106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • wesker24
    Egyetértek a Creep vagyis a Borzongás tényleg nem rossz film talán még horrornak is elmegy ! Nálam is 10/7 az a film !
  • SötétBarom
    Ez nem a metrós? Ha igen, akkro horror kategóriában annyira tényleg nem rossz.
  • stargatelost
    egy az, hogy ha ár írsz róla, írd már le normálisan a címét: Creep
    kettő meg, ilyenkor szoktam azt mondani, hogy még nem láttál igazán szar horrort. A film a maga kategóriájában 7/10
  • Kandurex
    2012

Szokásos sémát követi, jön a felfedezés, hogy szarság van, a felkészülés időszak, és maga a DIRR - DURR BUMMMM!

A 2 órás filmből a két előbbire szántak úgy fél órát, az utóbbira pedig a fennmaradt részt, a szokásos hollywoodi minőségben tálalva, azaz 20 percenként:

1. brutál látvány,
    2. hegyi beszéd,
    3. brutál látvány,
    4. hegyi beszéd,
    5. brutál látvány

és ismét 1. pont.

Popcorn látvány mozinak azért belefér.

5-6 pont (ezt mind nagyrészt a látványra kapja)
  • Zephyr Retiring
    no akkó chuck mögnézem má'
  • Tyler1
    ennek az embernek készülnek még filmjei?? :D mer tv-be is egyre kevesebbszer látni
  • angelslie
    :DD
  • DeerHunter01
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Blasta
    LOÁL

(aki túléli)
  • Zephyr Retiring
    nagyszerű színész, de maradjunk annyiban hogy az egyéb, sokkal jobb
    filmjeit kellene így pontozni (westernek, háborús, és akció filmek)
  • Zephyr Retiring
    ..és elég unalmas is..
  • Zephyr Retiring
    most láttam: ünneprontók ünnepe.
    a film lényege, hogy az élet egyébként szép,
    mégha ez nem is mindíg látszik. és hogy nem kell keressük
    a szerelmet, mert az úgyis mindíg megtalál minket.

és kiderűl az is, hogy a szerelemben minden megengedett,
    csak a hazugság nem kifizetődő..

egy üditő vígjáték sok humorral
    nálam viszi a pálmát: 10/9.

10-et akkor adnék rá, ha én lennék owen wilson
  • DeerHunter01
    szerintem annyira nem volt rossz.
    én 10/5öt megadnám neki
  • motyodlee
    Creed

Magyar címe Borzongás, ami egyértelműen tükrözi milyen hatást vált ki az emberből ha egy ritkaüberszarfos filmet néz...

1/10 ( ezt a pontot is csak a vége miatt kapja...)
  • DeerHunter01
    igaz ezt nem most láttam de tisztán emlékszem rá...
    Gran Torino 10/10
  • Kmarha
    na jó amerika mellett azért az oroszok is képbe kerültek
    (made in taiwan :D)
  • Kmarha
    Armageddon

A beszólások, a hangulat (még akkor is ha dicső amerika az aki megint megmenti az egész világot egymaga), a karakterek, teljesen ott vannak a toppon, amúgy is csak ennyi maradt meg régről e filmről. Most újra végignézve csak erre simán adnék egy 7 blastát, de a technikai háttere annyira égbekiálltóan baromság, hogy maradok a 6nál.
  • autoszimulator
    Surrogates 7/10

kellemes meglepetés volt ez a film, mindig is szerettem az ilyen, valóságtól talán nem is annyira elrugaszkodó filmeket, amelyek egy lehetséges jövőt ábrázolnak. Nagyon jó az alapötlet, s egyben rémisztő is. A film is tetszett, nem untam igazából egy pillanatát sem, mindig volt valami váratlan fordulat, a végén talán már kicsit sok is. Ettől függetlenül szerintem nem többször nézős, mert így, hogy ismerem az eseményeket, s a végét, már nem lenne izgalmas, sok újat nem tartogatna.
  • Bulykin
    nekem már jó
  • sadvagabond
    valaki lenne olyan kedves,és hosszúpuskáról belinkelné nekem a funny people feliratát?(úgy emlékszem ott láttam tegnap)nekem nem jön be az oldal.köszi.
  • angelslie
    Egyáltalán nem ugyanaz a kettö, amit te néztél azt én is elkezdtem nézni egyszer, de förtelmes.
  • SötétBarom
    "Az elveszett Jézus videó nyomában" mond valamit? :DDD
  • báttyó02
    Smokin' Aces 6/10

végig pörgős akció,tele sztárokkal,meg a végén egy egész jó csavar, nemvolt rossz, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle
  • kaposi1
    Gratulálok hogy végig tudtad nézni ezt a szart.
    "egy felmérés minden idők 107. legroszabb filmjének titulálta."
    Jóval előrébb van az szerintem.
    Csak azért néztem végig mert melóban ép ráértem.
    De a vége felé már nagyon kínlódtam hogy kibírjam.
    Űber szar film.
    Számomra értékelhetetlen.
  • Zephyr Retiring
    elég lepontoztad..remélem nekem jobban fog tetszeni.
    de addig is megnéztem a nagy "konkurenciát":
    2012 - ha eljő a viágvége
    eleinte azt gondoltam, hogy ez a két film egy.
    mivel a tertalmat az imént nem naon fejtetted ki, - a látványt leszámítva - lehet, hogy tényleg egy

