106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Pörszi Jacson:Villámtolvaj 4/10
    majd ha lesz erőm majd írok róla, kicsit többet :-)
  • zaki
    Edge of Darkness

Összeesküvés-elméletes, átlagos krimi, akció nélkül (végét leszámítva). Nem volt rossz, de egy kicsit pörgősebbet vártam trailer alapján. Utolsó fél óra alapján felpontozom 6/10-re.

The Brothers Bloom

Hangulatos, átverős múvi. Számomra kiszámíthatatlan volt, hogy ami történik az igaz, vagy kamu, jó a forgatókönyv :D Aki szereti a csavaros sztorikat nézze meg. A 2 tesó, és Rachel Weisz tökéletes választás volt a szerepre. Japó csaj poén volt :D Többszörnézős 7.5/10
  • Willenbrock
    Bizony abból elég 10 perc,még sok is:)A Kinga adottságait néha felmérem így szemmel,aztán annyi elég is az egészből.
  • precision
    ez remélem irónia :D
    én eddig láttam belőle kb 10 percet összesen, és hát kész
    de hát ez itt M.o. ahol színészek nélkül is lehet filmet/sorozatot csinálni...

de amúgy mi történt tényleg? :)
  • luckyboi
    Vannak benne olyan kimaradt részek is, amelyek segítik az átvezetést a következő jelenethez. Olyan részek, amit nem sajnáltak annyira,hogy csúnyábban fejezzem ki magam: nem volt olyan magas fajlagos költsége és mondanivalója a történet hiánytalan megértése végett. Szal ebben azok benne vannak, de nem mindet vettem észre szerintem.
  • Willenbrock
    Péntek 13 (2009).Hát elég gagyinak tűnik,tegnap belekezdtem de 2x bealudtam rajta,talán ma befejezem ha lesz hozzá türelmem.(ezek azt hiszik ha kimondják azt a mágikus nevet hogy Jason meg kétméteres késeket lóbálnak és a lányok is 1000-el visítoznak akkor már jó lesz a film)
  • DeerHunter01
    akkor érdemes lesz beszereznem
  • DJ RX7
    +50 perc
  • DeerHunter01
    kb mi a különbség a sima meg a Rendezői változat között ?
  • luckyboi
    Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége Rendezői Változat 1080p DTS Eng 24p

Ez de betyár jó! Ezért érdemes volt gyűjtögetni a nagyfelbontásra! Bár jönne egy hasonló kaliberű epic film! Vasárnap jön a Két Torony, hasonló változatban, már komolyan várom. Ez 10/10, 4'eva!
  • DeerHunter01
    Norbit

10/8

• Rundstedt17
    április elseje?
  • DeerHunter01
    netudd meg :D
    ultrabrutál spoiler lenne még spoilerbe is leirva,mert erre szerintem senki nem gondolt hogy mifog történni !!!
    ekkora csavart gecc
  • Seth
    jajj, mi volt benne, akarom tudni :)
    Spoilerbe a biztonság kedvéért XD
  • DeerHunter01

aki kihagyta az nézze meg az rtlmost.hu-n !
  • Jim Morrison
    Barátok közt 5097-5098
    Szerintem ez nagyon jó kis, az alapsztoritól elájultok, a sziinészek meg fenomenálisak ! Többször nézős 10/10
  • Sephi
    Ha felig hozza a Payback hangulatat akkor tuti szeretni fogom.
  • Bulykin
    most már nagyon kíváncsi vagyok, trailer alapján nekem kúrvára tetszik de jót még nem igazán hallottam rólaXD
  • Tyler1
    tudod vannak fórum függők is akik real time-ba közvetítik a filmet :D:D
  • Rundstedt17
    Csak röviden:
    Payback,kiváló volt9/10
    The Boondock Saints!,túl sok duma volt meg elég komolytalannak hatott,plussz néhány buzis jelenet,uncsi volt....4/10
    Edge of darkness,összeségében megérte,de a túl véressel vitatkoznék.7/10
  • autoszimulator
    Legion

Megnéztem éjjel, csak annyit tudok kérdezni ezután, ez mi a szar volt? Nagyi a plafonon mászik és társai? Meg az egész alapsztori? A megvalósítás? Hát nem kicsit csalódtam...
  • Lipi1980
    én ha nézek egy filmet akkor 10 perc után csak akkor kommentezek, ha szar a film és kikapcsoltam :D
  • [HUN]Crassus
    húha ez durva lesz! 10 perce nézem:)
  • Bandew
    Jaja tényleg nagy film! Kicsit furcsállom is, hogy így érdemtelenül elmerült a feledésben, nem csapott maga körül akkora hűhót.
  • Jakuza001
    Ma ismet megneztem a Lucky Number Slevin-t, egyszeruen nem tudom megunni, annyira nagy stuff.
    10/10+
  • Qwerty4
    Háború a Nemzet ellen (2009):

