106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    mert?
    6os nálam: semmi extra... egyszer nézős, de akkor jó volt:P
  • Totti5
    Gondolom a A Fogorvos lesz, csak sikerült DR. Halálra átfordítani az eredeti címet:D:D amúgy jó kis film tényleg:)
  • ba32107
    12 dühös ember tényleg nagyon durva. Az ilyen egy helyiségben játszódó filmek mindig nagyon faszák
  • tigeroo
    oszt mégis csak 6ost löksz rá?:D

ejjá, csalódtam az ízlésedben :DSddsdasd
  • xxxpaulxxx
    Dr. Halál

Hát ez hatalmas voltXD
    Igazi Film+os röhej:D
    6/10
  • Bandew
    Hát nekem tuti nem a "rakat baka meghalódik for Ryan".
    De ez csak én vok! :)
  • hapi
    Amit sosem bocsájtok meg az oscar zsűrinek hogy adott évben a szerelmes shakespeare lenyomta a Ryan közlegény megmentését. Na most ennyi év után kinek melyik film maradt meg jobban?
  • Tyler1
    "talán kicsit elverte a fűrészt"

igen alapvetően különböző a műfajuk, úgyhogy ez szar hasonlat volt. én nem értem a az Álom.net mért nincs jelölve, kicsit verte csak el a Giant Octopus vs Mega Sharkot mellesleg a jó filmtől is messze volt a PA nemhogy az oscartól.
  • Bandew
    Strangelove alap!
  • Notram
    Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni

Jó film volt. Majd' fél évszázados alkotás, és mégis jobban tetszik, mint egy mai speckó elemekkel teletűzdelt hiperaktív hollywoodi tucatfilm. Peter Sellers alias Strangelove arcán az a ráfagyott mosoly... :D Picit néhány helyen lassúnak éreztem, de fogjuk arra, hogy nem ilyenen nevelkedtem.

7/10

Szintén egy régebbi film, természetesen az 1957-es verziót néztem Henry Fonda főszereplésével.
    Őszintén szólva nem vártam sokat a filmtől, mert ugye 99%-ban egy helyszínen játszódik, fekete-fehér,...
    De valami hihetetlen. Amilyen low-budget film, olyan jó. A feszültség végig jelen van, nálam bekerült a folyamatosan frissülő TOP10-be.

9/10, simán. Azért nem 10, mert a végén kíváncsi lettem volna az igazságra.
  • Bulykin
    300
    így sokadjára is nagyon ütős
  • precision
    nyilván akkor lenne teljesen igazságos az Oscar díjak kiosztása, ha a Földön mind a 6 milliárd ember szavazna a filmekre
    de mivel ez kivitelezhetetlen, marad az Oscar zsűrije, akiket az egész filmes szakma és a "nép" is elfogad
    persze mindig lesznek ellenkező vélemények, kapott már olyan film Oscart ami szerintem nem érdemelte volna meg, és fordítva is... de azért beláthatjuk, hogy az ilyen Fűrész és társai hatásvadász lópikulák nem igazán érdemlik meg ezt az elismerést
  • precision
    a fűrész sem érdemel Oscart (de még jelölést sem) ahogyan a paranormal activity sem
    semmitmondó filmek, 5-10 év múlva a kutya sem fog rájuk emlékezni (hacsak nem jön ki mindig egy folytatásuk, á lá Saw mode :D)
  • sandor8206
    ki dönti el, hogy ki érdemli meg? Te? LOL

És igen ez alapján a Titanic a világon az egyik legjobb film. Kíváncsian várom te mi alapján döntenéd el?

