106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Taken/Elrabolva
Hatalmas,film.
sok akcióval,a történet nem a legbonyolultabb,de egy akció filmnek tökéletes.
10/10 -
THE FALL!!!
eszméletlen!
http://www.youtube.com/watch?v=iO0LYcCoeJY -
egyet kell, hogy értsek. liam neesont nem sokra tartottam eddig a filmig
-
Az élet szép (La vita é bella), bár ezt már lehet láttad. -
A Powder pont ilyen film.
Nézd meg ha még nem láttad!
-
Engedj Be (Let the Right One In)-t ajánlom. Rég volt már ilyen film ami ennyire lefoglalt volna még több nappal a megnézése után is..
-
Ausztrália - sztem. Tesóméknak tetszett a romantikus szál benne... -
3X-i letöltés sem jó.Most valami kodeket hiányol.Ez a film valamiért nagyon nem akarja hogy lássam:( -
Hajnalcat #51074 Ha valaki esetleg még tud hasonló filmeket írni, akkor azt is nagyon köszönöm. :) -
Hajnalcat #51073 És:
mindenkinek, aki segített
-
Hajnalcat #51072 Igen, ez tényleg nagyon jó film, de már láttam. :) -
Hajnalcat #51071 Nem szeretnék akciófilmet nézni, de azért köszönöm. :) -
Hajnalcat #51070 Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Megnéztem az ajánlókat és az Út a vadonba nagyon tetszik, ilyesmire gondoltam. (Y) Az őslakó is(The Man from Earth) is nagyon jónak ígérkezik. Igen, ilyesmire gondoltam.
-
Ami rám még hatással volt mostanában az az Elcserélt életek
fél óráig kényelmesen hátradőlve nézegettem mint általában aztán azon vettem észre magam,hogy előrehajolva döbbenten figyelem
pár napig még agyaltam rajta rendesen... -
lol nem frissitettem:P
-
elgondolkodtato filmre vagysz nezd meg a The man from the earth -t.ne szamits nagy latvanyvilagra
de attol meg nagy film;).
-
vannak azért kivételek : Elrabolva
utóbbi idők egyik legjobb akciófilmje
csekkold... -
into the wild vagy the man from earth - ezek inkább ilyen elgondolkodtatóak, nem varázslatosak(bár nem tudom milyen értelemben gondoltad) -
elsőnek ez jutott eszembe : Út a vadonba -
What just happened
hetvegen neztem meg,meg jo h nem a draga hetkoznapokat pazaroltam ra:P.kicsit vontatott,unalmas,itt ott egy-ket poen/poenos helyzet amin felnevettem de az teny h ha nem niro lett volna a foszereplo fabatkat sem erne a film es nem neztem volna meg es meg igy is a kozepe fele gondolkoztam h abba hagyom...a poen az h egy producerrol szol aki egy eleg gyenge filmnek a producere es ugy nez ki bukni fog rajta,ez niro,es a filmnek is az egyik producere o es nem hinnem ezzel a filmel sokat nyertek volna
.amgy meg egyszer nezheto kategoria foleg azert mert ez se egy atlagosnak mondhato film.
5/10
-
Hajnalcat #51062 Értem. Köszönöm a választ.
Igen, mondjuk ez az akciófilmek egyik nagy hibája. -
Hajnalcat #51061 Tudna valaki olyan filmet ajánlani, ami nem akció, nem thriller, nem vígjáték, nem monumentális vagy annak látszó?
Mondjuk olyasmire gondoltam, ami picit elgondolkodtató vagy olyanra, ami picit varázslatos(nem gyűrük ura szerűség), tele apró csodákkal vagy a természettel kapcsolatos. -
fizika törvényeit percenként meghazuttolják
az utolsó pillanatban menekülnek meg mindig mindentől -
Hajnalcat #51059 Mi volt butaság benne?
Még nem láttam, de érdekelne, hogy Te mit találtál benne butaságnak.
Természetesen a spoilert felhasználva. -
2012
Az első fél óra alatt reménykedtem,hogy ez akár még jó is lehet de aztán már komolytalanná vált.Ha elvonatkoztatunk tőle,hogy tele van butaságokkal akkor teljesen élvezhető film.Nem volt unalmas,gyorsan eltelt a két és fél óra.Rosszabbra számítottam.
