106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Yip Man - iMDB
Fél-történelmi film Yip Man -ról, az egyetlen emberről, aki nyílvánosan oktatta a 2. világháború ideje (és kínai japán megszállása) alatt a Wing Chun kung fu -t. Későbbi (a háború utáni) leghíresebb tanítványa Bruce Lee.
A történet a háború idején játszódik. Sok valós elemet tartalmaz, de kerekítettek mögé egy fiktív sztorit.
Engem nagyon megfogott a film. Összességében pár perc üresjárat van benne, azon kívül szép és látványos harcjelenetek vannak, és dráma. Nagyon hangulatos film. Ajánlom mindenkinek!
9/10. -
Elit halálosztók 8/10 -
a zenéje szerintem igenigen jóra sikeredett. én élveztem azt a jellegzetes dallamot, ami néha felcsendült.
nemhiába olyan amilyen, Clint Mansell kezei közül került ki -
Moon
Se nem túl jó, se nem túl rossz. Lehet aludnom kellene rá egyet, hogy jobban értékeljem? Mindenesetre a főszereplő jól játszott. Talán a zenei aláfestéssel lehetett volna 1-2 kulcsjelenetet még drámaibbá tenni, nekem bejött volna. De azt is megértem, hogy milyen célból bántak ennyire csínján a zenével. Egyelőre 6 pont. -
xxxpaulxxx #50268 Paranormal activity
Hát többre számítottam, sajnos ez a "horror" se fogott meg annyira, mint vártam.
A szereplők szimpatikusak voltak, a éjszakai jelenetek iszonyatosan feszültek voltak, de a végét azért én jobban húztam volna... De mit ne mondjak... azért hatásos volt:)
Ha dokumentum szerű mivoltát nézzük akkor szarabb volt, mint a Blair witch
ezért egy gyenge 7est adok rá:D -
Sabata 1-2
klasszikus "spagetti" western
10/5
The method és a The killing room
kicsit hasonló téma és mind kettő
10/7
The elite squad
10/8
(ez a durva nem a ráspoly)
-
The Tournament
Igaz egy B kategóriás film de valami KURVA KIBASZOTT KEMÉNY. A sztori röviden: 7 évente valahol a világban, a világ legjobb bérgyilkosai egy játék kedvéért egymás ellen fordulnak. 24 órájuk van h az első legyenek, vagy mind meghalnak. A sztori nem nagy cucc, viszont annál ötletesebb.
A film minden perce izgalmas, nulla üresjárat nélkül, viszont a gyilokból, vérből, robbanásokból ninsc hiány. Nehány klisét azért nem hagytak ki, de egy a kategóriában nem veszélyes, viszont 1-2 klisének induló jelenetet átformáltak, ami tetszett. A színészek terén talán csak Ving Rhames és Kelly Hu neve lehet ismerős, ők viszont hozzák a kötelezőt.
Szóval aki egy jó akcióra vágyik és nem a nevek miatt akar filmet nézni annak garantáltan jó szórakozás lesz!
8/10 -
Én tegnap néztem meg, ugyanez a véleményem a filmről... :) -
Hol nézted? (vagy melyik verziót?) -
viizo #50263 Moon
Kellemes sci-fi meglepetés. Az első fél óra teljes eseménytelensége után két dologra gondoltam: ebből vagy nagyon rossz sül ki, vagy nagyon jó.
Utóbbi jött be.
10/8
-
ez durva lesz...... -
káosz (chaos) elkövetnek egy bankrablást, ahonnan látszólag
csak némi értéktárgyakat visznek el..
a pénzhez nem nyúlnak. a rendőrség értetlen, és tehetetlen..
ámde az ifjú titán, akit most helyeztek át a körzetbe,
első napján felgöngyölíti az ügyet. igaz, hogy másnap
reggel 6-ig tart, de addig még sokminden történik..
a káosz elméletet követve, végül minden kis darab a helyére
kerül..
pörgős akciófilm wesley snipes és jason statham játékával..
10/9
-
anyámon a tanárom. (kommentezve tyia kedvéért
)
ezt a tornatanárt minden gyerek utálja. john a pufók kisfiú
pedig különösen. de egyszer minden rémálom véget ér: john felnő,
és sikeres író egy nagyvárosban.
szülővárosában is díjra jelölik, ami miatt hazautazik édesanyjához,
aki egyedül nevelte fel..
édesanyja bemutatja új udvarlóját, aki nem más, mint mr. woodcock,
a régi "szeretett" tornatanára..
