106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    eszem ágában sincs kérni, hogy bármire is fáradj... :)
  • zsutyesz
    kösz nem.
  • dartonita
    Gorogbe fogadva

Esti kikapcsolodasnak egy csajjal tokeletes.Semmi bonyolult cselekmeny,aranyos szereplok.Nia Vardalos neni allitolag mar 47eves,ahhoz kepest huuuu...Richard Dreyfuss pedig oriasi arc,mindig is kedveltem.

6.5/10

Law Abiding Citizen

Sokan a furesz sorozathoz hasonlitjak ezt a filmet,ami nekem oszinten szolva semmit nem mond mert nem neztem abbol egy reszt sem.Butler ebben kimondottan korrekt alakitast nyujt,a sztori is eleg jo.Jo erzest tud nyujtani a 'kemeny bosszuallo megoli a rosszakat',bar a trancsir azert eleg eros volt.Hozta azt amit latni szerettem volna vegulis.

7/10
  • fifi
    ne haragudj, de nem fogok neked válasszal fáradni...
  • fifi
    ki akarja ráerőltetni?
    értelmezd már amit írtam könyörgöm!
  • zsutyesz
    Ha te gondolkodnál, akkor nem akarnád a másikra ráerőltetni a saját véleményedet. Ez teljesen szubjektív, mindenkinek más tetszik.
  • Kandurex
    Schwarzi még mindig beton,
  • viizo
    én sem akarok belemenni hogy mennyire sekélyes és túldimenzionált a film, mert ha vki szerint az évszázad filmje, akkor hajrá, nézze csak minél többször - de ha valaki pedig alig bírta végignézni, mert annyira nem jön át semmi a vásznon, az nem jelenti azt, hogy nem gondolkodott.

majd' minden Engedj Be rajongó azt akarja megmagyarázni a másik oldalnak, hogy ha nem tetszett, akkor ott az emberrel van baj - hiszen biztosan agyatlan (és minden bizonnyal kizárólag superhero féle filmeken szocializálódhatott) az, akinek nem tetszik ez a remek, érzelemdús, minden percében megragadó északi romantika. broáf.

• fifi
    nem szeretnék belemenni olyan parttalan vitákba, hogy ha valaki leül megnézni egy mélyebb filmet, megérti-e vagy sem, és ha nem, akkor miért nem...
    ha kicsit gondolkodnál, rájönnél, hogy egyáltalán nem unalmas, a megvalósításban vannak apró hiányosságok, de ez sztem elnézhető egy amúgy is elsőfilmes rendezőnél.
  • zsutyesz
    Engedj be

Nem értem, hogy miért vannak annyira elszállva ettől a filmtől. Nézhető egyszer, de szerintem egy kicsit uncsi.

5/10
  • PetruZ
    Max Manus: Norvég film a II. világháború egyik országos hőséről, aki korábban megjárta a finn-orosz frontot is önkéntesként. Szokványos gonosznácis, Gestapós, de inkább drámai-dokumentalista jellegű film, kevéske tényleges akcióval. Sajnos a karakterek többsége elég funkciótlan, a szerepük valószínűleg csak a norvégoknak mond valamint, mert külső néző számára semmi sem derül ki az előzményekről, vagy a későbbi sorsukról. Egyszerűen csak felbukkannak a filmben, látszólag történik velük valami fontosnak tűnő dolog, aztán magyarázat nélkül elsikkadnak, eltűnnek. Mivel a film a két órát sem éri el, erősen töltelék-szagúak ezek a részek. 6/10

The Tournament: Általában semmi bajom az agyatlan akciófilmekkel, de ez még nekem is sok volt. Nincs igazi főszereplő, a történet teljesen kiszámítható, a lelkizős részek meg inkább csak ásításra ingerelnek a panel-szövegekkel. Mondjuk legyen 3/10, egy-két pofásra sikerült akciójelenet miatt (bár a csajnak nincsenek mellei :) ).
  • SötétBarom
    Pandorum

Kurva jó. Sunshine óta a legjobb űr mutatvány amit láttam. Izgalmas, van feszkó, helyenként látványos is. Amivel szerintem elképesztően jó film lehetett volna, azok a következők:

-Idióta vietnami kungfu csávó mellőzése
    -"Szörnyek" kevesebb szerepeltetése (akár nélkülük is működött volna)
    -Foglalkozhattak volna többet a "Pandorum"-mal.

