106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Alapban sincs vele gond, csak enyhe maszkulin beütés érezhető ki belőle. Mármint teljes egészében, pl. a gesztusait nézve. Bár sok esélyünk, amúgy nincs, mert állitólag leszbikus, amit már korábban ezekből a férfias vonásokból is sejtettem.
  • SötétBarom
  • Montanosz
    Doghouse
    valahogy megy az angoloknak a zombis paródia))
    10/6

Ballast
    10/6
    több pontot ér de nekem annyira nem jön be az ilyesmi...

Sauna
    Újabb remek északi horror.
    Vigyázat! depresszió veszélye fenn áll)))
    10/8

Fritt vilt 2
    Következő északi horror))))
    közben rájöttem hogy az első része annyira nem jött be, csak a címe nem tünt ismerősnek...
    hangulata miatt:
    10/7

• Totti5
    Nem az az alomnő, de hát nem is kell mindenkinek tökéletesnek lennie, de van egy kisugárzása ami többet számít ennél.
  • Sir Quno Jedi
    Érdekes, hogy egyáltalán nem szép az a nő (sőt), mégis ahogy figyeled és hallgatod, idővel megszépül és végül már legszívesebben... No igen a hájIQ az mán csak ilyen.
  • zaki
    igen én vagyok az :D
  • Totti5
    Pontosan!
  • Sir Quno Jedi
    Ehhez kellett is egy ennyire epikusan jó színésznő, mint Foster. Róla tökéletesen és fenntartás nélkül el lehet hinni, amit eljátszik ebben a mesterműben. Nőknél ez ultraritka. Az ember tudja szeretni, tud vele azonosulni és nem fogja a fejét, hogy úristendege@ibuta, merthogy NEM AZ. Kewl!
  • Totti5
    Alapmű. Tévében is 2 felvonásban szokott lemenni, de sosem lehet megunni.
  • Sir Quno Jedi
    "Contact" erős 10/10 kategóriájában és a témájában, pedig kicsinység vontatott.

Abból is látszik, hogy szuper, hogy az emberek átkozódva jöttek ki róla, sokan végig sem bírták nézni. Esküdöztek, hogy ennyire szar filmet még nem láttak. HA a csőcseléknek/plebnek valami ennyire nem tetszik, az csakis AAA+ agyas csodafilm lehet. Bejött.
  • Panzermeyer
    Nem tudom, hogy jótól kérdem-e, mert megvan ennek már 5 éve is, de "Zaki, kell klán?" Ha másik Zakiról van szó, akkor elnézést :)
  • zaki
    nagy hal, csillagpor?
  • Hajnalcat
    ja és ték volt....hát ez lemaradt a hozzászólásomból...
  • Hajnalcat
    Nagyon szépen köszönöm az ajánlókat.

-Powder nagyon jónak tűnik. (Y)
    -Szeretem a svéd filmeket, szóval az Engedj be címűt is meg fogom nézni, bár a bemutatója eléggé brutális....
    -A másik én-t már láttam, tényelg eszméletlenül jó film. (Jodie Foster rajongó vagyok.)
    -Kapcsolat című filmet még nem láttam, pedig hogy úgymond, közel áll hozzám ez az érdeklődési kör(földönkívüliek). Szóval megnézem. :)
    -Henry Poole is here...hoppá, ez tényleg jó...hmm..meg a bácsi is. Megnézem. Pedig utálom a vígjátékokat, de a videóajánló vége felé egész kezdett megcsillanni a szememben az a fénysugár, mikor a kislány megjelent a falnál. :)
    -Big Fish-t túlcifrázták(nem szeretem a túl nagy látványokat)...a trailerből legalábbis ez jött le nekem, de végülis egy délutáni mesefilmnek elmegy....
  • joebacsi
    Elgondolkodtató? :D
    Kb ez az utolsó szó, ami eszembe jutna egy ilyen filmről :)
  • Dynamic
    Teljesen jó. Mit basztak el rajta?
  • kaposi1
    Olvastad ezt?
  • Inquisitor
    Volt belőle vagy 20 klipp, teaser meg trailer. EZ a legrosszabb közülük szerintem. Meg majd meglátjuk ... ja nem látjuk meg, mert itthon csak sokára vagy sohanapján lesz moziban :(
  • Sir Quno Jedi
    Én anno 2-3x néztem meg együltő helyemben, annyira jó az a faszi, meg ahogy reagál a dolgokra, az hihetetlen (jó, van benne egy két laposabb rész, azt tekerni kell vadul). Mindig kér, leszarják, öl.
  • CSOCSO
    En ezt a filmet nem tudom mire velni.

