106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    érdekes ízlésed van akk nők terén :D nem hiszem h ilyen a jó nők képlete de hát te tudod... :D
  • Zephyr Retiring
    azé' még nekem is van mit pótolnom ..a 20-as évekből..
  • Zephyr Retiring
    nos az új filmeket a többiektől úgyis megtudom..nem igaz
    kicsit hagyom érni őket, majd már mikor mindenki látta, akkor meglesem én is tudod a film is olyan, mint a jó nő: tudjon magyarul és legyen elég érett, de nem baj ha butácska
  • Montanosz
    jaaa...akkor azért van egész kollekciója a '20-as évek néma filmjeiből

- bocs Zephyr, vétek lett volna kihagyni a poént))) -
  • Tikal #51601
    Akkor ezert nezel mindig regi filmeket...szinkron miatt:)...
  • Zephyr Retiring
    a "kicsavarnak"-ot inkább anyagilag és érzelmileg gondoltam, de kedves tőled az asszonykám épp mostanában lép le a fél vagyonkámmal és egy fiatalabb pasival
    ..ha tudsz egy rendezőt akit érdekel, szólj és megfilmesíthetjük
    ez amolyan tragikomédia lenne..skálán 10-es
  • Zephyr Retiring
    bocsi, a fotót átlőhettem volna kisebb felbontásra is
  • Zephyr Retiring
    egy picit talán off, de azért elmesélem, hátha érdekel valakit..
    a héten jártam oroson és az egyik nagyobb élelmiszercégnél bevásároltam. a pénztárhoz érve meglepetten láttam, hogy akciós dvd lemezek vannak kitéve 99ft/darabáron. (nem a tesco-s papírtokosról van szó) átfutottam és találtam is hármat, ami még dvd-n nem volt meg..éspedig ezeket:

..de van egy aprócska gond velük, amit csak itthon vettem észre: a magyar címek ellenére, egy sem magyar szinkronos
    legalább annyit megtehettek volna, hogy angolul hagyják a címeket én ugyanis sokakkal ellentétben a filmeket magyarul szeretem hallgatni, és élvezni. ha olvasni szeretnék (mondjuk a feliratokat) akkor inkább elolvasom könyvben
    szóval ennyi lett volna a "filmek, amiket most nem láttunk"
    de legalább valakinek megvan a karácsonyi ajándéka ennyi haszna volt..
    további kellemes fórumozást mindenkinek. majd jelentkezem, ha nézek valamit magyar nyelven is
  • zaki
    wrong turn

egy az egybe mintha a sziklák szemét láttam volna , csak abban sokkal több volt a brutalitás. azért itt sem volt hiány a trancsírból, nem volt rossz, de...

6/10 ahogy nézem van hozzá 2 folytatás is, de asszem azokat kihagyom.

wanted

tegnap néztem újra, és szerintem is öröm volt nézni a lassításokat, marha jól meg voltak csinálva. jöhetne még több ilyen film, sok poén, 0 realitás, crank is ilyen volt, csak ez sokkal jobban pörgött, nézőnek is egy adrenalinbomba volt :D
    angelina jolie meg... hát nem tudom, arca tényleg nagyon szép, de a teste...
    és ma megint megnéztem (most a tesómmal), annyira bejött :D
    jöhet a folytatás. James McAvoyt meg nem láttam még semmilyen filmben, de a napokban készülök megnézni a Vágy és vezeklést.

8/10
  • böröczk
    District 9
    10/10
    Inglorious Basterds
    10/10
    Benjamin Button
    8,5/10
    Public enemies
    8,5/10
    Star Trek (2009)
    8/10
    2012
    1/10 (0-t mégsem adhatok, mert nem zártam le : D)
    Adventureland
    7/10
    Pandorum
    9/10 (ha a vége másképp alakul, 8-at kap : P)
  • Willenbrock
    The Mist 8/10
    [spoiler]Érdekes sztori volt-a főszereplők végig harcoltak a sorsukkal,a sors elleni harcban végül magukat is elpusztították,míg végül a sors éppen akkor kegyelmezett meg a főhősnek amikor az éppen megadta magát neki.Emberéletet kioltani még reménytelennek látszó helyzetben sem indkolt tehát S.K szerint.a hangulat és a lények megjelenítése is jól sikerült szerintem,a repülő dögök pterosauriákra hasonlítottak.A különféle emberi természetek és a tömeg általános viselkedése egy szuggesztív fanatikus hatása alatt-mindezek szépen és kissé viccesen voltak bemutatva[spoiler/]
  • Tyler1
    fűrész, tdk, meg sikoly is sorozatgyilkosos, személyes inditékos film. mert ami indokott felhozott a 2 film kapcsolátra az illik akármelyik ilyen jellegű további 1000 filmre.
  • Tikal #51593
    szerintem is van hasonloság, de emiatt így hisztizni... az elején még lehetett volna szimpla bosszú film is á la Taken, aztán mikor átfordult esztelen gyilkolászásba meg okosabb vagyok a zsaruknál, vezetem őket stilusba ott ugrott be nekem is a hetedik... persze, más a kettő, a hetedik sokkal komorabb feszültebb meg sok más miatt is, ez meg egy nagy elcseszett délutáni mese, sokkal jobb is lehetett volna...

