106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    Phenomena

annyira nem vagyok oda az olasz (horror) filmekért, üdítő kivétel.
    10/7
  • Sephi
    Hat en oszinten attol, hogy IMAX-ban nezhetnem a LotR vagy SW -t, nem vagyok annyira oda. Foleg a LotR volt az ami 3D nelkul is odabaszott latvanyban, minek azt meg fokozni?
  • PJack
    Where The Wild Things Are

a tökéletes boldogság egy kisgyerek számára. aranyos, szeretnivaló, mesés. tetszett.

9/10
  • Bandew
    Igen én is ilyesmire gondoltam, de ez véleményem szerint nem tudja ugyanazt a szintet hozni, mint amit az Avatarban láthattunk.
    Persze én akarom, hogy tévedjek. :)
  • kaposi1
    Azért én előbb megnézném a végeredményt, aztán majd eldöntöm hogy érdemes volt-e újra hozzányúlni.
  • ProGabe #52639
    forrás? mert az SW csak pletyka, a LotR pedig tényleg tervbe van véve (Jackson többször is nyilatkozta, pl. CC-n, videó alant), csak ugye a stúdió mostanában nagyon szerencsétlenkedik

Bandew: mindennek létre kell hozni a 3D-s mását, hogy el tudják forgatni. mint ahogy azt a HP6 esetében is tették

az első ilyen "háromdésített" film a Titanic lehet. Cameron szerint 3/4-1 teljes év, mire elkészülnek vele. persze ahhoz hozzá is kéne látni, mindenesetre tesztek már készültek, ahogy azt JC elmondta a Com-conon. ha az sikeres lesz, még sok ilyet láthatunk. de hogy minek...
  • zaki
    tim burton érdekes figura számomra, batman első része pl nagyon jó volt, viszont a 2. rész valami kib@szott idegesítő lett. nagy hal az egyik kedvenc filmem, viszont a csárli és a csokigyáron gyakorlatilag megőrültem, annyira kínszenvedés volt. kiv leszek az alicera, most vagy nagyon fog tetszeni, vagy qrvára nem, az már biztos
  • Bandew
    Ezt nem értem. Hogy csinálják meg 3D-re, ha egyszer nem stereo cammel vették fel?
  • Seth
    Pedig éppenhogy a Charlie és a csokigyár volt egy túldizájnolt, giccses film, a korábbi komor ,sötét filmjei helyett. De már az új Alice is hasonlóan giccses lesz, úgy látszik ez az új irányvonal nála.
  • Sati84
    A SW-t békén kéne már hagyni, nekem már a felújításoktól is a hideg futkározik a hátamon... :S
  • kaposi1
    Ez bizony egy nagyon jó hír!!

"Az utóbbi napokban több hollywoodi stúdió jelezte: arra készül, hogy az új filmnyelvet teremtő Avatar világsikere után korábbi nagy alkotások háromdimenziós változatait készítesse el. James Cameron rekordbevételeket produkáló alkotása nyomán újra piacra dobják például a Csillagok háborúja és A gyűrűk ura trilógia 3D-technikával feljavított verzióját."
  • Sati84
    Nekem a zene egy nagy kövér nulla volt, de kinek-kinek ugye az ízlésén múlik, hogy tetszik-e.

A filmekkel is így van, de ott talán több objektív szempontot lehet felhozni, amin lehet termékenyen vitatkozni. De lehet, csak én nem értek a zenéhez annyira :D
  • viizo
    Charlie és a Csokigyár

Tim Burton agyament víziói ritkán jönnek be nekem, a legtöbb esetben egyszernézős furcsaságnak tartom a filmjeit. Kreatív ötleteknek nincs híján sosem, ám valamiért nem fog meg a túldizájnolt, giccses univerzumainak többsége.

Ezen viszont jól szórakoztam, és ezúttal pont azért tetszett a film, mert lehetetlen komolyan venni egy percig is.

10/6
  • Kandurex
    S. Holmes

7 pont

(plusz adnék még egy pontot a robbanásokkor felhangozó hegedűnek, nem a filmnek, a hegedűnek :) )
  • zaki
    Én pont most néztem meg, és nekem tetszett. Képi világot nagyon eltalálták. Mark Wahlberg amúgy szerintem is nagyon béna volt :S
  • Blasta
    Jó zenék tény, hogy voltak benne, de a film egy szenvedés, könyvben biztos vagyok benne, hogy 100x jobb.

