106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Gamer
    Ennél idiótább filmet sem mostanában láttam. Mintha a Hasonmást és a Halálfutamot egy filmbe gyúrták volna, csak a külömbség h itt egy játék áll a cslekmény központjában. Maga a történet egy szar, egy semmi, az egyik fele lopott, a másik felének meg nem tudtak mit kitalálni ezért ötlettelen fos lett a vége. Nem sok filmnél van olyan érzésem h az első 15 percnél kinyomom a picsába, hát ennél volt! De aztán kibírtam a végéig, mindenesetre nagy szenvedéssel. Gerard Butlernek meg le a kalappal h ilyeneket elvállal. Nélküle lett volna egy szép kis B kat.
    Nincs jó csaj benne akinek a mellei vinnék el a filmet, úgyhogy inkább legyen 3/10.
  • Rundstedt17
    majd elválik
  • Doddy a düdő
    dettó
  • ba32107
    Én pl. egyik Keresztapát sem láttam, és nem is érzek különösebb késztetést rá, hogy megnézzem :)
  • bcrics
    Alter hétvége

Once
    10/10

Marley & Me
    9/10

Wall-e
    9/10

• Blasta
    Szerintem a Braveheart egy ultranyálas, sablonos film. Sorry vagyok.
  • báttyó02
    fűrész6 10/5
  • Coco
    aha hát lehet én vagyok ekkora kretén fasz, de nekem már eleve az embertől röhögnöm kell. italozás meg egyebek közben a stepbrothers, semi pro, old school a legjobb :)
  • Tyler1
    hát pótold de sürgősen :) már csak azért is, mert aki nem lát ilyen alapfilmeket, az nem tud mihhez viszonyítani, és nem tud megfelelően értékelni egy filmet. pl. aki nem látta még a JP-t annak lehet h ez az új Will Ferelles faszság is bejön.
  • luckyboi
    Igen , jó ötletnek tartom, hogy még csecsszopó korunkba belénk neveljék ezt a mentalitást(mármint nem a baltás gyomorszeletelést), csak hát akkor még annyira nem vágtam volna. Na persze sok sok filmet láttam már, ami "alapmű" , de ez sajnos kimaradt, ilyen pl még a Brazil, vagy a Mechanikus narancs, esetleg a It's a Wonderful life. Ezeket szépen sorba meg fogom tekinteni (az asszonnyal, mert úgy a szép :)), de ha ledaráltam volna már az IMDB és/vagy Rottentomatoes top 100-at , akkor lehet itt sírnék, h mér' csak olyan tvájlájt homár filmeket vetítenek, nincs mit nézni blabla... Ezért hát a mustsee filmek egész tárházának megnézése után van még mit pótolni szvsz elég sokmindenkinek. Jó ez a filmimádat, soha nem tudok megcsömölni!
  • angelslie
    Én nem láttam
  • Tyler1
    nem mondjátok h vannak még olyan emberek akik nem látták a Rettenthetetlent??? :O ez annyira alapmű h nem is engednék filmet nézni olyannak aki nem látta!
    én amúgy is imádom Gibson rendezéseit, mert egyszerűen hihetetlen érzéke van a faszinak a filmkészítéshez, de ezzel írta be magát a filmesvilág történelemkönyvébe!
  • DeerHunter01
    Az elveszett föld

nem volt rossz film , volt benne pár poén amiken jókat röhögtem.

egy 10/6-ot megadnék neki.
  • Rundstedt17
    Na de jó megvan mit kell megnéznem :D
  • SötétBarom
    Heh. Azért nem nézem meg, mert ha látom, utána mindig medieval kettőt tolok egy hétig (amíg a skótokkal el nem tiprom a fél világot)
  • BaliBoy
    9 aka. Nine (2009)
    6-7/10

Tetszett is meg nem is. Látványilag nagyon jó. Az alaptörténet is érdekes bár kicsit sablonos. (ami lehet azért van, mert mostanság néztem újra a Matrixot. :)) ) Viszont kicsit összecsapott. Vagy nem is tudom. Hiányérzetem van. De mindenesetre érdemes megnézni. :D
  • CSOCSO
    Braveheart az valoban minimum 9 es!
    Egyik nagy kedvencem... mai napig akkora gomboc no a torkomban a film vegetol hogy megfajdul tole a tortkom
  • CSOCSO
    csak neme rtem hogy lehet azt a filmet megnezni 5szor...
    vigjateknak es will farrel filmnek is gyenge de nagyon.

