106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    mi történt a tv2-vel? múlt héten Transformers most meg Rambo 4....
  • luckyboi
    Zombieland

Nem gondoltam volna, de óriási film, végig röhögtem , a BM poén meg hatalmas volt! Gondolkodás nélkül 8/10, Shaun of the Death után végre egy hasonló szép darab!
  • PJack
    Másnaposok (2009)

már régóta megakartam nézni, mer sokan mondták h milyen jó, meghogy kihagyhatatlan.
    hát ahhoz képest hogy az amerikai vígjátékok igen távol állnak tőlem, ez nemvolt rossz, kellemes szórakozás, ha ugyan nem is sírvaröhögős, de mosolygós mindenképp. a sztori nemtúl bonyolult (egy vígjátékhoz képest azonban figyelemreméltó), a karakterek jók, és a színészek is remekül játszanak, szal ezis egy jópont.

összességében egész jól el lett találva; én szinkronosan néztem, aztis szerencsére jól csinálták meg.

7/10
  • Zephyr Retiring
    tényleg wazze ez annyira magától értetődő, hogy ilyesmire még csak nem is gondoltam...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    köszi az infót :)
  • Dj Faustus #51240
    Village of the Damned (Elátkozottak faluja) - 1960-as évekbeli, Wolf Rilla rendezésében készült angol science-fiction John Wyndham - The Midwich Cuckoos (Midwichi kakukkok) című novellájából.
    Érdekes, érdekes... - 7,5/10
  • Dynamic
    Azért a Kaméleont és az Álom.netet nem említeném együtt.
  • dartonita
    Vince Vaughn-t akartam irni az utolsonal*
    A tobbi szinesz is elment,csajok joak.
  • dartonita
    New moon

Csajszim elcibalt moziba,hat tele volt.Persze 14-16eves kislanyokkal foleg.De azert kibirtam ezt a kozel 2orat.Semmi extrat nem mutatott,a farkasemberek igen benan vannak megcsinalva sztem,de van benne par jo jelenet.Felejtheto produkcio egy him szemevel nezve,tele kiszamithato dolgokkal.

4.5/10

Intim fejloves

Magyar film,ennek megfeleloen eleg nagy varakozassal ultem le.Gyozot pedig szeretem is.Nem okozott csalodast,udito par olyan fosgagyi utan mint a Kameleon meg az Alom.net.

7/10

Paros mellekhatas

Egesz jo kis vigjatek,par mosolyra biztosan mindenkinek futja majd aki megnezi.Bateman rendben van az ilyen szerepekben elegge.

5.5/10
  • Rundstedt17
    Angel Heart 4/10
    egyszer nézhető horror elméletileg de gyakorlatilag thriller inkább,a magyarázat elég ostoba és erőltett,nem ajánlom senkinek.
    Braveheart 8/10
    Jó volt,de néhol túl nyálas és a finálé nem volt elég látványos,jah és a nemes vén apja elég szánalmas karakter volt hiteltelen és nevetséges,igen történelmi realitás terén volt némi hiány....
    The Skeleton key 6/10
    Megintcsak egy inkább thriller mint horror kategóriájú film.Végülis érdekes annak ellenére is hogy sok akció nincs benne,lassú folyású és a cím sem valami találó.Kár hogy rögtön rájövünk legkésőbb a film közepén hogy mi is lesz...A vége miatt pedig úgy érzem csak időpocsékolás volt az egész,egyáltalán nem volt meglepő,tipikus...
  • luckyboi
    Minden azzal kezdődött...

DeNiro - MIÉRT???

10/ double 0
  • szucsy89
    Star Trek

kellemes csalódás volt, egyetlen ST mozit, sorozatot semmit sem láttam, szóval féltem hogy nem fogok érteni dolgokat, de nem így lett, jó kis film kerekedett belőle, egy szombat esti mozinak tökéletes
  • kaposi1
    Köszönöm mindenkinek a hozzászólását Pandorum ügyben.
    Úgy döntöttem hogy meg kell néznem nekem is.
  • kaposi1
    Azta
    Nem ismerek rád.
    Úgy látszik ma jó kedvel ébredtél.
  • FlyHigh
    Szerintem nem volt rossz a Gamer. Volt benne aprítás, kis egyszerű, de jó.
  • mflex #51230
    Te meg miről beszélsz? Nem tudsz a sorok között olvasni?
    Néha én is szoktam játszani, ha időm engedi, de csak minőségi felnőtt-kaland játékokkal.
    A játékbuzik, azok akik a nap háromnegyed részét, csak megyek és szétlövök mindenkit tipusú, nem kell hozzá iq játékokra vannak begerjedve.
    Na, én rájuk gondoltam, nekik ez a film etalon lesz, és természetesen ők akkor is"stupidjátékbuzik" az én szememben, remélem nem gázoltam bele az érzékeny lelkedbe?
    A karate-akció filmek között is vannak, nagyon jó A kategóriás filmek, ez nem volt valami kézenfekvő ellenérv, viszont a gamer-nek mégcsak egy épkézláb mondanivalója sincs. Nem kell hozzá iq.
  • viizo
    a Sátánka alapmű, nincs olyan perc amikor ne nevetnék fel hangosan :)

10/9

VALERIEEE! NE HARAGUDJ!