Aki meg Mark Wahlberg-et hiteles szerető apukának látta a castingon, annak ajánlanék szemészt és elmeorvost.
  • Sephi
    En a trailer alapjan elolvastam a konyvet es megismertem a Cocteau Twins-t. Nekem mar megerte, hogy PJ megcsinalta a filmet. Majd megnezem.
  • CSOCSO
    I love you Beth Cooper

6/10 kozepes filmecske de beth cooper nagyon ott van a szeren! szvsz en is szerettem volna a csajt hatulrol :D
  • CSOCSO
    Avatar zeneje szerintem is teljesen zsir. Meg masodjara nezve is alig tudtam odafigyelni a zenere az epic battle miatt de mikor fuleltem akkor kifejezetten tetszett.

• Blasta
    The lovely bones

Broáf.... nyálas, giccses, értelme semmi katyvasz a naaaagy Pítör Dzsekszon dirigálásában, de a film élvezhetetlensége nem rajta, hanem a forgatókönyírókon múlt.
    Nem ajánlom, 2 óra minusz az életemből.
  • Montanosz
    I Sell The Dead
    tényleg nézhető))
    kösz az ajánlást.
    10/5
  • Sati84
    Nekem hiányzott belőle legalább egy igazán grandiózus, emlékezetes, EPIC szám/dallam. Az a három-négy hang nem elég, ráadásul kétszer láttam a filmet, de már arra se emlékszem! Egy ILYEN filmnél legalább a SW szintjének a FELÉT érjük már el zenében is...

Így azt mondom, korrekt volt, de egy ekkora filmhez a korrekt nem elég. Kellett volna valami plusz.
  • edios
    Zene: én három hete kb csak ezt hallgatom, de ehhez hozzátartozik, hogy a szerző korábbi műveit nem hallottam még. Önmagában viszont el lehet mondani róla, hogy dallamos (de nem John Williams-i meseszerű, fülbemászó dallam), bár a főtémát gyakran ismétlő, de mégis változatos, és mindenképpen hangulatos zene.
  • Bandew
    "Fantasztikus, varázslatos. Ezért találták ki a filmeket."

Ezekért IS!

A zenével meg egyetértek! Nem is értem, hogy lőhette el Horner UGYANAZOKAT a témákat, mint a Trójában! Véleményem szerint ez vérgáz.
  • Sati84
    *A látvány hatása nem jó annyira digitális 3D-ben, nem a film összhatása. A film összhatása minenhogy jó. Így értettem :-)
  • Sati84

Másodszorra is az évtized filmje, bár digitális 3D-ben nem annyira jó, mint IMAX-ben. Fantasztikus, varázslatos. Ezért találták ki a filmeket.
    Sokmindenre kitérhetnék részletesen, hogy mi volt benne a jó, de három képernyőnyi szöveg alatt nem tudnék megállni, úgyhogy csak azt mondom, ami nem volt jó. Az meg egy szó: zene.

10/10 (nyilvánvalóan)
  • Coco
    Big Fan

lassú, vontattt, lehetett volna sokkal jobb is . 4/10
  • dartonita
    The good shepherd

Elegge huztam a szamat amikor nekiultem ennek a filmnek,valahogy mozgalmasabbra szamitottam.Megis volt valami ami miatt nem tudtam otthagyni.Talan a lassan kibontakozo de szamomra erdekes tortenet miatt,talan Matt Damon szemelye es jateka,talan mert a kemfilmek nem feltetlen a lovoldozesrol es superherokrol kell hogy szoljanak.Iszonyuan hosszu film,sot talan vontatott is sok helyen de egyaltalan nem bantam meg.
    Masreszt pedig elcsodalkoztam azon hogy De Niro rendezte.
    Soha rosszabbat.
    6,5/10
  • zsutyesz
    88 minutes

Nem tetszett. Nem értem, hogy Al Pacino milyen okból vállalta el ezt a szerepet. Kiszámítható és izgalomtól mentes film.

A fenti lista alapján 4/10.
  • Montanosz
    én erre megengedem magamnak 9 blastát)))
  • viizo
    Amelie Csodálatos Élete

Sokadszorra is varázslatos kis mese.

