106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    már látom magam előtt csarlízt, 50 punkkal szemben akik már húzzák a sorszámot ki hanyadik lesz
    -Hogy szereted kislány
    - A nevem nem kislány, hanem Mad Maxie!!!
    :-D

Mad max= Gibson
    Mclaine= Willis
    Rambo= Stallone
    Piszkos Harry= Eastwood
    stb.

Tőlem lehet egy új posztapokaliptikus film csarlízzel a főszerpben, csak ne Mad Max legyen a címe, egyszerűen azért mert nem ő az, ennyi
  • Tyler1
    oké
  • stonesour
    wrong turn 7/10 - jó horror
    wrong turn 2 2/10 - hatalmas színvonalromlás
    wrong turn 3 1/10 - ez egy szar

sadsadsa
  • Montanosz
    Dark country
    hangulata miatt 10/7

The other man
    10/6
    profin összerakott sztori de....

• Doddy a düdő
    "most komolyan ki a fasz fogja ezt megnézni???"

én.
  • Tyler1
    ez az! basszanak el egy jó sikersorozatot! nevetséges baszki Csárliz Terón! Rambo 4-be meg Megan Foxot!!!! azt basznám pofán akinek a fejéből ez kipattant. most komolyan ki a fasz fogja ezt megnézni??? Mad Max=Gibson!!! de minimum egy faszi legalább nem egy idétlen picsa...
  • SötétBarom
    Nem érdekel :D Legyen benne sivatag meg aberrált autós akció :DDD
  • ProGabe #50064
    úgy néz ki, hogy csak a címe lesz Mad Max, ugyanis Gibson helyett Charlise Theron lesz a főszereplő. igen, !komolyan. a cikkben írt Wothington-pletykát én még nem hallottam
  • BenedekFeco
    Nah,egy pár film:

Public Enemies
    Tök sablonos,ráadásul vontatott gengszterfilm.Csalódás 3/10

G.I.Joe
    Látványfilm,de ez már túl sok volt és ráadásul gagyik a trükkök 4/10

100Feet
    1000-szer láttunk már ilyen kísértetes-szellemes filmet. 4/10

Blood and Bone
    Régi "Van Damme film" stílus. 4/10

Náci Zombik-Dead Snow
    Norvég "zombikaszabolós-poénos" jó norvég(gondolom) zenével. 4/10

Moon
    A trailer után azt hittem,hogy tudom mi lesz,aztán mégse.Az a baj hogy ez elég hamar kiderül.Jó volt 7/10

Spíler-RocknRolla
    Tipikus "kavarós" Guy Ritchie agymenés.Nekem bejött. 7-8/10

• Panzermeyer
    Nincs ebben semmi különös. Simán alvajáró vagy, ennyi.
  • Tyler1
    pénzt
  • báttyó02
    tegnap nézegettem az imdb-t és láttam h a godzilla milyen szar értékelésen áll...mondom magamba pedig ez anno mekkora film volt,legalábbis gyerek fejjel nekem :_:
    ugyh megnéztem tegnap megint, olyan 5/10et adnék rá mert ahhoz képest h 10+éves még mindig nagyon jók az effektek,meg az elején egy ideig érdekesnek is indul a történet..viszont utána..hát történetileg 0
    de ettől függetlenül még mindig nem értem hogy anno miért volt ez bukta
  • Csak77
    Public Enemies

Gyenge film. Nem tudom mit látott ebben a filmben a két főszereplő, hogy részt vett benne, de Ők biztos tudják.

3 pont
  • SötétBarom
    Mad Max 4.

NEED. (._.)
  • stonesour
    Mad Max 4, Rocky 7

• Victor1103
    Nem szeretném ismételni ugyanazt amit az előttem lévő kollega írt a Pokolba taszítva-ról ugyanis teljesen egyetértek vele. Neme viszont csak 10/5
  • viizo
    Pokolba Taszítva (Drag Me To Hell)

Sam Raimi a három Pókember film után visszatért a kaptafához, és rendezett nekünk egy ijesztgetős horrort. Sajnos valamiért nem állt össze teljesen a film, sokszor klisésnek és kiszámíthatónak éreztem, illetve hogy a témából több is kihozható lett volna. Főleg amiatt gondolom ezt, mert eléggé hasonló, 'cigányasszony átka lesújt' sztorit sütöttek el pár éve a Sorvadj el! c. Stephen King adaptációban is.

Szerencsére a film sokszor önironikus, sok a megmosolyogtató rész, és a rendezőre jellemző túlzás benne - és ez nálam erős közepessé menti a filmet.

10/6
  • Qwerty4
    Egy jó ideje nem írtam ide, de most újból...

Cerberus - A végzet kardja (Cerberus, 2005):

Tegnap éjszaka volt a retek klubon, halálgagyi.
    Erről ennyit. 2/10
  • Brolly
    Hali!

