106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
-
-
2020: A tűz birodalma (Reign of Fire)
ezis posztapokaliptikus-szerű film (sárkányok a Földön, minden város felperzselve, a kevés túlélt emberiség pedig az ellenálló) -
Langolierek, bár az kicsit más.. -
Monsters vs Aliens
Aranyos kis mese bár eléggé kiszámítható.Arra nem jöttem rá,hogy miért lett a csaj szörny azért mert megnőtt...
6/10
The Taking of Pelham 1 2 3
Denzel Washington hozta a formáját.Nagyon jól eljátszotta a karaktert.
Az film feléig volt kb izgalmas utána már nem igazán kötötte le a figyelmemet.Rydernek idegesítettek többször is a buta eszmefuttatásai.
7/10
The Quiet Earth
Egy hapsi arra ébred,hogy egyedül marad.A csuda villogó effektek jó gagyik voltak benne dehát nem mostani film.
5/10
tudtok esetleg hasonló filmeket még az I Am Legenden kívül? -
30yFan #50585 hali!
a hétvégén megnéztük a Karácsonyi Ének c. filmet 3D-ben, eléggé király volt...nem azt mondod, hogy kiforott már a teknik, de jó úton haladunk... -
Csak77 #50584 Oszt mér? Ha már feltette a netre, akkor nehogymár ne lehessen belinkelni, és véleményezni! -
Csak77 #50583 Nekem PS3 a csajom...
-
most te komolyan ízlésről akarsz vitatkozni? Vagy Megane-t láttad már smink nélkül, vásárlás közben? Egyáltalán valaha fogod is látni, vagy marad a képernyőn keresztüli nyálcsorgatás? Mert ha igen, akkor Blasta számára egyértelműen nyert a barátnője, mert ott van eléggé testközelben. De most akkor te jössz a csajoddal
-
Az "ez" miatt akár mehetne is egy bann :DDDSAd -
Megan Fox lehet, hogy nem is létezik!44 -
Valid. -
Nahát ezeken mindig takarja a melleit szinte, így nehéz a Megan Fox-éhoz hasonlítani vaze! :?D -
Megadom. -
THX a lot! :)
(csak pls, most ne mennyen át a topik csajkritizálósba, akár negativ-akár pozitiv!!! Thx!) -
Lipi1980 #50574 Szabina csini csaj :D Grat -
Hopp, nem éppen így akartam, de mindegy, a lényeg, hogy OFFTOPIK -
Megtisztelsz :)
-
viizo #50571 Az Utolsó Ház Balra
Hiányzott már vmi feszült kis thriller, ezért egy ideje kíváncsi voltam rá. Bár a szokásos tinifilmek vonalán kezdődik, a film felétől már nem érződik annyira, hogy tini slashert nézünk. A filmben meglepő módon van néhány zseniális momentum, pl. a csónakházas jelenet az elején, amikor úszni megy a lány. A kiváló soundtrack és a szép fényképezés annyira felturbózza azt az egyszerű jelenetet, amit ritkán látni máshol.
De hiába ez a néhány szép rész, sajnos némileg tönkreteszi a filmet a sokszor túlzott erőszak öncélú bemutatása, ami a szépen felépített, levegőben megbúvó feszültséget alaposan szét is rombolja.
Egyszeri szórakozásként kellemes film a műfaj kedvelőinek, kisebb nagyobb hibákkal.
10/6 -
sztem nagyon eltalálták! én most láttam,de még megfogom párszor nézni az tutkó! -
Lipi1980 #50569 Én hétfőn néztem meg, és azóta folyamatos késztetést érzek arra, hogy minden este újranézzem :D:D:D:D -
500 days of summer!
9/10!!! Hatalmas film! -
Csak77 #50567 "Hát nem a legjobbak a piacon, de azért bőven a használható kategória"
Hát öregem, ha neked ez a véleményed Megan Fox melleiről, akkor kíváncsi lennék a csajodra... -
"Engem tökéletesen a hatása alá vont az egész film"
vs
"valahogy mindent akart de így semmi nem lett igazán"
WTF???????
Ezek után adsz rá HÉT!!! pontot, de előtte leírsz egy rahedli dolgot ami nem tetszett.
Ez a kritikád az utóbbi idők legösszefüggéstelenebb írása szvsz. -
Az egy képregényadaptáció (azon kivül, hogy a kortárs irodalom egyik legkiemelkedőbb alkotása), abba meg bármi belefér. Nem akciófilmnek készült, az Equilibrium-mal ellentétben. Ez a film pont az lett, ami lenni akart. Olvass Alan Moore-t. -
Haver mondta, hogy hú mekkora film, milyen egyedi nézzem meg mert ú á nem bánom meg. Megnéztem és értelme kb. 0 ebben a kategóriában az Eden Lake simán veri, ráadásul azon azért el is lehetett gondolkodni, de ezen? Cromartie játszotta az idegbeteg hülyét (ez megy is neki) aztán jól ráfázott. A 10/10-tőln messze áll ,mint Makó Jeruzsálemtől. -
Nem baj. :s -
nem -
kijött itthon az Engedj be! DVD-n...
maximálisan 10/10 -
karajjj #50560 Hajsza a föld alatt
háááát, nem azt kaptam, amire számítottam, vagyis a végére tényleg az a pörgős akció film lett, aminek én képzeltem, de ez a metróban ülünk a seggünkön és várjuk a pénzt dolog kissé lagymatag és hosszú bevezetés volt
jóindulattal adok neki 6 blastát -
Tank Girl :)
-
Threads
Mad Max sorozat
Waterworld -
Ne mondta senki, hogy nem, de két pontra nem viszi fel az a 2mp-es jelenet. Érted???????? -
zombieland
8/10
igazi szórakoztató fun-mozi.végig vigyorgós,sokat nem kell rajta reklámozni,csak ajánlani tudom.nem zombihorror!
felüdülés volt a tegnapi után:
páros mellékhatás
6/10
nem vígjáték,bár volt benne röhögős rész.inkább pár éves házasoknak készült,könnyed majdnem-dramedy?nem tudom besorolni,nyílván valami hasonlót meg kell élni(állóvíz a házasságban,vagy kiábrándúltság),hogy értsük a filmet.
rákattantam a poszapok-ra,valaki valami jót tud ajálani?ha "megjön" megnézem a the quiet earth-ot,állítólag jó. -
de attól még jó -
Kb 1mp-re látszódott azért ez kevés a 2 ponthoz. :) -
Lipi1980 #50553 Hát tényleg eléggé szaratós, én pont az ilyeneket szeretem, ahol kevés vér van, és annál több para :D
Inkább százszor az ilyenek, mint pl. a Chainsaw Messacre, vagy a Motel, vagy a Grotesque... -
Hát nem a legjobbak a piacon, de azért bőven a használható kategória -
Csak tudnám mi a bajod Megan Fox melleivel:P