106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #53688 Pörszi Jacson:Villámtolvaj 4/10
majd ha lesz erőm majd írok róla, kicsit többet :-) -
Edge of Darkness
Összeesküvés-elméletes, átlagos krimi, akció nélkül (végét leszámítva). Nem volt rossz, de egy kicsit pörgősebbet vártam trailer alapján. Utolsó fél óra alapján felpontozom 6/10-re.
The Brothers Bloom
Hangulatos, átverős múvi. Számomra kiszámíthatatlan volt, hogy ami történik az igaz, vagy kamu, jó a forgatókönyv :D Aki szereti a csavaros sztorikat nézze meg. A 2 tesó, és Rachel Weisz tökéletes választás volt a szerepre. Japó csaj poén volt :D Többszörnézős 7.5/10
-
Bizony abból elég 10 perc,még sok is:)A Kinga adottságait néha felmérem így szemmel,aztán annyi elég is az egészből. -
ez remélem irónia :D
én eddig láttam belőle kb 10 percet összesen, és hát kész
de hát ez itt M.o. ahol színészek nélkül is lehet filmet/sorozatot csinálni...
de amúgy mi történt tényleg? :) -
luckyboi #53684 Vannak benne olyan kimaradt részek is, amelyek segítik az átvezetést a következő jelenethez. Olyan részek, amit nem sajnáltak annyira,hogy csúnyábban fejezzem ki magam: nem volt olyan magas fajlagos költsége és mondanivalója a történet hiánytalan megértése végett. Szal ebben azok benne vannak, de nem mindet vettem észre szerintem. -
Péntek 13 (2009).Hát elég gagyinak tűnik,tegnap belekezdtem de 2x bealudtam rajta,talán ma befejezem ha lesz hozzá türelmem.(ezek azt hiszik ha kimondják azt a mágikus nevet hogy Jason meg kétméteres késeket lóbálnak és a lányok is 1000-el visítoznak akkor már jó lesz a film) -
akkor érdemes lesz beszereznem
-
+50 perc -
kb mi a különbség a sima meg a Rendezői változat között ? -
luckyboi #53679 Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége Rendezői Változat 1080p DTS Eng 24p
Ez de betyár jó! Ezért érdemes volt gyűjtögetni a nagyfelbontásra! Bár jönne egy hasonló kaliberű epic film! Vasárnap jön a Két Torony, hasonló változatban, már komolyan várom. Ez 10/10, 4'eva!
-
Norbit
10/8
-
Rundstedt17 #53677 április elseje?
-
netudd meg :D
ultrabrutál spoiler lenne még spoilerbe is leirva,mert erre szerintem senki nem gondolt hogy mifog történni !!!
ekkora csavart gecc -
jajj, mi volt benne, akarom tudni :)
Spoilerbe a biztonság kedvéért XD -

aki kihagyta az nézze meg az rtlmost.hu-n ! -
Barátok közt 5097-5098
Szerintem ez nagyon jó kis, az alapsztoritól elájultok, a sziinészek meg fenomenálisak ! Többször nézős 10/10
-
Ha felig hozza a Payback hangulatat akkor tuti szeretni fogom. -
most már nagyon kíváncsi vagyok, trailer alapján nekem kúrvára tetszik de jót még nem igazán hallottam rólaXD -
tudod vannak fórum függők is akik real time-ba közvetítik a filmet :D:D -
Rundstedt17 #53669 Csak röviden:
Payback,kiváló volt
9/10
The Boondock Saints!,túl sok duma volt meg elég komolytalannak hatott,plussz néhány buzis jelenet,uncsi volt....4/10
Edge of darkness,összeségében megérte,de a túl véressel vitatkoznék.7/10
-
Legion
Megnéztem éjjel, csak annyit tudok kérdezni ezután, ez mi a szar volt? Nagyi a plafonon mászik és társai? Meg az egész alapsztori? A megvalósítás? Hát nem kicsit csalódtam... -
Lipi1980 #53667 én ha nézek egy filmet akkor 10 perc után csak akkor kommentezek, ha szar a film és kikapcsoltam :D -
húha ez durva lesz! 10 perce nézem:) -
Jaja tényleg nagy film! Kicsit furcsállom is, hogy így érdemtelenül elmerült a feledésben, nem csapott maga körül akkora hűhót. -
Ma ismet megneztem a Lucky Number Slevin-t, egyszeruen nem tudom megunni, annyira nagy stuff.
