106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #53528 azért is kapott 4 erős pontot tőlem az Up - az első 10 perc zseniális volt, és az felhúzta az azt követő dedós kockafejű mélyrepülést :) -
sandor8206 #53527 jeeeeee, tarantino spagetti-westernt akar rendezni, remélem nem csak egy újabb igéret lesz -
Avatar szépen lecsúszott Wall-e alá Imdbn xD
háhá
az Upnak az eleje volt nagy komolyság -
Notram #53525 (500) Days of Summer
Pont jól jött most egy ilyen film; teljesen más, mint a műfajban megszokottak. Külön tetszett a nemlineáris cselekmény: a napok között ide-oda ugrálás. A zenék is nagyon jók benne.
9/10, csont nélkül... -
viizo #53524 9: 9/9
Up: 10/4
Wall-e: 10/8
;) -
szvsz up jobb mint a 9 de a wall-e a legjobb :) -
9
Egyik legjobb animációs film, amit láttam. Sajnálom, hogy nem fér be az Oscaron az 5 közé. Nekem még az Upnál is jobban tetszett. Nagyon jó karakterek, tökéletes kivitelezés, képi világa iszonyat bejött. Befejezése nagyon megható volt.
9/10
The Man from Earth
Másodszorra láttam, de most is odaszögezett a fotel elé. Jöhetne még több ilyen is, egy igazi gyöngyszem. Néztem volna még egy ideig az biztos... :)
9/10
Serenity
Hozta a sorozat szintjét, alig 40 gurigából korrekt mozifilmet készítettek a Fireflyból. Aki nem látta a sorozatot az is megnézheti, ugyanis utána játszódik. Utána meg úgyis kedvet kap a sorihoz :P
8/10
Jákob lajtorjája
Beteg látványvilág, elgondolkodtató film még másodszorra is, nagy klasszikus. Kórházas jelenet iszonyat kemény. Ezt se most láttam utoljára, az tuti.
8.5/10 -
Törvénytisztelő Polgár (rendezői vált.)
ritka hogy ilyen hamar újranézek egy filmet, ezt most csak a vágatlan verzió miatt tettem meg. igazából különbséget soha nem veszek észre vágatlan és sima verzió között, itt talán több vér és pár kimaradt jelenet, ami a különbséget illeti.
a film most is ugyanazt nyújtotta, erőteljes a kezdéstől a végkifeljetig, de a végével egyszerűen nem tudok kibékülni. viszont jobban felfogtam Foxx mondanivalóját ami pluszt adott a filmben.
legutóbb 7est adtam rá, marad is de ez egy nagyon erősen masszív 7es!!! -
Hatalmas!8-as mehet -
az a baj hogy ez beteg amerikai humor és csak a segghülye amerikai rétegnek vicces,sajnos ők élnek nagyobb számban az USA-ban... -
Kiss kiss bang bang
Nem egy mai film es mar lattam is,de kezdtem elfelejteni mennyire kurvajo.
Egy krimi vigjatekrol leven szo Robert Downey es Val Kilmer is kivalo a szerepben,arrol nem is beszelve mennyire jol nez ki Michelle Monaghan a kis miniruhajaban.
Mindenkinek javaslom aki szeretne szerezni maganak masfel ora felhotlen szorakozast.
siman 8/10 -
Az időutazó felesége
Csak azért adok neki egy 3 pontot mert Rachel McAdams játszott benne.
Amúgy még egy megnézést sem ért meg nekem.
-
The Road
Posztapo új megközelítésben, nagyon tetszett, egyedül a főszereplő idegbajos felesége akasztott ki(mekis műanyag késsel vágnám el a nyakát).
Walk the Line
sex & drugs & rock & roll
Tökéletes, talán az egyik legjobb film amit mostanság láttam. -
Law Abiding Citizen (2009)
Többekkel ellentétben nekem semmi bajom nem volt a végével, a történet így lett kerek egész, máshogy nem is lehetett volna lezárni (szerintem). Szintén többekkel ellentétben nem éreztem, hogy a "kisember" valami hűdenagy pozitív hős lenne. Az elején, az óvadék tárgyaláson elmondott szövege jó és érthető volt, de utána amit csinál, azzal le is nulláz mindent (és nekem az sem igazán tetszett, amikor kiderült, hogy mitől olyan profi, mit is csinált a 10 év alatt). Az ügyész sem volt hősfigura, de a végén, amikor a cellában beszélnek, valami átjött a film mondanivalójából, amit az elítélt akart megtanítani neki - és közvetve nekünk is. Az utolsó jelenetben (a csellózás) érdemes nézni az ügyész arcát...
Összességében azért jó volt, erős 7/10, de többet nem adnék neki (és kevesebbet sem).
-
viizo #53514 ejj, pedig nagyon hangulatos film, 10/7 a minimum :)
13. harcos fíling powa' -
De felirat nincs hozzá? -
Prof William #53512 A lény desingje valami félelmetesen jó volt.
Kis költségvetésből sztem egy nagyon jó kis kalandfilmet hoztak össze. -
-
sztem hangulatfüggő is a film, én most vmi fasza akcióra voltam ráállva, de mellélöttem.
Clive Owent amúgy bírom, de Sin Citys alakítása sokkal lazább és jobb volt, ez most komolytalan volt. -
nekem tetszett, és a kis költségvetés ellenére kurva jó a CGI. -
A kívülálló (Outlander)
Egy űrhajós lezuhan és Norvégiába érkezik 700 körül ahol a vikingek egyből el is fogják.Persze a hiper szuper fegyverét az első mozdulattal elveszti.Közös erővel próbálják meg levadászni a hajóban titokban vele utazó csuda fényekben villogó gyilkos szörnyet.