a sztori: mexikóban egy vulkanológus egy arany feszületre bukkan egy föld alatti kamrában..feladatának tekinti, hogy kövessen egy régi maya jóslatot, miszerint a keresztet egy bizonyos időpontig el kell juttatni egy mexikói templomba.
    pár másik főszereplőt is odavonz valami látomás, vagy megérzés féle dolog. mind odaérnek a templomhoz (beleértve egy terhes nőt is, aki a jóslat szerint ott szüli meg a világ végekor gyermekét..)
    a tanúk túlélők is, mert hogy a vég, egyben a kezdet is:
    egy új világ kezdete.
    egy felmérés minden idők 107. legroszabb filmjének titulálta.
    egyet értek: csak mert happy end a vége 10/2
  • Willenbrock
    Knowing-elég jó film,sci-fi de a komoly kezdés után meseszerű a vége.
    Train-Motel csak vonaton,illetve még a Motelnél is gusztustalanabb jelenetekkel van megfejelve.(a készítők biztos javíthatatlan russzofóbok voltak:)
  • Blasta
  • bowden
    Igen a látvány a lényeg csak az a baj, hogy a film nagy része érzelgős, nyálas, lelkizős felesleges jelenet.
    Kb 30-40 perccel lehetne simán rövidebb ha ezek kimaradnak.
    6 pont 1x nézős mert újra nem bírnám végigülni
  • Lipi1980
    FAQ About Time Travel

Az elején kicsit paráztam, hogy túl gagyi lesz, de nem lett az. Ha valakit foglalkoztatott az a kérdés, hogy mi lenne, ha össze-vissza utazgatnánk az időben, és (esetleg) összefutnánk önmagunkkal, és hogy milyen apró dolgoknak is milyen nagy jelentősége lehet a jövőben, akkor az mindenképpen nézze meg!

6,5/10
  • tigeroo
    mert, mit vártál omg?

a látványon kívül kb. semmit sem fog adni (és a látvány a lényeg)
  • desigo
    nah ezzel nem hoztad meg hozzá a kedvem
    pedig holnapra jegyek lefoglalva...
  • vegicsek
    Igazad van, útólag beláttam én is. Jobban ki kellett volna fejtenem, hogy mi miatt is volt rám nagy hatással, csakhát este volt :)
  • viizo
    2012

Roland Emmerich hozta a formát, mindent szétzúz amit lehet. Szerencsére a rendező úr kicsit felébredt a 10.000 BC okozta gagyiságból, és komolyabb filmet tett le az asztalra minden téren, viszont teljesen elégedettek ezzel sem lehetünk. A színészek sajnos egydimenziósak, még a főszereplőknek sincs komolyabb súlyuk. Főleg ennek köszönhető, hogy a drámainak szánt részek hol megmosolyogtatóak, hol viszont tényleg jóra sikerültek.

A spec effektek, a rombolási jelenetek a trailerben látottakhoz hasonlóan a filmben is ütnek: az eddigi egyik legjobb, legminőségibb CGI-t álmodták vászonra a designerek. Sajnos azonban a film végefelé már elszálltak egy-két dologgal, amit most inkább nem spoilerkednék el - nos ott kilóg a lóláb.

A szinkron sajnos némileg levon a film értékéből, van pár oda nem illő szinkronhang - így aki tudja, inkább eredeti nyelven nézze.

Techdemo-nak, házimozi demózásra 10/10, viszont ha a filmet összességében értékelem, akkor:

10/6
  • Csak77
    Aha persze, te brad pitt! :D
  • DeerHunter01
    The Keeper/A testőr

Seagal legújabb filmje.

volt benne akció, verekedés, aki nem akar gondolkodtató filmet és egy kis akcióra vágyik annak jó.

10/6.5 de legyen 7 :D
  • Blasta
  • Blasta
    Ezt most nem fogom izomból lereagálni, idiótákkal nem állok le szájkaratézni.
  • báttyó02
    Hajsza a föld alatt 6/10
  • autoszimulator
    Hardwired 6/10

Érdekes dolgot vet fel a film, ami bár Sci-fi-nek tűnik, valójában nem látom, hogy egyes részei olyan lehetetlenül távol lennének. Sajnos. Nagyvállalatok már így is sok mindent befolyásolnak, az a bizonyos chip pedig... khm... azért inkább maradjunk az email spamnél :) Szóval a sztori érdekes, megvalósítás sem rossz. Aztán eljő az a bizonyos utolsó 15-20 perc, ami megint lehúzza az egészet. Lehet, hogy én fáradok el a film végére, unom meg; vagy épp a készítők ötletei fogynak el, de manapság értékelhető végű filmet, valami kis plusz, váratlan csattanóval - nem láttam. Ez sem hoz ilyet, maximum annyiban, hogy egy ennyire komplexszé szőtt, túlbonyolított történetet hogy lehet ilyen egyszerűen lezárni, összecsapni... A cég vezére, akiről leginkább a vígjátékokból ismert őrült tudós jut eszembe, komolytalanná tette ezt. Kár érte...
  • desigo
    csekkolom
    Langoliereket meg ismerem