106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nekem idáig ez az Outlander címü film kimaradt.
Ma megnéztem és nem bántam meg a rá áldozott közel két órát.
Nálam a kép és a hang is nagyon rendben volt.
Csodák csodájára a kereső kidobta a hozzászólásokat róla.
Ezért nem is ragoznám.
Szerintem érdemes megnézni ezt a Vikingek az idegen lények elleni movie-t.
Saját pontozásom szerint 10/8 -
engem a faszi lánya idegesített, egyátalán miért divat amerikában 20-25 közötti picsákat kis iskolásként beállítani???? ez a csaj is már vagy 24-5 éves és kurva szarul játszotta is kis lovaglós, babázós kislányt(na meg mikor futott akk meg majdnem fejre is álltam). De a film az keci jó lett :) -
Apacsok
Osceola
10/5
(nosztalgia miatt, de kétségtelen gyerekként jobb volt)
Elrabolva
szinkronosan is
(még jó hogy nem adtak valami hülye magyar címet neki)
10/8 többedszerre is.
(mondjuk az a rángatodzós, üresfejű és vihorászós szőke amandától kirázott a hideg, még jó hogy elrabolták))))
- van egy ilyen nőci ismerősöm, kb már 15 pasi verte át, szex aztán dobták, bőg egy kicsit aztán úgyanúgy csini ruci, ismerkedés, megint belemegy egy ilyen kapcsolatba...aztán megint, megint. Hogy lehet némelyk nő ilyen gagyi? -
Jack Hunter - A menny csillaga
10/6
Könnyed szórakozás.
-
sztem meg jó vót a -
ba32107 #51561 The Holiday -
Hát nem... -
viizo #51559 a King Kong-ban nem az volt, de egyből nem is állt jól neki
-
Ennek a tehetségtelen Jack Blacknek mindig ugyanaz a szerepe? Lázadó, örökgyerek rocker? Más szerepben még sose láttam. Family Guyban ki is parodizálták egyszer, na az jó volt :D -
Ellenség a kapuknál
Nagyon jó 2. vh-s film, méltó emléke a Sztálingrádi csatának. Kevesebb a tényleges harci jelenet, bár azért az elején a "partraszállásos" jelenet nagyon "ottvan", de a náci mesterlövész és Zaitsev párbaját nagyon jól mutatja be.
9/10 -
Law Abiding Citizen /Törvénytisztelő polgár/
7 pont az itteni rendszer szerint.
Amúgy pedig, mindenkinek ajánlom, jó film. -
az enyemet tudja vki? -
viizo #51554 négy: The Mist / A Köd -
hatalmas film ,nálam is 10/10 -
ha tényleg újak érdekelnek, akkor katt ide :) 
város, dátum kiválaszt és ez nem is "egyszerűen bonyolult"
-
én először könyvben olvastam, s csak utána láttam a filmet..kicsit féltem, mert stephen king regényeit sorra elbaxxták a rendezők. talán 2 kivétel ha van..a kedvencek temetője és a cujo..bocs, három: a halálsoron is jó lett.. -
végén a gombnyomásos jelenet
-
viizo #51549 ezt jó tudni :)
az OST-t már beszereztem és rongyosra hallgattam, szerzem be a többi zenéjüket is :)
(a Papagenu (jetis rész) és a Beelzeboss nem egyszerű zenék :D) -
Nagydög #51548 Mar eleg regen hallgattuk oket a meloban. Asszem, elo kene keresni megint. -
"Azt, hogy Jack Black simán elmenne vmi igényesebb rockbanda énekesének is"
a Tenacious D egy létező banda :) a film meg a maga kategóriájában egyszerűen zseniális. múltkor piálás közben néztük, kb. majd' megfulladtunk a röhögéstől (nem, nem kell részegnek, és/vagy beszívva lenni, hogy élvezze az ember a filmet :) -
Botrányosan szar munkahelynek tűnik
-
viizo #51545 Tenacious D in The Pick of Destiny (Avagy a kerek rockerek)
Jack Black nagy kedvenc, imádnivalóan játssza az itt is előadott hülyegyerek karaktereket, viszont néhányszor eléggé mellényúlt már a forgatókönyvek terén (Nacho Libre, Year One). Ennél a filmnél sem felhőtlen az öröm, mert bár a Végzet Pengetőjének keresése a film közepe-vége felé már egészen mókás és szórakoztató, mégis sokszor előjött egy aprócska 'lehetett volna ez jobb is' érzés.
Azt, hogy Jack Black simán elmenne vmi igényesebb rockbanda énekesének is, a Rocksuli óta tudjuk - itt is kiereszti rendesen a hangját, és a dalok nagyrésze (és a szövege) rendesen üt - és kb. ez az, ami megmenti a filmet.
