106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hellboy - Official Trailer [Leak] -
Spider-man: Into the Spider-verse
Kellemes meglepetés volt a film, őszintén szólva amikor először láttam a trailerét úgy voltam vele, hogy minek ide x+1-edik Pókember film. De abszolút volt létjogosultsága. Az animáció és a film stílusa kiemelkedően jó volt, érdemes megnézni mindenképpen, akár moziban is mert meglehetősen látványosra sikerült. 8/10 -
Malicious
Átlagon aluli "horror film" próbálkozás, milliószor látott klisékkel és néhol egész gagyi megvalósítással. Kb. az első 10perc után már tudni lehet mindent.
3/10
It Follows
A tóparti jelenetig kimondottan jó volt. Tökre átjött a parafaktor, hogy nem tudni mi, de valami jön :) De aztán átfordult teljesen középszerűbe.
Kár érte.
6/10
Apostle
A viktoriánus kor, meg úgy általában a hangulat miatt nekem olyan "The Witch" utánérzésem volt.
Nem volt rossz.
6/10 -
Szerintem is. -
Mentol #101313 Szerinted. -
Absolutely Anything.
Durván, már már majdnem fárasztóan vicces komédia. Pl:
" Legyen óriási farkam...."
Zutty.
"Nem úgy értettem, hogy ekkora.."
-
Kikérem magamnak..vivre en français!
-
nem kell mindig magadra venni, nézzed csak a szinkronos szarokat. ettől nem kell kevesebbnek érezni magad, ha neked úgy jó, akkor jól van, de azért vicces, hogy parizert zabálva kardoskodsz a steak ellen...
(eredetit írtam először, csak aztán a franciák miatt leszűkítettem. azokat én is szinkronnal nézem, de pl skandináv, japán, koreai filmeknél érdekesebb az eredeti nyelv.) -
Mad max 2.
Ezer éve már, hogy láttam. Kezembe került a lemez, megnéztem...
Most is odaszögezett a fotelhez. Vitán felül: alapmű Gibson bratyótól.
Ahhoz képest, hogy akkoriban a cgi még nem is terjedt el, elég látványos volt. Szerintem előkerítem a két másik epizódot is a gyűjteményemből mára... -
Nem fog bejönni a qrva nagy húzás. Ma már szinte mindenki ért angolul, így Herby is, Unfield is meg a többi gáz vr proli is pofára esik majd.
Ha tömegeket akarnak a hazai forgalmazók idehaza, kérjenek fel engem. Zef mestert (itt is) mindenki ismeri :D -
Mert? Az angol nyelvezetű film mivel különb mint egy olasz, francia vagy spanyol?
Az eredeti, eredeti oszt pont. Nem kell kivételezni. Én sem teszem...megyek is nézni a Kontrollt máris eredeti szinkronnal wazze.
Nehogymá' lemaradjak valamirő'...
f@székell mindig f@szságokat okoskodni arról ki hogyan nézzen fLÉmet b@szki... -
Letett az asztalra? És meglepődtél mikor letett? Amúgy szerintem G. Zita itt csak egy példa volt, nem feltétlen rajta van a hangsúly, hanem azon a ravasz pr fogáson, amivel tömegeket akarnak a moziba csábítani. Mivel a VR-os srácokat elég sokan követik, így rábeszélték őket egy szinkronszerepre. Nem számít a teljesítmény, csak az, hogy az adott szereplő személye mennyire ismert, és mennyien követik. Felkérnék ők Molnár Kikit is, ha 600 ezer követője lenne. Azt hiszed van valamilyen etikai kódexük, ami alapján eljárnak? Francot. Itt csak az számít, hogyan tudnak profitot maximalizálni. -
Háde basszus. Görög Zita egy ember aki letett az asztalra, nem egy nyomorék youtube-er. -
I mean, elmentél Görög Zitára és kaptál helyette egy Kate Beckinsalet bőrszerkóban. Nem látom a veszteséget ebben... :D -
Aquaman
A kedvenc képregény hősöm, így én csak annyit akartam, hogy ne kelljen csalatkoznom a filmben. Szerencsére ez így is történt. Sem összességében, sem kategóriájában nem lesz az a film, amire sokáig emlékezni fognak az emberek. Max a víz alatti világ miatt. Mivel Atlantisz és a többi királyság nagyon látványos, a koreográfiákkal együtt. Vannak jó akció jelenetek is. Nekem például a szicíliai rész és az utolsó harmad nagy csatája is bejött. Wanben nem bíztam először, de ezzel nálam végleg bizonyított, hogy kompetens rendező. A sztori egy nulla, de Aquaman és Mera elviszik a filmet. Meglátjuk mire lesz elég Black Manta a 2. részben. Elég menő volt itt...