ha ez egy 10 pontos film akkor a trailert IRTOZATOSAN elbasztak!
  • CSOCSO
    Big Fish

nezd meg szvsz tetszeni fog. a vege meg egy kicsit torokszorongato is mint a braveheart ( igen egy kicsit varazslatos de nem gyuruk ura tipusu)
  • [HUN]Crassus
    hehe nekem is dettó ugyanez a problémám...már túlságosan kesze-kusza...
  • sadvagabond
    az előttem felsoroltakhoz még hozzátenném a
    henry poole is here-t.
    rám nagy hatással volt,mindenképp nézd meg.gyönyörű a fényképezés,a szereplők nagyot alakítanak,a story is nagyon ott van.
  • xxxpaulxxx
    álszent:P:D

#51100: én az 5-öt láttam utoljára és akkor nekem is leesett, hogy már fingom sincs, hogy mi volt, hogy volt... meg amikor rájövök, hogy az a rész az egésznek az előzményét meséli el...váááá
    nah mind1, sajna ez a sorozat nem lesz rosszabb:D
    Úgy vagyok vele, mint a barátok közt-tel... nézem, ha már elkezdték
  • Tyler1
    Fűrész 6
    Ezzel a filmmel egy bajom van, hogy kurvára elvesztettem a fonalat valahol a 4 körül, és hiába utalnak vissza régebbi részekre, nem emlékszem ki a jó, ki a rossz, ki halt meg, vagy kinem. Ettől függetlenül hozta a szokásos formáját a film, nem lett jobb vagy rosszabb az eddigieknél, inkább lassan olyan mint egy sorozat, megnézed az új részt, nem hagy mély nyomot benned, de úgyis megnézed a következőt. Újdonságot nem tudtak belevinni, sőt inkább kezdi túlfokozni magát, mert aki véletlenül elfingja magát, annak is megkell enni az agyát h élhessen...
    6/10 - mint ahogy a 2. után mind1ik nálam
  • tigeroo
    nem akkora bűn, inkább nem szoktak vele "dicsekedni"
    tudod, otthon a 4fal között azt cisnálsz amit akarsz:D

privi ment
  • Willenbrock
    Meg sem fordult a fejemben hogy ezt kipróbáljam,világos hogy ez csőbehúzó reklám csak.
  • Totti5
    persze hogy az, minden oldal így működik, szó nélkül levonnak 2ezer forintot, a sok marha meg csodálkozik utána... nem elég hogy aki ezt szolgáltatja az bűncselekményt hajt végre még át is bassza a hülye warezpistikét
  • Willenbrock
    Töredelmesen bevallom hogy az Nem olyan nagy bűn ez már a mai világban...
  • Japep

Szerintem hagyjad, ők azt írják 100 Ft/5 nap, de a telefonszámuk beleesik ebbe a kategóriába: 90/ 619 (900-999), ami ha minden igaz a legmagasabb tarifa ... 1920 Ft/SMS

