106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rambo 1
10/10 -
En meg mindig azt mondom, hogy a NCFOM arrol szo, hogy Tommy Lee nezz ki a fejebol.
Nekem ez jott le, ez maradt meg bennem. Annyira izgalmas volt.
-
Mi még tavaly évvégén néztük az osztállyal töriórán :D -
ögrí.
Viszont Javier Bardem alakítása briliáns szerintem benne. -
az sg komolyan nem javitja ki a keresot
És meg is válaszoltad magadnak a kérdést! :) -
most komolyan.. a kereso csak nekem nem mukodik mar honapok ota vagy az sg komolyan nem javitja ki a keresot? kicsit unom hogy nem tudok visszakeresni hogy ki mit gondolt egy filmrol.
amugy megneztem a paranormal activity -t.
szvsz gyengusz volt, unalmas azon a par ejszakai felvetelen kivul ( volt kb 5-6 ) aminel nem megremultem csak atfutott rajtam a hideg es libaboros lettem. ENNYI!!! ezt en nem neveznem hude komoly filmnek. -
no country for old men nekem is NAGYON szenvedos film volt. a masik film amit EN hulladeknak tartok az a magnolia volt. azzal mai napig ijesztget a csalad mikor leulunk filmezni hogy " ugye nem a magnolia 127 et nezzuk meg?" :D -
Ohhh, mi szkúzi, lekközelebb azt fogom tenni! :) -
A szemeiket figyeld. :)
(Én tökre hasonló szocreál lakótelepen nőttem fel egy szabolcsi kisvárosban a '80-as években, nekem baromira bejött a film ilyen szempontból is.)
-
(alapból gyógyi volt egy kicsit :)) -
Oskar meg egyből átmegy fogyatékosba, ha medencébe kerül XD -
Ha úgy vesszük a két főszereplő szinte végig kifejezéstelen arccal mesélik a szájukba adott mondatokat, kvázi érzelemmentesen.
Lehet nem az egész film alatt, de bennem pl. ez maradt meg.
-
oké, hogy nem tetszhet mindenkinek, persze, hogy nem..
de azt leírni, hogy nincs benne ábrázolt érzelem, nos az több mint figyelemfelkeltő. -
Let the Right One In (engedj be)
Rotten tomatoes-98%, Imdb-8.1..
az érdekesség, h amikor a Dark Knight-ot merte vki lepontozni 6an ugrottak rá, h mekkora ignoráns, stb.
Egy film nem tetszhet mindenkinek, a célközönség (én is) elégedett volt vele, nemhiába a díjak és a nemzetközi siker(meg sajna az amcsi remake).
Pl. nem hiszem, h akinek a kedvence a Dr. Szöszi annak tetszene a Donnie Darko. max megnézné 2 részletben, h nemenjen kárba a letöltése. -
FAQ About Time Travel
Először azt hittem, csak egy poénos gagyiság lesz, de mégsem az, az időutazás, a paradoxonok kérdését mutatja be meglehetősen humorosan, nagyon jó film, különösen tetszett.
8/10 -
Taki29 #50740 Nekem ebben a filmben , már fárasztóan sok lett a poén, egyszerűen nincs az embernek egy kicsit szusszannia .
Én olyan 6-7 pontot adnék rá (a fenti táblázat alapján ), de mindenkinek javaslom az egyszeri megnézést . -
superhero movie.
a magyar címe pedig: szuperhíró múvi
ez a film paródiája a fantasztikus filmeknek a pókembertől
az x-menen át egészen a csupasz pisztolyig, ami maga is egy
paródia, ahogy a paródiát is kiparódizálja leslie nielsen,
mikor hátbaveri a tolókocsis ürgét, aki erre lezuhan az erkélyről.
igaz, hogy előtte már xarrá csípték a gyilkos méhek, és a sav is
szétmarta mindenét, de sebaj
paródia kategóriában újabb 9-est avathatunk.. -
két "L"...
tényleg nem akarok nagy feneket keríteni a dolognak,normálisan feltettem egy kérdést,tulok módjára válaszoltál.
