiszta Batman"

Már mihez képest?
  • balee4
    Batman (1989, Tim Burton)

Fantasztikus, sztem a legjobb Batman film. Simán letagadhatja 20 éves korát, a látvány még ma is megállja a helyét és jobban illik a látvány Gotham-hez, mint a The Dark Knight-ban. Az egész lehengerlõ, vmennyi színész nagyszerûen játszik, Jack Nicholson elképesztõ, nekem õ az igazi Joker. Michael Keaton tiszta Batman, Kim Basinger dögös, de nem a tipikus buta riporter csaj. Megismerhetjük Joker születését, és ahogy Jack Nicholson eljátssza az õrült szerepét, az hatalmas. A zene tökéletes.

10/10

És ha visszagondolok arra, hogy kb. 5 évesen én ezt anno moziban is láttam (és még rémlik vmi belõle), bizsergető érzés fog el.
  • Kmarha
    The boat that rock

Nem csak rock zenét kedvelőknek, de mindenkinek ajánlom.

nagyon erős 7 blasta
  • desigo
    Boldog születésnapot...
  • sadvagabond
    up

nekem nagyon bejött,egyedül azt a részt untam,amit minden filmben unok,
    tudjátok,a vége előtti pörgős-üldözős nagy dolgot.

amúgy nagyon kellemes volt,az elején a kis elmesélés,meg hogy nem feltétlenül gyerekeknek szólt.volt benne társadalomkritika is(szégyennyakörv-poén pl).lehetett röhögni is,meg meghatódni is.

8B