106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SötétBarom
    *vagyunk, sry
  • SötétBarom
    Ott vagyok a tömegben valahol ;DDD
  • Rundstedt17
    A húgom szerint is :DDD
  • viizo
    Idegenek az Űrlények Ellen

Huh, ez nagyon aranyos kis mese volt, és a szinkront sem rontották el túlzottan (bnővel való filmezéskor otthon kötelező a szinkron :/).

Az előzetesben sok poént lelőttek, de szerencsére a filmben is marad jócskán.

Jóféle vasárnap délutáni szórakozás - aranyos, vicces, tempós kis mozi.

10/7.5

---

Verdák

Amíg nem láttam, egyszerűen nem értettem, hogyan lehet beszélő lökhárítós, szélvédőn szemeket viselő kocsikkal élvezhető, és nem csak óvodásoknak szóló filmet készíteni.

Hát így.

10/9
  • Herr Lehrer
    ha ismersz még ilyet rajta kívül, küldd hozzám :DD
  • karajjj
    nem azért néztem végig, hogy ide beírhassam (nem csak az sg-ből áll a világ), hanem azért, mert ha már elkezdek egy filmet, akkor azt általában végig is nézem és nem szoktam félbehagyni, ennek meg akkora hypeja volt anno, hogy kíváncsi voltam, hogy miez... ne legyél már ennyire okos -.-
  • stonesour
    Hol volt a Slipknot koncert és mikor? :D
  • SötétBarom
    Ráadásul eljött velem slipknot meg metallica koncertre is :PPP (L)

• SötétBarom
    Csajom szerint ótvar. -.-
  • Herr Lehrer
    nemvágom hogy mér van az hogy ezér a filmér mindenki odavan akinek pinája van:D
  • viizo
    óóó, bamme' ez rossz hír ha már ebben a hónapban jön a film, mert akkor bnő miatt nekem is kötelező lesz megmoziznom
  • SötétBarom
    Részvétem :D
  • Tikal #50097
  • lac556
    nov 19.-én lessz a twilight köv. részének a magyar premierje. Erre mint én földi halandó van esély h bejussak? lehet rá venni jegyet?ugyanugy lehet rá foglalni pl. neten v telon v élőben vagy a magyar premier csak kiválasztottaknak van?
    Asszem csut 0.órakor lesz. igazság szerint kurvára nem érdekel a film de bnőmet igen szoval ezért érdekelne a premier.
  • Tikal #50095
    Van mar egy hasonlo nevu blog igy meg eleg erolkodes szagu a tied, raadasul ertelme sincs, es nem is vicces... De ez csak az en velemenyem...
  • ba32107
    Pont ugyanezt mondtam én is amikor megnéztem kb egy hónapja
  • Dynamic
    Aki egy ilyen nyilvánvalóan szar filmet letölt, ráadásul végig is nézi, holott már az elejétől fogva szenved, csak azért hogy beírhassa, hogy mennyire szar volt és a "kérem vissza az x órát az életemből" frappáns szófordulatot, az meg is érdemli.
  • Willenbrock
    Ezért vagy te düddő!
  • xxxpaulxxx
    Én, a Robot

Hát... pár évvel ezelőtt jobb filmnek tűnt
    6,5/10
  • Tyler1
    hát én nem tudom de nekem ez a Labanc picsa egyátalán nem jön be! nem tudom miért volt körülötte ekkora hype, mert ha még szép lenne...de olyan feje van mint egy kivénhedt muraközi lónak baszki.
  • karajjj
    jajj tényleg, az utószinkront el is felejtettem, mikor a rendőrös jelenet végén a zsaru még benyög egy olyat, hogy üljön beljebb... nahát azt nagyon oda kellett még mondani
  • karajjj
    álom.net

most először érzem azt egy film kapcsán, hogy elvettek az életemből másfél órát és nem fogok visszakapni...

