106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #50029 keresd meg a Hurt-nek a klipjét a neten.
amellett hogy késői Johnny Cash szám és hihetetlen jó, eléggé életrajzi ihletésű lett, a klip sok korabeli bevágást tartalmaz, ismerős lesz néhány momentum. ;) -
xxxpaulxxx #50028 Létezik ilyen manapság?:O
Jó horror?:O
Nah akkor ez az én filmem!:D -
xxxpaulxxx #50027 A nyughatatlan - Walk the line
Hát kb Johnny Cashről eddig csak azt tudtam, hogy Ring of fire... viszont ez után a film után meg kell hallgatnom összes slágerét minimum:D
JR Figurája egyszerre volt szánalmas és imádni való...
Féltem hogy csak egy egyszerű zenés-romantikus életrajzi film lesz, de sokkal több annál!:)
8/10 -
Én is ma néztem meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Láttam mindkétféle befejezést és az új mozis változat nem jött be(Spielberg ajánlásával, na persze). Oké, az amikor Micha testét nekivágja a kamerának hirtelen az beszarás volt, de amikor beleordít a kamerába a végén az annyira uncsi,kiszámítható klisé volt, kilóméterekről látszott,meg sem rezzen szerintem a többség rajta XD. Az eredeti,mikor mutatják hogy a csaj egész nap hintázik , na az hidegkirázós volt, amikor az ágy mellett csak áll 2 órát ,na az méginkább
Majdnem 10 pontot én azért nem adnék rá, de egy erős 7-est simán.Najó , eredeti befejezéssel 7,5 :) -
Knowing
Dramaturgia szempontjából egy cliché halmaz. Sok helyen unatkoztam. Végig azt éreztem, hogy ebből a témából egy sokkal jobb filmet ki lehetett volna hozni. Ugyanezt éreztem a Surrogates -nél is a múltkor. 5/10.
Yes Man
Ez nem volt annyira rossz. Bár itt is kiszámítható volt egy csomó minden, de egyszer meg lehet simán nézni, vannak benne még poénok is néhol. 6/10. -
véleményére voltam kíváncsi -
ott a link -
bővebben? kifejthetnéd a véleményed, mert úgyis valami jóféle félős horrort keresek.. -
Paranormal Activity
kurvajó horror
9,5/10kritika -
most az egyszer egyet értünk. alapmű, minden tekintetben..
-
Year one
Hát nekem azért bejött eza film.Káinos részeken fetrengtem ő vitte el a filmet a hátán:D.House-ból a csaj téll jólnézettki:).A végefelé eléggé ellaposodik és ott már kicsit unatkoztam
7/10-et megér;) -
Ez engem is arra ösztönöz hogy minél előbb megnézzem :D -
The Tournament
bejött a film 7-8/10
kritika -
Lipi1980 #50016 Jack Blacket filmjeit imádom! A TEnacious D alapmű tőle! De hogy A Year One-ban "13-as" is játszik, így kötelező darab!!!
Szerelmes vagyok ebben a nőbe (is) :D:D:D:D:D -
Oh szörtíín ♥
Lekapom a filmet,meghoztatok a kedvem.
Tenacious D-t meg amugy is szeretem:) -
Year One
szokásos Jack Black formáció. sztem mindenki tudja miről beszélek, aki látta már legalább 1 filmjét is. idétlen történet, idétlen szereplők, idétlen poénok! nem egy best of film de kikapcsolódásnak kiváló!
viszont ő érte abszolút megérte megnézni :))))))) -
Real13 #50013
HAIR+Across the Universe
Külön-külön is zseniálisak, de egymás után a kettő igazi ínyencség, (egyébként az IMDB legnagyobb anomáliája, hibája az, hogy a HAIR csak 7.1 ponton áll) kiváló és szimplán zseniális zenékkel, Vietnam-ellenességgel, szimbolizmussal, hangulattal, életstílussal, hippikkel, drogokkal, audiovizuális orgazmussal, hajjal, Beatles-sel, szerelemmel, teli élettel és tragédiával... Top 10-es mindkét film nálam azt hiszem...
You say you want a revolution
Well you know
We all want to change the world
10/10,az új rendszer szerint meg amúgy is. -
dzsagon #50012 bazmeg nekem is -
xxxpaulxxx #50011 Alkonyattól pirkadatig
Húúúúúúúúúú!