Így 7/10 blasta
  • Kmarha
    aha google segitett :) Vágy és vezeklés lenne? úgy olvasom hogy az ellenszenves keira ellenére is kötelező megnézni.
  • Kmarha
    és az a keira deszka lány a papirfecnivel meg azzal a csókával az melyik film miatt? a Shaunt legalább hallottam/láttam/tetszett.
  • zaki
    ben stiller vicc, nem is érdemli meg hogy a listán legyen :o
    scarci, mel gibson, jack papa joker vigyorral kemény :D
  • tigeroo
    ÚRISTEN

A Shaun of the Dead-es csókák miafaszt keresnek itt???

szégyen hogy ennyire felvan kapva az a szutyok...
  • Totti5
    Komoly kis képek, Sam Neill tetszett a legjobban.
  • Tyler1
    ez mekkora ötlet volt :D Matt Damon a legjobb az újsággal :D:D:D na meg Ben Stiller xD
  • Gnome
    Christian Bale-es képről rögtön tudtam, h az Amerikai Psycho lesz:P...Tom Cruise képe viszont eléggé kilóg sztem a sorból...negatív értelemben.
  • desigo
    komoly képek
    a Ben Stilleres kép eléggé hajaz egy monkeyra
    Jack Nicholson mosolygása meg odaver
    Schwarzi még mindig kemény
    myfav:

• ProGabe #51344
    nem egészen ontopik, de ezekkel nálam most feltette a koronát a saját fejére az Empire:

30 kép a magazin 20. születésnapjára:
  • BaliBoy
    Szvsz. a Másnaposok erősen a Hé haver hol a kocsimra hajaz.
  • Montanosz
    most olvasom hogy Freddy Krueger 25 éves))))
    Boldog Szülinapot!
  • angelslie
    Jó, megértjük hogy nem kedveled és lemocskozod, de a film címére is kíváncsiak lennénk..

• Zephyr Retiring
    még mindíg mocsok :)
  • Tyler1
    de mi a film címe???
  • Zephyr Retiring
    mocsok.
  • Montanosz
    de mi a film címe?
  • Zephyr Retiring
    történetileg valóban az embervadász az első (amit mellesleg vörös sárkány remake-nek is hívhatnánk), de nekem mindíg is a bárányok hallgatnak marad az első, mert ezt láttam először és a vörös sárkánytól is hamarább készült el..
  • Zephyr Retiring
    mocsok. a latin zsaru és társa a néger "tökös" zsaru, rendet tartanak az utcákon..nem mindíg járnak a helyes úton, de ez van. rendnek kell lennie..egyszer csak kapnak egy fülest egy drogügyletről, amin ők is kívánnak kaszálni..csak hogy a latin zsernyák egyúttal spicli is, de a társa nem tudja. de amikor megtudja..
    pörgős akció elejétől a végéig..10/9
  • Riddick21
    Nem.
  • Zephyr Retiring
    akkor véletlenül sem a bárányok hallgatnak volt az első, ugye
  • [HUN]Crassus
    The Book of eli! Ejjha! jónk tűnik és végre egy kis fincsi posztapokaliptikus powa:)
  • Tyler1
    nem tudom h van-e, de itt körbe nézhetsz h elkezdte-e vki
    link
  • Riddick21
    Bizonyára nem itt kellene érdeklődnöm, de tud valaki feliratot a Harry Brown-hoz? Vagy azt, hogy egyáltalán elkezdte-e valaki fordítani? Ugyanis ez az egy film maradt idén, amit hihetetlenül várok, de nem igazán akarok lemaradni egyetlen félmondatról sem, csak azért, hogy mihamarabb láthassam...
  • Tyler1
    az h túlkínálat van az A kat. filmekből, az hülyeség! az meg h óriási, még nagyobb! mellesleg ha egy film jó akk az eljut a legtöbb emberhez, ha egy film szar, akk legyet A+++++ kategória is, mert a kutya se fogja megnézni.

Vannak jó dvd-re kidobott filmek, bár akinek nem tetszik h nem egy kivilágított 20. századi róka, vagy egy forgó Föld golyó, esetleg egy testvér trió logojával indul egy film, annak biztos nem fognak tetszeni.
  • Dynamic
    Amerikában nem igazán értenek a kifinomult intellektuális humorhoz.
  • edios
    Nem jellemző, de azért akad kivétel. The Man from Earth pl. egy-két vetítéstől eltekintve DVD-re lett becélozva, úgy tudom.
  • viizo
    azért érdekes, hogy amikor az A kategóriás filmekből óriási túlkínálat van, és rengeteg jó film még így is kimarad az embernek, még így is vannak olyanok, ami néznek ilyen Pite n+1 hülyeségeket, amiknek már a címéből ordít hogy jó nem lehet...

ez is pl. American Pie 'presents', azaz a címen kívül semmi köze nincs az eredetikhez... arról nem is beszélve, hogy látott már vki egyenesen dvd-re forgatott JÓ filmet?
  • edios
    Space Cowboys

Bugyuta űrszar. Amíg a Föld légkörében vannak úgy-ahogy elmegy egy közepesen nézhető filmnek, de a sok sablon, gonosz oroszok, sok teljesen valótlan cselekedet komolytalanná, és számomra élvezhetetlenné teszi. Fura, h Eastwood-on kívül is relatív neves színészek ehhez adták a nevüket.

5/10