10/6
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!apropó, a magyar cím broáf. -
Pixar stúdió képek -
The Tournament
Ismét egy jó kis akció film (de hiányoznak nekem az ilyen sok tűzpárbajos, látványos lövölde filmek), az persze látszik, hogy nem mozifilm, ezért van néhány gyengébb jelenet is, a történetre kár is szót pazarolni elég hamar kiderül miről is van szó és ki miért vesz részt a játékban. A szereplők hozzák azt amit egy ilyen filmben kell. Kelly Hu még mindig jó bőr :) Tehát aki már unja az ilyen 13 éveseknek készült akciófilmeket, meg a szuperképességes marhaságos filmeket, meg a többi ma menő szemetet és régifajta akcióra vágyik annak bátran ajánlom a filmet.
8/10 (saját pontozás) Fenti alapján meg 6 - 7 -
amúgy sztem a címnek is találóbb lett volna vmi alkus, ha már az egész az alkukra épül. -
Rundstedt17 #51541 uwe bolltól és hetedrangú game alapsztoritól mit vártál?:D -
Far cry
de sz@r
10/1
Rejtőzködő borzalom
kb olyan is amilyen a címe.
50 perc unalom, 15 perc alatt a 6 szereplőből 4 halott, megint 40 perc kínlódás.....
10/3
Deadline
Ebben a stilusban a Suttogó folyosók magasra rakta a mércét, ez nem is viszi le.
Egyedül a háttérzörejek, effektek nagyon jók.
10/5
Vörös nap
Szamuráj a vadnyugaton)))
10/5
-
District 9
Nem az Alien sorozat vagy Pandorum kategória (utóbbiak sci-fi és horror keverékei), ez inkább valódi sci-fi, igazi ínyenceknek : D Részemről 2009 legnagyobb alkotása.
-
viizo #51538 Karácsonyi Ének 3D / Christmas Carol 3D
Elsősorban a 3D látvány és Robert Zemeckis neve miatt ültünk be a filmre. A látvány maga első osztályú, a 3D kiválóan működik, látszik hogy rengeteget foglakoztak a filmmel, hogy hogyan lehet a legjobban átültetni 3 dimenzióba a sztorit. A klasszikus karácsonyi történet filmre ültetése nem sikerült rosszul, érdekes hogy egy az egyben a könyvben lévő dialógusokat ültették bele a filmbe.
Jim Carrey nem volt rossz választás Scrooge-nak, az életszerűségre törekvő animációs technika pedig már sokkal jobban működik, mint a felejthető Beowulfnál nem is olyan rég.
Kellemes szórakozás, első osztályú 3D-vel.
10/7
[a rendezőzseni most már végre kicsit foglalkozhatna az elhanyagolt élőszereplős filmekkel is...] -
technopeter #51537 Ink ( 2009)
10/9 Nekem a történet, megvalósítás, hangulat,zene totál bejött!!
Surveillance ( Aberrált élvezetek 2009)
10/8 Hát nekem ez is eléggé nagyon bejött!!:D -
Knocked Up
Seth Rogen es Katherine Heigl romantikus vigjateka 2007bol.Egyszer lattam mar,de nemigazan ragadt meg bennem.Most ujra megprobaltam megszeretni ezt a filmet,vegulis feligmeddig sikerult.A tortenet meg oke lenne,az esetlen balfasz junkie fiu es a csodaszep sikeres lany szerelme,de kezdem unni hogy az amcsi filmeket szinte csak es kizarolag a konnyu drogokkal es lepukkant eletmoddal lehet jellemezni,de legalabbis az egyik foszereplonek kotelezoen ilyennek kell lennie.Felreertes ne essek,en sem utasitom el neha az ilyesmit,de hogy ez dominaljon mindig minden szinten vki eleteben az sok.A drogos poenokat leszamitva a szineszgardaval semmi baj ebben a filmben.Rogent csipem,Rudd is oriasi arc,a film is aranyos.
6/10 -
-
not found -
azt szeretnem kerdezni h ez meik folm.fontos lenne.bocs az off-ert. -
kicsit nehezebben emészthető, de a Moon pl. -
Ugyanmá, egy ilyen embert ilyen tré módon nem lehet beszopatni. Hirtelen leesett az IQ-ja 3-ra, vagy mi?! -
ha belegondolsz, elérte amit akart :) még ha nem is szépen és nyálivúdosan -
a Pandorumon kívül van mostanában valami jó sci-fi? -
Törvénytiszelő állampolgár
A vége értékelhetetlenül faszság, de amúgy a film jó. -
szerintem nem kéne, mert azokból jó sosem szokott kisülni:) -
sehol nincs az már a Nimród bácsiéhoz képest.