5/10 -
John McLane #51057 Inglorious Basterds
Gondolom ujat ugysem tudnék írni. Tarantino film, hasonló motivumokkal mint eddig. Két részt emelnék ki ami nagyon tetszett. Az egyik a kiskocsmás jelenet, amit egymás kiirtása követ, ügyes, jó. A másik meg a legvége, szerintem szenzációs hatása van a zenének és a füstre vetített filmnek együtt.Pont az i-re, korona a fejre. Brad Pitt tényleg jó benne, akcentusa odabasz:), Landa kicsit komolytalannak tűnt egy SS tiszthez, de jól állt neki.
9/10 -
..bocsi, meglátszik hogy fáradt voltam. kösz hogy szóltál 
két dologban is tévedtem: az egyik, hogy 7 helyett 17 évet ugranak
a másik pedig a film pontos címe: gondold meg mit kívánsz :) legközelebb figyelmesebb leszek
..mármint ha éppen nem leszek megint fáradt
-
tegnap megneztem a Buffalo 66-ot hbo2-on es meglepoen jo filmnek tetszett.kicsit groteszk karakterekkel es elethelyzetekkel, de en ugy karakterizalnam h egy humoros drama,de ha melyebbre nezunk akkor inkabb csak drama.nem egy amerikai sablon filmre kell szamitani,mondhatni egyedi...nalam ez egy 7-es a fenti pontok szerint. -
Ja. Ahhoz kepest 141 milkoval indult elso hetvegen... baaah. -
karajjj #51053 imdb-n jó le van húzva :D -
sorrow #51052 ...talán az, hogy ez egy Quentin Tarantino film...épp ez a lényeg hogy teljesen kiszámíthatatlan, sőt/vagy irracionális dolgokat tesz karaktereivel -
Saga na. -
The Twilight Sage - New Moon
Semmivel se jobb vagy roszabb mint az elso resz. Ennyi. -
Németül teljesen jól beszél, ahogy persze angolul is. Laikusként mondom, hogy a francia és az olasz is teljesen hitelesnek látszott. -
Inglourious Basterds
Meglepően jó és élvezetes volt az első pár fejezet, addig 8/10 érlelődött a fejemben. Egyedi, jól kitalált karakterek, szituációk, humor, élvezetes volt nagyon. A befejezés viszont több dolog miatt sem tetszett, így összességében legyen 7/10.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hosszú-hosszú perceken keresztül jó részletesen bemutat egy szereplőt, akit aztán vmi teljesen hihetetlen véletlen egybeesés miatt megölnek. Ennek nem tudom mi az értelme:S -
ba32107 #51047 Biztos hogy ez a címe? Rákerestem, de semmi. -
Közellenség szinkronosan: nagyon tetszett. 8pont -
vigyázz, mit kívánsz.
a középsulis kiscsaj a teljes napfogyatkozáskor azt kívánja, hogy a leghelyesebb srác legyen a férje. a következő pillanatban 7 évvel későbbre ugranak az esküvő napjára..mindketten felnőttek, gazdagok és sikeresek. ám az elmúlt 7 év mindkettejüknek kiesett. rájönnek, hogy vissza kell térniük a saját korukba, mert boldogok csak úgy lehetnek, ha a legszebb éveiket nem hagyják ki..sikerül? ..vagy örökre ott ragadnak? ..és ha sikerül is nekik, vajon lesz, amit megváltoztatnak?
egyáltalán lehet változtatni bármin is, ami még nem történt meg? vagy csak szeretnénk azt hinni
nem lövöm le a poént: aki kíváncsi rá, majd megnézi
nekem egy 7-est ér pontozási rendszerünk alapján..
-
így van. -
reméljük ez nem lesz mindíg így, hiszen volt idő, mikor a magyar szinkron volt a világ egyik legjobb szinkronja, sőt ha jól emléxem a bad boys (mire jók a rossz fiúk) magyarországi mozis bemutatásakor megkapta az év magyar szinkronja címet..nem véletlenül. de nem árt tudni azt sem, hogy a tévékben vetített vágott verziót már egy visszafogottabb sőt már-már unalmas szinkronhanggal vetítették
köszönhetjük ezt is az ortt-nek..