106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    Brüno 5/10

Súlyos volt nagyon.Kíváncsi vagyok,hogy Cohen miben fog még szerepelni.

Yip Man 9/10

Ezt viszont sajnálom,hogy eddig halogattam.
  • Zephyr Retiring
    jól hangzik..
    a magam részéről azért inkább nem vállalkoznék rá..
    esetleg filmben van ilyesmi

el tudnám képzelni egy jó kis vígjátékban..
  • Zephyr Retiring
    nekem meg mostanában a macskanő jön be..
    az is amolyan meseszerű
  • Zephyr Retiring
    igazad van..no comment.
  • Zephyr Retiring
    megkérdezheted, de nem hinném,
    hogy ebbe a totyikba bármikor is írtam volna verset

de hogy lásd kivel van dolgod:

"..megjött újra progabe,
    s belekötött zephyrbe..
    zephyr amúgy szerény lélek,
    (zenélgetek, filmet nézek.)

jippikájé madafaka
    eme totyik arra vala,
    filmélményeid megosszad,
    s talán néha pontozzad.."

javaslom, hogy a szemed helyett az ujjaid rángatózzanak,
    s oszd meg velünk (filmbuzikkal) mit is láttál mostanában
  • DeerHunter01
    szerintem az ebben a topikban tökmindegy hogy egy vályogputriból irsz vagy egy panel 10. emeletéről vagy egy kastélyból.
    itt a filmekről van szó és a CAM-os filmek nagy része ugyanolyan szar lesz a luxusvillában meg a putriban is.
  • Blasta
    "Nézd, szerintem nem jogos, hogy valaki aki állítólag Floridában él, és ide jár fórumozni, az mondja másra, hogy igénytelen. "

Ezt külön kiemelném.

MÁR MIÉRT NE LENNE JOGOS? Ha te mondjuk szart reggeliznél minden reggel és én azt mondanám rád, hogy igénytelen állat vagy, akkor nem lenne igazam, csak mert pl. Monacoban élek???

Itt rajtad kívül mindenki érti a lényeget csórikám, csak te vagy "kicsit" összezavarodva.
  • Blasta
    Ott bukik a szánalmas érvelésed, hogy a sok NEM FLORIDAI magyar is okádik a CAM-os verzióktól. Csak te hiszed azt, hogy menő vagy, mert cam-os filmeket nézel csodatévén.
    Amúgy meg tényleg csocso topikja, az ír ide és azt amit Ő megenged, ez ilyen egyszerű.

Esetleg nyiss egy "CAM-os filmek amiket most láttunk" topikot és ott csorgathatod a gerincvelőd a cam-os filmekre, plusz azt irogatsz amit akarsz.
  • SötétBarom
    Cigányoz.
  • tigeroo
    mire vered magad?
  • Montanosz
    na még pont az kéne hogy romák is írkáljanak ide....piha...
  • DeerHunter01
    Hajsza a föld alatt

10/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért azt már az elejétől tudni lehetett hogy Travolta meg fog halni,de ettől függetlenül izgalmas és jó film volt.
  • Tyler1
    na hát ez az! persze h a TF2 hd-ben kurva nagyot üt, de attól még nem lesz jó film! itt nem a látványt pontozzák, hanem az egész filmet látványostól, történetestől, kivitelezéstől függően.

Nem mondom h nincs igazad, mert a látvány fontos része a szórakoztatásnak, de aki látvány miatt néz filmeket, az sose fog jó filmet látni, csak a többszáz milliós idióta franchise-okat.
    nekem pl. a TF2-nél sem az rontotta le a filmet, hogy először camos verzióba láttam(hozzáteszem jóminőségű), ha egy filnek nincs normális cselekménye, rossz a vágás, szarok a párbeszédek, akk hiába fullos a látványa, attól még nem lesz jó film.
  • ba32107
    Ezt most elkúrtad, mert alig írok ide, és nem is ismerem az idejárókat. De van szemem, és látom hogy hülyeségeket írsz.

(Abban egyetértek veled, hogy nem kéne leigénytelenezni senkit, aki kamerás filmet néz. De hogy Florida hogy jön ide...)
  • viizo
    a camos filmekből indult ki az egész...

tökmindegy hogy vki hawaii-on, londonban vagy azerbajdzsánban néz kamerával felvett filmet - akkor is igénytelen, nincs más szó.
  • ba32107
    Igazad van, Floridában senki sem dolgozik, hanem mindenki a parton bulizik
  • SötétBarom
    Kussoljál el.

Amúgy Csocsesz bácsi tényleg floridában él. Te meg gondolom panelban. Az élet fáj. Másrészt, te floridából nézve is lehetsz igénytelen :DDD
  • Tikal #50862
    miköze annak hogy floridában él ahhoz hogy ide irogat? :) szimplán irigy vagy...
  • analfa
    Láttad a kabalapasit? Csak nehogy úgy járj mint a főszereplő :P LOl
  • Ams
    nem! az igazi élet megdugni minden nőt a parton!!!4

ugye, ugye????!!!!

