106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bency
    6/10
  • bency
    Ace Ventura 2- Hiv a termeszet

Nos,az elejen nagyon untam....bar amikor vezetett es beparkolt borulassal az tetszett,kozepetol arrafele mar egesz jo volt,voltak benne nagyon nagy poenok,lenyegeben ez talan jobb mint az elso resz egy hajszallal!

6/6
  • desigo
    Max Manus

Szimpatikus karakterek voltak benne egyedül a szerelmi szál volt kicsit erőltetett.Most vagy jobban összejöhettek volna vagy egyáltalán nem de ez így olyan semmilyen volt.Több akcióval izgalmasabbá lehetett volna tenni a filmet.Így nekem kicsit kevés volt a feszültség.A hajós akciók voltak a legjobbak.

7/10
  • bency
    Amerikai Pite 2

Mar sokadjara neztem meg,de meg mindig elvezem,nagyon kemeny jelenetei vannak,csajok meg minden ami kell.Bar nalam a 6-os mindent visz,de ez sem rossz!

8/10
  • Tyler1
    Sherlock Holmes
    Furcsa ezt a filmet Guy Ritchie nevéhez kapcsolni, legalább is ha a műfajt nézzük.
    Sherlcokot sztem minden ember, az igazi angol gentlemanként, kockás kabátban, bajusszal és nagyítóval képzeli el. Talán mert a legtöbb film és könyv így ábrázolta nekünk. Itt egy egészen más oldalát látjuk, amit valljuk be ideálisan eltudott játszani Downey. Kellően laza és poénos, nagy kanállal az életet típusú faszi, akinek ilyen karakterek valók. Igaz h a név mint Sherlock Holmes közelébe sem áll vele és a játszott figurával.
    A sztori viszont elég unalmas, én vmi komolyabb nyomozásra számítottam, olyan vérbeli krimire, ezzel szemben nagyon altatósra sikerült. A nyomozós, megfigyelős részeket is keveseltem, és elég pattogva ment. Aztán a bunyók is csak a katyvaszt növelték, gondol egyet és anatómia szerint verekszik, aztán meg elverik mint a picsát.
    Szóval elég megformálatlan Sherlock karaktere, ami Ritchie-től abszolút szokatlan.
    Nem volt rossz film, sok lett a látvány, kevés az igazi címhez illő krimi, és gyenge történet. Downey és Law viszont nagyot alakítottak.
    6/10

Jumper
    Újranéztem, mert már el is felejtettem miről szól. De hát nem sokat változott a véleményem. Faszán indult aztán átment az egész hülyeségbe. Vagyis inkább csak idő nem volt a kibontakozásra, úgy maradt meg bennem mint egy 10 perces film. És megint csak ez volt a hatása annak ellenére h a második fele már egy fokozhatatlan vontatású sz*r lett.
    Azt hiszem 5 pontot adtam rá, ez még most is áll.
  • bency
    Mas stilus....
  • mikiking
    megöregedett,poros lett,leszáradt,nem tudtad ? :D
  • ba32107
    Miért változna egy vígjáték az idővel?
  • bency
    Akkoriban valoban jo volt,de mostmar.....
  • sadvagabond
    Na, kapsz Te mindjárt flémet...
    ...lehurrogni az észventúrát...ejjj....annak idején az akkora film volt, szakadtunk rajta. Persze "azóta" nem is nagyon láttam, lehet, hogy tényleg nem olyan jó...
  • bency
    Ace Ventura 1

Nezheto film,azok a mutrak halaliak,vannak reszek amin felrohogtem.Aki unatkozik,tehet egy probat vele azert...

5/10
  • bency
    Austin Powers

Nagyon nagy csalodas,rengeteg szar,eroltetett poen,es keves a jo pillanat,4 felbeszakitassal sikerult megnezni.

4/10
  • Sephi
    The Box -

Az Isten ovjon meg mindenkit ettol a non-szensz baromsagtol. Nem is tudom mikor lattam utoljara ennyire unalmas es tartalmatlan filmet. Amikor vege lett nem akartam el hinni, hogy kepes voltam ezt vegig nezni.

