106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #51725 Tényleg nagyon elmosódott...
Akkor nekem jó lessz a szemüveg! :) -
én ezt kristálytisztán látom..
akkor nekem most 3d-s a szemem
-
Ismét egy régi klasszikus !!
Szökevényvonat (Runaway Train) nálam 10/9
Még mindig nagyon jó egy film most is ! -
Asylum stúdió készítette, további magyarázat már nem is lett volna szükséges a részedről XD -
Vantage Point, Törvénytisztelő polgár
Mind2 nagyon jó alapötletre épül és a megvalósítás is közel tökéletes, a Törvénytisztelő polgár esetében azért érezni néhány furcsaságot, kissé hihetetlen, amit a főszereplő művel, de egy kissé sci-fi beütésű thrillernek elmegy. A Vanatage Point aka Nyolc tanú meg úgy ahogy van minden tekintetben zseniális, de azért a 10/10-et az itteni rendszer szerint legalábbis ez sem érdemli meg. :)
Mind2: 9/10
Kémek a sasfészekben
Egy régi klasszikus, egy amolyan 2. vh-s környezetbe bújtatott James Bondos beütésű kémsztori, kissé túlzás amit Richard Burton és Clint Eastwood művel (túlspilázzák a szerepüket...:D), és amilyen lámáknak vannak beállítva a nácik, de ettől eltekintve még mai szemmel is élvezetes film.
8/10
-
"akkor mi a csecsért fejlesztették ki azt a kb. 100kg-os kamerát???"
mert azzal tudnak Imax formátumra forgatni (70mm-es film), de Cameronék meg azért fejlesztették ki a Fusion-t, hogy egyszerűen és az emberi szemnek (agynak) jobban fekvő módon tudjanak 3D-ben forgatni
az Avatar sok jelenetét lerenderelték brutál felbontásban is, külön Imax miatt, tehát a minőséggel nem lesz baj ott sem -
Neko Ramen Taisho (a.k.a. Pussy Soup, 2008)
A fiatal Jefferson III sikeres reklámfigura apja árnyékában gondtalan életet él, mígnem először kamera elé kerülve csúfosan leszerepel, és emiatt apjával összekapva Jeff III úgy dönt, a saját lábára áll. Ez azonban korántsem annyira egyszerű egy olyan gyereknek, aki igazából semmihez sem ért. Miután több helyen is megbukik, már az öngyilkosság foglalkoztatja, amikor megismerkedik egy szótlan ramen szakáccsal, akitől eltanul ezt-azt és végül megnyitja saját kis üzletét Pussy Soup néven. Vendégek viszont nem nagyon jönnek, ráadásul a szomszédban is megnyílik egy másik kifőzde, ahová viszont tódulnak a népek. A két szakácsnak élő tévéadásban kell megmérkőznie, hogy eldöntsék, ki a jobb...
Átlagos kis költségvetésű japán vígjáték átlagos történettel, de amiért igazából megnézni érdemes, az az a tény, hogy a főszereplő egy... macska. Pontosabban egy báb-macska. :) Az apukája, Jeff II, egy macskaeledel-reklám idolja és milliók rajonganak érte, és szintén báb-macska. A több szereplő az ember, de vagy félelmetesen rossz színészek (kb. az utcáról fogdosták össze őket), vagy nagyon jók, de ezt kitűnően leplezik. ;) Igazából azoknak ajánlom, akik már végigtúrták a lemezgurigáikat valami nézhető után és ilyen állapotban már egy szokványos japán agyleolvasztós hülyeséggel is megelégszenek. Nekem tetszett (6/10). :D
-
Training Day
Denzel Washington ismét komolyat alakított.Tetszett a filmben,hogy nem végig csak a rohanás és lövöldözés volt hanem sokszor pattanásig feszült hangulat.
8/10
The Book of Eli még jobban várós -
Joshua 6/10 Egy 9 éves kisgyerek terrorizálja szüleit,mert igen gonosznak született,ráadásul kbb 200-as IQ-ja lehet. -
Megneztem a Transformers: Revenge of the Fallen-t.Igazabol nem szamitottam arra h tetszeni fog mivel mar az elso resz se jott be,bugyuta tortenet szep effektek de arra nem lehet alapozni egy filmet,es olvastam rola h gyengebb mint az elso,szal nagy elvarasaim nem voltak.Az elejen remenykedtem h megse lesz ez olyan rosz,es legnagyobb hiba amit elkovettem h ennel a filmnel most kivetelesen nem neztem meg h mennyit tart.Kb. egy ora utan mar egyfolytaba az orat neztem,egyaltalan nem kotott le...2 ora utan mar a fejem bele fajdult az ossze vissza akcio jelenetekbe...Szal vegig szenvedve ezt a 2.5 orat azt kell mondjam ha ezentul transformers film jon ki messze elkerulom.
Nalam ez 3/10. -
4-4 jelölést kapott a Golden Globe-on az Avatar és az Inglourius Basterds, ebből a legjobb film és legjobb rendező díjért is megmérkőznek :D megvan az idei nagy csata az Oscaron :D:D
jelölések alapján az Avatar már nem sima popcorn film lesz úgyhogy még egy pont oda! -
Többször voltam már IMAX-ben, soha nem kellett levennem a szemüveget. Ettől függetlenül lehet, hogy valakinél szédülést okoz, mert gondolom nem véletlenül mondják el a figyelmeztetést minden film elején. -
Köszi, megfogom nézni őket.
