106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Gamer
Ennél idiótább filmet sem mostanában láttam. Mintha a Hasonmást és a Halálfutamot egy filmbe gyúrták volna, csak a külömbség h itt egy játék áll a cslekmény központjában. Maga a történet egy szar, egy semmi, az egyik fele lopott, a másik felének meg nem tudtak mit kitalálni ezért ötlettelen fos lett a vége. Nem sok filmnél van olyan érzésem h az első 15 percnél kinyomom a picsába, hát ennél volt! De aztán kibírtam a végéig, mindenesetre nagy szenvedéssel. Gerard Butlernek meg le a kalappal h ilyeneket elvállal. Nélküle lett volna egy szép kis B kat.
Nincs jó csaj benne akinek a mellei vinnék el a filmet, úgyhogy inkább legyen 3/10. -
Rundstedt17 #50961 majd elválik -
dettó -
ba32107 #50959 Én pl. egyik Keresztapát sem láttam, és nem is érzek különösebb késztetést rá, hogy megnézzem :) -
bcrics #50958 Alter hétvége
Once
10/10
Marley & Me
9/10
Wall-e
9/10
-
Szerintem a Braveheart egy ultranyálas, sablonos film. Sorry vagyok. -
fűrész6 10/5 -
Coco #50955 aha hát lehet én vagyok ekkora kretén fasz, de nekem már eleve az embertől röhögnöm kell. italozás meg egyebek közben a stepbrothers, semi pro, old school a legjobb :) -
hát pótold de sürgősen :) már csak azért is, mert aki nem lát ilyen alapfilmeket, az nem tud mihhez viszonyítani, és nem tud megfelelően értékelni egy filmet. pl. aki nem látta még a JP-t annak lehet h ez az új Will Ferelles faszság is bejön. -
luckyboi #50953 Igen , jó ötletnek tartom, hogy még csecsszopó korunkba belénk neveljék ezt a mentalitást(mármint nem a baltás gyomorszeletelést), csak hát akkor még annyira nem vágtam volna. Na persze sok sok filmet láttam már, ami "alapmű" , de ez sajnos kimaradt, ilyen pl még a Brazil, vagy a Mechanikus narancs, esetleg a It's a Wonderful life. Ezeket szépen sorba meg fogom tekinteni (az asszonnyal, mert úgy a szép :)), de ha ledaráltam volna már az IMDB és/vagy Rottentomatoes top 100-at , akkor lehet itt sírnék, h mér' csak olyan tvájlájt homár filmeket vetítenek, nincs mit nézni blabla... Ezért hát a mustsee filmek egész tárházának megnézése után van még mit pótolni szvsz elég sokmindenkinek. Jó ez a filmimádat, soha nem tudok megcsömölni! -
Én nem láttam -
nem mondjátok h vannak még olyan emberek akik nem látták a Rettenthetetlent??? :O ez annyira alapmű h nem is engednék filmet nézni olyannak aki nem látta!
én amúgy is imádom Gibson rendezéseit, mert egyszerűen hihetetlen érzéke van a faszinak a filmkészítéshez, de ezzel írta be magát a filmesvilág történelemkönyvébe! -
Az elveszett föld
nem volt rossz film , volt benne pár poén amiken jókat röhögtem.
egy 10/6-ot megadnék neki. -
Rundstedt17 #50949 Na de jó megvan mit kell megnéznem :D -
Heh. Azért nem nézem meg, mert ha látom, utána mindig medieval kettőt tolok egy hétig (amíg a skótokkal el nem tiprom a fél világot)
-
9 aka. Nine (2009)
6-7/10
Tetszett is meg nem is. Látványilag nagyon jó. Az alaptörténet is érdekes bár kicsit sablonos. (ami lehet azért van, mert mostanság néztem újra a Matrixot. :)) ) Viszont kicsit összecsapott. Vagy nem is tudom. Hiányérzetem van. De mindenesetre érdemes megnézni. :D -
Braveheart az valoban minimum 9 es!
Egyik nagy kedvencem... mai napig akkora gomboc no a torkomban a film vegetol hogy megfajdul tole a tortkom -
csak neme rtem hogy lehet azt a filmet megnezni 5szor...
vigjateknak es will farrel filmnek is gyenge de nagyon.
