106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
micsoda színészi játék
-
Ez valami űber gagyi! 
Ezeket a párbeszédeket komolyan gondolják???
Mintha szövegkönyvből olvasnák az egészet.
Fú de nagyon szar volt.
-
The Road
Filmnek jó, de valami félelmetesen depresszív. Ha aznap még van valami program, ami vidám, akkor semmiképpen sem ajánlom. Értékelni nem akarom, mert nem örülök hogy láttam :DDD
Na jó, egy erős 8-as. Csak azért néztem meg, mert imádom a poszt-apok témát, de ez már erős volt. -
Raw86 #53848 Valóra Vált Álom -
mikiking #53847 már megnéztem... Végülis meg kell nézni annak,aki fogja nézni a 2-es részt,mivel az erre a folytatásra épül -
sztem ne nézd meg mer az rosszabb :) happy end nincs, Willnek halnia kell sajnos. -
Elit halálosztók
Hát ez nagyon kemény film volt. Akinek tetszett az Isten városa az nézze meg ezt is. A film után nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogják a brazilok a VB-t, meg az Olimpiát megrendezni.
8/10 -
Sajnos azt nem tudom! 
Látta már valaki a Lake Mungo címü Ausztrál horrort?
Ilyeneket írnak róla:
"Ütös atmoszférájú,igazi beszaratós,remek misztikus horror,szerencsére nagyban különbözik a manapság oly divatos,de idióta hollywoodi szellemes filmektöl...lélegzetelállitó!"
Ha ez igaz akkor megnézős lenne.
-
mikiking #53843 hol találom meg (magyarul) ? -
Esetleg nézd meg az alternatív befejezését. -
mikiking #53841 Legenda vagyok
Tegnap néztem meg,és láttam már párszor,de még meg is fogom nézni, egyetlen kivetni valóm benne talán a vége,mivelSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem befért volna abba a kis kemencébe vagy mi volt az,és eldobta volna a gránátot mielőtt bemászik,de hát nem lehet minden filmben happy end
10/9 -
tegnap megnéztem a :
how high-t
mozis >>> wu tang (!!!), cypress hill + ganja... olyan igazi amcsi tinivígjátékba összegyúrva. többet nem kell elmondani:D
8/10 -
Kedvencem lett!
-
nah hát az még jobb!:P
remélem lesz még az akciók alatt fasza kis disortion gitáros zene:D -
sztem a pilot gyenge volt, de a 3. résztől már nagyon jó sorozat -
Nagyon jó kis sorozat! -
most néztem meg a spartacus : blood & sand pilotját.. huhú, ez már döfi:P ajánlom mindenkinek! -
Haunting in connecticut
10/6.5
nem rossz film , talán megér 7-et is , egyszer mindenképp végig lehet nézni.
-
viizo #53833 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem sem, de így volt kerek és igazán megrázó a történet -
Eden Lake
10/7.5
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vége nagyon nem tetszett -
uhm.... RE :D -
igen arra.
IMDB-n meg már megszoktam hogy minden jó filmet lehúznak...
láttam már régebben ezt a filmet , volt pár emlékem róla, de a sztorival kapcsolatban csak annyi hogy gorrilák közt élt.
aki teheti nézze meg !
a lezárás is tetszett nekem nagyon. -
Mondjuk ha azt a szellemi szintet veszem alapul, hogy a port.hu szerint ez egy "akciófilm" akkor nem csodálkozom
-
Ha az 1999es Ösztönre gondolsz Hopkins-al 100%ig egyetértek az értékeléseddel...Ez volt az egyik film aminél sose értettem az imdb 6 körüli értékelést...Dehát nagy az Isten állatkertje. -
Ma megnéztem zsinórban mind a 6 Shyamalan filmet (Hatodik érzék előtt is volt 1-2, azok kis alkotások, nem is érdekelnek gondolom senkit) :P Persze láttam már mindet, vmelyiket többször is.
Fáradt vagyok már megjegyzéseket írni, szal:
Hatodik érzék 8/10
A sebezhetetlen 7.5/10
Jelek 8/10
A falu 5/10
Lány a vízben 6/10
Az esemény 2/10
Az új filmjét nem tudom hova tenni ami most fog jönni, téma egyáltalán nem érdekel, majd hdben megnézem vmikor. -
Az ördög ügyvédje
8/10 -
hát trailer alapján akár rendezhette is volna :D egyébként régóta tervez egy western filmet, amit a közeljövőben akar megcsinálni, az még odabaszós ütős lesz :) -
xxxpaulxxx #53824 Fúj... sok sárga
Ráadásul Quentin csak játszik benne... ha rendezte volna akkor biztos jó lenne:D
Aztán lehet így is jó, még nem láttam:P -
na mégeccer
ha nem megy, akk link -
ezt a filmet látta valaki? Trantino is szerepel benne és elég betegnek tűnik :D
-
xxxpaulxxx #53821 Eden lake
Ez a legigazságtalanabb film amit valaha láttam!
ROHADT BUZI KÖLKÖK VÁÁÁÁÁÁÁ!:@
De ennek ellenére nagyon jó film volt... tényleg az elmúlt pár év legjobb thrillere
9/10 -
-
xxxpaulxxx #53819 4 szoba
Egy Bellboy, aki egyedül van szolgálatban szilveszter estélyén... 4 szobába felhívják... 4 olyan szobába amitől élete legemlékezetesebb szilveszterét éli át:D
Ez a 4 szoba 1-1 "történet"... mindegyik más-más rendezésben... mondanom sem kell, hogy Robert Rodrigez és Quentin Tarantino szobái a legászabbak:D
A film iszonyat sötét humorral rendelkezik és nagyon szórakoztató, végig lekötött:)
8/10 -
Ösztön
10/10
-
Fantastic Mr. Fox
Remekm hetvegi filmecske volt. Semmit sem vartam tole, a szinkron hangok (angol) nagyon jok voltak es a tortenet is remek volt. 8.5/10
Ninja Assasin
Nehol uresjaratok, de meg kibirhato szintet, a vegen pedig eroltetett tulzasokba esnek. Sokkal tobbet vartam tole. 5/10
Edge of Darkness
Az oreg Mel Gibson sem rossz, de szamomra borzaszto volt a film. Elcsepelt tortenet, Gibson mellett egy normalis szereplo sincs, aki jot tudna most alakitani. 2/10
Harry Brown
Sokan irtak, hogy Gran Torino feelingje van. Ebben van igazsag, bar a ketto kozott nemi minosegbeli kulonbseget lehet felfedezni. Nagyon lassan indul a film, de a kozepetol beindul (a maga szintjen) es felhozza a filmet olyan 8/10-re.
Eden Lake
Nekem nem tetszett, a kozepeeig tiszta unalom. Szineszek sem alakitottak jol. 3/10 -
mikiking #53816 Bombák földjén (The Hurt locker)
Hát hol is kezdjem,nem szeretem a háborús filmeket(ezért nem 9 pontos nálam) ,de ez valahogy nagyon különleges volt... Teljesen lekötött, a Történet jól kitalált, akárhonnan nézem nagyon bejött a film. Azért szar lehet kint Irakban. A film méltó befejezést kapott,ami nálam mindenképp plusaszot jelent... 10/8 -
Lipi1980 #53815 Nekem a Kísértetjárás Connecticutban nagyon tetszett, de ezek alapján most már tényleg megnézem az Eden Lake-et! Bár a bemutató alapján nem sok jót igér :D -
#53812, #53813 

-
Eden Lake (9/10) -
viizo #53812 eden lake, az utóbbi idők egyik legjobb és legmegdöbbentőbb, nem kliséthrillere