106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egyetértek a Creep vagyis a Borzongás tényleg nem rossz film talán még horrornak is elmegy ! Nálam is 10/7 az a film ! -
Ez nem a metrós? Ha igen, akkro horror kategóriában annyira tényleg nem rossz. -
egy az, hogy ha ár írsz róla, írd már le normálisan a címét: Creep
kettő meg, ilyenkor szoktam azt mondani, hogy még nem láttál igazán szar horrort. A film a maga kategóriájában 7/10 -
2012
Szokásos sémát követi, jön a felfedezés, hogy szarság van, a felkészülés időszak, és maga a DIRR - DURR BUMMMM!
A 2 órás filmből a két előbbire szántak úgy fél órát, az utóbbira pedig a fennmaradt részt, a szokásos hollywoodi minőségben tálalva, azaz 20 percenként:
1. brutál látvány,
2. hegyi beszéd,
3. brutál látvány,
4. hegyi beszéd,
5. brutál látvány
és ismét 1. pont.
Popcorn látvány mozinak azért belefér.
5-6 pont (ezt mind nagyrészt a látványra kapja) -
no akkó chuck mögnézem má'
-
ennek az embernek készülnek még filmjei?? :D mer tv-be is egyre kevesebbszer látni -
:DD -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
LOÁL
(aki túléli) -
nagyszerű színész, de maradjunk annyiban hogy az egyéb, sokkal jobb
filmjeit kellene így pontozni (westernek, háborús, és akció filmek)
-
..és elég unalmas is.. -
most láttam: ünneprontók ünnepe.
a film lényege, hogy az élet egyébként szép,
mégha ez nem is mindíg látszik. és hogy nem kell keressük
a szerelmet, mert az úgyis mindíg megtalál minket.
és kiderűl az is, hogy a szerelemben minden megengedett,
csak a hazugság nem kifizetődő..
egy üditő vígjáték sok humorral
nálam viszi a pálmát: 10/9.
10-et akkor adnék rá, ha én lennék owen wilson
-
szerintem annyira nem volt rossz.
én 10/5öt megadnám neki -
Creed
Magyar címe Borzongás, ami egyértelműen tükrözi milyen hatást vált ki az emberből ha egy ritkaüberszarfos filmet néz...
1/10 ( ezt a pontot is csak a vége miatt kapja...) -
igaz ezt nem most láttam de tisztán emlékszem rá...
Gran Torino 10/10 -
na jó amerika mellett azért az oroszok is képbe kerültek
(made in taiwan :D) -
Armageddon
A beszólások, a hangulat (még akkor is ha dicső amerika az aki megint megmenti az egész világot egymaga), a karakterek, teljesen ott vannak a toppon, amúgy is csak ennyi maradt meg régről e filmről. Most újra végignézve csak erre simán adnék egy 7 blastát, de a technikai háttere annyira égbekiálltóan baromság, hogy maradok a 6nál. -
Surrogates 7/10
kellemes meglepetés volt ez a film, mindig is szerettem az ilyen, valóságtól talán nem is annyira elrugaszkodó filmeket, amelyek egy lehetséges jövőt ábrázolnak. Nagyon jó az alapötlet, s egyben rémisztő is. A film is tetszett, nem untam igazából egy pillanatát sem, mindig volt valami váratlan fordulat, a végén talán már kicsit sok is. Ettől függetlenül szerintem nem többször nézős, mert így, hogy ismerem az eseményeket, s a végét, már nem lenne izgalmas, sok újat nem tartogatna. -
nekem már jó -
valaki lenne olyan kedves,és hosszúpuskáról belinkelné nekem a funny people feliratát?(úgy emlékszem ott láttam tegnap)nekem nem jön be az oldal.köszi. -
Egyáltalán nem ugyanaz a kettö, amit te néztél azt én is elkezdtem nézni egyszer, de förtelmes. -
"Az elveszett Jézus videó nyomában" mond valamit? :DDD -
Smokin' Aces 6/10
végig pörgős akció,tele sztárokkal,meg a végén egy egész jó csavar, nemvolt rossz, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle -
Gratulálok hogy végig tudtad nézni ezt a szart.
"egy felmérés minden idők 107. legroszabb filmjének titulálta."
Jóval előrébb van az szerintem.
Csak azért néztem végig mert melóban ép ráértem.
De a vége felé már nagyon kínlódtam hogy kibírjam.
Űber szar film.