Eddig kimaradt, most végre láttam... tudtam, hogy mire számítsak, de azért ez még annál is többXD
Nagyon kész... mindenki nézze meg aki egy jó kis akció-horrorvígjátékot szeretne!:D
8/10 -
Year One
Ugy látszik izlések és pofonok. Én a felénél kikapcsoltam. -
"Tipikusan az az eset amikor nagyot akartak fingani, de beszartak..."
mennyire igaz -
Köszönöm szépen!
(de nem tegnap volt, az csak egy fake dátum :)) -
Species: The Awakening
2pont -
Year one az bestof!!! nekem 9-10-es! főleg angolul! -
Nem szeretem a fingós vicceket, de az istállós "alvós" fingós részen röhögtem csak a filmbe. -
hapi #50004 Public enemies
4/10
Egyáltalán nem fogott meg. A világítás és szűrők használata kb. a barátokközt színvonala, gondolom direkt de engem idegesített.
A film számomra unalmas vintatott. Tipikusan az az eset amikor nagyot akartak fingani, de beszartak... -
* mert valoban lehetett volna benne 1-2 hahotazos poen* -
Year One
vigjatek/okorseg Jack Black el a foszerepben.
Mondjatok akarmit de nekem ez a film nagyon bejott!
Nem rohogtem magam romma, nem volt hangos hahotazas meg gyomorfajdalom a sok nevetestol. De megvolt a sajat hangulata ami nagyon bejott. ( najo.. ket.. talan harom poen nem volt valami jo ( pl a fingos viccet miert nem birjak mar kihagyni egy filmbol sem? a Masik a tehenfarmon levo verekedes vege egy kicsit eroltetett volt.)
Szineszek egytol egyik ott voltak a szeren. Engem teljesen lekotott az egesz.
8/10 ... mert valoban lehetett volna benne 1-2 hahotazos film. egy ket jelenet kicsit eroltetett volt de amugy IMADOM a filmet.
Land of the Lost
Vigjatek/okorseg Will Ferrellel. (Na a masik bohoc jack black mellett)
Mindig van a filmjeinek egy alap szintje ami Ferrelles vigjatek feelinget sugaroz de ez most vhogy nem jott ossze. kozepszeru.. sooot csak jo szivvel adnek ra 5/10 est. sok gagyi resz. alig volt valoban vicces resz.
1-2 jelenet jo volt de ennyi.
-
:D -
de ez most 50k
!
-
Nem szoktam tékelni... -
Én is erre gondoltam, nagyon illik Batman szerepére, képregényekben is változik néha az arca, persze ez összefügg azzal, hogy idővel fejlődtek a rajzok. -
Ha a képregénybeli, vizuális hasonlóságot nézzük, ott Bale közelíti meg a legjobban a karaktert. -
*Bruce -
Az összes többihez képest. Szerintem is ő volt a legjobb.
Val Kilmer nem az igazi (bár nem is annyira vele, hanem inkább a filmmel volt gond), Geroge Clooney egy vicc, Bale szódával elmegy.
Talán azért is volt jó Keaton, mert relatíve sokat volt on-screen maszk nélkül Broce Wayne-ként. -
"Michael Keaton tiszta Batman"
Már mihez képest? -
Batman (1989, Tim Burton)
Fantasztikus, sztem a legjobb Batman film. Simán letagadhatja 20 éves korát, a látvány még ma is megállja a helyét és jobban illik a látvány Gotham-hez, mint a The Dark Knight-ban. Az egész lehengerlõ, vmennyi színész nagyszerûen játszik, Jack Nicholson elképesztõ, nekem õ az igazi Joker. Michael Keaton tiszta Batman, Kim Basinger dögös, de nem a tipikus buta riporter csaj. Megismerhetjük Joker születését, és ahogy Jack Nicholson eljátssza az õrült szerepét, az hatalmas. A zene tökéletes.
10/10
És ha visszagondolok arra, hogy kb. 5 évesen én ezt anno moziban is láttam (és még rémlik vmi belõle), bizsergető érzés fog el. -
The boat that rock
Nem csak rock zenét kedvelőknek, de mindenkinek ajánlom.
nagyon erős 7 blasta -
Boldog születésnapot... -
up
nekem nagyon bejött,egyedül azt a részt untam,amit minden filmben unok,
tudjátok,a vége előtti pörgős-üldözős nagy dolgot.
amúgy nagyon kellemes volt,az elején a kis elmesélés,meg hogy nem feltétlenül gyerekeknek szólt.volt benne társadalomkritika is(szégyennyakörv-poén pl).lehetett röhögni is,meg meghatódni is.
8B