Nem tudok biztosat mondani, de én nem kockáztatnák a helyedben... :)
  • Tyler1
    kommenteknél tuti leírta vki! amúgy sose szedj olyan filmet le, aminek nem néztél utána(nfo,kommentek, stb)! én még anno 4x szoptam be így az AvP2-vel :D vagy felirat után keress filmet, mert azok biztos nem jelszavasak.
  • tigeroo
    baszki, warez?:DDDdd

na, mutasd a hátad! szia!
  • DeerHunter01
    takarodj
  • Willenbrock
    Az SMS regelés mennyibe kerül?
  • Montanosz
    Winter passing
    Meg kellett néznem mégegyszer mert nagyon hatása alá kerültem a hétvégén))
    Azt kell mondanom hogy mostanában nem láttam olyan filmet amelyben ennyire harmonikusan összedolgozták volna a keserű-édes jeleneteket a komédiába hajló pillanatokkal, amiről általában Will Ferrel gondoskodik.
    És Amelia Warner gyönyörű szemei)))......
  • Zephyr Retiring
    ennek az első része abszolút bejön sajna a másodikban csalódtam csak remélni tudom, hogy a trilógia 3. része ismét ütni fog..
  • kaposi1
    Jó film.
    Nekem is nagyon tetszett.
  • Zephyr Retiring
    két elgondolkodtató filmet javasolhatok jodie fostertől: a másik én.
    egy este hazafelé sétál egy nő és a pasija. egy banda rájuk támad, és péppé verik őket passzióból. a srác nem éli túl, és a csajszi is csak épphogy. miután felépül, és látja, hogy a zsaruk fülük botját sem mozdítják az ügyben, vesz egy lőfegyvert. egyesével kapja el a mocskokat és nem kegyelmez. elgondolkodtató, mert ha velem történne hasonló, én biza lépésről lépésre ugyanezt tenném...kérdés, hogy te mit tennél ..nézd meg, és döntsd el.. (nálam 8 pontot ért)

..a tudomány mai álláspontja xerint a mi naprendszerünk melletti következő galaxisban már található egy a föld bolygóhoz hasonló adottságokkal rendelkező (légkör, víz, szárazföld) bolygó. az élet kialakulásához és fentmaradásához megfelelő..döbbenetes mi
    ezzel el is érkeztünk a következő jodie foster filmhez: kapcsolat.
    főhősnőnket mindíg is érdekelte, hogy van-é élet más bolygókon is.. egy nap megkapja a választ: egy ismétlődő rádiójelet fognak be a világürből. a rádiójel egy kód, ami megfejtés után egy tervrajzot fed fel. egy jármű tervrajzát, amivel valamilyen módon - egyesek xerint - kapcsolatba lehet lépni más, intelligens civilizációval..a kormány elkezdi megépíteni a járművet..miután elkészül..működik ..és ki ülhet bele..és mi történik ha beindítják..lesz kapcsolat, vagy nem.. (a téma miatt 9 pont)

utolsó ajánlat egy varázslatos filmecske bármely része: narnia krónikái..tele apró csodákkal és főleg: a természetben játszódik.ez nálam egy erős 6-os
  • Panzermeyer
    A tégla (The Departed)

A szigorúan piszkos ügyek amerikai változata, mert az amerikaiak nem néznek nem amerikai filmeket és az eredeti film zseniális sztorija megért annyit, hogy amerikanizálják. Először azt hittem, hogy csak egy ócska utánzatfilm lesz, azért is kerültem ilyen sokáig, hogy megnézzem, aztán egyszercsak a kezembe akadt a DVD-je és gondoltam teszek egy próbát. A két fiatal főszereplő, Damon és DiCaprio nagyon jól játszanak, főleg DiCaprio aki remekül alakítja a karakterét. Én Jack Nicholsonnal egy kicsit elégedetlen voltam, de szerintem egy olyan színész, akinek annyi rutin van a háta mögött nem hiszem, hogy így mellényúlna, szóval erős a gyanú, hogy a karakter nem volt eléggé kidolgozva. Nekem a film 3/4-éig abszolút nem az jött le, hogy ő egy gengszert, inkább tűnt egy habókos nagypapának. Mark Wahlberg szintén jól adja elő a seggfej stílusú detektívet, egyre jobb színésznek tartom, most hogy már láttam több produkcióban is. Csupa sztárparádé ez a film: Nicholson, DiCaprio, Damon, Wahlberg, Baldwin, a rendezői székben pedig Scorsese. Az eredetit még mindig jobbnak tartom, mint ezt, de egyáltalán nem volt csalódás.

8/10
  • Dynamic
    Ez is elég elgondolkodtató lesz.