106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    köszönöm mindkettőtöknek!
  • Pretorian
    Moon 10/8 - jó volt, de lehetett volna még jobb

V for Vendetta 10/10 - ezt is sikerült megnézni igy 3 és fél év után végre...
  • AntiHero
    Annyira nem szar, sőőt. az a verzió amit mondtam simán nézhető. Pedig én se szoktam kamerás filmet nézni.
  • ProGabe #50307
    Match Point

ez nagyon jó volt. alig láttam pár Allen filmet, ideje lesz pótolnom

8 pont
  • Montanosz
    sz'tem még a videókorszakban...)))
    de jó film...
  • motyodlee
    1985
  • angelslie
    Ez a film mikor jelent meg?
  • motyodlee
    quiem for a dream

még mingid 9/10
  • Riddick21
    Parancsolj :)
  • sandor8206
    Langolerek vagy valami ilyesmi a címe, S. Kinges adaptáció ha jól emlékszem, így kutakodjál
  • tigeroo
    arra a filmre ki emlékszik hogy:

egy utasszállító repülőgép tán lezuhan (?) egy ismeretlen helyen, ahol egyedül vannak és ilyen lények az időt eszik meg(?), mint valami pacman...

vagy valami ilyesmi volt a sztori, szerintem a #50294 idejében készülhetett (most erről jutott eszembe)
  • stonesour
    Kössz az ajánlást, imádom az ilyen filmeket.
  • stonesour
    láttam, írtam is a kritikában, hogy a Zombieland sokkal jobban bejön. (saját vélemény!)
  • viizo
    végre nem csak én tartom hulladéknak a Shaun Of The Dead-et, yepp :)

az egyik legerősebben túlhypeolt film: vígjátéknak harmatgyenge, zombifilmnek nulla, és a kettő együtt sehol nincs pl. a Hullajó bájához.
  • SötétBarom
    Bazzz. 3 éve ott van a "Films 2 Download" listámon :DDD
  • tigeroo
    nem hát, ez csak azt jelenti hogy az a lista sem szentírás...

szerintem fos film, kb. én több poén találtam volna ki a filmbe, vígjátékhoz kevés a poén, sok az üresjárat, "abszurd-horrorfilmnek" még talán elmegy pár helyzet miatt
  • Montanosz
    The Quiet Earth

Egy nem különösebben szép napon Zac Hobson arra ébred, hogy egyedül van. Teljesen. Az egész világon. Az utcák, a rajtuk álló autók, a lakások üresek, s bár minden tárgy és eszköz a legutóbbi használatának megfelelő helyén van, az emberek eltűntek. Még csak hullák sem maradtak utánuk...A műfaj rajongóinak kötelező darab.
    10/9
  • precision
    imdb top 250ben benne van... biztos nem véletlen :)
  • precision
    jó az :)
  • tigeroo
    az 1 nagy szar sztem :D
  • Blasta
    Shaun of the dead-et láttad?
  • SötétBarom
    Nem mondjátok komolyan, hogy ezt a hiperótvar kamerás szart megnézitek? :(

Vagy pesten már megy moziban?
  • SötétBarom
    Akkor még várok egy kicsit :)
  • FlyHigh
    pl a moon-t nem várom meg szinkronban, mert érdekel. Amit viszont szinkronban raknak ki először, annál belehallgatok, hogy milyenre sikerült, aztán ha jó, akkor hundub nézem.
  • FlyHigh
    Azért vannak állandó és jellegzetes szinkronhangok is, nagyjából tudhatod, hogy mire számíthatsz.
  • stonesour
    ZOMBIELAND

Hatalmas, szerintem a legjobb zombivígjáték ever.

9/10

ITT BŐVEBBEN
  • jefferson83
    Én azt mondom, hogy ez oda-vissza igaz. Van amikor a szinkron ad egy jókora pluszt a filmhez és van amikor vétek azzal nézni. Aki pedig teheti és a film jó az mindkettőt kipróbálja -> így tökéletesen meg tudja ítélni, hogy neki melyik tetszik.
  • tigeroo
    hát nemtom...

azért van pár kurvajó szinkronhang is(pl. eddie murphy "állandó" hangja dörner györgy, szerintem kurvára illik hozzá)
  • Blasta
    Mielőtt megnézel egy filmet, kurvára gőződ nincs róla, hogy a szinkron mennyire lesz jó. Max sejted.
    Ergo minden alkalommal az anyanyelvedet választod, megfosztod magad a színészek eredeti hangjától, ami nagyon sokat ad egy filmhez.
    De ahogy érzed...
  • FlyHigh
    Viszont vannak olyan szinkronszínészeink, akik miatt érdemes szinkronos filmet is nézni. Ha jó a szinkron, akkor én inkább az anyanyelvemet választom.
  • Panzermeyer
    Én is ezt vallom, mert a szinkron elveheti azt a pluszt, amikor egy színész igazán nagyot alakít egy filmben. Az ilyesmit csakis eredeti nyelven lehet élvezni.
  • Panzermeyer
    A jellegzetes fődallammal nem volt semmi gondom, az nekem is tetszett.
  • precision
    nem tudom, én minden filmet eredeti nyelven nézek, úgy sokkal jobb :)
  • AntiHero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Zombieland 2009 TELESYNC H264 AAC-SecretMyth (Kingdom-Release)
  • sadvagabond
    én is
    moon
    7.5/10

túllépve a szokásos sci-fi dolgon,a hangulaton,bennem elindított pár gondolatot is.pl milyen lehet szembenézni a biztos halállal.nem az a fajta,amikor az ellenség ott áll szemben,hanem a lassú,kikerülhetetlen.mint a rák,meg ilyesmi.szóval szerintem nagyon jó film.pont annyira nyomasztó,amit még fel lehet dolgozni.
  • Fbn Lx
    eszméletlen jó film, számomra az év filmje volt. talán azért is, mert a témája közel áll hozzám.

#50274: pedig így, eredeti, kínai nyelven az igazán hangulatos.
  • Tyler1
    létezik már szinkronosban? mer én elkezdtem eredeti szinkronnal de nem bírtam hallgatni a csingcsong nyelvet, és inkább abbhagytam...
  • Bulykin
    tényleg nagyon jó
  • precision
    Yip Man - iMDB

Fél-történelmi film Yip Man -ról, az egyetlen emberről, aki nyílvánosan oktatta a 2. világháború ideje (és kínai japán megszállása) alatt a Wing Chun kung fu -t. Későbbi (a háború utáni) leghíresebb tanítványa Bruce Lee.
    A történet a háború idején játszódik. Sok valós elemet tartalmaz, de kerekítettek mögé egy fiktív sztorit.

Engem nagyon megfogott a film. Összességében pár perc üresjárat van benne, azon kívül szép és látványos harcjelenetek vannak, és dráma. Nagyon hangulatos film. Ajánlom mindenkinek!

9/10.
  • Zoli007
    Elit halálosztók 8/10