sikoly meg a tdk hogy is jött ide? :) talán még a fűrész lehetne hasonlo, de az meg csak egy trancsirozos horror :)
  • Tyler1
    tökéletesen levezetted?? mit?? leírtad h miről szól a LAC és hozzátetted ugyanaz vezérli a két film főszereplőjét. ennyi! ez egy hülyeség! nem tudom miért akarsz párhuzamot vonni Foxx és Pitt között, vagy Butler és a sorozatgyilkos faszi között, mikor nyilvánvalóan nincs közük egymáshoz. Mindkét oldalt külön cél vezérli, és minden egyes karakter sajátosan akar felül kerekedni a másikon. Mellesleg műfaji és cselekménybeli óriási szakadék van a filmek között, amiket egyenlőre nem nagyon tudsz átugrani.
    Úgyhogy ha kitalálsz vmi frappánsabbat is annál minthogy egy a célja Pittéknek akk majd írd le, addig meg ne fárassz a baromságoddal h egyik koppintja a másikat.
  • Riddick21
    Te beteg vagy?
    Tökéletesen levezettem a két film közötti hasonlóságot egy rakás konkrétum megemlítésével. Te meg a világon semmit nem írtál azon kívül, hogy nem így gondolod... Ezek lennének a normális érvek?
  • PJack
    Being John Malkovich (1999)

nevéből ítélve olcsó reklámfogásnak tűnik, de megnézve a filmet mégsem az.
    Malkovich jó színész, ez a film meg valahogy mégis jó. de furcsa, legalábbis számomra, valahogy nem a megszokott, olyan baromságnak tűnik de mégse :D
    viszont végig lassú. de mégis tetszett

7/10

Wanted (2007)

hihetetlen energiabomba, remek vizuális megvalósításokkal, azok a lassítások egyszerűen szemetgyönyörködtetően jól meglettek munkálva, és a vért sem spórólták ki belőle. McAvoy is jól hozza a bepörgött irodai munkás szerepét. utóbbi idők egyik legjobb akciófilmje lett ez
    csak kicsit talán hosszú lett, de ez nem gond.

8.5/10
  • Tyler1
    annyira igaz rájuk mint a Hetedikre! Semennyire! csak nagyon próbálod elhitetni h hasonlítanak, de igazából fogalmad sincs a 2 filmről, vagy nagyon elvagy tévedve ha szted "hetedik koppintás".

de igazad van, ne feszegessük, mert normális érvek híján, nehéz vita lenne.
  • Riddick21
    Tehát ezekre mind igaz, hogy "A saját igazában megszállottan hívő sorozatgyilkos, aki mindig a hatóságok előtt jár és még elfogása után is mozgatja a szálakat, majd - SPOILERmiután meghal, a másik főhős számára mégsem jár a teljes megnyugvás, megváltás, hiszen amit tett, tehát, hogy megölte az ellenfelét, minden volt, csak szabályzatba illő és erkölcsileg helyes nem. Tehát pont olyan személyes indíttatás vezérelte - a Hetedikben a Millst a felesége miatt, itt a márnememlékszemFoxxnevére faszit a társa(i) miatt -, mint a gyilkost... SPOILER"

Nagyon érdekes. Szerintem hagyjuk, mielőtt nagyon beégnél.
  • Tyler1
    ha efféle hülyeséget kellene írnom, akk Sikoly, Fűrész, TDK, stb...

de ezeknek is annyi közük van hozzá mint a Hetediknek.
  • Riddick21
    Mondanál kettőt?
  • Tyler1
    hát ennél idiótább érvet nem is tudtál volna írni-.- ennyi erővel 1000000 filmben találnál közös kapcsolatot a LAC-el. hagyjuk már...
  • Riddick21
    Akkor neked, meg a másik agyhalottnak:

A saját igazában megszállottan hívő sorozatgyilkos, aki mindig a hatóságok előtt jár és még elfogása után is mozgatja a szálakat, majd - SPOILERmiután meghal, a másik főhős számára mégsem jár a teljes megnyugvás, megváltás, hiszen amit tett, tehát, hogy megölte az ellenfelét, minden volt, csak szabályzatba illő és erkölcsileg helyes nem. Tehát pont olyan személyes indíttatás vezérelte - a Hetedikben a Millst a felesége miatt, itt a márnememlékszemFoxxnevére faszit a társa(i) miatt -, mint a gyilkost... SPOILER
  • fifi
    hogy hogyan tudod párhuzamba hozni ezt az amúgy remek filmet a Hetedik című másik remnek filmmel, az számomra egy megmagyarázhatatlan történet marad...
  • sandor8206
    G-force

Hát nem tudom, miért kezdtem el nézni + hogy a francba is tudtam végig ülni , bár majdnem elaludtam rajta, jó nagy hülyeség. Értékelni nem értékelném, egyszerűen nem az én korcsoportomnak szánták, bár halivudnál ezt már nem lehet tudni.
  • Tikal #51581
    egyetértek... jó film lehetett volna, de ritmustalan volt, gyenge rendezés és a zenéje se hagyott bennem nyomott...valamiért a hetedikes hasonlat nekem is eszembe jutott a film nézése közben...
  • balee4
    Én pont így voltam most a The Brothers Bloom-mal 20 percet bírtam, ritka fos film...
  • tigeroo
    paranormal activity

vicc...