hogy nem szóközölök írásjelek után,meg nem nagybetűzöm,ez legyen mindenki legdurvább problémája-ez tudatos.viszont az a botrányos helyesírás,amit itt művelnek páran,na,az kemény.
részemről off vége. -
akartam írni miután megnéztem h a robbanások sztem ezerszer nagyobbat ütöttek mint huszonakárhány évvel később a TF2-ben. mer igaz h nem volt 200 méteres a robbanás, de nem is az augsztus 20.-ai tüzijátékokkal effekteltek :D
am a 4-hez képest a teste is feleakkora volt Slynak, pedig a 4.-et nem 30 évesen csinálta. -
Surrogates
Bruce Willis-től nem is vártam mást, mint hogy egy teljesen nézhető, de olyan nagyon nem is kiemelkedő filmben szerepeljen. Az alapötlet nem rossz, a megvalósítás átlagos, a történet pedig nagyon kiszámítható. Tipikus egyszer nézős kategória.
7/10 -
Bazmeg hogy írhattam lost-ot. :D -
a 4. részt még régebben láttam de az szerintem 10/10 -
Rambo 2
10/7
a 4. rész után kicsit visszaesés volt de igyis jó :D -
Ez a gond, hogy te lebeszélsz másokat róla, úgy hogy fogalmad nincs róla nekik teszene-e, vagy esetleg nem. Attól hogy neked nem jön be, nem kell lehordani
-
Én is alig tudtam rávenni magamat, mert nem szeretem ha bárminek is köze van a horrorhoz, de ez spec csak a sötét hangulat, és 1-2 "levált" testrész rövid idejű közvetlen mutatásáért kapta meg ezt a besorolást, amúgy pedig egyáltalán nem undorító/ijesztős/szörnyes. Helyes besorolási sorrend kb romance/drama, és másodlagosan fantasy/horror. Ilyen szempontból egy picit a Faun Labirintusára emlékeztet.
Egyébként most ért véget nekem is a film. Ami biztos: nyugodt (tulképp az az érzése az embernek, mintha egy animált képregényt olvasna), nem akciódús, és két ~12 éves gyerek a főszereplő. Olyan iszonyatosan mély mondanivalót nem találtam benne, de azért sokkal tartalmasabb, mint pl a Twilight-féle divatszarságok:)
IMDB top250-ben azért túlzás a szerepeltetése, valszeg nemzeti hype. -
Az fura h könyvek nélkül is tetszett a film, pedig általában nem szokott az embereknek. A szereplőket egyébként nagyon jól válogatták, kb mindegyikük jó színész és jól is játssza a szerepét. Egyébként mindenképpen ajánlom elolvasni, több és jobb a humor, mint a filmben. Azon meg ne lepődj meg, hogy kb teljesen más lesz a történet, mivel a film csak nagy vonalakban követi az eseményeket. -
viizo #50729 ne a félelemfaktor miatt ne nézd meg, mert csak 3-4 jelenet össz-vissz ami borzongósabb, nem ezen van a filmben a hangsúly.
amin van (lenne), és amitől mindenki kifekszik, azt rontották el (de rettenetesen) - persze szigorúan a véleményem szerint :)
a kettő darab jó ötlet, ami tetszett, az az volt, miszerintSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kis vámpír(lány/fiú) öreg kísérőjének nyomdokaiba lép a kisfiú;
a másik pedig a medencés végkifejlet megoldása, fényképezése, amit tényleg ötletesre sikerült.
-
Érdekes azért,hogy az imdbn 40 ezer szavazat alapján a 207-ik.
Én meg nem nézem mert végig rettegném kb xD
A No Country for Old Mennél voltam így,hogy többségnek tetszett (imdbn is 110-ik) de nekem akkora szenvedés volt végig nézni,hogy na...
-
viizo #50727 hubazzeg, érzéketlen vagyok mert nagyon nem jött be ez a film, Te apám megmondtad a tutit... :)
sőt a bnőm is biztos az, aki egyébként kifejezetten kedveli a különleges, vámpíros-romantikus sztorikat - ellenben ez a film olyannyira nem jött be még neki sem, hogy a végén csak ő is a fejét csóválta: ilyen totálisan elcseszett, bár jó ötleten alapuló filmet ő is rég látott. :)
akinek tetszik, nézze csak jó sokszor;
- én viszont eltanácsolok tőle mindenkit.