-
alul van pár iMaxos -
Ahhh a patinás múlt... :D -
Hja, mivel valóban két külön nézőpontból (aka két szemed -> két kamera) vetítik oda ugyanazt, ezért ez csak egy jó zizis szellemképnek néz ki. -
Srácok!
Ha már ez a téma.
Tudnátok ajánlani valami olyan bemutatót vagy filmet ami a hagyományos kék piros szemüveggel is már egész jó térhatást mutat?
Ezt a videót most néztem és itt a töltényhüvelyek tényleg olyanok mintha az arcom elé potyognának.
Előre is köszi a tippeket.
-
Annyira nem is gáz, olyan mintha durva szellemkép lenne a TV-n :) -
gondolom a filmet két példányban, kicsit elcsusztatva egymáson.. nem? majd probáld ki :D -
élvezhetetlen,homályos képet
video -
Amúgy akkor mit látsz a vásznon ha nem veszed fel a szemüveget? -
Hát nekem elég volt amit leműveltetek azzal a szarral kapcsolatban év elején. -
Akarsz beszélni róla?! :D -
Most jövök rá ,hogy kinek is írtam hszt. Óriási hiba volt, meg amúgy is a Watchmenben nem éreztem a mélységet. :DDDDDDDDDddd -
vicces
-
lol
-
igen a legelső sor szélére... -
Kb. már most le kell foglalnod akkor a jegyet ahhoz, hogy legyen január végére, jó helyre. (lehet már most sem megy) -
Több ismerősömnek is megfájdult a szeme és le kellett vennie a szemüveget már a 20 perces kisfilm alatt is.
Avatar meg közel 3 órás,szal azt nem egyszerű végigülni.
Sima 3D-nél (Up és hasonlók) engem nem zavart másfél óra alatt sem
Kíváncsi leszek,hogy az Avatar full végig minden perce 3Ds vagy csak időnként pár percig mert akkor az elég gáz. -
Szerintem, ha tanultál fizikát (meg ha nem is), akkor ezt a full kamu marketingmaszlagot te sem veszed be! Ugye nem!? :D -
Nem tudom ez mennyire igaz, de
Melyik a legjobb hely az IMAX® 3D élmény szempontjából?
Az IMAX® mozik 3D képei az ülőhelytől függetlenül mindenhonnan tökéletesen láthatók, így minden szék a legjobb helynek számít a moziban. -
ba32107 #51694 Én csütörtökön megyek megnézni az Avatart. Na most ugye 3D-ben nézem. Ez Real3D-t jelent? Vagy a sima piros/kék szemüveges cuccos? Egyáltalán ezek között mi a különbség? -
értem.. hát akkor várjuk a pénteki beszámolod :)
én legközelebb januárban érek csak rá pestre menni, remélem akkor már kényelmesen válogathatok az imax középső székei között (bár amekkora hype van e film körül szerintem még akkor is teltmozis vetítések lesznek) -
látványfilm - mozi - dvd témában
az a véleményem, hogy van olyan film, amit az otthon nem reprodukálható hang és látv ány miatt érdemes moziban megnézni - ettől ez még lehet végetelenül bárgyú marhaság, de mégis olyan élményt adhat, amit otthon nem élsz át: ilyen volt pl. a Batman és Robin számomra, első multiplex élményem
a másik verzió az amit otthon TV-n simán meg lehet nézni, amiért be nem ülnék moziba, ezek inkább a művészfilmek, csendes beszélgetős kamaradarabok, pl Woody Allen filmjei -
Nem csupán az ár a probléma (pénzem van), hanem hogy egy ilyen mozi van egész tetves Magyarországon és én semmire sem szeretek VÁRNI (pláne nem heteket). A vászon elé és a két szélre meg nem fogok 1800HUF-ért odaücsörögni. ÉN szemtől-szemben terem közepét komázom. -
amit mutattak nekem az egy komplet sisak volt :) csak az vagy régi kép volt, vagy valahol külföldön használják nem tudom. De nekem ez a siszemüveg style is kényelmesebbnek tünik mint az a másik szemüveg. aztán ki tudja, én ki akarom probálni a real3d-t is majd egyszer, meg az imaxot is. csak legyen rá időm :D -
na meg azért a vetítő terem kialakítása sem rossz
lehet olvasgatni
szerintem simán megéri beprobálkozni, egyeltalán nem drága egy olyan élményért amit az ember nem felejt el :D
de nem vagyok imaxos toborzó :D -
Ez egy sima polárszűrős szemüveg, csak 5jüanos imaxfeliratparasztkitüremkedés van rajta, meg inkább síszemüveg sztájlí. -
többfajta méretbe is van náluk állítólag, film elött ki lehet probálni melyik méret a kényelmesebb, melyik alatt fér el a szemüvege az embernek. -
imaxba azért más fajta szemüveg van.. inkább már sisak az mint szemüveg, és kényelmesen elfér alatta a saját szemüveged is. Majd keresek képet ha ráérek.