6/10 -
Az Underworld-öt meg Görög Zita nevével akarták eladni a magyaroknak. A reklámban Kate Beckinsale neve mellett említették, kb. mintha egyik főszereplő lenne, közben szerepelt a filmben kemény 15 másodpercet és szövege egyáltalán nem volt. Gyakorlatilag egy veretes átbaszás volt az egész, mert akik Görög Zita miatt mentek el erre a filmre, kurva nagyot kellett csalódniuk. De ki a tályogot érdekel mindez, ha már a jegy árát kifizették? -
hagyjad, dark twiccs streamer, de még nem indult be a szekere :) -
MrAndree #101300 Mondjuk ha nem kell hozzá semmi "tehetség", akkor miért nem vagyunk mind youtuberek és keressük hülyére magunkat? -
Hát akkor mindegy lenne, ha nem az lenne, hogy a "youtube-erek".
Mintha, lennének valakik, és nem csak reklámanyagok, a nevükkel eladni valamit, nem tehetség miatt, hanem marketing.
Én ettől okádok. :D -
nem mindegy kinek a hangja van széteffektezve? :) szalad nekik a szekér, engem nem zavar.
úgyis csak eredeti hanggal érdemes nézni bármilyen angol filmet...
-
elég nagy szégyen. -
Úgy hallottam, magyar youtuberek is közreműködtek a magyar szinkronnál. -
kutyakiki81 #101295 Bumblebee
Olyan igazi 80-as évekbeli tini kalandfilm hangulata van. Nem csak a kor miatt, zenék, tartalom, stb. Persze a látvány a mai kornak megfelelő, de szerencsére nem a Michael Bay filmek stílusát követi. Aranyos, látványos, de nem fog mélyen az emlékezetemben megragadni.
6/10 -
First Man
Remek film. Nagyon jól építkezett, kurva jó szereplő gárda...azt hiszem kijelenthetjük, hogy Damien Chazelle nem egy filmes rendező lesz.
8/10 -
-
Buybust
Azt reméltem, hogy kapok egy relatíve egyszerű, de fasza akciófilmet. Helyette mindenben alulmúlta magát. A sztori nagyon egyszerű. Drog osztag megy és lekapcsolja a helyi drogdílert. Csapdába esnek és próbálnának menekülni a labirintusból. Ennyi. De sajnos az akciójelenetekben sincs semmi érdekes vagy kivételes. Sőt, helyenként még a lóláb is kilóg és eléggé látszik, hogy az egész csak koreográfia...
4/10 -
Alpha
talán még élveztem is volna, de már annyira elegem van a full CGI filmekből, hogy hányinger kap el mikor meglátom a szétfilterezett mindig naplementés tökéletes tájakat, egy olyan kép nem volt amire azt mondtam volna huu, ez de szép, csak a giccses képek váltogatták egymást végig. A sráccal egyáltalán nem tudtam szimpatizálni, a szelídítés is gyorsan történt, nem tudtam elhinni, hogy itt most tényleg valami különleges történik. Egyszóval egy nagy közepes.
5/10 -
Venom
Szerintem egyáltalán nem volt olyan rossz, mint anno az értékelések. Persze, az eleje talán kicsit lassú (bevezetés) itt-ott kicsit logikátlan:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!venom belelát a fejébe de megkérdezi ki az az Ann (ez volt a neve?)