-
Galaxis útikalauz stopposoknak (2005)
régen már láttam rengetegszer, de most újra megtaláltam és megnéztem :)
vmi hihetetlen vicces és kreatív scifi. 9/10
fcuk, és még nem is olvastam a könyveket :o
na asszem elkezdem. -
akk én is érzéketlen vagyok, mert csak 2 részletbe tudtam megnézni, és csak is azért, hogy ha már letöltöttem akk ne menjen kárba. Amúgy soha többet az életbe! -
Szerintem te nagyon érzéketlen vagy ha nem fogott meg ez a film, mert nagyon eltalálták.
"A két fiatal címszereplő között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon,"
Aha, te mit néztél?
Na nem vagyok hajlandó vitába keveredni emiatt. Ez is egy vélemény, hát legyen.. Már nagyon rég nem láttam ennyire megragadó filmet és 10/10-re értékeltem nem véletlenül :)
A könyv pedig be lesz szerezve :) -
Erre mondjak azt, hogy inkabb halgattal volna. -
Hoz_Hun #50722 Meg szóközt se nagyon használsz írásjelek után. :/
Amúgy nem értem, miért nem lehet normálisan leírni egy mondatot. Ha sietsz belefér, de mindig?! Ez olyan mintha felemás cipőt vennél fel, és ha valaki meg kérdezi azt válaszolnád; "Jah, lusta voltam elmenni a másik párjáért. Ez közelebb volt a kezemhez."
Ha valaki nem tud helyesen írni, az oké - főleg ha próbálkozik - de lustaságra hivatkozni szerintem egy kicsit igénytelenség. Nem sértésnek szánom.
Mindemellet, ha engem kérdezel azt csinálsz amit akarsz... -
amúgy most végeztem a képlettel..
érdekes, hogy mennyi a világvége témájú film mostanság
nekem - mint ahogy cage többi filmje is - speciel tetszett..
főleg a vége: végül is ez is egy lehetséges magyarázat az
élet kialakulására..
nekem még szimpatikus is. jó hinni abban, hogy nem tűnik el az emberiség nyomtalanul, mint mondjuk a mayák..
a befejezés miatt nekem egy 9-est megér.. -
szerencsére mindenki más "normálisan" ír 
nekem speciál nem műxik a tab
..de az is lehet, hogy műxik, csak én nem találom
-
The Last :)
Amúgy tényleg baszott jó film :) -
Moto22 #50718 Mibajvan? -
jesszusom ez már így nagyon dúrván kiborít_S -
Moto22 #50716 Mi ennek a filmnek a címe? Azt sziszem egy német filmdráma volt… a HBO -n adták.
A kislány neve Lucy volt. A kislánynak volt egy hörcsöge, annak a neve ha jól emlékszem Pegi volt a neve. A másik kisfiúval (szőke haja volt, és róla szolt az egész történet) Elmentek a hóba játszani (tél volt) bementek az erdőbe és játszottak azzal hogy a kislány a fejére húzott egy nejlon zacskót és így megfulladt. A kislány anyukája aggódott hogy mért nem ért már haza a kislánya, és felhívta a kisfiú anyukáját hogy Lucy haza indult-e már. Itt már nem nagyon így volt… A kisfiú megmutatta hogy hol van Lucy nak a holtteste… Hazafutottak minden bizonyítékot eltüntettek. A kisfiú apukája egy nyomozó volt, természetesen kinyomozta hogy hol lehet a kislány, megtalálta, és kereste a gyilkost (aki a fia volt de ezt csak az anyukája tudja) A kislány anyukája teljesen összeomlott. A kislány temetésén ottvolt a kisfiú családja is. A temetésen a kisfiú megkérdezte hogy övé lehet-e Pegi a kislány hörcsöge. Az anya igent mond neki. Pegi a film közepe fele mehal…
Többet nem nagyon tudok írni de aki látta a filmet az tudja (szerintem) hogy melyik filmről beszélek.