4 részes dokumentumfilm, nemzetünk kirablásáról, annak folyamatáról.
    Így, választások előtt érdemes megnézni mindenkinek és azután elgondolkodni a hallottakon... 10/10
  • xxxpaulxxx
    Az árva

Típikus klissé thriller... vannak benne jópofa újdonságok, de sajnos nagyon kiszámítható.
    Mondjuk legalább nincsenek benne gonosz lelkek, amik megszállják az embereket és úgy ölnek...
    Viszont amikor felgyulladt a falak... nah azon röhögtem... 2 perc alatt így leégne egy fröccs gyújtófolyadéktól? aha...:D

6/10
  • Sephi
    Bocs a iras stilust, telorol nehez irni :D
  • Sephi
    Nem. Borzalmasan tevedsz. Itt meg mindig arrol van szo, hogy mennyire tudod magad beleleni abba az elmenybe amit a film ad.

Nem a filmnek kell a te szintedre emelkednie, hanem neked kell az o szintjere. Nincs olyan film a foldon ami ezt el tudna erni.

Tehat hiaba nezed le (es jossz a Disney Delutan ervelessel, amitol amugy mar hanynom kell annyira szar) azt, akinek tetszik az a film ami neked nem, mert te sokkal tobbet veszitettel mint o.

O elvezte azt amit te nem. Tehat ki a szerencsebb ebben a helyzetben?

En peldaul teljesen kiakadtam, mert nem jott at a No Contry for Old man. Kibaszottul sajnaltam, mert sokaknak atjott de ez van.
  • dartonita
    Ja es ez a Ray Winstone nevu arc egyre szimpibb :)
    Mar az Arthur kiralyban is jol nyomta,de azota csomo filmben lattam.Eredeti pofa.
  • dartonita
    Edge of darkness

Mel Gibson a jo oreg bosszuallo,nyomozo,kemenyzsaru.Nem tudom miert,de ennek a faszinak szeretem a filmjeit.Lehet hogy azert mert jo szinesz.Itt sem lehet panasz ra.A film is lekoti az embert,nem veletlenul vagyok ilyen kialvatlan ma.Kicsit tul veres,de elveztem.
    7/10
  • PetruZ
    Abszolút kult, bár sajnos elég kevesen ismerik. Anno írtunk is itt róla többen is. A második részt is ugyanazok készítették, ugyanazokkal a szereplőkkel, azt még nem láttam (nemrég mutatták be), de a hírek szerint felér az elsővel.
  • bency
    NORBIT :D

Szerintem vannak benne nagyon jo poenok,jo kis esti film! 7/10
  • [HUN]Crassus
    legalább szidhatsz engem:)
  • kaposi1
    Ha ilyen tartalmu DVD-t vettem le regen a Teka polcarol azt bizony
    egybol tettem is vissza.
    De ezt most a te ajanlasodra meg fogom nezni.
    Hatha ez kivetel lesz a sok ilyentemaju B.film kozott.
  • precision
    jajj és akkor mi van ha Edward? :D
    minden normális vámpírfilm rajongó nevében kikérem magamnak hogy a tvájlájt fost vámpírfilmnek nevezzék, pláne hogy egyből ilyen következtetéseket vonjanak le :) mint ha vmi etalon lenne az a film v. mittudomén :) csak egy rossz romantikus tinifilm, ahol "véletlenül" vámpír a főszereplő
  • [HUN]Crassus
    Mire bukkantam!

The Boondock Saints! Testvérbosszú 1999

Conner és Murphy MacManus ikertestvérek, akik egy adag bátorságért nem mennek a szomszédba. Egy nap összetűzésbe keverednek a fél Bostont rettegésben tartó orosz maffiával, és ennek eredményeként két gengszter holtan marad a helyszínen. A rendőrség annak láttán, hogy a fiúk elvetemült bűnözőket tettek el az útból, szemet huny az eset fölött. Hamarosan újabb közveszélyes alvilági alakok holttestére bukkannak, s felmerül a gyanú: az ikrek folytatják igazságosztó akciójukat az eddig érinthetetlennek hitt fő maffiózók ellen

hatalmas 8/10!! kegyetlen jó film!

( van 2 . rész is!)
  • Willenbrock
    Il Nascondiglio 10/7 Egész jó horror,bár nem az a véres fajta de eléggé egyedi a történet és hátborzongató is.Mikor jön az a hang hogy "Itt van Ellie,itt van ni" a hideg rázza ki az embert.
  • tigeroo
    jaj, meg a finuccsik :Ddd

• Brosnan
    Oscar (Stallone)
    Én még mindig imádom ezt a filmet :) "Dobjátok ki,expeditíven" :D

8/10