106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #53568
    alapvetően nem lett volna rossz ötlet ez az egész, ha nem lövik le a fő poént a legelső, egysoros plotban. nem is értettem ezt anno. ez olyan, mintha a Harcosok klubját úgy reklámozták volna, hogy (na jó, egye fene, spoilerbe írom)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tyler Dirden csak a narrátor másik énje!

mondjuk májkül béj helyett valami értelmes rendezőt is kaphatott volna egy ilyen sztori
  • bency
    Egyetertek,nekem is nagyon tetszett,mar nem 1x neztem meg :P
  • Notram
    A sziget

Érdekes (sci-fi?) akciófilm volt, Ewan McGregor és Scarlett Johansson főszereplésével. Egy furcsa jövőképet vázol fel elénk, valahol még morális kérdéseket is felvet. Jó volt így kora estére.

8/10
  • I.C.ram
    Éjféli etetés (Midnight Meat Train)

Mekkora szar volt ez... Az alapkoncepció nem lett volna rossz, de annyira laposan, és túlságosan hatásvadászra sikerült megcsinálni, hogy nem lett több, mint egy laza tinihorror valamelyik n+1. halloween-re időzítve. A vége meg minden idők legszarabb és leglogikátlanabb befejezése címért is komoly esélyekkel indulna.
    Olyan érzésem volt végig, mintha 2 tök más filmet vontak volna össze a pénzhiány miatt. Teljesen értelmetlen volt a "történet", ha egyáltalán annak lehet nevezni. Ha meg sima hacknslash horrort akartak, akkor minek erőltették ezt az összeesküvés-elméletes szarságot? tiniknek úgy se kell történet, elviszik a csajukat, aki jól beszarik, és az este hátralévő részében bújós kedve lesz. Kb erre jó ez a film.

3/10
  • tigeroo
    rorsarch "mariachi a bohóc" monológját valaki betudja nekem vágni?
  • Willenbrock
    Szerintem is.bár nem láttam de elég volt csak belenéznem a trailerébe és rögtön tudtam hogy nem az én filmem lesz.
  • kaposi1
    Nem mertem írni hátha más nem így látja de én is párhuzamot vontam a két film között!
    Sőt még a Titanic-al is.
    És még valami.
    Ahogy néztem Rachel McAdams-et a filmben, jó párszor mint ha Niki Belucci-t láttam volna.
  • dartonita
    Az tenyleg kurvajo film,nemreg szereztem be en is ujra.
    A Szenvedelyek viharaban-al egyutt nalam a kategoria gyongyszeme.
  • ProGabe #53560
    Surrogatók

ezt nem így kellett volna! olyan érzésem volt, mintha egy értelmes, normális film kimaradt jeleneteit néztem volna végig :\

Insomnia

Pacino, Williams, Swank, méghozzá Nolan rendezésében. a színészek hozzák a kötelezőt, és tulajdonképpen minden rendben van a filmmel, de semmi extra, erre mondják, hogy sallangmentes. tehát nem azt mondom, hogy rossz, csak láttunk már ezer másik ilyet. nem bántam meg, hogy megnéztem, de ez egy kihagyható alkotás
  • BaliBoy
    Röviden: Igen
    Pont egy sorral lejjebb írtam. :)
    Ezért is lett olyan nagy szám az Avatar.
  • Dynamic
    Hogy van az, hogy a márciusi IMAX-es Alice-ra már most nem nagyon van jegy? Tényleg több év és Avatar divat kellett, hogy megismerjék az IMAX-et.
  • BaliBoy
    Tipikusan az a film aminek a füstje nagyobb volt mint a lángja.
    Nagy felhajtás, sokan életükben először voltak 3D-s moziban... stb. De maga az alkotás nem olyan nagy szám.
  • kaposi1
  • viizo
    a Szerelmünk Lapjai szimplán minden idők egyik legszebb szerelmesfilmje :)

eredetiben is itt virít a polcon

10/9
  • kaposi1
    Tudod van akinek bejön van akinek nem.
    Rengeteg embernek tetszik, köztük nekem is.
    Tiszteletben tartom a véleményed hogy neked nem tetszett.
    Nem vagyunk egyformák és ez így van jól!
  • tigeroo
    jaj, az meg szerintem pont hogy kurvagáz film volt...
    a nő 2x is otthagyta a csávót, a faszi meg egész életében várt a nőre...
    tényleg kurva romantikus
  • kaposi1
    "végre egy egyedi szerelmesfilm"

