106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Doddy a düdő
    micsoda színészi játék
  • kaposi1
    Ez valami űber gagyi!
    Ezeket a párbeszédeket komolyan gondolják???
    Mintha szövegkönyvből olvasnák az egészet.
    Fú de nagyon szar volt.
  • SötétBarom
    The Road

Filmnek jó, de valami félelmetesen depresszív. Ha aznap még van valami program, ami vidám, akkor semmiképpen sem ajánlom. Értékelni nem akarom, mert nem örülök hogy láttam :DDD
    Na jó, egy erős 8-as. Csak azért néztem meg, mert imádom a poszt-apok témát, de ez már erős volt.
  • Raw86
    Valóra Vált Álom
  • mikiking
    már megnéztem... Végülis meg kell nézni annak,aki fogja nézni a 2-es részt,mivel az erre a folytatásra épül
  • Tyler1
    sztem ne nézd meg mer az rosszabb :) happy end nincs, Willnek halnia kell sajnos.
  • zaki
    Elit halálosztók

Hát ez nagyon kemény film volt. Akinek tetszett az Isten városa az nézze meg ezt is. A film után nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogják a brazilok a VB-t, meg az Olimpiát megrendezni.

8/10
  • kaposi1
    Sajnos azt nem tudom!

Látta már valaki a Lake Mungo címü Ausztrál horrort?

Ilyeneket írnak róla:
    "Ütös atmoszférájú,igazi beszaratós,remek misztikus horror,szerencsére nagyban különbözik a manapság oly divatos,de idióta hollywoodi szellemes filmektöl...lélegzetelállitó!"

Ha ez igaz akkor megnézős lenne.
  • mikiking
    hol találom meg (magyarul) ?
  • kaposi1
    Esetleg nézd meg az alternatív befejezését.
  • mikiking
    Legenda vagyok

Tegnap néztem meg,és láttam már párszor,de még meg is fogom nézni, egyetlen kivetni valóm benne talán a vége,mivel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem befért volna abba a kis kemencébe vagy mi volt az,és eldobta volna a gránátot mielőtt bemászik,de hát nem lehet minden filmben happy end

10/9
  • tigeroo
    tegnap megnéztem a :

how high-t

mozis >>> wu tang (!!!), cypress hill + ganja... olyan igazi amcsi tinivígjátékba összegyúrva. többet nem kell elmondani:D

8/10
  • kaposi1
    Kedvencem lett!
  • tigeroo
    nah hát az még jobb!:P

remélem lesz még az akciók alatt fasza kis disortion gitáros zene:D
  • zaki
    sztem a pilot gyenge volt, de a 3. résztől már nagyon jó sorozat
  • Totti5
    Nagyon jó kis sorozat!
  • tigeroo
    most néztem meg a spartacus : blood & sand pilotját.. huhú, ez már döfi:P ajánlom mindenkinek!
  • DeerHunter01
    Haunting in connecticut

10/6.5

nem rossz film , talán megér 7-et is , egyszer mindenképp végig lehet nézni.
  • viizo
    nekem sem, de így volt kerek és igazán megrázó a történet
  • DeerHunter01
    Eden Lake

10/7.5

a vége nagyon nem tetszett
  • CSOCSO
    uhm.... RE :D
  • DeerHunter01
    igen arra.
    IMDB-n meg már megszoktam hogy minden jó filmet lehúznak...
    láttam már régebben ezt a filmet , volt pár emlékem róla, de a sztorival kapcsolatban csak annyi hogy gorrilák közt élt.
    aki teheti nézze meg !

a lezárás is tetszett nekem nagyon.
  • Sheltem
    Mondjuk ha azt a szellemi szintet veszem alapul, hogy a port.hu szerint ez egy "akciófilm" akkor nem csodálkozom
  • Sheltem
    Ha az 1999es Ösztönre gondolsz Hopkins-al 100%ig egyetértek az értékeléseddel...Ez volt az egyik film aminél sose értettem az imdb 6 körüli értékelést...Dehát nagy az Isten állatkertje.
  • zaki
    Ma megnéztem zsinórban mind a 6 Shyamalan filmet (Hatodik érzék előtt is volt 1-2, azok kis alkotások, nem is érdekelnek gondolom senkit) :P Persze láttam már mindet, vmelyiket többször is.
    Fáradt vagyok már megjegyzéseket írni, szal:

