106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • karajjj
    Nagy Feró felejthetetlen :D
  • Jim Morrison
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondd el a viccet plz :D
  • SötétBarom
    A film elég szar, de a szinkron 10/10.

Azóta is akarok a kocsira Zuzu Petaz on Board matricát
  • BaliBoy
    Ford Fairlane kalandjai: 6/10
    "eszem f@szom megáll." :D

1x érdemes volt megnézni. :))
  • Jano
    Elcsúfított '79-es Pontiac Firebird Trans Am.
  • Csak77
    jennifers body

Nekem tetszett ez a film. Jó nézni Megan Fox csajszit, jókat röhögtem a hülyeségein. Az análsex poénja állat volt :)

7 pont simán
  • Lipi1980
    Le lehet szállni a Pay It Forwardról, mert minnyá' közétek csapok egy virtuális ostorral :D
  • Rundstedt17
    A végefelé már aggódtam hogy nem lesz semmi "drámai" de végül elégedett mosollyal nyugtáztam hogy jíppi mégis:D...szóval az pozítiv hogy nem boldog befejezés más kérdés hogy nem hatott meg :D
  • Kmarha
    van neked szived?
  • CSOCSO
    Michael Jackson - This is it

feltem, hogy mi lesz belole... tuti gagyi lesz, alig mutatjak majd Mikeot. Hallottam par helyszrol, hogy le volt gyengulve mint atom, nem is o volt ott stb....

ez a video valami CSODALATOS volt! Mike eszmeletlen jo formaban volt! gyonyoru volt a hangja.. egyszer nem volt playback es Mike 50 evesen ugy tancolt mint a sok huszoneves mogotte!!!! Szvsz evtized legjobb koncertje lett volna. Eszmeletlen jol megcsinaltak a thriller videojat es a tobbi se volt pite. Felesegem ismeri az osszes szamat, vegulis szereti, nem nagy rajongo de neki is nagyon tetszett. Szal barki megnezheti aki nem rajongo de ugy gondolja hogy vannak jo zenei.

Arrol nem is beszelve, hogy Mike mindent megtett azert, hogy a koncert jo legyen. aki latta a filmet az tudja mirol beszelek. RESPECT and REST IN PEACE!

- szeretnek latni meg egy enekest aki ennyire reszt vesz , sot iranyitja a koncertet mint o. valahogy nem nezem ki madonnabol ahogy oda all a profi tancosok koze es megmutatja nekik hogy -gyerekek.... igy kene tancolni.... es nem csak a tancrol van szo. Minden masrol.
  • Rundstedt17
    Pay it foward 6/10
    Egyszer nézhető,de unrealisztikus szinte teljes egészében.Jah és egyáltalán nem drámai csak mosolyogtam a végén.

Tournament 9/10
    Színtiszta akció,folyamatos történések,brutál,nincsenek nagy nevek,sem álfilozófiai marhaságok.Magyarán szórakoztató és pont ez az amiért filmet nézzünk.
  • tigeroo
    baazee...

nyajjá sót! XD
  • wesker24
    Jaja faternak volt régebben egy VHS kis füzete amiben a régi legjobb klasszikus filmek voltak felirva !! Most átnéztem a listát és azokat próbálom beszerezni kisebb nagyobb sikerrel !

Igencsak megörültem amikor rátaláltam DVDripben szinkronosan !
  • fifi
    mekkora fasza old school film az :D
  • wesker24
    Aki még régebben látta a Rázos futamot megmondaná milye kocsival furikázott a 2 főszereplő Casey és Judd ?

• wesker24
    Ma nosztalgia napot tartottam !

Gyilkos Robotok (Runaway)

Nagyon nagy film még most is ! Nálam simán 10/8

Gyilkos héja (Hawk the Slayer)

Gyerek korom egyik kedvenc fantasy kaland filmje volt ! 10/7

Rázos futam (Shaker Run)

Ez is nagyon jó film volt ott volt a kedvencek között ! 10/8

Nam angyalai (Nam Angels)

Wááá ezt a filmet még gyerek koromban rongyosra néztem VHS-en !

