106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Engem nem zavar, ilyenbe nem szoktam belekötni:) De ne offoljunk fölöslegesen. -
kajakra, annál még a gyorstüzelés, az legalább rendbe jön a sokadikra. Jah, meg lehet vele legalább poénkodni, hogy lerendezlek fél perc alatt drága.
-
Chill out, valakinek nem áll fel a pöcse, az az igazán szar, nem a rossz helyesírás. -
Hát ez tényleg nem jó mentség rá, szarul érzem magam hogy iigy sikerült leiirnom, bocsánat(ilyen súlyos hibát még nem követtem el). -
Jesszusom :D Én kérek elnézést, de ezt még iigy nem is láttam :D Úlyiitó leszek (ezt most direkt iirtam iigy, és megegyszer bocsánat ez engem is megdöbbentett (mindig j vel iirtam)) -
Funny People
hát, ez nekem rohadtul bejött, elég sokat röhögtem, a film kvázi 2 részre bontható, az első 10/10, a második kb 10/6, így egy 8/10et adok rá :) -
Csak77 #50789 Hát jó, nyilván kell utána kis korrektúra. :) -
:DDDD -
Micsoda szép, összetett mondatokat produkálhat ... XD -
nem, mert igénytelen lesz a végeredmény... -
Csak77 #50785 Huh, ezzel a google forditóval kurva gyorsan lehet feliratokat fordítani. Valaki használja? -
végülis lehet ezt is...csak egy idő után ezeket a "hozzászólásokat" ignorálni fogom, nicknév szinten ha meglátom... -
viizo #50783 Angyalok és Démonok
Az elég gyengére sikerült da Vinci Kód után egy sokkal jobb filmet küldtek mozivászonra a készítők. Kellően izgalmas, jók a szereplők, a történet sem túl elcsépelt.
10/6
[Az OST pedig ezúttal is kiváló - ez már da Vinci kódnál is nagyon kellemesre sikerült, itt pedig ugyanazt a gyönyörű főmotívum-hangzást gondolták újra] -
Szvsz: ebben a topikban sehol nincs és nem is volt leírva, hogy aki ide bejön annak KÖTELEZŐ kritikát írnia egy nemrég látott filmről. Pontozni sem kötelező. Ezek mind opcionális lehetőségek, ha valakinek nincs kedve pötyögni, akkor beírja a pontszámot és csókolom, minden joga megvan hozzá. -
ba32107 #50781 Az én tapasztalataim szerint a reaálosok sokkal jobb helyesírók...
Amúgy:
2012
4/10 -
nem mentség, reálos vagyok, de azért ez nem egy szimpla, tipikus j ly tévesztés..
Paranormal Activity 6/10
nagyon lassan indul be a film, és szerintem ezt nappal, sörözés közben nagyon nem lehet élvezni. Mi hajnali 2-3 fele kezdtük el, ágyból, sötétben, így volt egy kis feelingje, az elején csak röhögtem a kísértéseken, azonban a vége felé néha már rázott a hideg.
Zombieland 7/10
Kicsit soknak tűnhet ez a hetes, még egyszer nézősnek tuti nem kiáltanám ki, de a rászánt másfél órát megfizette. Poénok is voltak, nem próbálták ezt az agyonjátszott zombie sztorit komolyan előadni, szóval nekem tetszett ez így. Valószínűleg ha komolyra fordítják a sztorit, nincs tele poénokkal, akkor lehúzósabb lenne. -
Nagyon nem akartam offolni, de most már nem bírom ki:
Most ez ugye nem komoly? Ez a mentség, hogy reálos??
Vmzeg ha vkinek egy szerencsétlen éredcsékilye sincs, annak is gáz lenne ly-al írni az újat.

Na jó, off vége részemről.
Black Hawk Down
Egy közelmúltban megjelent játék hatására elkezdtem modern háborús filmeket keresni/nézni. Így került sorra ez is. Nem tudom igazából mire számítottam, viszont azt tudom mit vártam: lövöldözést. Megkaptam:)
Egy ilyen filmnek valszeg az a fő célja, hogy bemutassa mi zajlik a terepen egy bevetésnél, ill a katonák lelkiállapotát. Sikerült átérezni, szóval azt hiszem jó filmnek mondhatom. Ráadásul sok ismerős arc is szerepel benne különféle filmekből/sorozatokból. -
Lehet hogy reálos,minden téren senki sem lehet jó... -
"úlyat"
Ez kőkemény bazmeg :ASD:_?ASD_: -
látom nem sikerült értelmezni: nem a vélemények 99%-áról írtam hanem egy olyan véleménynek a 99%-a ami kb. 20 sor ha nem több...
jelentkezzen aki nem érti még. -
Gondolom a saját véleményed a maradék 1%-ba sorolod:/ -
hát passz, én mindig olvasok jó meglátásokat, ami alapján néha-néha végiggondolom a saját értékelésemet is a filmről...(esetleg ujra megnézem, pár szempont alapján amire MÁS világított rá)
vagy nem, szartok az egészbe
?
-
Ha csak annyit írsz hogy pl. 10/7 abból nem sok derül kimert ahány ember annyi vélemény.De ha valaki leírja pár mondatban milyen jellegű a film,mi tetszett benne és mi nem akkor már inkább tudja az ember kb. mire számítson. -
én is elolvasom de hát írta h azért nem fejtette ki, mert 50-en írtak már róla véleményt és újat nem tud írni. ez akkor lett volna érdekes h ha 1 pontra értékeli vagy nemtom. -
akk írsz neki egy PM-et h mondja el a véleményét ott. De most itt ebből mér kell ügyet csinálni? -
nemtom, én szeretem mások véleményét elolvasni. azért fórum.
ennyi erővel dobókockával is értékelhetnék, randomra. -
Ebben a filmben az Eli önző vámpír mert nem úgy döntött mint az öreglány-aki elégette magát,hanem inkább ezrek élete árán akar élni.A film 10/6.Inkább a lányoknak meg a gyerekeknek fog ez bejönni szerintem. -
Inkább olvasom el valaki saját véleményét, mint hogy csak beírja a pontokat. Ha téged ennyire zavar egyszerüen nem olvasod el és kész.. -
Igazából már sokan leiirták előttem, nem tudnék úlyat mondani. Esetleg annyit tudnék hozzáfűzni, hogy véresebb mint amire számiitottam. -
Akkor ezt meg kell néznem, kijött már DVD-n? -
ott van fent a táblázat, az pont alapján le is elemzi a filmet és kész. Inkább írjon csak pontot mint némelyik okos aki kifejti 20 sorban, aminek 99% oltári nagy faszság. -
A Nagy Lebowski (1998)
elnemhiszem hogy hagyhattam ki eddig a filmet :D
könnyű sztori, remek karakterek, mégis olyan életszerű az egész.
a 3. Coenek-féle film amit 9/10-re értékelek. -
a régi is tetszett ez is jónak tűnik -
-
igen, ígyis tökéletes szórakozás volt. nemtom mennyivel lett volna más ha előtte olvasom el, demár elkezdtem :) -
akkor bemutatom, a te sztílódban (#50756):
micsoda elemzések
10/10 -
De ha megnézted akkor csak tudod miröl szól és tudod elemezni
-
Erről a filmről még nem hallottam. -
micsoda elemzések
-
District 9
8-9/10