106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Japep

Amúgy szerintem tökmindegy, nem függ össze, de ha minden igaz első a Terrorbolygó és aztán a DeathProof.
  • wesker24
    Én ugy tudom hogy elöször a Halálbiztos van és csak utána jön a Terrorbolygó !
  • xxxpaulxxx
    Grindhouse... halálbiztos;Terrorbolygó... melyik az 1. és 2. rész... hogy is van ez?:D
  • gibson9
    jah meg persze a zombis horrorok amiket szeretek (de csak a jobban kivitelezettek)
  • gibson9
    Este néztem ezt a Martyrs című filmet.. hát mit ne mondjak nagyon beteg.. én inkább az ilyen félelmetes/misztikus/valamit sejtető horrorokat szeretem (ideglelés, paranormal activity stb) és nem az e fajta morbid, brutális, undorító filmeket, de azért nem bánom, hogy megnéztem.. viszont kétségtelen, hogy meg lett volna nélküle az életem :D
  • Lipi1980
    Aminek az eredetije a spanyol REC, ami akkor siker volt, hogy már a 2. része is elkészült...
  • öregharcsa
    igaz 2008-as, de nekem nagyon tetszett..pláne a vége felé..hihi..

Quarantine..
  • szucsy89
    na első részt fikáztad aztán a legnagyobb fan leszel a végén:D
  • Montanosz
    Darkness (The dark)

Na ez para, ha kedveled az ilyent.
    - Tudod amikor kisgyerek játszik az ágy előtt a szőnyegen, és hirtelen valami sötét árny elsuhan az ágy alatt.... -
  • angelslie
    Unborn (A túlvilág szülötte)

Nem volt rossz.. a történet nem túl kiemelkedö de nem is rossz kategória.. a kivitelezés meg hát.. én végig rettegtem :S Elég hamár úgy döntöttem hogy takaró alól nézem tovább

8/10
  • angelslie
    A tanár hozta...
  • tigeroo
    Fűrész 3

(spoiler! pont mikó nem gondoltad vóna!)

Na itt már kicsit kiderült egy-két dolog..
    Kicsit jobban megismertük az első rész hátterét, meg a stockholm-szindrómás segítőt:D! Sajna laposabb volt a cselekmény...DE!
    jó kis morális döntések voltak (a bosszúéhes családapa), és azthiszem már értem hogy mit esznek az emberek rajta... a szituációk... ki mit tenne ilyen esetben... empátia...stb... tiszta Lord of the Flies :D

Ja és kurva pihent lehetett a plot írója...ekkora csavarokat elsütni :P

7/10
  • xxxpaulxxx
    Az 1. a legjobb... annyira jól eltalált hogy csak na... és azért jó a Fűrész mert simán megtörténhet ilyen bárkivel:D
  • Willenbrock
    Halott madarak,Haunting in Connecticut,Pumpkinhead 1-4
  • xxxpaulxxx
    Én fizikán néztem meg az 5-öt Ipodon:D
  • Willenbrock
    Töri órán Fűrészt?Azt meg hogy?Ezért tart itt a mai oktatás ahol tart...eezsek a mai fiatalok,bazzseg a mi korunkban:D
  • angelslie
    Igazából év végén már, de amúgy jogos :D
  • kaposi1
    Szinkront nem nagyon kell hozzá keresned ,mert itthon nem mutathatták be.
    Kemény film.
  • bency
    PU-be :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Milyen történelmi témához kapcsolódóan néztétek meg?
  • bcrics
    nemistudom,,én jobban mozogtam a dunnyha alatt martírok kozben,mikor már azthinnéd hogy ien kortípusu film lesz belole hát nem bazzmeg:Dtotál kikészultem tole:D..onann hogy a lányt leviszik a nemondjuk ki hová(pincébe),,kész,,legjobb
  • Bulykin
    Inside az tényleg durva, azt én is csak ajánlani tudom^^
  • bcrics
    ezt a 2 filmet hirtelen egymás utám megnézed és 1 hétig gombavárosban érzed magad.

Martyrs
    Inside

• Rundstedt17
    tessék
    A legfélelmetesebb amit valaha láttam,tényle csak akkor nézd meg ha nem bánod hogy utána lesz néhány nyugtalan éjszakád,alacsony költségvetésű nem az effektre épül és a sztori sem nagy vmi,de ha beleéled magad rendkivül durva.
    Ju-On (2000) ne keverd az amcsi verzióval.
  • kaposi1
    A csaj jó benne, kb ennyire emlékszem az egész filmből.
  • angelslie
    Ma ezt nézem
  • DeerHunter01
    mondjad :D
  • Rundstedt17
    nah olyat én is szeretnék amit még nem láttam.....

én tudok mondani extrém fosatósat,de kicsit régebbi.
  • DeerHunter01
    valami jó fosatós horrort tudnátok mondani ?
    ami 2009-es vagy 2010-es és parás rendesen :)
  • Tyler1
    igen alapvető tévedés erre azt mondani h horror! ez a thriller műfajba tartozik. a Fűrész filmek alapját a Hetedik c. film adta, ami ugyancsak nem horror, hanem thriller.

inkább azért soroltk horror műfajba, mert ez a nyugati filmkultúrában elég véres és brutális. több országban tiltólistás, nálunk többször csúsztatták a premiert is, mert itt is vita volt a besorolásából, és a kamara nem is akarta engedélyezni moziban való vetítését.
  • tigeroo
    jaja, énis inkább ilyen "kaland"filmként nézem. pár +18as jelenettel tarkítva van oszt cső
    csak jó hogy így rendbe tettük a dolgokat... mert az az igazság hogy csak egy agyonhypeolt valami. túlságosan is.

vagy nemtom, nekem a horrorfilm definíciója nem ez:P
  • Tyler1
    én csak azért néztem meg az összes részt, mert bírom az ilyen próbatételes dolgokat, főleg ha közbe saját magát kell hentelnie az embernek. történetről annyit h emlékszem az elsőre, meg a legutóbbira és kész! az összes többi kiesett. akinek nem eléggé véres az télleg inkább a falusi böllér versenyeken próbálkozzon. ennél több szadista, beteg dolog már csak butítaná a filmet.

túlzás lenne azt mondani h tetszik a sorozat, de 1x mindenképpen látni kell mindegyiket.
  • angelslie
  • bency
    Szerintem nincs semmi baj a Furesszel,meglehet benne ilyedni nem 1x...
  • precision
    szerintem meg túl véres a fűrész... ha valakinek ez kevés az beteg, ha valaki meg emiatt nézi csak meg, hogy húdekirályvazzeg ott van a bele, az szintén beteg
  • tigeroo
    hát igen ahhoz képest hogy a fűrésznek központi eleme a brutalitás stb..eléggé híg...

figyi most ebből nem akarok vitát, mert mindenkinek más a szubjektív véleménye stb. csak NEKEM speciel picit csalódás volt, de már tudom hogy mire számíthatok, mit fogok kapni. így már érdemes nézni tovább.
  • angelslie
    Idegrendszernek mi köze ahhoz hogy nem bírom az ilyen véres dolgokat?
  • angelslie
    Azért gondolkodj kicsit, ott nem azon van a hangsúly.. és ahogy láttam a fürészben meg direkt véres az egész...
  • tigeroo
    hát, ahhoz képest hogy a csillagok háborújában meg például kezeket vágnak, meg tauntaunt beleznek ki...

akkor az már scifi horror?:D
  • PJack
    azmár csak a te bajod hogy milyen gyenge idegrendszerrel rendelkezel :D