106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem is az 1es a legjobb,2-esben van par jo resz azert,az autopalyan is az uldozes,3asra nem emlekszem mar -
Bizony a Mátrix mint egyedülálló film nagyon nagy. A folytatásokat kár figyelembe venni. Emlékszem a 2. rész még bíztató volt, de a 3. rész mint magyarázat és lezárás a trilógiát teljesen tönkretette. Ki kell törölni a mozitörténelemből. -
Hát én erről azt hallottam, hogy a csehek megpróbáltak csinálni egy filmet a grófnőről (szigorúan a realitás talaján maradva), de pl. a magyarokat még a történet szerint is ki akarták hagyni belőle (mintha Báthory Erzsébet cseh lett volna, lol). Tehát nem magyar film, sőt közünk nem volt hozzá.
Állítólag a Julie Delpy-s film jobb, mert az kicsit meglovagolja a legendát és látványosabb. -
viizo #52521 Carriers
A film néhány fiatalról szól, akik próbálnak túlélni egy borzasztó járványt, ami már majdnem minden embert elpusztított a földön. Bár van benne néhány ijesztőbb rész, (szerencsére) nem vitték el horror irányba a történetet, érezhetően a drámai szálat, a kétségbeejtő emberi sorsokat helyezték előtérbe a készítők. A forgatókönyv is igyekszik elhagyni a szokásos tinifilmes kliséket, amit jól kiegészít a szép fényképezés, és a főszereplők is meggyőzően játszanak.
Poszt-apokaliptikus road movie a jobbak közül.
10/7 -
Angol titkosszolgálati dokumentumokra hivatkozva írja ezt az Index (nem mentegetni akarom őket, ott is van elég bolond (főleg a Velvet nevű celeb-szekcióban)).
Nekünk viszont nem kellenek titkosszolgálati dokumentumok, hogy tudjuk: az angolok kollektíve rondák és dagadtak :) -
Mi pedig pl. Almásyt is egy hálivúdi filmből ismertük meg, hála a 40 év format-c jének :)
A ménsztrím média pedig képes egy ilyen hangvételű cikket összehozni.
Ezek mellett nincs min csodálkozni. -
hát kicsit vontatott, lehet ha nem saját történelmünket mutatná be akk én is kinyomtam volna, bár a minőségén meg is látszik h nem magyar. pont ezért tetszett h bazki lehet jó filmet is csinálni a magyar történelemről, csak a magyarok ne nyúljanak hozzá. tehát ilyen Honfoglalás után egy ilyen film felüdülés.
már csak azt sajnálom a Hunyadi filmet törölték, pedig a maga 30 milliós költségével nem hiszem h szar lett volna :/ -
amúgy érdekes hogy a románok szinte mindegyik neves fejedelmükről készítettek filmet, mi valahogy kihagytuk ezt is, ezért kétségtelen hiánytpótló mű e korszakból, de én egy kicsit unalmasnak találtam, nem is néztem végig, talán egyszer ráhangolódok.
szívesebben néznék egy Huszár Péter-ről készült filmet, nyílván akcióban is több lenne.... -
Báthory - A legenda másik arca
Hihetetlen h a film bemutatását törölni akarták Magyarországról, aztán 2 év után végülis meggondolták magukat.
A sztorit ugye nem kell bemutatni, mindenki ismeri Bárthory Erzsébetet, aki kijárta az általános iskolát, de aki nem annak is tudnia kéne. Nos a film az ő legendáját próbálja elmesélni kicsit másképp mint ahogy ismerjük. A főbb szerepekben olyan színészek játszanak mint Anna Friel(Gól, Elveszettek földje), Vincent Regan(300), Franco Nero, stb...
És végre egy igazi jó, magyar történelmi film! Rettentően jól összelett rakva, bár sok benne a felesleges jelenet, és az üresjárat ezért sokaltam is a 2 órát rá. A cselekmény több helyszínen többszálon fut, és hitelesen, bár a díszletekben gyakran barokk és késő barokk stílusokat használtak(vagy épp az ilyen stílusú épületekben), ami bennem azért elég nagy hiányt hagyott. A harci jelenetek sem éppen a legkorszerűbbek, de talán ez el is nézhető.
Összeségében jó pár hiba van a filmben, mint a történelmileg, mint szerkezetileg de érdemes megnézni elvégre még is csak magyar történelem!