-
Tribute
Nagyon, nagyon, nagyon unalmas...
10/3
The Break Up Artist
Komédiának elég gyenge, nem igazán hiteles karakterek.
Csak a csajok miatt és vasárnap délután esetén...
10/5 -
luckyboi #50943 BravehEArt , sry -
luckyboi #50942 Bravehart - Rettenthetetlen
Uhh. Ezt azért kár volt eddig kihagyni. Kötelező évenkénti nézős! 10/10 -
hátnem tudom sztem ez a Will Ferell már nagyon elcsépelt lett. semmi újdonság, semmi ötletesség, csak az idétlen poénok amiken sztem még ő sme tudna nevetni... -
Coco #50940 mi az aggály? -

-
Coco #50938 pf :D én pl 5ször láttam, és még mindig tudok röhögni a buta fején. -
valoban gyenge volt :( -
-
akkó most néked is teccött 
-
OMFG
Dzsenifer Enisztonos filmre tizpertiz meg lélekérintés
SRY -
The Echo
Az eleje kihívás volt, de közepétől leült és kiszámítható volt
10/4
Hurt
Unalmas és semmi meglepetés, csak pepitában
10/4
Thirst
Végre egy nem sablonos sztori/horror
10/7 -
lekoptathatatlan.
azt a mondást, hogy jó egyedül, egy magányos ember találhatta ki egyszer régen.. én hiszek abban, hogy mindenkinek van egy másik fele valahol a világban. vannak akik rábukkannak, ők életük egy részét boldogan élhetik, és vannak akik nem a megfelelő társat választják..
a jennifer aniston alakította nő megtalálja az igazit (steve zahn), de más utat választ mégis
ám szeretni való hősünk nem adja fel..hisz ő a lekoptathatatlan
..két kezemen meg tudom számolni, hány megfilmesített történet érintette meg a lelkemet..ez lenne az egyik
10/10
-
american dreamz.
nagy hugh grant rajongóként nem hagyhattam ki ezt a filmet
bár kihagytam volna..
egy afféle sztárkereső showműsor vezetőjeként tiszta depi, és full unja az egészet..ezt a vidámságot átragassza ránk, nézőkre is
full depi lettem magam is a film végére
még az sem dobott fel, hogy végül ez a kis bohókás színész felrobbant, és darabkái kis híjján a képembe csapódtak
50 perc után kikapcsoltam és úgy volt nem is nézem végig.
gagyi, uncsi. grant rajongó kollégáknak nem ajánlott..10/1 -
(500) Days of Summer
Első gondolatom az,hogy unalmas volt de valahogy mégis tetszett.
A zenéket nagyon eltalálták sokat dobott az egész filmen.
7/10 -
Az elveszettek földje
Az egykori sorozat új moziváltozata Will Ferellel, ami abszolút nem egy hiteles név a filmes-berkekben. Ez be is igazolódott a mostani alkotásában is, akik ismerik a nevét, azok tudják, hogy az elcsépelt, szar, favicceiről híres. Ez esetben is maximum kettő poénon tudtam csak mosolyogni, az se az ő jelentében volt. Maga film egy hulladék, nulla történet, nulla forgatókönyv, semmi kalandfilm érzésem nem volt(még kevesebb a vígjátéké).
3/10 -
ba32107 #50928 Inglourious Basterds
WOW! Azt hittem nem fog tetszeni, de le vagyok nyűgözve! Hihetetlen jó volt, főleg a vége. Izgalmas, fordulatos, látványos.
8/10 -
nem lehet ám mindenki olyan okos, mint te 
vannak ám üresfejűek is. élő példa vaok
thank you for the info
-
google->meet dave-->az üresfejű
ez kb. 10 mp volt, sztem ez könnyebb mint itt megkérdezni és várni órákat a válaszra :) -
magyar cím who cares? szar fos és elbaxott, mint a legtöbb...amúgy meg angolul néztem....de no flame -
Lipi1980 #50924 2012
Maximális látványorgia! Nem csalódtam Emmerich bácsiban. A holnapután is nagyon tetszett.
Azt kaptam amit vártam!
8/10 -
van magyar címe is, vagy így keressem: meet dave..