Kritikan aluli a film.
  • Montanosz
    The Book of Eli

Már nagyon vártam a filmet mert előre felhívták a figyelmem a keresztényi vonatkozásaira. - Utóbbi években a filmipar és Hollywood is felfedezte e közönséget -
    Eli modernkori Illésként bolyong Amerikában, segítve a rászorulókat, megbüntetve a gonoszokat, holmi posztapokaliptikus korban amikor a tűz felemésztett mindent. Erős erkölcsi tartással, - így Ő nem erőszakolja meg és eszi meg a nőket - ...(na ennyiben ki is merül a kersztényi máz felrakása).....A többi tiszta Mad max.
    Szóval jó film, néhol kissé gagyi logikátlansággal.
    10/7

• PetruZ
    2012 (2009): Roland Emmerich, a katasztrófafilmek jelenlegi egyik nagy tudora, újra totálisan szétveri a világot és tkp. nem is volt annyira katasztrofális, mint ahogy azt vártam. A látvány persze odaverős, a sztori olyan szódával elmegy (de én rosszabbra számítottam), és végül is egész jól elvoltam vele. Lehet megnézném még egyszer HD-ban. De többször nem valószínű. 6/10 (és Woody ismét rulz! :) )

In The Loop (2009): Mint azt jól tudjuk, a politikusok bármit is mondanak, bizonyos nézőpontból egyaránt lehet igaz, vagy hamis, de többnyire sosem azt gondolják, amit mondanak, és nem azt mondják, amit gondolnak. Számtalan példát lehetne sorolni arra, hogy mekkora balhé kerekedik, ha ez a logika valami megmagyarázhatatlan okból megbicsaklik, és egyszer egy politikus véletlenül elejt egy saját gondolatot. A filmben ugyanez történik: egy angol miniszter saját véleményt formál meg a leendő iraki beavatkozással kapcsolatban (bár nincs kimondva, közvetlenül ki lehet találni, hogy arról van szó) és egyetlen elhibázott szó egész lavinát indít el, amelynek a végén az ENSZ megszavazza a határozatot és megindul a nemzetközi "felszabadító" akció. De mi történt vajon a háttérben, milyen egyeztetések zajlottak Anglia és az USA között, mik hangzottak el bizonyos üléseken és a nyilvánosság előtt? Ezekre keresi a választ a film. No nem, nem valami dokumentumfilm formájában, hanem igazi angol stílusban: megtudjuk, kik és milyenek valójában a politikusok és a hadseregek vezetői, miről beszélgetnek, amikor nem képernyőt nyilatkoznak, mit esznek, isznak, káromkodnak, félredugnak, milyen a gondolkodásmódjuk, és egyáltalán mit gondolnak másokról, valamint hogyan is zajlanak, milyen munkával összebarkácsolt dokumentumokon alapulnak azok a bizonyára nagyon megfontolt és kiérlelt döntések, amelyek a világunk jövőjére vonatkoznak. Zseniális. :) Iszonyatos belterjes angol szövege van, sok utalást itthon nem is nagyon lehet fogni, én talán ha a felét értettem, de mégis remekül szórakoztam. Minden szereplő defektes így, vagy úgy, van legalább egy dilije, és olyan káromkodások, cizellált beszólások hangzanak el, amelyek ékes bizonyítékát adják, hogy nem csak a magyar nyelv lehet ennyire árnyalt ilyen tekintetben. :) 8/10
  • Bmx01
    helló filmesek
    1 kis segítség kellene 1 filmhez sehol nem találok magyar feliratot
    tudnátok nekem ebben segíteni ??
    erről lenne szó :Hooking.Up.2008. és ebből is s PROPER-es változat
    előre is kösz
  • Tyler1
    ugye? :D nekem is egyből ő ugrott be!
  • Sephi
    Bazeg ez 1:1-ben Hayden Christensen...
  • sz4bolcs
    Tegnap éjjel Duna tv-n: Zuhanás a csendbe
    Aki nem látta, nézze meg, ez egy újabb 10/10-es alapmű.

