106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na akkor csak jól értelmeztem a filmet.:) -
SPOILER!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, mindkét Sam klón volt. Azokkal voltak egyenértékűek, akik lent feküdtek a titkos szobában. DE csak annyi volt a közös nevezőjük, hogy ugyanúgy néztek ki, és ugyanazok az emlékeik voltak. Másképp gondolkodtak, és ez fontos.
A lánya apja maga Sam, akiből klónoztak.
A betegség meg szerintem azért volt, mert ugye klónozták őket, és nem egészen életképesek. 3 évig bírják az életet, és ugye abban a tudatban vannak, hogy akkor haza mennek, a Földre. És van az a kabin, ami elporlasztja őket, abba belepattannak, ami azt kínálja hogy elaltatja őket amíg a Földre érnek -
Már látom,az a baj hogy a végére nem írtam ki,na mostmár mindegy... -
Most látom hogy nem lett jó a spoiler sry.Hogy kell csinálni? -
Megnéztem a Moont elég jó csak nem biztos hogy jól értelmeztem a sztorit.
SPOILER!Mindkét Sam klón volt?Mert mikor élő kapcsolatban telefonáltak akkor a lánya apja lennt volt a Földön.Mitől lett olyan beteg az egyik Sam hogy potyogott a foga stb?(biztos nem a balesettől)A céget jól beszivatták viszont biztos jó kis jogi kalamajka lett belőle a Földön. -
filmplakátokat honnan lehet venni óccóér'?
vagy nyomtatni (jó minőségben) >> scarface moziplakát kellene
-
én azért adtam neki 6ot mert(hamégvalakinemláttanemakaromlelőni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- szerintem jó scifi, de ott bukik a komolysága, mikor a poén néger visszaevickél az űrhajó ablakához, bent ugye a főgonosz, a néger rátapad az üvegre, és a főgonosz meg kilövi az ablakot. Hatalmas szívóerő meg mindin... az a rész, egy szabályos "ugye ezt most nem gondolták komyolan". a mérnök csávó, aki hajlítgatja a tér-idő koontinumát a kis űrhajójával szó nélkül belelő az üvegbe XDD
- a képzelődős részek viszont pozitívumként említendők -
Event Horizon az minimum 8:) alapmű és többször nézős, persze szvsz. -
biztos vmi ilyen helyen...
Event Horizon- Halálhajó
'97es film, van benne egy jópár gagyi elem benne de 6/10et megér -
Moon
Utóbbi évek egyik legjobb sci-fije, jöhetne ilyen több is (The Man from Earth ami még nagyon megfogott).
Bivalyerős 8/10 -
xxxpaulxxx #50340 "Az ilyeneket szánni illik"
Te hol élsz ember?:D -
csomagtartó és nagy levegő
-
az a gáz, hogy oda-vissza 120kilómétert kell mennünk egy normális moziért. És szinte mindig nyolcan, vagy kilencen akarunk menni, még véletlenül se férjünk be a kis takarékos 7 személyes egyterűbe, így akkor lehet két autót tankolni, stb.
-
Nekem a monitorom és a tv-m is egyben egy 37"-os lg lcd, de én inkább ha tehetem elmegyek moziba a haverokkal, barátnővel, néha ráteszünk előtte, nagyon jó program.
-
Budán van pár ház amiben 80 négyzetméteres moziterem van.
Eléggé komolyság fullHD kivetítővel saját popcorn készítővel.
-
K-19 The Widowmaker
Harrison Ford,Liam Neeson,hideghaborus,tengeralattjaros katasztrofafilm.Abszolut a stilus egyik legjobbja nalam,igaz hogy nem mostani film,de nagyon rendben van.
8/10 -
beszállok én is az offba :)
én meg általában 15,4es laptop monitorján nézem a filmeket (ha nem moziba megyek)
kövezettek meg :) amúgy az a titka, hogy nem 3-4 méterről nézem mint egy normál tv -t, és nem 7-8 méterről (vagy távolabbról) mint a mozivásznat
-
Van akinek nincs pénze minden film miatt moziba menni, ébresztö. -
Honnan a vérből veszed, hogy egy 15" monitoron nézem? :DAS:DD -
Up
Első néhány perces "kisfilm" nagyon tetszett, az utána kezdődő rendes történet viszont nem hatott meg. Voltak szép pillanatai, de Wall-E után vhogy többet vártam.
Más: Még nem tudom, miért az a véleményük itt egyeseknek, hogy felnőttesebb, mint pl Wall-E.
