106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nekem inkább a 2. rész volt a nagy csalódás. nagyon amatőr munka lett.
már csak Antal Nimródban bízok, hogy a Predators-t faszán összedobja :) -
OK, akkor így már tiszta, bennem valahogy úgy maradt meg, hogy az embereket is a "predik" teremtették. :)
De így is pont úgy eltűnt sajnos az egész alien világnak a homályossága, rejtélye... -
ezért a predik a valódi "isteneink" :) -
nem, a predatorok megtanították az embereket az építésre, cserébe áldozetokat kellett hozniuk, amikben kifejlődtek az alienek :) ezért volt több kultúra jegyei a piramison, mert az volt az első piramis amit építettek. -
De, az egyik csóró a vége felé úgy magyarázta, hogy a predatorok azért "teremtették" az emberi fajt, hogy tudják szaporítani az aleieneket.Annak érdekében, hogy ők legyen amivel játszanak. :) -
Ugyan már, ez a kettő komoly Shakespeare-színész a The Day The Earth Stood Still-ben lévő kölyökhöz képest...
-
az embereket nem a Predatorok teremtették -
Tegnap láttam, most magyar szinkronnal (korábban némettel, amiből igen keveset értettem meg) az Alien vs. Predator-t (A Halál a Ragadozó ellen-t).
Hát jobb lett volna, ha magyar nyelven nem néztem volna meg, így ledőlt a szép Alien mítosz, hogy mit és honnan jöttek, stb.Ezt a sejtelmes mítoszt kár volt így lerombolni...
Nem lett volna baj, ha megtudjuk az igazságot, de ez így elég olcsó, ócska megoldás volt, hogy a Predatotok teremtették vagy fejlesztették ki ezeket, ráadásul az embereket is.
Korábban azt hiszem 7-est adtam neki, most módosítom 4/10-re. -
Rundstedt17 #50828 érdekes,azt hiszem megnézem -
Rundstedt17 #50827 Az ember utolsó védelmi vonala a kutya?Minden évben havi szinten szokták a saját gazdájukat megölni
-
Rundstedt17 #50826 Szép összefoglalás. -
Nanking Nanking
Nem hittem volna hogy Schindler listáját valaha lehet überelni
egy mégoly megrázó, hasonló filmel.
a film az 1937-es Nankingi japán megszállásról szól, pontosabban - holmi groteszk fordulatként, ismerve a jövőt - a kínai német náci nagykövet által létrehozott menekülttáborról, a Türelmi zóna életéről, szenvedéséről....
10/10 -
Paranormal Activity
0/10
Max kínjában röhögni tud rajta az ember, meg ne nézzétek, nagyon tré. Nagy szenvedés volt ez a 90 perc. -
Csak Jézus néger:D Isten pedig egy fehér nő. -
,,minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat'' - ez nagy igazság... -
Meg isten
-
-
ba32107 #50819 A rendőrfőnök mindig néger :D -
Azt én sem állom, ha a kutyával baj esik, akkor sírhatnékom van, mer a kutyákat szeretem és sajnálom, az embereket meg NEM. De sajna a való életben is hű kutyát mérgezik meg, szúrják meg, avagy lövik le elsőnek. Ezért tenyésztették ki anno őket, ők az ember utolsó védelmi vonala.
Én egyik kutyámat is megmérgezték, tudfom milyen érzés és tutkóra nyugodt arccal nézném végig a villamosszékes kivégzését annak aki tette. Minél jobban üvölt és könyörög, annál jobb. -
B kategóriás filmekben meg legtöbbször a néger hal meg először; egy időben csak ezt néztük haverokkal, hogy a néger hányadiknak hal meg. Mert egy néger mindig van, és bizony a top3 a halálozási listán is :( -
Hüle! Firestarter VAZE! :D -
Rühellem, ha egy ilyen típusú filmben van gyerek. Rühellem, ha horrorban, thrillerben gyerek van. A világból ki lehetne kergetni velük :DDD Azért kell bele bazdmeg, mert a topa fasz aki kitalálta a sztorit azt hitte, hogy azzal lehet jól fokozni a feszkót, hogy valami kis csitri sipákol három percenként valaki/valami miatt, illetve ott ragad valahol, ahová több életveszélyes tényező közé visszamennek megmenteni (és közben a szereplők 75% megmurdál). A másik amit rühellek, ha van kutya. ÉS MINDIG azzal fokozzák a drámát, hogy szegény kutyával történik valami.
Kettő filmben nem volt problémám a gyerekszereplőkkel: Az Aliens-ben nyuszival, meg a hatodik érzékben a kiscsávóval. -
nyilván nem a legbénább releaserek verzióit kell nézni... -
aki camos képi és hangi minőségben nézi a filmeket az hülye, nincs erre jobb szó... a film két lényegi tényezője vész el azonnal -
mi ez a hülyeség h cam verziót ne pontozz??? mér ne lehetne pontozni?? egy film nem az adott verzió minőségétől függ, ha jó, akk jó camosba is hameg szar, akk szar camosba is! én láttam jó filmet cam verzióba, és nem lett jobb vagy rosszabb miután ripben vagy hd-ben néztem meg. akit meg csak a látvány érdekel, az meg ne nézzen filmet, mert nem erről szól. ennyi erővel HD minőséget se pontozz, mer elfogultság, vagy 15"-os monitoron se, mer nem szép-.- -
2012
10/2
Hát ez egy zsák fing volt. -
Surrogates
Érdekes alaphelyzet, korrekt megvalósítás, viszont annyira össze van vagdosva, h b-kategóriás film érzetét kelti (főleg karakterek kidolgozatlanságát illetően).
