106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
köszönöm mindkettőtöknek! -
Moon 10/8 - jó volt, de lehetett volna még jobb
V for Vendetta 10/10 - ezt is sikerült megnézni igy 3 és fél év után végre... -
Annyira nem szar, sőőt. az a verzió amit mondtam simán nézhető. Pedig én se szoktam kamerás filmet nézni. -
Match Point
ez nagyon jó volt. alig láttam pár Allen filmet, ideje lesz pótolnom
8 pont -
sz'tem még a videókorszakban...)))
de jó film...
-
1985 -
Ez a film mikor jelent meg? -
quiem for a dream
még mingid 9/10 -
Parancsolj :) -
sandor8206 #50301 Langolerek vagy valami ilyesmi a címe, S. Kinges adaptáció ha jól emlékszem, így kutakodjál -
arra a filmre ki emlékszik hogy:
egy utasszállító repülőgép tán lezuhan (?) egy ismeretlen helyen, ahol egyedül vannak és ilyen lények az időt eszik meg(?), mint valami pacman...
vagy valami ilyesmi volt a sztori, szerintem a #50294 idejében készülhetett (most erről jutott eszembe) -
Kössz az ajánlást, imádom az ilyen filmeket. -
láttam, írtam is a kritikában, hogy a Zombieland sokkal jobban bejön. (saját vélemény!) -
viizo #50297 végre nem csak én tartom hulladéknak a Shaun Of The Dead-et, yepp :)
az egyik legerősebben túlhypeolt film: vígjátéknak harmatgyenge, zombifilmnek nulla, és a kettő együtt sehol nincs pl. a Hullajó bájához. -
Bazzz. 3 éve ott van a "Films 2 Download" listámon :DDD -
nem hát, ez csak azt jelenti hogy az a lista sem szentírás...
szerintem fos film, kb. én több poén találtam volna ki a filmbe, vígjátékhoz kevés a poén, sok az üresjárat, "abszurd-horrorfilmnek" még talán elmegy pár helyzet miatt -
The Quiet Earth
Egy nem különösebben szép napon Zac Hobson arra ébred, hogy egyedül van. Teljesen. Az egész világon. Az utcák, a rajtuk álló autók, a lakások üresek, s bár minden tárgy és eszköz a legutóbbi használatának megfelelő helyén van, az emberek eltűntek. Még csak hullák sem maradtak utánuk...A műfaj rajongóinak kötelező darab.
10/9 -
imdb top 250ben benne van... biztos nem véletlen :) -
jó az :) -
az 1 nagy szar sztem :D -
Shaun of the dead-et láttad? -
Nem mondjátok komolyan, hogy ezt a hiperótvar kamerás szart megnézitek? :(
Vagy pesten már megy moziban? -
Akkor még várok egy kicsit :) -
pl a moon-t nem várom meg szinkronban, mert érdekel. Amit viszont szinkronban raknak ki először, annál belehallgatok, hogy milyenre sikerült, aztán ha jó, akkor hundub nézem. -
Azért vannak állandó és jellegzetes szinkronhangok is, nagyjából tudhatod, hogy mire számíthatsz. -
ZOMBIELAND
Hatalmas, szerintem a legjobb zombivígjáték ever.
9/10
ITT BŐVEBBEN -
jefferson83 #50284 Én azt mondom, hogy ez oda-vissza igaz. Van amikor a szinkron ad egy jókora pluszt a filmhez és van amikor vétek azzal nézni. Aki pedig teheti és a film jó az mindkettőt kipróbálja -> így tökéletesen meg tudja ítélni, hogy neki melyik tetszik. -
hát nemtom...
azért van pár kurvajó szinkronhang is(pl. eddie murphy "állandó" hangja dörner györgy, szerintem kurvára illik hozzá) -
Mielőtt megnézel egy filmet, kurvára gőződ nincs róla, hogy a szinkron mennyire lesz jó. Max sejted.
Ergo minden alkalommal az anyanyelvedet választod, megfosztod magad a színészek eredeti hangjától, ami nagyon sokat ad egy filmhez.
De ahogy érzed...
-
Viszont vannak olyan szinkronszínészeink, akik miatt érdemes szinkronos filmet is nézni. Ha jó a szinkron, akkor én inkább az anyanyelvemet választom. -
Én is ezt vallom, mert a szinkron elveheti azt a pluszt, amikor egy színész igazán nagyot alakít egy filmben. Az ilyesmit csakis eredeti nyelven lehet élvezni. -
A jellegzetes fődallammal nem volt semmi gondom, az nekem is tetszett. -
nem tudom, én minden filmet eredeti nyelven nézek, úgy sokkal jobb :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zombieland 2009 TELESYNC H264 AAC-SecretMyth (Kingdom-Release) -
én is
moon
7.5/10
túllépve a szokásos sci-fi dolgon,a hangulaton,bennem elindított pár gondolatot is.pl milyen lehet szembenézni a biztos halállal.nem az a fajta,amikor az ellenség ott áll szemben,hanem a lassú,kikerülhetetlen.mint a rák,meg ilyesmi.szóval szerintem nagyon jó film.pont annyira nyomasztó,amit még fel lehet dolgozni. -
Fbn Lx #50275 eszméletlen jó film, számomra az év filmje volt. talán azért is, mert a témája közel áll hozzám.
#50274: pedig így, eredeti, kínai nyelven az igazán hangulatos. -
létezik már szinkronosban? mer én elkezdtem eredeti szinkronnal de nem bírtam hallgatni a csingcsong nyelvet, és inkább abbhagytam... -
tényleg nagyon jó
-
Yip Man - iMDB
Fél-történelmi film Yip Man -ról, az egyetlen emberről, aki nyílvánosan oktatta a 2. világháború ideje (és kínai japán megszállása) alatt a Wing Chun kung fu -t. Későbbi (a háború utáni) leghíresebb tanítványa Bruce Lee.
A történet a háború idején játszódik. Sok valós elemet tartalmaz, de kerekítettek mögé egy fiktív sztorit.
Engem nagyon megfogott a film. Összességében pár perc üresjárat van benne, azon kívül szép és látványos harcjelenetek vannak, és dráma. Nagyon hangulatos film. Ajánlom mindenkinek!
9/10. -
Elit halálosztók 8/10