Tegnap megnéztem a moziba a Végső Állomás 4-et, természetesen csak a 3D miatt, amúgy még gépen se nagyon érdekelt volna. Nem csalódtam, olyan volt, mint amilyenre számítottam: nevetséges. De egy dolog nagyon felidegesített, amire még most se tudok más magyarázatot találni, mint azt, hogy kivágták (talán). Valaki mondja már meg, hogy a tamponos családból, a két gyerekkel és az apjukkal mi történt, mert hogy róluk nem láttam halálesetet, az 100%.
  • [HUN]Crassus
    mostmár megkell nézni...
  • Zoli007
    Star Trek: 6/10 Jó effektek, történet szerintem semmi.
    Drag me to hell: 5/10 Kár a végéért, szimpi volt a csaj.
  • wesker24
    Wááá tölthető a Cirque Freak vagyis a Rémségek Cirkusza !

Erre a filmre nagyon kiváncsi leszek !

Igaz még csak az 1-4 kötetet olvastam ki !

Most tartok az 5-diknél a A Halál próbái kötetnél !
  • Willenbrock
    Ehez a régi Entity-hez nem tudsz esetleg feliratot?Én nem találtam sajna.
  • stonesour
    Moon, én még nem láttam, haverom igen, szerinte 9/10, kurvajó film, ma este esélyes a megnézése. itt olvasható a kritikája.
  • tigeroo
    year one

7/10

jó film, nemcask egyszernézős számomra. a poénok jók, a hangulat jó, a szereplők jók

• oliwwer
    Na megnéztem a Paranormal activity-t. Feliratot nem találtam hozzá, így szinkrontolmácskodtam barátnőmnek. Vicces volt 3 percenként leállítani, és elmesélni h miről beszélnek:D. Összességében tetszett.. vannak benne parás jelenetek, amitől durván kirázott a hideg. Pl. mikor csak úgy állt a csaj az ágy mellett, órákon át. 9/10. Tetszetős..
  • Csak77
    Van egy jó történetem ami mostanában eszembe jut elég sokat. Jó pár éve az akkori csajomnál alukáltam, és az egyik este állítólag úgy kelt fel, hogy én a hálószoba ajtóban állok(ki tudja mióta), kezemben a paplannal. Amikor megkérdezte, hogy mit csinálok, akkor azt válaszoltam rá, hogy "nem jó helyen alszunk" és még motyogtam valamit. Utána állítólag visszafeküdtem aludni. Valamit egy másik éjjel úgy riadt fel, hogy én közelről bámulom az arcát hatalmas szemekkel. Na én erre egyáltalán nem emlékszem. Szóval, ezzel az történettel eléggé gáz volt nézni a filmet. Hehe, nem is aludtam sokat a film után.
  • Willenbrock
    Lehet hogy az a megtestesült H5N1 és szellemként járja be a világot:)
    Amúgy kár hogy még nincs hozzá felirat.
  • Tyler1
    nincs még
  • oliwwer
    Paranormal activity-hez valaki nem tudna gyorsan linkelni egy magyar feliratot? Meg szeretném nézni bnőmmel. Köszi
  • Csak77
    Vagyis, három lábujjú.
  • Csak77
    Nem szellem van benne, hanem démon(háromlábú, csirkedémon(komoly):)), de tök mindegy. Amúgy a film a Entity című őrségi filmre épít.
  • Tyler1
    már én is töltöm :D nem nagyon szeretem a horror filmeket, főleg azért mert normálisat nem láttam már 15 éve, de az ilyen szellemesek megvesznek kilóra mindig :D
  • SötétBarom
    Cash verziója egyértelműen jobb, viszont mindig az eredetit illeti a tisztelet, hiszen egy számot nem eljátszani nehéz, hanem kitalálni :)
  • xxxpaulxxx
    hangulatosabb igen, de már túl fájdalmas... zeneileg viszont a nin verzió a jobb szerintem, pedig nem is szeretem a nint:D
  • xxxpaulxxx
    nem akarok öreg lenniXD
  • viizo
    a kommenteknél nagy a vita hogy a n_i_n vagy a cash verzió a jobb... :)

de n_i_n rajongók kissé elvakultak, mert a j. cash féle ezermilliószor hangulatosabb - jó hogy hozzányúlt a dalhoz :)
  • SötétBarom
    Azt jó ha tudod azért, hogy az egy Nine Inch Nails szám :) eze.
  • Proview
    Van egy elsüllyedt 13 hozzászólásos "Filmet keresek" fórum, de itt többen látják:

Régen volt a Spektrum TV-n egy sorozat az Endeavour űrrepülőgépről, a felkészítésről, legénységről, felszereltségéről (végigmutatták a "vezetőfülkétől az űrwc-ig").Kb 4 részes volt , ha jól emlékszem.
    Mi volt a sorozat címe?
  • Montanosz
    Surrogates
    - hát valami túl steril "kiherélt" film lett.
    semmi káromkodás, pia, cigifüst......
    10/5

The tournament
    na ez már jó szórakozás, afféle running man tipus.
    10/7

Chato földje
    western és 10/6

La premier cercle
    [fanyalog..]
    többet vártam.
    10/5