Utóbbi inkább az emberiség aktuális problémáit mutatja be, mint pl környezetszenny/elgépesítés->eltunyulás/személytelenedés, mindezt tele utalásokkal felnőtteknek, pl Űrodüsszeia.
Up pedig a fiatalkort/öregkort, vagyis az idősödést, az élet múlását, ill. elmúlását, gyerekeknek.
Szóval mindent összevetve Wall-E nekem sokkal jobban tetszett (és ettől függetlenül is szvsz jobb film), pontszámot nem találtam ki. -
Csak77 #50330 Te videokátya! Ezt neked : Amúgy, én 28" monitoron szoktam filmezni. Én, a birka, szánni való lúzer!
-
sőt, szemüvegbe beépíthető :D -
viizo #50328 lassan az fog következni, hogy az egymás alá licit miatt már egy PDA-n nézve is frenetikus megagiga élményt nyújt egy film :) -
Itt kezdődik. 15 colon filmezés, az hát, izé....
Ezen már elmegy:)
-
viizo #50326 ezen de jót nevettem :D
1. ha jól tévedek, ez egy filmes topik - légyszi áruld már el, KI és HOL beszélt játékokról!
2. ha Te monitoron nézed a filmeket, az nekem teljesen nyolc, az ilyeneket inkább szánni illik - nos akkor ki is érdemli meg a sorsát? :)
-
sandor8206 #50325 nem tudom, de nekem a Forrest Gump ugyanolyan zseniális film egy 15" monitoron mint egy 106 cm LCD-n. -
hülyeség ez a monitor dolog! haveromnak is 15"-os lcd monitorján néztük anno a Smokin Aces-t, de majdnem én is fedezéket kerestem mer olyan hangcucca van hozzá :D -
Nekem 21-es monitorom van és 1600x1200-as felbontásban már egész jól lehet filmet nézni ! Még az otthoni tv-m is kisebb a 21-es Monitoromnál ! -
Csak77 #50322 Hátazért barátom, egy 26" monitor az közel 65cm, szóval ha azon neked suck akár játszani, akár filmet nézni, akkor megérdemled a sorsod. -
rumliszobában, az egyik sarokban, igen van
-
viizo #50320 1. monitoron filmet nézni sucks, legyen az akár 24-26", megérdemli aki úgy "mozizik"
2. van még vkinek 15-ös monitorja? -
Csak77 #50319 Hülyeség. Egy 15" monitoron én se tudnék parázni... -
Bennem volt két sör, meg otthon nem tudok nagyon parázni. Szerintem, ha valaki ezt szeretné elérni a filmmel, mindenképp moziban nézze. -
azért ebből szép kis tanulmányt lehetne írni,hogy valaki szétparázza magát rajta valkit meg totál hidegen hagy a film....
nah megnézem már én is -
Paranormal Activity -
Waaa naon para volt. Vegig izgultuk, pedig volt benne par unalmas jelenet. Nagyon jo lett. Reg lattam ilyen jo kis horrort :) -
Paranormal Activity
Halvány volt, bár a mostani para-film felhozatalban üdítő színfolt. Moziban lehet, hogy üt, így TV képernyőn keresztül nem szakított annyira.
6/10 -
Moon
Lehet én leszek itt a főgonosz de nekem nem jött be annyira. Sztem nem volt kellően drámai a történethez képest, ezért nem is nagyon tudtam azonosulni sem a sztorival sem a főszerplővel, aki egyébként szimpatikus volt a karaktere. Nekem ilyen unalom elleni filmnek sorolható be.
5/10 -
Kabala pasi 9/10????? :D :D -
Zombieland
8/10! -
sandor8206 #50311 A hét szamuráj
Igazi klasszikus, még így fekete-fehérben is élvezhető volt. 10/10 tényleg nagybetűs film, klasszikusokat kedvelőknek kötelező és egyáltalán nem volt olyan érzésem, hogy ez ázsiai-film, teljesen profi volt minden, színészek, harci-jelentek, zene, beállítások stb. Kurosawa
Valamikor meglesem az amcsi testvérét is újra, bár az jobban bejött a western téma miatt + a nagy nevek is dobnak a film megítélésén sztem Bronson és Coburn-fan lennék).
Vadászat a vörös októberre
Connery mint mindig zseniális, bírom az ilyen háborús-politikai filmeket persze itt is a jobbik fajtából, Fordos Ryan-filmek is bejönnek. Na mindegy remek film ez is. Nincs az a húúúú de pörgős akciók, de valahogy még is feszültséggel van teli a film és jelenetei, na ezt hiányolom a mostani filmekből.
8/10
Amúgy, én 28" monitoron szoktam filmezni. Én, a birka, szánni való lúzer!