Nagyon nagy film nálam 10/9 Igazi jó vietnámi akció háborús film !
  • Csak77
    The Open Road

Több A-listás színész egy vasárnap délutánra való kis filmben. Amikor néztem azon gondolkoztam, hogy ezek most unalomból csinálták ezt a filmet, vagy minek? Aztán rájöttem, hogy valószínűleg Jeff Bridges is vágyott már egy fogyatékos szerepre. Ilyesmi. Aranyos film, csak fogalmam sincs minek csinálták, mert ezzel tuti nem kerestek milliókat, az tuti. :)

7 pont simán
  • Coco
    ez engem is érdekelne kurvára!
  • BaliBoy
    Köszönjük Emese.
  • Blasta
    Legalapabb....
    Egy fantáziafilm, kurva távol áll az emberi természettől az alapsztorija.
    Szépnek szép, nyálasnak is nyálas, aztán ennyi, ezer ilyen film van még...
  • Blasta
    Mert durván elnyálasították a végét, azért
  • BaliBoy
    Sajnos igen. IMDB: 6.8/10
    Elég durván alul van értékelve. Pedig sztem. annak a legalapabb filmnek kellene lennie.
  • BaliBoy
    Surrogates: 8/10
  • zaki
    tényleg nagyon jó film, csak sztem durván alul van értékelve...
  • ba32107
    Jó volt. Ezért imádom Kevin Spacey-t.
  • xxxpaulxxx
    Nekem olyan van^^:D:D
    Még haver hozta Kanadából:D
    Keretbe akarom rakni csak mai napig nem találtam hozzá
  • Willenbrock
    Az őslakó is jó film a dráma kategóriában.
  • BaliBoy
    A Passiót én nem láttam, de a Csodás álmokkal egyetértek. Sőt most jutott eszembe a 200 éves ember is. Az is nagyon jó film.
  • Lipi1980
    Hát nekem is ez az egyik kedvencem!
    Tökéletes! 10/10 vastagon!
    Kevés film van, amit megkönnyeztem és ez az egyik. A többi, ami még eszembe jut: Csodás álmok jönnek, Hét élet, Passió.
    A Passiónál kb. 5 percet ültem még a moziban, mire meg bírtam mozdulni, és kivánszorogtam a moziból...
  • Willenbrock
    Ufós
  • Willenbrock
    Intruders.1992-es film de nem rossz.
  • BaliBoy
    Nem mostanában láttam, csak most jutott eszembe egy cikkel kapcsolatban:

Pay it foward (A jövő kezdete): 10/10

Nem sok olyan film van amit megkönnyeztem, de ez az. Tökéletes alkotás!
  • zaki
    thx
  • ZilogR
    na, mostmár érdekel, h mi volt ez, csak ne mondjátok el a végét, légyszi!!!
  • Randelz
    Pandorum - Hatalmas film [8/10]. Elvileg horror, de csak inkább a hangulata miatt.
  • AntiHero
    "ráadásul olyan jelenetet is beletettek, ami nem is volt a filmben (1:30-nál, mikor a csávót elrepíti a kamera felé a démon) :c"
    Paranormal.Activity.Theater.Version.Ending
  • motyodlee
    már kezdtem azt hinni hogy talán kiesik (végre) már a szerepéből...
  • zaki
    kb :D
  • motyodlee
    én még nem láttam... Bruce Willis itt is egy züllött alkesz aki világot akar menteni, mellesleg rendőr is? :D
  • zaki
    Paranormal Activity

Jobbra számítottam. Ahogy már páran írták, gyakorlatilag nem történik semmi az első 60 percben az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    éjjeli felvételeken kívűl, amiktől nem nagyon csokiztam össze magamat. így nem is tudom, hogy már előre lehet számítani, hogy valami történni fog, és ha meg is történik,, már nem tudok tőle megijedni... ágyból kiráncigálós jelenet után már izgibb lett a film, aztán miután a csajszit megszállta a démon és felkoncolta a barátját, jöttek a rendőrök, bumm-bumm, és vége a filmnek
    . Moziban természetesen félelmetesebb lett volna, de nem ott néztem meg. Az "elődjei" (ideglelés, rec, cloverfield) nagyon jók voltak, ez csak egy erős közepes. Jó volt a reklámja a filmnek, hogy 15k-ért csinálták, meg hú de félelmetes, jobb mint az ideglelés, stb... meg a hatásvadász rejtettkamerás trailer... hát ilyet bármelyik sz@r b-s fimről össze lehet állítani. szerencsére nem néztem meg a film előtt, mert kb az összes poént lelőtte, ráadásul olyan jelenetet is beletettek, ami nem is volt a filmben (1:30-nál, mikor a csávót elrepíti a kamera felé a démon) :c

5/10

Hasonmás

Hát ez sem volt egy világmegváltó film, az alapötlet jó, a kivitelezés szódával elmegy. igazából nem volt akciódús, látványos, izgalmas, se fordulatos, de azért Bruce Willisnek még mindig jól áll ez a szerep.

5/10