Hatodik érzék 8/10
    A sebezhetetlen 7.5/10
    Jelek 8/10
    A falu 5/10
    Lány a vízben 6/10
    Az esemény 2/10

Az új filmjét nem tudom hova tenni ami most fog jönni, téma egyáltalán nem érdekel, majd hdben megnézem vmikor.
  • szucsy89
    Az ördög ügyvédje

8/10
  • Tyler1
    hát trailer alapján akár rendezhette is volna :D egyébként régóta tervez egy western filmet, amit a közeljövőben akar megcsinálni, az még odabaszós ütős lesz :)
  • xxxpaulxxx
    Fúj... sok sárga
    Ráadásul Quentin csak játszik benne... ha rendezte volna akkor biztos jó lenne:D
    Aztán lehet így is jó, még nem láttam:P
  • Tyler1
    na mégeccer

ha nem megy, akk link
  • Tyler1
    ezt a filmet látta valaki? Trantino is szerepel benne és elég betegnek tűnik :D

• xxxpaulxxx
    Eden lake

Ez a legigazságtalanabb film amit valaha láttam!
    ROHADT BUZI KÖLKÖK VÁÁÁÁÁÁÁ!:@
    De ennek ellenére nagyon jó film volt... tényleg az elmúlt pár év legjobb thrillere
    9/10
  • Jim Morrison
  • xxxpaulxxx
    4 szoba

Egy Bellboy, aki egyedül van szolgálatban szilveszter estélyén... 4 szobába felhívják... 4 olyan szobába amitől élete legemlékezetesebb szilveszterét éli át:D
    Ez a 4 szoba 1-1 "történet"... mindegyik más-más rendezésben... mondanom sem kell, hogy Robert Rodrigez és Quentin Tarantino szobái a legászabbak:D
    A film iszonyat sötét humorral rendelkezik és nagyon szórakoztató, végig lekötött:)
    8/10
  • DeerHunter01
    Ösztön
    10/10

• Sil3nt
    Fantastic Mr. Fox

Remekm hetvegi filmecske volt. Semmit sem vartam tole, a szinkron hangok (angol) nagyon jok voltak es a tortenet is remek volt. 8.5/10

Ninja Assasin

Nehol uresjaratok, de meg kibirhato szintet, a vegen pedig eroltetett tulzasokba esnek. Sokkal tobbet vartam tole. 5/10

Edge of Darkness

Az oreg Mel Gibson sem rossz, de szamomra borzaszto volt a film. Elcsepelt tortenet, Gibson mellett egy normalis szereplo sincs, aki jot tudna most alakitani. 2/10

Harry Brown

Sokan irtak, hogy Gran Torino feelingje van. Ebben van igazsag, bar a ketto kozott nemi minosegbeli kulonbseget lehet felfedezni. Nagyon lassan indul a film, de a kozepetol beindul (a maga szintjen) es felhozza a filmet olyan 8/10-re.

Eden Lake

Nekem nem tetszett, a kozepeeig tiszta unalom. Szineszek sem alakitottak jol. 3/10
  • mikiking
    Bombák földjén (The Hurt locker)

Hát hol is kezdjem,nem szeretem a háborús filmeket(ezért nem 9 pontos nálam) ,de ez valahogy nagyon különleges volt... Teljesen lekötött, a Történet jól kitalált, akárhonnan nézem nagyon bejött a film. Azért szar lehet kint Irakban. A film méltó befejezést kapott,ami nálam mindenképp plusaszot jelent... 10/8
  • Lipi1980
    Nekem a Kísértetjárás Connecticutban nagyon tetszett, de ezek alapján most már tényleg megnézem az Eden Lake-et! Bár a bemutató alapján nem sok jót igér :D
  • PJack
    #53812, #53813
  • stargatelost
    Eden Lake (9/10)
  • viizo
    eden lake, az utóbbi idők egyik legjobb és legmegdöbbentőbb, nem kliséthrillere