"Két hegymászó - valóságban megtörtént - megragadó halálközeli története a perui Andok nyugati oldalán. 1985-ben két fiatal megkísérli megmászni a már sokak által sikertelenül legyőzni próbált közel 7000 méter magas Siula Grande-t. Simon és Joe is elindul a nyaktörő akcióra egy hátvédet hagyva az alsó táborhelyen. A küzdelmes út sikerrel jár, de a visszaúton egy széllökés miatt Joe elesik és eltörik a lába. Simon egy 300 méteres kötélen engedi le sérült társát lépésről lépésre és miután az megkapaszkodott, követi maga is. De mikor a rossz döntésével csapdába eső Joe egy kiugrónál túl mélyre ereszkedik - elzárva a visszautat maga elől, Simon elvágja a kötelet.
    Joe egy hasadékba esik, míg Simon folytatja az utat lefelé - immár egyedül, barátja megölésének kínzó gondolatával küzdve. Azonban Joe egy kiemelkedő párkányon fennakadva túléli a zuhanást, s ettől a pillanattól egyedül kell folytatnia hősies küzdelmét a túlélésért."

Aki látta, az tudja, hogy
  • edios
    Brazil

Egyik legkülönlegesebb film, amit az utóbbi időkben láttam. Egészen aktuális mondanivalója van, alapvetően a bürokrácia elhatalmasodásáról szól, egy olyan (iróniával teli) disztópia, ahol a személy nem létezik, csak a papírmunka.

Érdekesség, hogy legjobban Orwell 1984-éhez lehet hasonlítani, és pont 1984-ben forgatták:)

Elképesztően egyedi képvilágot talált ki Terry Gilliam, egyik leglátványosabb cg mentes film, amihez szerencsém volt.

Alapvetően 8 pontot akartam adni, de mivel elég sok helyen nyomasztó volt a világ, néhol picit leült a történet, egy jóóóóó ideig nem nézném meg újra, szóval élményt is beleszámolva: 7/10.
  • angelslie
    A hívatlan vendég (The Uninvited)

Hát nem is tudom mivel kezdjem... az egész elég megszokottan kezdödik, szépen kibontakozik az elösztori még az elején.. Aztán azért elkezdödik a cselekmény és már-már egykét dologra lehet következtetni elég hamar, ami azért nem is akkora gond ebben a filmben. Néha-néha komolyan azt gondoltam, hogy "na most ez miért is meg hogyan?"
    A vége meg hát.. ekkora csavart is rég láttam már mint ami itt van... nem akarom részletezni, de érdekes.
    Én ajánlom megnézni annak aki még nem látta, nem is tudom milyen kategóriába sorolni, vannak benne enyhébb horror elemek, de azok sincsenek eltúlozva. Nekem tetszett :)
    9/10
  • Willenbrock
    Ez nem válasz akart lenni csak véletlen ment válaszként...
  • Willenbrock
    Abominable-5/10 Kissé gagyi yeti-s film amiben egy rokkant ipse a főhős-meg az Ass-Monkey,néhány csaj nem éli meg a film végét ahogy az lenni szokott,és-igen sajnos a kutya is elpusztul:(
  • Bandee1987
    Max Manus

8/10

Jó kis norvég II. világháborús film, érdemes megtekinteni mindenkinek, aki szereti az e témájú filmeket.

bővebben itt
  • Tikal #53023
    a film kb a feléig volt érdekes, izgalmas... onnantol kezde már a rendező se tudta mit akar és átment kapkodásba, értelmetlen jelenetek halmazába... lett volna benne lehetőség...
  • cleric

Végre eljutottam a moziba. Lenyűgöző. Tökéletesen kikapcsolt. Teljesen felesleges pontozni, mert nem tudom mihez hasonlítani. Aki még nem látta, nézze meg; úgy üljön be a moziba, hogy jól fog szórakozni.

Aki 3D-ben nézi, nyugodtan üljön közel a vászonhoz. Mi a 8. sorban ültünk, két sorral előrébb kellett volna, mert jobb ha kitölti a vászon a látóteret (plusz a marhák a vészkijárat lámpáját is a vászon mellé tudták rakni - ha messzebb ülsz, végig látod a pilácsokat...).