..eljött a bosszú ideje,
de ez nem is olyan könnyű...
nem jó a poént lelőni, de most kivételt tehetünk, mert az alternatív
befejezést a mozikban nem játsszák le:
john végre régi iskolás szerelmével randizik egy autós parkolóban,
ahol néznék a filmet, de egy szerelmespár épp annyira nyomja előttük,
hogy még a kocsi is ugrál..
john jelzi az országúti fénnyel, hogy mások is vannak itt..
a pár felhajol, letörli a párát, és a koma a középső újját mutatja
johnnak
..alóla pedig john édesanyja néz értetlenül..
a poénok és a hollywoodi sztárok miatt ((billy bob thornton,
seann william scott, susan sarandon):10/6..
..de nem ez lesz életed legjobb filmje
-
Zombieland
Az eleje jó volt a vége fele ellaposodott.
7/10 -
Bezonyám. Oroszlánking, Kis hableány, Aladdin, Hercules, ezeket akárhányszor meg lehetett nézni, mivel minden egyes képkockájuk művészet volt és tömény humor, ötletesség, profizmus és dráma jellemezte őket. Igazi felnőtt mesék, amit a gyerekek is kiválóan élvezhettek. -
Paranormal Activity.
A film 97 percéből konkrétan 75-80 lószart sem ér, viszont pont ez az unalmas altatás baszta belém a parát. Tulajdonképpen nem az volt a gáz, hogy hajjaj ijesztegetés hanem az, hogy kurva beteg lett a vége. Egyszerű de hatásos volt, az utolsó három percet tíz perc állás után mertem lejátszani...
Pedig hozzá vagyok szokva ezekhez a filmekhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a csaj agya elborul na az volt igazán beteg és hatásos..
10/6 -
Cirque Du Freak
Csak filmként 10/7 mert jó kis egyszer nézhető film volt
Könyv alapján 10/3 mert azért voltak benne jó pillanatok is!
De mintha 2 különbözö verzió lenne a film éa a könyv ! A filmben nagyon sok mindent megváltoztattak mondhatni szinte mindent ! Semmi sem ugy történt ahogy a könyvben volt persze voltak benne olyan részek ami a könyv alapján nagyon jól átjött de kevés volt az ikyen jelenet !
Ami a legjobban szemet szúrt nekem az az hogy Darren vigan belefekszik a saját koporsójába ?? Mondom WTF ??? A könyv szerint Darren irtózik a koporsóktól mert az emlékezteti arra hogy milyen ha valakit élve eltemetnek.
A 4 kötetben is a Vámpirok hegyében is függöágyon aludt nem hogy koporsóban !! És ez csak egy dolog a sok közül ! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Röhögtél a kalapácsoson?:S
Én meg oda se bírtam nézni, föleg mikor a mosogató is bekapta a kezét :S
De a végén az a "lebénítottalak, mert nem volt se ragasztó se kötél.." az tényleg nagy :D -
Lipi1980 #50254 Utolsó ház balra
Egész jó volt. Nagyon tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kalapácsos killen szabályosan felröhögtem, és a mikrós a végén... És az mekkora poén volt, hogy "nyaktól lefelé lebénítottalak, mert nem volt mivel megkötözzelek!" Én is ilyen lennék az tuti, ha valaki megerőszakolná a lányom, de előtte még a pöcsével is csinálnék valamit, -
Majd elfeledtem: COD-osoknak kötelező :) -
Rundstedt17 #50252 Igen a szerelmi szál kissé erőltetett volt,de azt leszámítva kivételesen jó 2.világháborús film -
Csillag (Zvezda)
Azt hittem, hogy egy szokványos második világháborús film, ami majdnem igaz, de azért mégsem. A főszereplők közül az összes szimpatikus volt a számomra, mindenki jól játszotta a szerepét. A képi világ miatt azt hittem, hogy ezt a filmet nem is 2002-ben, hanem inkább a 80-as években csinálták. Szóval vagy kis költségvetésű film volt, vagy ez direkt van így "antikolva". Néhol kicsit vontatott a szerelmi szál miatt, de az egészet nézve mégis jó film. Aki szereti a II. vh-s filmeket, tehet vele egy próbát. Először úgy gondoltam, hogy csak 6 pontot fogok tudni adni érte, de a végső harc miatt nyugodt szívvel adok rá 7-et. -
Hát nemtudom. Tudod mi jutott eszembe?