Megjegyzem hatalmas volt angol szinkronnal nézni, és h a korona is felkerüljön, néha egy jó velős magyar káromodás nálam vitte a prímet :D
Mindenkinek ajánlom, nagyon nagy élmény!
7/10 -
Az nem igazi akció :( és annyira maga a film sem nagy valami. 6 pontot adtam rá lentebb. -
Most az Armored -re vagyok kivancsi. -
Hát már láttam sajnos :( (mármint nem úgysajnos, hogy szar, hanem hogy már nem újdonság) Amit mostanában láttam és jó volt az The Tournament, meg a Universal Soldier 3, mind a 2 régi vágású akció film, kevés CGI sok lövöldözés, igaz a US3-ban a történet vér gagyi, de az akciók jók, a T T-ban meg még a történet is olyan elmegy kategória (igaz láttunk már nem 1 hasonlót) -
jó az a Gamer úgy ahogy van...egy könnyed lövölde, semmi túlbonyolítás....
kamera rángatása: gyorsaság, idegesség fokozása,életszerűség(futás imitálása) díszlet elemek silányságára utaló nyomok elrejtése, kisebb hibák eltüntetésére szolgál...így legalább a hibásabb felvételeket sem kell megismételni mivel ezzel elrejtik ezeket a dolgokat(költséghatékony)
Törvénytisztelő Polgár(Law Abiding Citizen)
fsz: Gerald Buttler
..na ez komoly mozi...
elég kemény képi megjelenítéssel, a figura zseniális benne, okosan csűri csavarja a dolgokat..
alaptörténet: 2 figura betör a lakásába majd kinyírják a családtagjait a szeme láttára őt is megsebesítve...bosszút esküszik, majd végrehajtja(na de hogyan..áááá)..sokan azt mondják hogy a vége el lett baszva én viszont azt mondom mindenki emberből van tehát hibázhatunk...igaz lehetett volna jobb befejezése a filmnek..
8/10
Bővebb info -
De de jo kis film volt az. Nem kell komolyan venni. Crank magassagu :D -
igazából sokban nem különbözik a kettő, a Gamerben játszani kell a szabadulásért. mondjuk a Death Race messze jobb lett. -
a Death Race az szerintem nagyon fasza......es izgalmas,latvanyos,HD-ban a legfaszabb! -
ne pazarod rá az időt, borzalmasan sz@r.
Monsters vs Aliens
6/10 -
Nezd meg a Death Race-t. Nekem az nagyon bejott. Gamer-t sajnos meg nem lattam de be fogom potolni. -
Nekem bejött a Gamer, legalábbis az akciók, de én is várok már egy Ál/Arc, Rés a Pajzson igazi akciót, de hát ami normálisabb az mind csak DVD kiadás és ott meg sajna meglátszik a költséghatékonyság. Sajnos egyre inkább úgy fest, hogy a 90-es évekkel véget ért az igazi akció filmes korszak. Talán majd az Expendables. -
Prof William #52505 Gamer
Mi rák volt ez? A szoritból egy rendes látványos ( bár sablonos ) akciófilmet lehetett volna kihozni de a rendezőnek még ez se sikerült. Az egész történetszövés úgy sz*r ahogy van, mintha egy idegesítő videó klippet nézne az ember. Amikor meg akció van akkor úgy rángatják kamerát hogy élvezhetetlen az egész. Nem tudom az utóbbi években miért honosodott meg ennyire kamerarángatás de szerintem nyugodtan hanyagolhatnák. Az emberek 99%-a szép kitartott akciójeleneteket akar látni és nem rángatózó katyvaszt.
1/10 - és még finom voltam. -
Mátrix 2-3
Első rész alap, iszonyat jó sztori, akkor qrva nagy újdonság volt... a következő 2 rész viszont kifulladt, rámentek a látványra (már-már idegesítő kungfus jelenetekkel), 3. részt tegnapig nem is láttam, hát az a befejezés... Marhára nem tetszett.
10/10-es első rész után
Mátrix 2 6/10
Mátrix 3 5/10
Haunting on Connecticut
Valami pörgősebb, félelmetesebb, jobbra számítottam. Szerintem uncsi volt. 4/10
Pandorum
Nem volt rossz, de kicsit itt is jobbra számítottam. Végével nem nagyon voltam kibékülve. 6/10-et így is simán megér. -
Hasonmás / Surrogates
Túl vagyok rajta.
Sajnos nem hozta azt amit vártam tőle.
Sokkal jobb filmet lehetett volna készíteni belőle.
Minden adott volt hozzá.