De csúcs volt így is, tényleg nagy élmény.
  • Inquisitor
    Érdekes, nekem a kivitelezés tetszett (gagyi trükkök, és Diaz sótlan játéka ellenére), de a mondani való volt pont katyvasz. Az írás valami pár oldalas dolog elvileg, ezért nem összehasonlítható. De azt hiszem olyan sz*r könyvből olyan jó filmet, mint a Forest Gump, sose fognak csinálni még egyszer :)
    Egyébként nekem elég elvont a ... "ízlésem", nem hiszem, hogy a többségnek pl. itt tetszeni fog a film, már amennyiben a 6 pont túlértékelés részemről.
  • Japep

Ízlések és pofonok... :)
    A mondandóját megértettem, a kivitelezését nagyon nem ... lehet, hogy olvasva jó, de nekem filmen nem tetszett... nagyon nem.
  • joebacsi
    Tiszta Rome xénával :)
  • Inquisitor
    A doboz

Hihetetlen ötletes, sziporkázó film, jól elszabott végével.
    Nem is tudom ... rengeteg jó animét láttam már, ahol volt egy titokzatos, majd még csavarosabb történet, még se akartak mindent szájba rágni, még sem akartak mindent elárulni, és még is jó volt. Ennél a filmnél még sem működött a dolog, valamit elszabtak. Annyira mélyen akartak morálisak lenni, hogy átcsapott valami katyvaszba.

10/6
  • Montanosz
    Nyugi))
    Legalább Paul Giamatti miatt is simán 9/10))
  • csgj
    Lady in the Water (Lány a vízben)

Én nagyon szeretem M. Night Shyamalan filmjeit, tehát lehet, hogy kissé elfogult vagyok. :D Még a sokakat elborzasztott Happening is tetszett tőle... Szerintem mindig lehet találni mondanivalót, és egy rakás szimbólumot a filmjeiben. Tele van fantáziával a fickó, és ez legjobban a Lady in the Waterben nyilvánul meg. Szórakoztató, izgalmas, különleges alkotás. Amolyan felnőtt mese. A zene meg természetesen nagyon ütős, hála James Newton Howardnak.
    Tudom, hogy sokan nem tudják beleélni magukat Shyamalan történeteibe, de nekem mindig sikerül. És szerintem vannak így még mások is...

9/10

• jamamura
    Черная Молния.

szemtelenül szórakoztató szuperhősmozi oroszországból.

• Japep

A doboz (The box)
    3/10

Kicsit elgondolkodtató, de ennyi (semmi sincs ingyen) ... Cameron Diaz színészi játéka 0; a filmben felesleges, gagyi jelenetek... inkább ne láttam volna. :)
    Mondjuk az 1970-es évek hangulatát visszaadta a film.
  • CSOCSO
    hab a tortan mar csak az volt, hogy a reklam blokkban meg mutattak az uj filmet ami majd jon ( termeszetesen UGYAN ilyen stilusu film a SyFy on)... mutatnak embereken panikban .. majd kigyokat es kiirjak egymast utan a kerenyore kozepen ... SNAKES........ ON.... A SUB!!!!
    szvsz fel kene venni es ezzel buntetni a gyerekemet mikor lesz egy. Tuti jol fognak tanulni egy ilyen film utan!
  • viizo
    Törvénytisztelő Polgár / Law Abiding Citizen

Gerard Butler mostanában nem unatkozik, elég sok filmben felbukkan - amit én nem is bánok, mert már a 2002-es Reign Of Fire óta kedvelem a színészt.

De sajnos Butler ide vagy oda, egy film nem csak tőle lesz jó, és sajnos itt sem maradéktalan az öröm. A klasszikus bosszúfilmek nyomvonalán elinduló thriller helyenként már-már Fűrészi brutalitásba csap át, ahelyett hogy kifinomultabb eszközökhöz nyúlna a film. Ráadásul hiába igyekszenek a készítők egyre inkább kíméletlen, önbíráskodó gyilkosnak beállítani Butlert , ha egyszer mégis neki szurkol az ember - mert így is sokkal szimpatikusabb mint bármely másik szereplő.

10/5
  • desigo
    3Dben biztos ütött volna xD
    Production
    "The film features veteran actor Lorenzo Lamas and singer/songwriter Deborah Gibson as part of its cast, and was originally titled Mega Shark Versus Giant Octopus 3D, but "3D" was stricken from the title when the studio failed to acquire adequate funding for 3-D film."
  • CSOCSO
    nah hat kb az osszes jelenet ilyen szanalom!!!! grafika nagyon low budget de ez csak egy dolog. a pilota a budos eletbe nem fog ugy beszelni az utasokhoz, hogy "alright folks". Milyen szanalom mar? Ezekutan tiszta gagyi OH SHIT felkialtas :D faj nezni... komolyan mondom buntetni lehetne vele
  • desigo
    loool

• BenedekFeco
    Ilyen címtől mégis mit vártál??? :-))