Legyen 6/10. -
Coriander #50809 páros mellékhatás. nem egy túl viháncolós vígjáték, vannak benne durva feltevések, mármint mellbevágó kérdések párban élőknek, amikor kicsit kezded úgy érezni, hogy itt nem lesz happy end, nem akarok lelőni semmit.
nekem tetszett, pont a nem túl viháncolós jellege miatt.
és a színészeket is nagyon bírom belőle. -
John McLane #50808 Hali!
Két film, mert kb. azonos kategóriába sorolnám be :
The Man From Earth
FAQ About Time Travel
Mindkettő zseniális, classic sci-fi. Azokat az időket juttatják eszembe amikor elkzdtem sci-fit olvasni. Régi antológiákat, Asimovot, Arthur C. Clarke-ot, meg egy picit Alkonyzóna beütés.
Nem a csilli-villi látvány, CGI sokkol, hanem a sztori, főként az elsőben. Remekül felépített a történet, színészekre sem lehet panasz. Nem akarok többet írni, mert az már spoiler.
Szóval a The Man From Earth nálam 10/10.
A FAQ About Time Travel kevésbé komoly mint az előzőleg említett, egy remek vígjáték, szintén alacsony költségvetéssel, színészek szerintem nagyon jók, jól játszanak, viccesek, bár a csajról folyton a Scary Movie jutott eszembe. Könnyed kis vígjáték, igazi sci-fi köntösben szintén 10/10 nálam. Régen láttam filmet ami ennyire lekötött volna.
Ha esetleg tudtok ajánlani hasonlókat szívesen várom. -
Lipi1980 #50807 Csak azok mind-mind más és más filmek :D -
2012-ből többféle van a neten.Amiről itt szó van annak van valami alcíme?Olyanokat látok hogy Doomsday meg 2012 Supernova(2009) stb.És felirat van hozzá? -
Annyira nevetséges, amikor ezek a kis koravén szarok 6 éves fejjel olyan bölcsességeket mondanak és úgy komolykodnak, mint egy buddhista szerzetes. -
"HDben várós lesz. aki meg kamerásba nézi meg, az ássa el magát komolyan mondom. az igénytelenség teteje."
igy van. ezzel anyira 1et ertek hogy be is irtam a topik tetejebe... CAM verzios filmet ne is emlitsen senki fia.. foleg ha olyan filmrol van szo ahol a latvany es a hang a lenyeg. tenyleg buzi nagy igenytelensegre vall. -
2012
látványileg eszméletlen volt, talán az egyik legjobb ever. viszont már a vége felé kínomban össze vissza mocorogtam a székben, szokásos kliséhalmazok.
6/10, HDben várós lesz. aki meg kamerásba nézi meg, az ássa el magát komolyan mondom. az igénytelenség teteje.
-
Én kb az összes agyonsztárolt gyerekszínésszel így vagyok. Nem is érthetik még meg a filmet, nincsen még stílusuk, de már celebet akarnak csinálni belőlük az üzlet miatt. Pff.. -
Lipi1980 #50800 Még jó hogy nem a Dakota Fanning játszik benne, mert ő már a Világok Harcában is marha idegesítő volt, és azt a filmet a mai napig őmiatta nem néztem végig egyszer sem... -
Csak77 #50799 2012
Elkezdtem nézni, és amikor belépett a képbe a kislány, már tudtam, hogy utálni fogom. Az akció közben állandó "dady"-zése miatt kinyomtam a fenébe. Idegesítő, minek kellett bele, nem tudom. Én olyan pofont adtam volna neki, hogy kiesik a szeme. Hülye egy film.
Nekem 0 pont. -
Legjobbakkal is megesik :DDD -
csgj #50797 (500) days of Summer
Ezt a filmet meg kell nézni! De tényleg! Nem az a tipikus Love Story, és ezt már az első percekben közli is velünk a narrátor. Nagyon-nagyon érzékletesen mutat be mindent a szerelmes srác, és a valójában csak barátkozni óhajtó lány közötti kapcsolatból. Rögtön azzal indít, hogy ők bizony szakítani fognak... Szóval ez most nem spoiler ám! :) Persze a végét nem árulom el, de nem átlagos a film, egyáltalán nem!
A zenék nagyon jók, a képek élénken bevésődnek a szemünkbe, a humor viszonylag szolid, de lehet rajta nevetni.
Úgyhogy én mindenkinek ajánlom! (De tényleg! Csak ezt talán ne barátnővel/baráttal nézzétek meg! Nem olyan fajta romantikus film ;))
9/10 -
tapasztalat? :D