TUDTAM!

• CSOCSO
    es meg annyit fuznek hozza hogy nem is azzal van a baj hogyha vki megnez egy 50 elso randit camosba.... hanem mikor a 2012 et nezik camosba... ami a latvanyrol szol ......................
  • CSOCSO
    ne pontozzatok camos filmeket mert hulyeseg. engem ne akarjon senki meggyozni arrol hogy motorozni faszsag mert rault egy babettara es nem jot be neki!!!!!
    Nem kell HD videot neznie senkinek.. sooot en se teszem azt max ha a tv ben nezek vmit HD ben. De azert pl egy olyan filmet hogyan pontozol ahol a latvany es a hang is baromi nagy szerepet jatszik?

es csodalkoztok mikot az egyik 7 pontot ad egy filmre a masik meg mondjuk 9 et. pl a transformers film amit HD ben lattam 5.1 es hangrendszerrel es nagyon zorall volt a film. persze egy fullbedugaszolos sony fulessel amit a walkmanhez kaptal 10 evvel ezelott meg a 17 es moncsidon nezve a camos filmeket biztos elvezetes nezni.

[most nem feltetlen rolad van szo mielott elkezdesz floridai menezni te is]
    peace
  • CSOCSO
    ez az en topikom.. velem te igy nem beszelsz itt.
  • [HUN]Crassus
    Alkony 2. részét látta már valaki?
  • ba32107
    kb
  • autoszimulator
    Brüno 0/10

ritkán adok ilyet, de ez megérdemli.
  • Kmarha
    ohh Sin City az nagy nagy kedvencem :) talán nincs benne olyan rész amin 20. nézésre átpörgetnék. Ritka az ilyesmi.
  • Tyler1
    tök más kategória a 2! a Sin City egy képregényadaptáció, tehát természetes h elrugazkodik a realitástól, míg a Felpörögve csak egy idétlen akcióvígjáték, amiből felesleges volt 2. részt csinálni ugyanazokkal a poénokkal.
    Sötét Lovagot se hasonlítjuk össze a Franklin a teknőssel :)
  • ProGabe #50848
    megkérdezhetem, hogy miért írsz verseket? :D számomra olvashatatlanok a hszeid, mert rángatózik a szemem, ahogy egyik sorról a következőre ugrok :S
  • Zephyr Retiring
    ..ez esetben a sin city-t messzire elkerüld
  • Kmarha
    néha? néha átcsap? KICSIT???

most kapom az agyvérzést
  • Qwerty4
    Ez csak véletlen, hogy előbb németül láttam, így alakult.De az úgy jó is volt, hogy nem értettem a dolgok nagyrészét, mert nem ért akkora csalódás, mint most...
  • Qwerty4
    Hát már ezután megnézem, az első AvP is eléggé lerombolta az első 4 igazi Alien film mítoszát, úgy hogy már ezekután mindegy, megnézem a 2 AvP-t is...de azért kösz a figyelmeztetést.
  • Zephyr Retiring
    kb.2 órája végeztem a felpörögve 2-vel is..
    no ez a film tényleg, szó szerint pörög
    a lóversenypályás jelenet abszolút perverz, de cool

néha már kicsit átcsap meseszerűbe, de amúgy elmegy.
    az első rész méltó folytatása...10/7
  • Zephyr Retiring
    bedrótozva.
    belepillanthatunk a jövőbe..
    az avatar program keretében egy chip-et ültetnek az agyunkba,
    amivel a termékreklámozást hivatottak kiváltani. de egyenlőre
    csak kísérleti jelleggel. ám egy véletlen? folytán az egyik
    alanynak megölik a feleségét..
    a program ellen lázadók segítségével, főhősünk a volt különleges
    kommandós exkatona bosszút interpretál.

akciódús izgalmas sci-fi az utolsó percekig..10/8
  • Blasta
    Filterezzél professzor úr, meg EVR-ezzél csak, attól még a tény tény marad: saját magával szemben igénytelen aki cam-es verziókat néz, nézheti akármilyen csoda TV-n azt a szart.

A florida man-es beszólásod a végén meg szimpla "savanyú a szőlő", tipikus, szánlak erősen.
  • Willenbrock
    Bizita/Visitor - ilyen beteg filmet talán életemben nem láttam.Nem értem mi akart ez lenni,valószínűleg társadalomkritika. 3/10
  • autoszimulator
    na várjunk. láttad németül, de nem értetted a film felét a nyelv miatt, és ezért hagytad egy ideig, hogy kétségek közt őrlődj, mi lehet a sztorija? :D
  • viizo
    ha jót akarsz magadnak (és azt hiszem minden A / P fan nevében beszélek), és nem akarsz nagy illúziórombolást, kihagyod az AVP2-t :/
  • Qwerty4
    Azt még nem láttam, pedig az is van vagy 2 éves film.Majd hamarosan sor kerül rá. :)