10/10+ -
Háború a Nemzet ellen (2009):
4 részes dokumentumfilm, nemzetünk kirablásáról, annak folyamatáról.
Így, választások előtt érdemes megnézni mindenkinek és azután elgondolkodni a hallottakon... 10/10 -
xxxpaulxxx #53662 Az árva
Típikus klissé thriller... vannak benne jópofa újdonságok, de sajnos nagyon kiszámítható.
Mondjuk legalább nincsenek benne gonosz lelkek, amik megszállják az embereket és úgy ölnek...
Viszont amikor felgyulladt a falak... nah azon röhögtem... 2 perc alatt így leégne egy fröccs gyújtófolyadéktól? aha...:D
6/10 -
Bocs a iras stilust, telorol nehez irni :D -
Nem. Borzalmasan tevedsz. Itt meg mindig arrol van szo, hogy mennyire tudod magad beleleni abba az elmenybe amit a film ad.
Nem a filmnek kell a te szintedre emelkednie, hanem neked kell az o szintjere. Nincs olyan film a foldon ami ezt el tudna erni.
Tehat hiaba nezed le (es jossz a Disney Delutan ervelessel, amitol amugy mar hanynom kell annyira szar) azt, akinek tetszik az a film ami neked nem, mert te sokkal tobbet veszitettel mint o.
O elvezte azt amit te nem. Tehat ki a szerencsebb ebben a helyzetben?
En peldaul teljesen kiakadtam, mert nem jott at a No Contry for Old man. Kibaszottul sajnaltam, mert sokaknak atjott de ez van. -
Ja es ez a Ray Winstone nevu arc egyre szimpibb :)
Mar az Arthur kiralyban is jol nyomta,de azota csomo filmben lattam.Eredeti pofa. -
Edge of darkness
Mel Gibson a jo oreg bosszuallo,nyomozo,kemenyzsaru.Nem tudom miert,de ennek a faszinak szeretem a filmjeit.Lehet hogy azert mert jo szinesz.Itt sem lehet panasz ra.A film is lekoti az embert,nem veletlenul vagyok ilyen kialvatlan ma.Kicsit tul veres,de elveztem.
7/10 -
Abszolút kult, bár sajnos elég kevesen ismerik. Anno írtunk is itt róla többen is. A második részt is ugyanazok készítették, ugyanazokkal a szereplőkkel, azt még nem láttam (nemrég mutatták be), de a hírek szerint felér az elsővel.
-
NORBIT :D
Szerintem vannak benne nagyon jo poenok,jo kis esti film! 7/10 -
legalább szidhatsz engem:) -
Ha ilyen tartalmu DVD-t vettem le regen a Teka polcarol azt bizony
egybol tettem is vissza.
De ezt most a te ajanlasodra meg fogom nezni.
Hatha ez kivetel lesz a sok ilyentemaju B.film kozott. -
jajj és akkor mi van ha Edward? :D
minden normális vámpírfilm rajongó nevében kikérem magamnak hogy a tvájlájt fost vámpírfilmnek nevezzék, pláne hogy egyből ilyen következtetéseket vonjanak le :) mint ha vmi etalon lenne az a film v. mittudomén :) csak egy rossz romantikus tinifilm, ahol "véletlenül" vámpír a főszereplő -
Mire bukkantam!
The Boondock Saints! Testvérbosszú 1999
Conner és Murphy MacManus ikertestvérek, akik egy adag bátorságért nem mennek a szomszédba. Egy nap összetűzésbe keverednek a fél Bostont rettegésben tartó orosz maffiával, és ennek eredményeként két gengszter holtan marad a helyszínen. A rendőrség annak láttán, hogy a fiúk elvetemült bűnözőket tettek el az útból, szemet huny az eset fölött. Hamarosan újabb közveszélyes alvilági alakok holttestére bukkannak, s felmerül a gyanú: az ikrek folytatják igazságosztó akciójukat az eddig érinthetetlennek hitt fő maffiózók ellen
hatalmas 8/10!! kegyetlen jó film!
( van 2 . rész is!) -
Il Nascondiglio 10/7 Egész jó horror,bár nem az a véres fajta de eléggé egyedi a történet és hátborzongató is.Mikor jön az a hang hogy "Itt van Ellie,itt van ni" a hideg rázza ki az embert. -
jaj, meg a finuccsik :Ddd
-
Brosnan #53649 Oscar (Stallone)
Én még mindig imádom ezt a filmet :) "Dobjátok ki,expeditíven" :D
8/10