10/-2 blaszta, értékelhetetlen foscsomó, a labanc lilla melle még jólenne, de álandóan a seggét mutogatják... talán azért nem -10, mert Rékasi hoz benne egy barátok közt színvonalat, Reviczkynél meg megcsillan némi színészi játék
  • stonesour
    mét kéne? :D
  • Tikal #50086
    még mindig nem változtattad meg a blog nevét? ...
  • angelslie
    "néhol elég gusztustalan volt."
    Ezt úgy értem hogy ez ami nem tetszett, az ilyesmire érzékeny vagyok, de amúgy nem volt annyira zavaró..
  • angelslie
    District 9

Nekem nagyon tetszett, néhol elég gusztustalan volt.
    Persze az én hibám, hogy nem néztem utána hogy mi várható benne. Tulajdonképp úgy kezdtem el nézni, hogy fogalmam nem volt az egészröl hogy miröl fog szólni.
    De tetszett :)

9/10
  • I3andy
    Paranormal Activity

Hát végig olvasva a kommenteket, valami különlegesre, végig fosósra számítottam. De igazából 2szer ijedtem meg. De az is a hirtelenség miatt volt. Maximum 4 pontot adok rá.
  • [HUN]Crassus
    Álom.net!

0/10!!!

KATASZTRÓFA a hazai filmipar hihetetlen hulladéka a statisztáknak is ótvargyenge utószinkronos "szinészekkel"
    ki a pöcs adott erre pénzt??
  • Csak77
    Moon
    Megnéztem, de nem ilyen stílusú filmre számítottam. Tuti nem nézem meg még 1szer. 5 pontot megér, többet nem.
  • precision
    Up!

Hát pixarban eddig még nem csalódtam, úgyhogy simán elmentem a moziba megnézni az Up -ot... és nem bántam meg. Szerintem jóra sikeredett, poénok is voltak, érzelmek is voltak. Egyre jobban érzem, leginkább a pixar filmeknél, hogy az eddigi kb. 20-80% -os felnőtt/gyerek irányvonal kezd egálba kerülni. Itt is voltak olyan részek amiket a gyerekek vagy nem értenek (vagy máshogy értelmezik mint mi) vagy nagyon kevesen. A felnőttek viszont annál inkább. És nekem ez tetszik, meg gondolom minden magamfajta "felnőtt gyereknek" :) Szóval jó kis múvi ez, ajánlott megnézni. 8/10.
  • grebber
    Dark Country

Aki látta már leirhatná mi is volt a lényeg ,mert nem igen tudtam feldolgozni :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szal felveszik a faszit aki balesetet szenvedett és az megprobálja megölni a faszit aki felvette.Megy tovább a történet stb.A legvlgln meg kiderül hog akit felvettek az saját maga volt szal ezt nem igen értem hogy is van ez??

• SötétBarom
    Sokan. Jó cucc, de ne számíts (klasszikus értelemben vett) horrorra.
  • Met
    Ne foglalkozzatok vele, nem érdemes!
  • uiztu
    Helo!
    Nem igazán most volt az a a film, de volt egy, olyan, hogy egy pasi megakartak szerezni egy csajt vagy ilyesmi és ezért, elkezdett edzeni. És alig telt el egy kis idő, és marhára megizmosodott. És, aztán megakarta szerezni a csajt, de más is szerelmes lett belé, vagy valami ilyesmi. Csak egy 30 mp-es trailer volt. De valami ilyesmit vettem ki, belőle. Nem tudjátok megmondani, hogy milyen film lehetett. Nem biztos, hogy pontosan ez volt, mert csak egy 30 mp-es trailer volt.
  • Blacksheep333
    Ezt látta már valaki: Låt den rätte komma in ?
  • Blacksheep333
    Írtok néhány jóféle félelmetes horror/thriller filmet?
    Lehetőleg ne bélkilógós, fröcsögős undormány legyen, ami csak arra megy ki, hogy minél több brutalitást mutasson feszültség, félelem nélkül. (Jó hülyén fogalmaztam remélem megértitek.) Mint pl a Fűrész folytatásai.
  • technopeter
    álom.net

10/2

(fenti pontozás)
  • Montanosz
    Pandorum
    10/7
    végre van felirat)))

1612
    oroszok megint alkottak.
    kedvelem a történelmi filmeket, meg aztán az Egri csillagokra hajaz)))
    10/7
  • sandor8206
    már látom magam előtt csarlízt, 50 punkkal szemben akik már húzzák a sorszámot ki hanyadik lesz
    -Hogy szereted kislány
    - A nevem nem kislány, hanem Mad Maxie!!!
    :-D

Mad max= Gibson
    Mclaine= Willis
    Rambo= Stallone
    Piszkos Harry= Eastwood
    stb.

Tőlem lehet egy új posztapokaliptikus film csarlízzel a főszerpben, csak ne Mad Max legyen a címe, egyszerűen azért mert nem ő az, ennyi
  • Tyler1
    oké