Számomra értékelhetetlen. -
elég lepontoztad..remélem nekem jobban fog tetszeni.
de addig is megnéztem a nagy "konkurenciát":
2012 - ha eljő a viágvége
eleinte azt gondoltam, hogy ez a két film egy.
mivel a tertalmat az imént nem naon fejtetted ki, - a látványt leszámítva - lehet, hogy tényleg egy
a sztori: mexikóban egy vulkanológus egy arany feszületre bukkan egy föld alatti kamrában..feladatának tekinti, hogy kövessen egy régi maya jóslatot, miszerint a keresztet egy bizonyos időpontig el kell juttatni egy mexikói templomba.
pár másik főszereplőt is odavonz valami látomás, vagy megérzés féle dolog. mind odaérnek a templomhoz (beleértve egy terhes nőt is, aki a jóslat szerint ott szüli meg a világ végekor gyermekét..)
a tanúk túlélők is, mert hogy a vég, egyben a kezdet is:
egy új világ kezdete.
egy felmérés minden idők 107. legroszabb filmjének titulálta.
egyet értek: csak mert happy end a vége 10/2
-
Knowing-elég jó film,sci-fi de a komoly kezdés után meseszerű a vége.
Train-Motel csak vonaton,illetve még a Motelnél is gusztustalanabb jelenetekkel van megfejelve.(a készítők biztos javíthatatlan russzofóbok voltak:) -
-
Igen a látvány a lényeg csak az a baj, hogy a film nagy része érzelgős, nyálas, lelkizős felesleges jelenet.
Kb 30-40 perccel lehetne simán rövidebb ha ezek kimaradnak.
6 pont 1x nézős mert újra nem bírnám végigülni -
Lipi1980 #50605 FAQ About Time Travel
Az elején kicsit paráztam, hogy túl gagyi lesz, de nem lett az. Ha valakit foglalkoztatott az a kérdés, hogy mi lenne, ha össze-vissza utazgatnánk az időben, és (esetleg) összefutnánk önmagunkkal, és hogy milyen apró dolgoknak is milyen nagy jelentősége lehet a jövőben, akkor az mindenképpen nézze meg!
6,5/10 -
mert, mit vártál omg?
a látványon kívül kb. semmit sem fog adni (és a látvány a lényeg) -
nah ezzel nem hoztad meg hozzá a kedvem
pedig holnapra jegyek lefoglalva... -
Igazad van, útólag beláttam én is. Jobban ki kellett volna fejtenem, hogy mi miatt is volt rám nagy hatással, csakhát este volt :) -
viizo #50601 2012
Roland Emmerich hozta a formát, mindent szétzúz amit lehet. Szerencsére a rendező úr kicsit felébredt a 10.000 BC okozta gagyiságból, és komolyabb filmet tett le az asztalra minden téren, viszont teljesen elégedettek ezzel sem lehetünk. A színészek sajnos egydimenziósak, még a főszereplőknek sincs komolyabb súlyuk. Főleg ennek köszönhető, hogy a drámainak szánt részek hol megmosolyogtatóak, hol viszont tényleg jóra sikerültek.
A spec effektek, a rombolási jelenetek a trailerben látottakhoz hasonlóan a filmben is ütnek: az eddigi egyik legjobb, legminőségibb CGI-t álmodták vászonra a designerek. Sajnos azonban a film végefelé már elszálltak egy-két dologgal, amit most inkább nem spoilerkednék el - nos ott kilóg a lóláb.
A szinkron sajnos némileg levon a film értékéből, van pár oda nem illő szinkronhang - így aki tudja, inkább eredeti nyelven nézze.
Techdemo-nak, házimozi demózásra 10/10, viszont ha a filmet összességében értékelem, akkor:
10/6 -
Csak77 #50600 Aha persze, te brad pitt! :D -
The Keeper/A testőr
Seagal legújabb filmje.
volt benne akció, verekedés, aki nem akar gondolkodtató filmet és egy kis akcióra vágyik annak jó.
10/6.5 de legyen 7 :D -
-
Ezt most nem fogom izomból lereagálni, idiótákkal nem állok le szájkaratézni. -
Hajsza a föld alatt 6/10
-
Hardwired 6/10
Érdekes dolgot vet fel a film, ami bár Sci-fi-nek tűnik, valójában nem látom, hogy egyes részei olyan lehetetlenül távol lennének. Sajnos. Nagyvállalatok már így is sok mindent befolyásolnak, az a bizonyos chip pedig... khm... azért inkább maradjunk az email spamnél :) Szóval a sztori érdekes, megvalósítás sem rossz. Aztán eljő az a bizonyos utolsó 15-20 perc, ami megint lehúzza az egészet. Lehet, hogy én fáradok el a film végére, unom meg; vagy épp a készítők ötletei fogynak el, de manapság értékelhető végű filmet, valami kis plusz, váratlan csattanóval - nem láttam. Ez sem hoz ilyet, maximum annyiban, hogy egy ennyire komplexszé szőtt, túlbonyolított történetet hogy lehet ilyen egyszerűen lezárni, összecsapni... A cég vezére, akiről leginkább a vígjátékokból ismert őrült tudós jut eszembe, komolytalanná tette ezt. Kár érte... -
csekkolom
Langoliereket meg ismerem