10/8
  • Montanosz
    Sherlock Holmes
    Hát az eredetihez tényleg semmi köze. Ennek hiányában....
    10/5
  • PetruZ
    I Sell The Dead (2008)
    Avagy amikor amerikaiak megpróbálnak angol-stílusú horrorkomédiát készíteni. Mondjuk a rendező északír, meg a szereplők egy része is európai gyökerekkel bír, de azért érezni az amerikai hatást is.
    A filmben a kivégzése előtt álló hullarabló (Dominic Monaghan) meséli el élete történetét a feljegyzéseket készítő papnak (Ron Perlman), gyerekkorától kezdve, amikor tanoncként beáll egy hírhedt rablómester mellé, hogy aztán felnőttként már társulásban vigyék az ipart. A szimpla hullarablásnál (értsd: hullákat lopnak orvosok és mások számára) később sokkal jövedelmezőbben bizonyul az élőholtak és vámpírok élve elfogása, így átnyergelnek arra, de egy kegyetlen, rivális banda ebből is megpróbálja kitúrni őket... Mindez a viktoriánus kori (XVIII. századi) Angliában játszódik, főként temetőkben és kocsmákban. :)
    Fanyar morbid hangulatú film, kevéske, nem túl ütős "angolos" humorral (de azért van egy-két jobb pillanata), a végén két csavarral is (bár az első az elég hamar sejthető). Olyan jobbféle átlagos, tehát 6/10.
  • xxxpaulxxx
    A memento a világ legjobb filmje:)

Nah én mit is láttam hétvégén:

Öt perc Mennyország
    Hát nem is tudom mit mondjak, így egyszer csak vége lett a filmnekOo Néztem is, hogy ennyi volt? és igen... másfél óra volt de mintha csak felet láttam volna és ez nem azért mert ennyire izgalmas volt, hanem mert ennyire eseménytelen volt... eseménytelen, de nem rossz értelemben:) Szóval számomra ez egy igazi művészfilm volt:D
    7/10

Pánikszoba
    Húúúú végre láttam ezt is... mindig meg akartam nézni... végig izgalmas, nagyon feszült film, de a végén sajnáltam a négert:/
    8/10

Ördögűző Dominium
    Sose hallottam még róla... az előbbi film után volt... hát nem tudom... az 1. részhez képest egyik se jó... egyszerűen semmitmondó és unalmas filmek... próbál ijesztegetni de nem megy... bár lehet nem is ezért készült
    5/10
  • motyodlee
    Memento

Hát szerintem ez iszonyúan tökéletes volt. Már ami a történet elbeszélését illeti. Nem volt Avatar szintű képi világ, ( és kövezzetek is, megkérlek titeket, hogy evvel hasonlítom össze ) de nálam magasan veri azt a filmet. 10/10

Irreversible

ezt is dicséret illeti, úgy mint az előzőt;rokonok valamilyen szinten. a hosszú vágások gyönyörűek, viszont maga a film mondanivalója lehangoló. de egy 8/10et bitos megérdemel
  • Tyler1
    ja és...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    repülőgépes jelenet a döntő meccsen mekkora volt :D aszittem vmi merénylet lesz gecc, erre....
  • Tyler1
    Invictus

Hát elég vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Igaz történetről van szó, szóval remekül ad át egy morális érzést, amelyet talán mi nem is érezhettünk soha úgy, mint akkor Afrikában, viszont nekem a rögbi az egyik legellenszenvesebb sport, szóval eleve nem tudott megvenni a sztori. Aztán fokozta ezt még a rengeteg sportfilm klisé, amiből 12 egy tucat. A szerepválasztás remek, le a kalappal Freeman(Mandela kérésére) elött aki fantasztikusat alakít, mint ahogyan Damon is, bár tőle sem az ilyen szerepeket szoktam meg.

Szóval nem is pontozom, mert a filmmel nincs baj, csak én nem tudtam kellően azonosulni a történettel a rögbi révén.
  • angelslie
    Csak 8?
  • fradis
    It's complicated(Egyszerűen bonyolult)

Sokat lehet nevetni de egy kicsit nőcis film, barátnővel 8 as anélkül 7 es :)
  • ba32107
    Smokin' Aces 2

Jó kis agyatlan akció! Másfél órás kikapcsolódásra vágytam, és tökéletesen jó volt rá. A sztori nem nagy cucc, de nem is érdekes igazából.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A csókos csaj valami iszonyat durván jó :D Vinnie Jones karaktere most nem volt túl jó, kicsit gyenge figura volt, személyes kedvencem még mindig Lazlo Soot, nagyon durván tolja a csávó, és persze megint túléli :D