106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez nem is imax film sajna, úgy portolták át rá, ergó Real3d-ben is tökéletes és 2D-ben pedig élvezhető. -
Akkor pótold majd az origit is! -
hát nemtom mi a jobb... mint egy imax filmet hagyományos moziban nézni vagy egy KAMERÁVAL FELVETT SZART :)
asszem többet nem is érdemel ez a téma. mondjuk logikus... mivel nem tudjátok "teljes pompájában" nézni a filmet (mert mondjuk nincs a városotokban imax) akkor már tökmind1, legyen a legigénytelenebb verzió :) -
Egyre több Real3D mozi van, de 2D-ben sem rossz az. A camos verzió viszont tényleg mindent üt (negatívba). -
Csak az adatlapodra kell nézni.. Város: Budapest
No comment. -
Superman Batman Public Enemies 2009
Jó egy órás (66 perc) profi rajzfilm, nemigazán gyerekeknek. Gyjó volt, akciódús, netán kicsit túl tömény is így, mer aztán a szuperhősök hemzsiztek, de főleg a szupergenyák is. Ja és SupahGirl Boob fan lettem!!! (Hiro is)
Luthor 4 prezident! (ja nem, mégse) -
aki meg imax filmet néz sima 2D-ben vagy real 3D-ben az is igénytelen senkiházi :D:D
akinek meg nincs pénze elmenni pestre az imax-be az meg ne egyen inkább egy hétig! a rohadt sóher b*zija xDD -
Persze, 500km-t autózni, hogy megnézhessem az avatart teljes pompájában az nem pénz. -
ne kezjdük el megint
aki cam -os verziót néz, pláne egy látványfilmből az egy igénytelen senkiházi :D
akit annyira érdekel, emelje fel a seggét és menjen el a moziba
és nem kell jönni, hogy jajj így válság, meg úgy válság, meg minimálbér meg mittomén... én elhiszem, hogy vannak akiknek drága egy mozijegy, de úgy nehéz elhinni, hogy ha netre telik akkor fél évente egy mozijegyre nem, azokra a filmekre amikre igenis el kell menni moziba... az összes többi film pedig megvárható dvdripben
én pénzbírsággal büntetném a camos videok készítését, terjesztését és nézését egyaránt -
Remake. -
Eredeti Carpentert nézted vagy a reméket? -
Pont így ütött hatalmasat,hogy a végén csavar volt.
Csak néztem,hogy WTF... -
Hát a kép szinte kötelezően kell hogy jó legyen, mert ezek "hivatalos" DVD előtti verziók az oroszoknál. Kicsit olcsóbb "DVD" változatok, extra jelenetek nélkül, néha képi utómunkálatok nélkül, de képminőségben DVD közeliek. Azonban ezeken épp ezért jórészt nincs gyári angol hangsáv, így lehet az, hogy sokszor az R5 hangja viszont valami ráollózott mozis felvételé, kicsit feljavítva. -
igy van. ha ugy vesszük a star wars története is egyszerű, csak jó lábakon áll (precízen megalkotott sci-fi fantasy világ)
van az a harry potter/star wars "plot mashup", remélem valaki majd belinkeli:P
amúgy ha jól tudom az avatar trilógia lesz -
R5 nagyrésze is egy moslék, mert a kép lehet hogy "jó" ( fogjuk rá ), de a hang sokszor szar. -
és azok pontozzák le ilyen 5re az egészet! amúgy messze nem r5 a minősége annak a torrentnek. -
Az R5 és a CAM, ég és föld... -
miért lennének igénytelenek?
Szerintem egyszerűen kiváncsiak és nincs türelmük kivárni a dvd megjelenést.
R5 verziós filmet már én is szedtem le, teljesen nézhető és élvezhető.