:D
  • [HUN]Crassus
    bestof!:) a kutya az ÁSZ benne:)
  • tommygear
    vajon miért?? meg akarsz nézni egy filmet és itt mondjuk véletlenül elolvasod a végét mert leírta valaki spoiler nélkül, nagyon élvezetes lesz úgy a film
  • Zephyr Retiring
    mintamókus. daniel stern most is hozza a formáját pont olyan hülye, mint a reszkessetek betörőkben. jól is áll neki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..még most sem tudom, miért is kötelező a spoiler használata, de majd egyszer rájövök :) a film mellesleg most csak egy 7-est kap
  • Tyler1
    ma rtl-en 22:05-kor Kiképzés!!! aki nem látta, annak kötelező, aki meg látta annak is :D D.Washington és E.Hawk bámulatosat alakítása egy filmben. Nekem ez a film jelenti az akció-drog-zsaru filmek alapművét. Kihagyhatatlan!
  • CSOCSO
    :) szorakoztato valoban.
  • angelslie
    Tegnap néztem újra a tv-ben a Sátánkát, ugyan úgy bejött mint eddig. Számomra szórakoztató :)
    7/10
  • CSOCSO
    "Kocka "gamegay" hűlyéknek biztos kibaszott jó"

azert mert valaki szeret jatszani az nem jelenti azt hogy neked barmi jogod van lehulyezni meg legay-ezni oket.
    Ezenkivul azert mert valaki karatezik es szereti az nem jelenti azt,hogy neki a karatekid film be fog jonni. Foleg nem kell oket lehulyezni mert karateznak... remelem nem lesz tobb idiota megnyilvanulasod.
  • Dynamic
    Pandorum

Én nem olvastam kritikákat, nekem a bemutató tetszett és kb. azt kaptam, amit a bemutató után vártam. Pár kérdésem ugyan felmerült a filmmel kapcsolatban ami nem egészen tiszta, de egész nézhető és hangulatos(értsd: nyomasztó) alkotás lett.

7/10
  • báttyó02
    Pandorum

hát ahogy olvasgattam róla a kritikákat,jobb filmet vártam..de végülis rendben volt,csak tényleg az volt végig az érzésem hogy ezt már láttam valahol
    6/10
  • Davidus
    6/10 jóindulattal
  • Qwerty4
    Mostanában csak tv-szarokat nézek, ha nézek, azt is ritkán.
    Legutóbb az Anyád lehenék-et (I Could never be Your Woman) néztem meg.
    Hát semmi jót nem tudok róla mondani, idióta undorító amerikai szemét...1/10 Gyerekeknek azért még elmegy szerintem.
    0-t nem adok soha, mert a valamiért, a részvételért általában jár egy pont.
  • sadvagabond
    2012

Már mindent elmondtak róla előttem.
    Moziban jó, másnap itthon HBO-n ment valami werk róla, és azok az jelenetek, amik moziban ütöttek, tv-n semmit nem mutattak.

Engem az szokott furkálni, minden katasztrófa/posztapok/zombi filmnél, hogy mi van az atomerőművekkel? Mindenki meghal, vagy menekül, vagy eszi a másikat. Az erőművek meg egy idő után vagy túlhevűlnek, vagy valami gikszernek lennie kell, különben nem is nagyon kellene személyzet most sem.
    Vagy már valahol ezt megmagyarázták, csak lemaradtam?
  • Totti5
    MGS egy fanfilm a játék alapján, szóval max azok tudják értékelni valamire is akik játszottak vele PSen.
  • [HUN]Crassus
    trailer alapján én is azthittem nem lesz rossz a film,de egy hulladék...
  • Montanosz
    Metal Gear Solid Philanthropy
    10/0
    a trailer megtévesztett(((

Whatever Works
    Kellemes hétvégi könnyed vígjáték.
    10/6
  • ba32107
    Jé télleg észre se vettem :D
  • setuh
    nem csak neki...a pokervilag tenyleg egyik legismertebb arca,neve.
  • mflex #51211
    Gamer.
    Te jó ég, mekkora egy fostalicska faszság ez, négy napja nézem, de 15 perc után alszok is, de most ment a trash-be, tovább nem szenvedek vele.
    Kocka "gamegay" hűlyéknek biztos kibaszott jó.

0/10
  • Zephyr Retiring
    reggelt. a részeges kungfumester elég érdekes volt..addig amíg nem aludtam el rajta ez a film a jackie chan féle részeges karatemester folytatása lenne elvileg, de már jackie nélkül.. itt már csak az öreg szerepel és rögtön az elején két srácot és egy csajt edz. hogy hogyan ismerkedtek meg, mikor és kik is ők, az a néző fantáziájára van bízva..abszolút követhetetlen a történet (nem úgy, mint az első rész) itt össze-vissza karatézgat mindenki mindenkivel - szerintem néha már maguk sem tudják, hogy miért, mi pedig végképp nem tudjuk
    szánalmas, unalmas és sértő is, mert a címmel akarták eladni ezt a zagyvaságot..
    csak azért kap 1 pontot, mert a film legelején bevágták az első rész végét..
  • Willenbrock
    Becstelen Brigantik 6/10.Legalább nincsenek erkölcsi hősök a filmben mint a szokásos USA-háborús filmekben.Történelmi realításai nincsenek-ahogy egy QT filmtől az várható-de különlegessége abban áll hogy egy western sztorit 2.vh-s környezetbe ültetett át,képregényszerű látványvilággal megoldva.
  • stargatelost
    Igen, és marha jó, megéri megnézni :) (attól függetlenül, hogy valóban koppint innen onnan, de nem idegesítő módon)
  • Tyler1
    vagyis pontosan Girolami :)
  • Tyler1
    a cím egy 1978-as filmből származik, Enzo G. Castellari filmjéből pontosan, aki "véletlenül" a főszereplő neve is. Ez egy tipikus QT-s jelző, másrészt rajongásból is kapott ilyen szerepet a 78-as alkotás és Gorlami neve.
  • Jim Morrison
    Nekem Brad Pitt akcentusa nagyon bejött :D
    Tarantino a filmjeihez mindig marha jó zenét választ (mint Guy Richie)