És ezt úgy mondom, hogy 3 részben tudtam megnézni egyszer
  • Rundstedt17
    lol ezek szerint a Titanic a világ legjobb filmje mert a legtöbb Oscart birtokolja....nem érdem szerint mennek a dolgok sokszor...
  • Bmx01
    Legjobb dokumentumfilm:
    Legjobb film:

"talán mert nem érdemli meg? :)"
    talán kicsit elverte a fűrészt
  • zaki
    és milyen kategóriában, áruld már el légyszi?
  • precision
    talán mert nem érdemli meg? :)
  • Bmx01
    paranormális activity-t
    miért nem jelölték oscar díjra ??
  • szucsy89
    A bombák földjén

:O engem magával ragadott, 9et adok rá simán
  • precision
    most tűnt fel?:)
    engem nem zavart amúgy, sőt szerintem jó volt

csak a sok gyerkőc azt nem bírta felfogni, hogy a saját véleményét kellett volna rávetítenie a listára, és másoknak ezt pedig elfogadni... tehát vki adott egy 10 -est egy filmre, az azt jelentette hogy alapmű... másnak az a film mondjuk csak egy 7es volt, és jött a sírás, hogy te baromállat, nemlátod hogy a listán a 10es mit jelent? nyugodtan lehetett volna neki visszavágni hogy te baromállat, nem látod hogy számomra ez a film 10 pontot ér? :)

no mind1. volt itt flame belőle rendesen. túl sok szabadideje volt egyeseknek. :)
  • Bulykin
    amikor Gabriel megjelent akkor kicsit megnyugodtam, hogy végre egy értelmes karakter, de hát az a buzogány... lol
  • Blasta
    Na nézzmá, kiverte a hisztis kislányoknál a biztositékot a bannerben a pontozási segédletem? LOL
  • Blasta
    Legion

Ez egy totál semmitmondó, felesleges film volt.
  • jamamura
    SHUTTER ISLAND. vihar a diliben.
  • edios
    várhatod:\
  • tigeroo
    :o
  • Oszi
    Pandorum

Végig nagyon tetszett ,rég láttam ilyen jó scifit.A vége zseniális volt szerintem várom a folytatást...
    8/10
  • zaki
    láttam, de az nem tetszett. talán ha 10 évvel korábban láttam volna, akkor más lenne a véleményem

Trick 'R Treat

Hát ez most egyáltalán nem jött be. Iszonyat gyenge volt szvsz, pedig jó kritikákat olvastam róla. 3/10
  • SötétBarom
    Megvan eredetiben, rendezői változat. :P
    De az új szerintem is jobb. A régi már túl "régi", de az is kiváló :)
  • Bulykin
    Legion
    úristen mia faszom volt ez? ennyire elkúrni egy filmet...lol
  • Bandew
    Nekem az origin verzió űberelt mindent! Azt láttad?
  • zaki
    Dawn of the Dead (2004)

Nálam a legjobb zombis film. 9/10
  • luckyboi
    Hm... nem sikerült rosszul az upconvert! Akkor később lecserélem a "polcon"!
  • DeerHunter01
    gyertek :D
  • Mentol
    Legion

Számomra értelmetlen, és inkább horror, mint akció. Nem érte volna meg a mozijegy árát.
  • BaliBoy
    Az a baj, hogy amit láttál az még csak egy up konvertes valami. Mem jelent meg Blue-Ray-en. Még csak április 6-án fog megjelenni a "sima", mozis változat.
  • [HUN]Crassus
    A belső ember 7/10
    Edge of darkness 7/10
  • [HUN]Crassus
    akció-vígjáték a boondock!:P
  • kaposi1
    Még nem késő elkezdeni nézni!
    Spartacus Blood and Sand egyben az eddigi 5 részt megnéztem tegnap.
    Nagyon jó kis sorozat lesz ez.
    Kicsit sok benne a vér meg a sex, de hangulatában nagyon ott van a 300 és a Gladiátor mellett.
    Aki azokat a filmeket szerette ebben sem fog csalódni.
    Összességében az öt rész együtt nálam idáig 8 és 9 pont között mozog.
    Egy kis segítség hogy ne keljen keresgélni annak aki meg szeretné nézni.
    Spartacus Blood and Sand 1-5 HDTV
    Felirat hozzá 1-5-ig!