Én tegnap néztem meg a Szerelmünk lapjai címü 2004-es filmet.
    Állítólag nem volt moziban.
    Nem nagyon szoktam ilyen osztályzatokat osztogatni de ez bizony nálam a kategóriájában.10/10
    Még azokat a hibákat is elnézem neki ami nem tetszett a filmben.
    Mindenkinek ajánlom aki szereti a romantikus filmeket.
    Rachel McAdams-ot idáig is kedveltem, de ez után a film után a legjobb színésznők közé sorolom.
    És hogy mennyire tetszett, ma már meg is rendeltem DVD-n a filmet!
  • PJack
    500 Days of Summer

végre egy egyedi szerelmesfilm, ami tényleg kiemelkedik és felülmúlja a sok buta sablonfilmet.
    elragadó és nagyon aranyos.

9/10
  • jamamura
    THE BOOK OF ELI, avagy a közhelyek könyve.
  • Lipi1980
    Seholország
    Szeretem Eddie Murphy vígjátékait. Ez egy tipikus gyerek mesés vígjáték volt.
    6/10
  • tigeroo
    nájsz
  • Sephi
    :D:D
  • ba32107
  • xxxpaulxxx
    Rémségek cirkusza

Nem számítottam se többre, se kevesebbre...
    Egyszernézős giccsparádé

6/10
  • jozef1976
    Sunshine
  • desigo
  • mikiking
    Lehetek az eseted - jó kis film volt,bár a sztori nem volt egy nagy eresztés,és a főszereplő is kicsit idegesitő jelenség volt,de valamiért tetszett. 10/7
  • Sheltem
    "nemgondoltam volna hogy ebben lesznek zombik" hát pedig eléggé esélyes volt...kb mintha egy terminátor filmre írtad volna, hogy nem gondoltad volna hogy lesznek benne gépek :)
  • Tyler1
    Amikor megállt a Föld
    sablonosan elgondolkodtató, tehetsz vele egy próbát.
  • motyodlee
    fogyaszd egészséggel :))
  • Bandew
    Na ez érdekel! Kösz a tippet!
  • motyodlee
    nem is katasztrófás nem is annyira sci-fis :DD, de nemrég láttam a Timecrimes című filmet, ami időutazós sztori és könnyen mondhatnom csavarosnak. nem az a sablon, hogy megváltjuk a világot, mert eljő a gonosz, hanem az, mikor a spanyolok egy jó filmet produkálnak. na ennyi
  • bency
    Az szerintem fantasztikus film :) Nekem nagyon tetszett!
  • Tatyla
    Cloverfield
  • kissadamvikt
    Srácok!

Tudnátok ajánlani valami jó kis elgondolkodtató, katasztrófás, sci-fi-s filmet?
  • Jim Morrison
    Becstelen Brigantykban is van egy kis spagetti-western.
  • zaki
    Dettó, pont ma néztem meg én is

6/10

Dante's Inferno: An Animated Epic

Ez a stílusú animációs stílus nem a kedvencem, de ez nagyon jó volt. Kőkemény, durva, amint a film végére értem egyből elkezdtem a játékot.

8/10
  • Dynamic
    Szerintem is elég gyenge volt. Romantikus, megindító filmre számítottam, de a tartalom és a befejezés dacára is elég felszínes volt. Az ide-oda ugrándozások miatt meg nem lehetett "lazulni" a film alatt, szal ez nem tett jót neki. Úgy értem jobban oda kellett figyelni, és néha egy picit agyalni (mondjuk ettől még szerintem simán érthető volt).
  • Lipi1980
    Az időutazó felesége

Ennél sokkal sokkal jobbra számítottam. Nem volt annyira rossz sem, de max 5/10
  • Pipör