• Montanosz
    Tribute
    Nagyon, nagyon, nagyon unalmas...
    10/3

The Break Up Artist
    Komédiának elég gyenge, nem igazán hiteles karakterek.
    Csak a csajok miatt és vasárnap délután esetén...
    10/5
  • luckyboi
    BravehEArt , sry
  • luckyboi
    Bravehart - Rettenthetetlen

Uhh. Ezt azért kár volt eddig kihagyni. Kötelező évenkénti nézős! 10/10
  • Tyler1
    hátnem tudom sztem ez a Will Ferell már nagyon elcsépelt lett. semmi újdonság, semmi ötletesség, csak az idétlen poénok amiken sztem még ő sme tudna nevetni...
  • Coco
    mi az aggály?
  • CSOCSO
  • Coco
    pf :D én pl 5ször láttam, és még mindig tudok röhögni a buta fején.
  • CSOCSO
    valoban gyenge volt :(
  • precision
  • Zephyr Retiring
    akkó most néked is teccött
  • Blasta
    OMFG
    Dzsenifer Enisztonos filmre tizpertiz meg lélekérintés
    SRY
  • Montanosz
    The Echo
    Az eleje kihívás volt, de közepétől leült és kiszámítható volt
    10/4

Hurt
    Unalmas és semmi meglepetés, csak pepitában
    10/4

Thirst
    Végre egy nem sablonos sztori/horror
    10/7
  • Zephyr Retiring
    lekoptathatatlan.
    azt a mondást, hogy jó egyedül, egy magányos ember találhatta ki egyszer régen.. én hiszek abban, hogy mindenkinek van egy másik fele valahol a világban. vannak akik rábukkannak, ők életük egy részét boldogan élhetik, és vannak akik nem a megfelelő társat választják..
    a jennifer aniston alakította nő megtalálja az igazit (steve zahn), de más utat választ mégis
    ám szeretni való hősünk nem adja fel..hisz ő a lekoptathatatlan

..két kezemen meg tudom számolni, hány megfilmesített történet érintette meg a lelkemet..ez lenne az egyik 10/10
  • Zephyr Retiring
    american dreamz.
    nagy hugh grant rajongóként nem hagyhattam ki ezt a filmet
    bár kihagytam volna..
    egy afféle sztárkereső showműsor vezetőjeként tiszta depi, és full unja az egészet..ezt a vidámságot átragassza ránk, nézőkre is
    full depi lettem magam is a film végére még az sem dobott fel, hogy végül ez a kis bohókás színész felrobbant, és darabkái kis híjján a képembe csapódtak
    50 perc után kikapcsoltam és úgy volt nem is nézem végig.
    gagyi, uncsi. grant rajongó kollégáknak nem ajánlott..10/1
  • desigo
    (500) Days of Summer

Első gondolatom az,hogy unalmas volt de valahogy mégis tetszett.
    A zenéket nagyon eltalálták sokat dobott az egész filmen.

7/10
  • Tyler1
    Az elveszettek földje
    Az egykori sorozat új moziváltozata Will Ferellel, ami abszolút nem egy hiteles név a filmes-berkekben. Ez be is igazolódott a mostani alkotásában is, akik ismerik a nevét, azok tudják, hogy az elcsépelt, szar, favicceiről híres. Ez esetben is maximum kettő poénon tudtam csak mosolyogni, az se az ő jelentében volt. Maga film egy hulladék, nulla történet, nulla forgatókönyv, semmi kalandfilm érzésem nem volt(még kevesebb a vígjátéké).
    3/10
  • ba32107
    Inglourious Basterds

WOW! Azt hittem nem fog tetszeni, de le vagyok nyűgözve! Hihetetlen jó volt, főleg a vége. Izgalmas, fordulatos, látványos.

8/10
  • Zephyr Retiring
    nem lehet ám mindenki olyan okos, mint te
    vannak ám üresfejűek is. élő példa vaok thank you for the info
  • Tyler1
    google->meet dave-->az üresfejű

ez kb. 10 mp volt, sztem ez könnyebb mint itt megkérdezni és várni órákat a válaszra :)
  • stargatelost
    magyar cím who cares? szar fos és elbaxott, mint a legtöbb...amúgy meg angolul néztem....de no flame
  • Lipi1980
    2012

Maximális látványorgia! Nem csalódtam Emmerich bácsiban. A holnapután is nagyon tetszett.

Azt kaptam amit vártam!

8/10
  • Zephyr Retiring
    van magyar címe is, vagy így keressem: meet dave..