De aztán beindul a gépezet és tempót vált. Tom Hardyt meg még mindig bírom, már csak miatta is megnéztem volna.
Ja, és azért a vért elbírta volna a film. Talán majd a kövi... -
belenéztem Netflixen, de nem jött be a CGI. Kíváncsi leszek az Oroszlánkirályra -
kutyakiki81 #101288 Aquaman
Nekem kicsit sok volt. Ha több olyan jelenettel, mint az olaszországi, elnyomják a sok víz alatti mese dolgot, jobban élveztem volna. Dolph Lundgren iszonyat gázul néz ki a filmben
6/10
Ragadozó városok
Ez egy jó nagy semmi. Szintelen-szagtalan, semmilyen. A látvány sem eget verő, végig untam az egészet.
3/10 -
Nem, azt még nem volt szerencsém megnézni
(itt nem is szoktam pontot adni, mert az subjektív, a megfelelő pont magyarázat nélkül csak vitát szül)
A Godzilla várását már kezdem amúgy érteni, volt szerencsém beszélgetni pár kollégával, akik gyerek korukba imádták a japán (?) filmeket, így a nosztalgia hullám viszik előre őket is a trailer láttán. Nekem ez kimaradt, így csak egy nagyon komolyan vett gyerekes "hülyeséget" láttam a trailerben.
Egy mozit talán megér, hátha jó hangulatot generál
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.12.13. 15:29:40 -
Nem te huztad le a venomot vagy valamit nemregen kb 3/10 re vagy 4/10 re?
-
úgy értem emberi, főleg a párducnak. -
Ferdinand imdb.
Egy barátunk kedvenc meséje. De eddig csak online látta. Még nem tudja, de megvettük neki lemezen ajándékba.
Természetesen előtte azért csak megnéztem már én is...
Ööö....hát izé...szóval kedvenc mese nálunk nem lesz. Asszony eleve be is aludt rajta. Amúgy is válogatós rajzfilmek terén.
Szóval próbálom spoiler nélkül. Kis bikuci nem óhajt fajtája nyomdokaiba lépni, azaz nem kíván torreádorok ellen küzdeni. Bár mindenki más azt szeretné, ha mégis inkább igen. Volt benne pár viccesebb jelenet. Mondjuk a nyuszis. Vele kettő is volt, mindkettő vicces és látványos is egyszerre. A vége szerintem f@szság, túl emberinek próbálták beállítani bikucit, de biztosan van akinek ez gyerebe. (lásd: a fent említett barátunkat pl.)
Próbálom nem minősíteni mások ízlésvilágát, így szimplán annyit mondok nekem ez egyszer nézős volt csupán. -
¯\_(ツ)_/¯ -
2020 nyarán új Pixar cím érkezik:
-
Arra nyilván én sem tudok magyarázatot adni, hogy egyes állatok miért nem beszéltek. Nekem úgy rémlik, hogy az elefántok meg talán a majmok nem beszéltek. Ami egyébként így belegondolva, érdekes mert pont az a két állatfaj, akik vagy anatómiában (majmok) és/vagy hangképzésben (elefántok) hasonlítanak az emberhez. (az elefántoknál nyilván nem a trombitálásra gondolok, hanem az infra hanggal való kommunikálásra amit elvileg ők is a hangszálaik segítségével állítanak elő) -
Nyilván torz volt a fejük, mivel az állatok nem túl gyakran szoktak emberi nyelven megszólalni, illetve artikulálni hozzá. ;)
Valamint egyértelműen próbáltak a mimikával is érzelmeket kifejezni, ami szintén nem túl gyakori a valóságban. :) -
Nem volt vészes, ja, bár nekem furák voltak ezek az állatok ,néha olyan torz fejük volt... meg azt se értettem, hogy némely állatok miért nem beszéltek? :) -
Mógli
Hát... a cselekmény nagyjából oké, meg a táj is szép munka, de az állatok cgi-je egy fostos förmedvény lett. 5/10