106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
HTXVM mindenkinek! -
Nagyon jó film.
Részemről simán veri a Másnaposokat hasonló témában. -
Ronda ügy/Very Bad Things -
Hi,
egy filmet keresek aminek a címét nem tudom, ha tudtok segítsetek ki pls!
Las vegas legénybúcsú, a bérelt csajt az egyik srác felrakja kurás közben egy kampóra véletlenül, majd elássák a sivatagba majd szép sorban bekattan az összes résztvevő, és mindegyik a csaj sorsára jut, a végén egy testvérpár marad, és mikor az utolsó haverjukat vinnék elásni akkor egy kamion telibekurja őket, a végén meg ott ülnek amputált végtagokkal egy kertben... hmmm csajom mesélte el szal enibádi? -
Sword in the Moon
Koreai hentelős, kicsit sötét hangulatú de nagyon jó film. A vége picit túl lett spilázva, nagyon drámait akartak, de összességében yoooo :)
-
Neked :) -
legtrágyább resident evil film, pedig a többi se nagy szám. -
Kaptár 2
Újra megnéztem, úgyszint 10/10 -
Darkness Falls? -
Hello estére kéne valami film nekem.
nem tudtok vmi olyan filmet ami az USA-ban jatszodik, tinifilm, 90-es évekbeli, olyan hangulata van mint a sikolynak vagy amerikai pite 1 nek?
(pl. Sikoly, The Faculty, Disturbia, Amerika Pite 1., vagy vmi ilyesmi?)
-
A szinkron egy hulladék az eredetihez képest, amúgy egy zseniális film! :) -
igenigen 
apám mutatta nekem is először ezt a jelenetet a filmből, fogalmam se volt előtte miez, de ennek hatására megtetszett, és tényleg kurvajó film lett :) -

legfaszább jelenet, ever (aki még nem látta a filmet, az is nézze ezt meg!), én csak úgy hívóm, 'A tükörmonológ' :)
-
Az utolsó éjjel
Edward Norton most itt nagyon kitett magáért, zseniális színész. sztori is remek, nem unatkoztam egy percig se, teljesen átlehet érezni a film hangulatát, az elmúlást, a fájdalmas búcsút. zenéje meg valami mesteri, Terrence Blanchard remek munkát végzett :)
9,5/10 -
no szóval
The devil's chair (Az ördög széke)
nos hát... meg kell hagyni sok jót nem vártam, már így a címre nézve sem :D.... nem is kaptam. nem tom kell-e a s, biztos ami boztos
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!műfajában horror, kis misztikum, aztán átcsap őrületbe és slasher horrorba
tyler rendszerét nézve:
hangulat: 4
sztori: 4
főhős: 5
cgi: nem igazán volt, ami volt az 4 :D
össz: 5.................lehet én vagyok telhetetlen, de ez egyszerűen időpocsék volt számomra.
Ex drummer (Kell egy dobos)
Szögezzük le, ez a film beteg :D nem is kicsit. Viszont ezek a belgák olyan filmet dobtak össze, hogy egyszerűen nem tudtam elmoccanni a film elől. Hangulatában közel áll a Romper stomperhez + helyenként vannak elég gusztustalan jelenetek... Punk, punkrock zenészekről szól, és azok szochelyzetéről, röviden. Ajánlom a nem hagyományos filmeket keresőinek :)
Hangulat: 9
sztori: 8
főhős: 9
cgi: nem jelentős, viszont a képi világ 8
össz: 8
The Soloist (A szólista)
Film, igaz történet alapján, egy munkacentrikus újságíróról és egy valódi zenészcsodáról.
Hangulat: 7
Sztori: 7
Főhős(ök): 8
össz: 7 -
I am Legend
Mostanában rászoktam ilyen 1-2 éves franchise-ok nézésére, kurva jó amúgy újra látni őket mert a legtöbbet egyszer láttam aztán annyi :)
Na szóval I am Legend:
hangulat:9
sztori:8
főhős:9
CGI:3(mutánsok miatt)
össz: 7/10 jó film! -
Elrabolva (Taken)
9/10
Megvettem DVD-n, másodszor néztem meg, ismét feliratosan, ismételten nagyot ütött. Ennél jobb akciófilmet elképzelni sem lehet... :)
A karakter sokban Jack Bauerre hajaz, de az a jó benne. -
Jodhaa Akbar
Nagyon látványos csatákkal teli, és lehető legkorhűbb történelmi film.