Ez-e :D -
" ez nem lehet igaz! kikapok egy szonyegtol! "
MUHAHAAAH -
gabesz012 #50248 Inkább veled lehet a gond. :)) Sztem a Bug's life volt a leggyengébb... A Monsters inc. meg a kedvenc. A Némó nekem sem jött be annyira. A Cars viszont úgyszint a kedvencek között. Persze egyéni ízlés kérdése is.
Mostanában (jó) új filmek híján kicsit újranézősdit tartottam: Lock, stock..., Snatch, Jackie Brown, Pulp fiction, ezek számomra mind 9-esek még mindig (meg a topikban olvasott Száll a kakukk fészkére-t is megnéztem, mert idáig nekem ez kimaradt, de azt is ide vehetem nyugodtan). :) Asszem a Reservoir dogs lesz a kövi. :) Aztán lassan már csak lesz normális verzió Inglourious-ből is, ha már QT filmek. :) Kill Bill viszont nem köll, az valamiért nagyon nem szimpi, akármennyire is húdefasza film(ek). -
30yFan #50247 Emanuell 7/10 -
Moon
8/10 -
xxxpaulxxx #50245 Aladdin FTW!:D -
Madagaszkár kimondottan jó eresztés, röhögős, aranyos, poénos, jópofa karakterekkel. -
aha utána néztem tényleg lesz :) talán majd ennek sikerül kicsit visszahozni a kézzel rajzolt rajzfilmeket a köztudatba.
The Princess and the Frog(imdb) -
nekem jobban bejöttek a régebbi mesék, pl. lionking...
undorító ez a CGI animálos trend szerintem, elnagyolt mozgások, idióta karakterek (madagaszkár és társai) -
Sokan a mélyen szántott gondolatokat keresik ezekben a mesékben, talán meg is lehet találni 1-1 műben pl a Wall-E, de ezek még is csak mókás, aranyos mesék minden korosztálynak. -
Oszinten engem meg nem hatott meg Pixar film amig nem lattam a Fel-t. -
Idén lesz vmi békás kézzel rajzolt cucc a Disney-től. Mondhatni felfrissülés lesz :) -
Bogár élete még jópofa, szörnyrt. gázosodik, verdák 1xnézős, némó meg már gáz a javából. Vagy én öregszem, vagy ezek egyre szarabbak. :D (vagy is-is) -
Azért a Pixar műveit ne hasonlítsuk már a noname gagyi animációs filmeket készítő stúdiókhoz.
Évente 1 darab filmet készítenek összesen de azt nagyon profin.
Ha történetbe,karakterekbe esetleg a látványba nagyon nem lehet belekötni. -
A Perfect Getaway
Hát ez sajnos csalódás volt.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kevesebb mint a felénél ki lehet találni kik a gyilkosok, szóval abban semmi meglepő nem volt. A fényképezés viszont tetszett, valamint Steve Zahn játékát mindig bírom, itt is jó volt kicsit őrültként ( a végén).
4/10 -
én meg azt mondom h a kézzel rajzolt WD rajzfilmek közelébe nem érnek a mai animációs faszságok. És azok tényleg minden korosztálynak készültek, az 5 éves gyerektől, a 60 éves nagypapáig mindenki látta pl. az Oroszlánykirályt. Most meg futószalagon jönnek az idétlen hülyeségek amik, már nem is szórakoztatnak, csak kihúzzák a lóvét a zsebből.
Rtl-t is bekapcsolom múltkor, aztán mi megy? mi megy? a Micimackó animációs változata!!!!!-.- hát aszittem leesek a székről. ki is kapcsoltam a picsába. már nekem ég a pofám h olyan alapmeséket mint a Micimackó képesek igy elbaszni... -
Az eleje tényleg nagyon jól indult aztán végig kiszámítható lett.
Nálam még mindig a Wall-e a best aztán jön a Bolt. -
viizo #50233 mondjuk azt, amit az Egy Bogár Életétől, a Szörny Rt-től, a Verdáktól, vagy a Némó Nyomában-tól? 
frisseséget, ötleteket, sablonmentességet, kiváló hangokat (az eredeti hangokra gondolok, nem az élvezhetetlen szinkronra), jó sztorit?
a Fel-ben kb. egyik sincs meg. :)
a gyenge érvekről meg annyit, hogy olvassátok el a mozinet kritikáját - ami szintén nem bólogat elvakultan, hogy ismét egy csudijó csudicuki csudipixar rajzfilm született - ellenben rávilágít a gyengeségekre, amit sokan a padló alá söpörnek.
az a bizonyos 'nagyon erős motívum' pedig kimerül az első 10 percben, ami tényleg zseniális.
de ahogy felröppen a házikó, vége a varázsnak.