-
troll... -
Jah :DDD
Mert mindenki nyálas happy end-et akar, ez így volt jó. -
"Szimplán a készítők úgy gondolták, mit kockáztassunk egy sztorival, ami vagy bejön, vagy nem, mikor a megvalósítás miatt mindenki maga alá fog csinálni?"
bevallottan erről van szó. egyszerűen túl nagy volt a kockázat
amúgy az szerintem nem igaz, hogy az alapsztori is gyenge. na nem az, hogy "hát beépül az avatar a Na'vik közé". mert ha ennyit mondasz valakinek, aki semmit sem tud róla, az nagyon nem elég :)
tényleg nehéz összefoglalni ezt az egészet 3 mondatban. ilyen az, amikor valaki megteremt egy új világot. az SW is ilyen. el lehet mondani így is: "van egy srác, aki jedi lesz és legyakja a gonoszokat". közben meg az is mennyire összetett -
és ezért nem tesznek bele csavart, mert így akkor mind a 120 millió megfogható? ilyen alapon olyan egyszerű filmeket kellene néznünk, mint a bot.
egy életerős alapsztori kitalálása pedig nem a néző dolga, vagy akkor legközelebb mi is részesüljünk a bevételekből? Szimplán a készítők úgy gondolták, mit kockáztassunk egy sztorival, ami vagy bejön, vagy nem, mikor a megvalósítás miatt mindenki maga alá fog csinálni? A folytatáshoz már ez nem lesz elég. -
totahun #51863 Avatar
5/10 -
FUUUUUUUUUUUUUU.... mennyire idegesito volt mar abban a filmben az az idosebb csaj?
Ja es ebben a filmben volt csavar a vegen. Sokak megis azt mondjak ra, hogy dehulyeseg a vege, ez igy tok szar. -
Szvsz ettol a filmtol pont olyan hulyeseg tobbet varni mint valami egetrengeto sztorit varni mondjuk a titanic filmtol. De komolyan legondolkodtato, hogy az emberek vegulis milyen csavart hianyolnak a filmbol?
Csak az a baj, hogy azert mert azt hiszed, hogy neked van egy jo otleted egy csavarra, nem biztos hogy a masik 120 millio embernek tetszeni fog. Akar azt hiszed hogy zsenialis akar nem. -
2 nagy magyar torrent oldalon összesen 13.000 ember szedi az avatar kamerás verzióját 
elképesztő, milyen igénytelen emberek vannak...
-
A köd, kis költségvetésű film, viszont annál nagyobbat durrant (nálam is)
7/10 -
dyram #51858 2012 szerintem 4 -
avatar - 3D-s élmény nagyon szuper volt, az a világ meg egyszerűen magával ragadó... bár szerintem jobban kifejthettek volna ezt-azt, de elnézzük mert tömegfilm... D: ismét egy jó film, ami után megundorodtam az emberektől. 9/10
children of men - ismét tök jó fikció ( emberiség meddősége ), ami gyökeresen megváltoztathatja az emberek viselkedését. nekem bejött, pláne azok a hosszú jelenetek. 8/10
-
Banlieue 13 - Ultimatum
4/10. Nem részletezném. -
van története a filmnek, mondanivalója is
ettől függetlenül a látványon van a nagyobb hangsúly
de hát ne nézd meg, mert "hypeolva" van :) sznobizmus suxx -
:D! -

-
Mondanék erről magánvéleményt, de inkább nem teszem. Szabad európai államszövetségben élünk, ahol jogában áll bárkinek elmebetegnek, hülyének, vagy retardáltnak lenni, SŐT akár az Avatart is kihagyni efféle mondvacsinált és légből kapott indokokkal... Evvan. Én megértem. :DDDD -
Nos végigolvasva itt is a véleményeket, azt hiszem kijelenthetem, hogy ez a film nálam a "kihagyható" kategória alá esik. Elhiszem, hogy jó, de olyan igazi 10/10-es véleményt nem hallottam igazán eddig senkitől sem, ami gondolom nem véletlen.
Az ezzel a technológiával készült következő, történettel is rendelkező filmet fogom majd megnézni :) -
tudom, itt vagyok már rég, csak nem vették figyelembe a mosolyokat a mondatom végén, rosszul sült poén lett))))) -
Figyelj már hány vesszőt raksz egy mondatba xD -
na itt van egy tanárnő -
kapsz hozzá szemcsit, ne aggódj -
Inquisitor #51846 No de a veterán katona ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"terve" nem is jön be, ha nincsenek bizonyos történések, simán bebukták volna az egészet. Ez ugye jól mutatja a főhős gyerekes hozásállását mindenhez, ami elszomorító, mert a végére némi jellemfejlődést elvártam volna. Csak azt nem értem miként maradt életben ilyen hozásállással, illetve értem miért került tolókocsiba.