10/9
-
Azt hiszem ma meg is nézem újra.
Jól esik majd egy kis hőség ebben a nagy havazásban.
Ha már az Avatar-t ma kénytelen leszek kihagyni az időjárás miatt.
-
kurvajófilm bizony 
-
[REC]2
Mivel az első rész mára legendássá vált, nagyon vártam a másodikat.
Hozta az első rész minőségét, persze csak egyedül egy sötét szobában, max hangerőn...huuúúú!
10/8 -
9
talan a legesleghulyebb filmcim amit valaha is kitalaltak.
Leginkabb mert sehol nem talaltam vagy ha rakerestem az egy karakter kevesnek bizonyult.
Amugy szerintem jo film volt. Egy pontnal azt hittem mar vege is a filmnek es mar azon gondolkoztam, hogy mennyire le fogom huzni a filmet mert rovid es keves akcio. Azutan rajottem, hogy van meg sztori... amit felre is ertettem egy kicsit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en azt hittem pont az a lenyeg,hogy a nagy gepet nem szabad elpusztitani. Eppen az a lenyeg,hogy a sok kis rongybababak meg kell engednie a gepet, hogy magaba szivja a szellemuket amitol a professzor lelke vegre teljes lesz a gep szellemekent. Es azt hittem azert rohan annyira a 9 a domboldalra. Nem ez lett a sztori lenyege de szvsz az is jo fordulat lett volna... mindenesetre az eso hulyeseg volt a vegen -
Nem ertem mi a baj az alien 3 al... ma neztem HD ban. Nekem nagyon tetszett ( 120xra is:D) -
10/10. -
A zenéjét nem említetted, pedig sztem az is kiemelkedő. -
Igen -
Ez Adam Sandleres film? -
Funny people - Ki nevet a vegen
Nekem nagyon bejott, szeretem az olyan vigjatekokat amik nemazok, es mernek komolyak lenni.
Tanulsagos volt.
7/10-et adok ra es bocs hogy nincs ekezet ;) -
Mond meg magadnak XD -
ez most mire volt jó? -
Notram #53138 Folytatva a tegnapi Burton-Depp vonalat, ma Az Álmosvölgy legendája c. filmet néztem meg.
Itt is csak dicsérni tudom az atmoszférát: a köd, kísérteties zene, ágas-bogas kopasz fák, és egyéb díszletek elnyerték a tetszésemet. Maga a történet is érdekes volt; ez egyáltalán nem az a megszokott horror, inkább egy bizarr alfaja. Annyira lekötött a látvány, hogy a sztori első nézésre komplikáltnak tűnt... Majd valamikor újranézem.
8/10-re értékelem. -
Infestation
Gagyinak gondoltam de aztán elég jól szórakoztam rajta e "bogaras" filmen.
10/6 -
-
Nekem is a kedvencem!
-
Összeomlás
nem először néztem már meg de még mindig az egyik kedvenc filmem.
10/10 számomra.
-
Állítsátok meg Terézanyut! nekem tetszett. -
Rundstedt17 #53131 Így jár az aki magyar filmeket nézz
-
Csodálatos a cím... -
Narusco #53129 ezzel én is így vagyok. ez a film egy kalap szar. -
homeless #53128 Anyád! A szúnyogok
Ez egy kibaszottnagy szarkupac. Nem is adok rá pontot, mert nem tartom filmnek. Szánalmas, hogy ez az szdsz-es vénember a mi pénzünkből bohóckodik. Miért nem lehet tehetséges, fiatal rendezőket támogatni? Vagy Jancsónak alanyi jogon jár a pénz, mert 30-40 éve csinált 2 jó filmet?