Érdekes egy film az biztos.Sok filmből összeollózott katyvasz de néha egész élvezhető.
5/10 -
nálam valahogy elvonatkoztatós film, mivel ilyen esetben nemlehet komolyan venni semmit, és csak a kikapcsolódásra kell figyelni.
sztorija kb nincs is, de ez nemis baj. a színészek jók, van akció, úgyhogy sztem remek szórakozás volt.
persze normál filmekhez viszonyítva kb semmit nem ér, de nem úgy kell nézni. -
Golyózápor
mikor megjelent akk láttam utoljára, asszem akk még tetszett is, de annyira felejtős volt a sztorija h mondom megnézem újra mer nem emlékszem. így másdoszorra már annyira nem jött be, fasza kis lövöldözés végig, meg poénok, amik sztem angolul nagyobbat ütnek mint a szinkronnal, és értelmetlen faszságok végig de közbe meg az egész egy idiótaság.
akciófilmnek komolytalan, akció-vígjátéknak gyenge és unalmas.
5/10 -
Oszi #53505 The Wolfman
Egyszer nézhető akció 'horror' ,színészek hozzák a kötelezőt,de semmi többet.Kicsit rövid volt,olyan érzést keltett mintha egy kicsit összecsapták volna.
5/10 -
Csonthülye 2
jájj :D
félszemmel néztem innen a gép elől de elég is volt belőle...
az 1. rész még jó is volt szerintem de fölösleges volt folytatni.
-
igénytelenség rulz... :) -
"boldogok a lelki szegények" :DDdd -
de van akinek tetszik, filmkatalógusról idézek:
"Szerintem ez az egyik legjobb vígjáték. A legtöbb vígjátékot csak élvezem, kikapcsol, de nem röhögöm magam szét rajta. Ellentétben ezzel. Aki ezen a filmen nem nevet annak valóban baj van a humorérzékével vagy egyszerűen csak ratyi." -
igaz. kell is egy kis idő míg kiheverem, mert még mindig nem tértem magamhoz :D -
te voltál a hülye hogy egyáltalán megfordult a fejedben a megnézése :-D! -
Meet the Spartans
Pár hete láttam sokadszorra a 300at, gondoltam épp itt lenne az ideje megnézni a róla készült paródiafilmet, gifeken, meg képeken marha jókat lehet röhögni. Hát ez a film egy überszánalom, a filmkészítés legalja, ez nyugodtan lehet a mérce. Én még ilyen fossz@r filmet az életemben nem láttam. 2-3 "poénon" nevettem, ott is kínomban. Szégyen. Eddig sem néztem ezeket az igénytelen paródiafilmeket (date movie, disaster movie, és társai), ezek után meg pláne.
1/10, ennél nincs lejjebb. Ha a plafont néztem volna ezidőalatt, jobban szórakoztam volna. -
hurt Lucker
jó kis film, ajánlom mindenkinek. Bombaszedős uh film.
10/10 -
detto ugyanezt írtam én is a filmről :D
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=53439 -
Daybreakers
10/6
jobbat vártam, többet is ki lehetett volna belőle hozni, de azért voltak elég jó pillanatok -
nekem inkább azt volt nehéz benyelni h mennyire szarul esik szét az a föld rész. faszán látványos télleg ahogy slowmotion-be szakad süllyed meg minden, de fizika az sehol nem volt az egész filmben.
nehéz reálisan bemutatni ezt egy filmben tudom, de a 2012 baszott az egészre, lényeg az volt h látvány legyen aztán az majd kiküszöböli. -
Neha nagyon jol nez ki a CGI neha kevesbe. Pl mikor a limoval athajtottak az osszerogyo epitmenyen ott az auto borzalmasan gagyi volt.
Tetszett, hogy bar csak egyetlen egyszer de gondoltak a fold alatt levo dolgokra ( nem akarom leloni a poent) de amugy mas repedeseknel, foldengeseknel sajna nem volt semmi (mint extra effekt) cso repedes ( gaz, viz)
Szerintem sokaknak nehez benyelni azt hogy mennyire szetesik egy-egy foldresz. De nekem tetszik. Ahogy tetszett a Dante's Peak, Vertical Limit, Twister stb stb stb -
Nagyon egyszeru....
amugy WD live es nem life :) -
Grindhouse filmek
Death Proof
eleje lassúcska, kb háromnegyedéig csak dumálgatnak, de a végén vannak remek akciójelenetek. színészek jók, zenék is nagyon hangulatosak, meg pluszpont a jó csajokért, de ígysem haldja meg a 6/10-et.
Planet Terror
na ezmár ütősebb volt :D
egészen egyedi, ahogy az egész film olyan mintha kurvarégi lenne, megadja az egésznek a fílingjét.
nemgondoltam volna hogy ebben lesznek zombik, de azok is rohadtjók, van gusztustalankodás bőven, vér is, robbantások nomeg minden ami kell. ja és akkor ne feledkezzünk meg Rose McGowan-ről, aki rohadtjó csaj, ésmég jól is játszik :)
na ezmost remek szórakozás volt, megérdemli a 8/10-et. -

-
band of brothers
ma a maradék 5részt megnéztük maratonban.
hú, eszméletlen alkotás. kevés film végén hatódom meg ennyire...főleg hogy itt mindenki valós személy..
poénok, hangulat, akció, dráma, minden de minden jó volt. bár az utolsó részét sűríthették volna szerintem...de így sem volt rossz, sőt, szépen lezártak mindent
10/10