10/6 -
Továbállók
Nagyon,nagyon szeretem az ilyen hangulatú filmeket)))
10/9 -
máltai sólyom))) -
Lipi1980 #52500 Nekem a Bladeből első rész volt a best!
Moziban (módosult tudatállapotban - nem részegen) néztük haverral. Késtünk a filmről egy pár percet. Azt a jelenetet sosem fogom elfelejteni, amikor a "diszkóban" beindul a tűzoltó rendszerből a vér a tomboló vámpírokra. Még most is kiráz a hideg. És hozzá az a Public Domain szám. Vááááá -
Inquisitor #52499 Where The Wild Things Are
Jóféle szomorkás/édes kis dráma ... talán a ki nem mondott dolgokról?
10/8
A hasonló című operánál fényévekkel jobb. Persze se ahhoz, se a könyvhöz nem hasonlít. -
sandor8206 #52498 kösz, bepróbálom még nem láttam -
Sherlock Holmes - 8
Zsenialis! Minden szinsz alakit! Minden jelenet remek szorakozast nyujt, es volt amikor a szamhoz kaptam a kezem meglepetesemben. Teljesen elegedett vagyok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hordo robbanos jelenet az ev legjobb jelenete!!! -
Kínai negyed -
Invictus
Eastwood nem tud hibázni. Illetve tud, de nem szokott, és legyünk hálásak, hogy ennyi idősen is ilyen aktív. Tavaly a Changeling és a Gran Torino, idén az Invictus: két legyőzhetetlen ember története, egy politikai-sportfilmben. De azért ennél megint jóval több: Morgan Freeman, mint Nelson Mandela, és Matt Damon, mint a Dél-Afrikai rögbicsapat kapitánya... Előbbi kitalálja, hogy jót tenne a közhangulatnak, ha ahelyett, hogy az előző rezsim csapatát (rögbi és politikai téren egyaránt) kikukázná, inkább új erőre bírja őket... Ebben kéri utóbbi segítségét.
Mindketten fantasztikusan játszanak, én meg egyre jobban bírom Damont. A film pedig tökéletesen működik a közhelyei és kliséi ellenére is, nem is értem, mitől... pedig egyértelmű: Eastwood.
9|10
Ja, és ami nagyon fontos: fantasztikus zenéje van! De tényleg, olyan, amire felkapod a fejed. Talán ez játszott közre abban, hogy az utolsó meccsen azért kijöttek a könnyeim is... -
sandor8206 #52494 ha valakinek beugrik, tudna mondani olyan filmet ami 50-es évek környékén játszódik amcsiban és nyomozós, hasonlót mint a Szigorúan bizalmas vagy a Fekete Dhália, nem fontos újat de azért ne legyen 50, 60 éves film :-) kösz előre is -
Armored
Egész jó kis akció/thriller viszonylag jó történettel némi drámával megspékelve. Sajnos elég kiszámítható a film, bár azért volt egy két apró, nem várt momentum is. Kár, hogy sok helyen elég gyengén sikerültek a trükkök és nagyon látszik, hogy csak ez lepedő előtt tetszelegnek.
7/10 -
Kidam 1-2
gondolom egy horror akkor jó ha libabőrös lesz az ember))
Megtörtént...
10/7 -
Én is így gondolom, hogy az első a legjobb. De a többit is azért szeretem :) -
zombieland
hát ez marha poén volt :D
bill murrayes rész mekkora volt xD
kedvem is támadt left 4 deadezni :P
8/10, remélem lesz majd vmi folytatása -
ba32107 #52489 Úristen ez aztán fasza honlap :D -
na egen, általában nekemis az "alapkövek" tetszenek, szal furcsa hogy a bladenél a 2 rész jobban bejön...hát evvan :'P -
Bladeből szerintem az első rész ami igen jó lett, a két folytatás amolyan középszerű film, nem érnek az első rész nyomába :) Persze ez csak az én véleményem -
itt -
Sawyer2 #52485 Nem akarom nagyon offolni a topikot de itt kérdezem meg mert itt vannak a szakértők. Az érdekelne hogy mi a különbség az IMAX, az IMAX 3D és a sima 3D termek között. Egyáltalán mi ez az imax, mennyivel élvezhetőbb a film. Elsősorban technikai és látványi különbségek érdekelnének. Az Avatarrt akarom megnézni de IMAX 3Dre már csak az első sorokbanvan hely. Onnan mennyire élvezhető? Köszi előre is aki felvilágosít. :)