2/10

(tök logikátlan, a pasi sokáig a szakértőt nem engedi, de kamera.. azz bazmeg mehet, meg a cirkusz... a csaj meg nem engedi a táblát, akkor is leszarja amikor valamit megtuthatnának vele... pf)
  • Tyler1
    milyen Hetedik koppintásról beszélsz?? köze nincs egymáshoz a két filmnek! max annyi h mindkettőben meghalnak emberek, de ne hasonlítsuk már olyan filmekhez aminek tökmás a mondanivalója, de még a műfaja is...
    jóhogy nem a Sikolyhoz hasonlítod.
  • Montanosz
    Valahol olvastam hogy egy felmérés szerint tvzős/mozizós 100 emberből 23% a A Waczak szállóba szeretne költözni. 2% meg a A rémségek kicsiny boltjába.
    Úgy látszik vígjátékok/komédiák előnyben))))
  • Montanosz
    mingyá' gondótam.....
  • Montanosz
    Vertige
    szokásos: egy csapat fiatal kirándul aztán....
    Bár kétlem hogy ha valaki lehúz 8 órát valahol egy gyárban gépkezelőként aztán még lenne kedve meredek hegyoldalakon felkúszni..
    Amúgyis uncsi és idegesítő a sablon...
    10/4

I love you Beth Cooper
    (amerikai pite 123 rész)
    Azért egyszer jó volt egy esős szombat délelőt....
    10/5

• [HUN]Crassus
    Szomorú hírem van a számodra a barátod NEM heteró.....
  • Riddick21
    Law Abiding Citizen
    Hát mittudomén... Legyek jófej? Ügyes, csavaros mese a becsületről és az igazságról, 2 nagyszerű főszereplő és több színvonalas mellékalakítás közepette, bla, bla, bla...
    Legyek őszinte? Közepes Hetedik koppintás jó Gerard Butlerrel és felejthető Jamie Foxx-szal. Miért? Mert ütemtelen, mert bátortalan és/vagy ötlettelen a befejezése és mert sokkal inkább kellett volna ebből egy 3 órás lélektani drámát/thrillert csinálni, mintsem egy másfél órát összelopkodni minden létező mérföldkövéből a műfajnak. És még ebbe a rövid játékidőbe is fértek üresjáratok... Amúgy voltak jó pillanatai, talán túl sok is ahhoz, hogy ezt most így lepontozzam, de összképet kell nézni, ráadásul egy olyan műfajon belül, aminek David Fincher 13 évvel ezelőtt újraírta az alapjait. Ez pedig úgy tűnik, hogy nem volt elég régen...
    6|10
  • Tyler1
    Brüno
    Fél órát bírtam belőle! Ez vmi rettenet, nem is tudom ezt műfajba sorolni. Vígjáték nem lehet, mert egy darab poén nem volt benne, de még csak utalás se h ez vicc akarna lenni, inkább egy amatőr reality-re hasonlít, de annyira értelmetlen és idegesítő az egész h nem lehet kibírni.
    Egyszerűen borzasztó, és fájdalmas minden egyes másodperce, nem tudom mire gondolt Cohen, de köcsögöt játszani nem vicces, legalábbis nem így.
    Ritka nálam az ilyen de 1/10 (pisztollyal a közelében nem ajánlom senkinek)
  • Montanosz
    jó.
    vagy van férfi ismerősöm aki a pasikra hajt, heterókra, mert azt érzi dicsőségnek ha meghódítja.
    na az biztos kicsavarna
  • kaposi1
    Engem a vége letaglózott, nincs rá jobb szó!
    Már azért érdemes megnézni.
  • Zephyr Retiring
    no ezt pont nem láttam, és nem is olvastam
    gondolom ez nem a carpenter féle "rádióadótornyos" ős horror
  • Zephyr Retiring
    ennek a nőci ismerősödnek alkalom adtán bemutathatnál
    velem is ez a helyzet..felszednek a csajszik, kifacsarnak, eldobnak aztán kezdik előről
  • Rundstedt17
    Tudom engem is kiborít a tini kis lányokat vén asszonyok játszák és a takenben még a jobbik eset volt,sokszor 30 fölöttiekre van kiosztva 15-16 éves tiniszerep:D
  • Montanosz
    ja.
    engem az is idegesít hogy amerikai filmekben minden anyuka 20 évesnek néz ki olyan alakkal hogy minden versenyagár megirigyelhetné...

Merlin és a sárkányok világa
    A fantasy megcsúfolása. Kizárólag azoknak akik egy sereget 10 fővel képzelnek el korhűtlen ruhákban, aluminium fegyverekkel és 30 éves korig bezárólag, ja és két darab messziről látható animált sárkánnyal.
    Bevallom csal 10 percet bírtam a filmből, mivel leszedtem mert a merlin név megtévesztett..
    10/1