106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem hiszem h tisztában vagy a korommal úgyhogy ez egy jónagy gerenda. az meg h a kis 1 éves határőrös múltaddal(ha volt ilyen egyátalán) állapítod meg h egy ilyen témájú film mennyire hiteles az megint csak vicces. úgyhogy ajánlom találj vmi okos indokot, mert ez elég gyermeteg lábakon áll. na csumika -
Jó film, de azért van benne egy két butaság :) -
Csak77 #53886 Voltam katona, vagyis határőr, ja. Még akkor, amikor egy évet kellett... amúgy furcsa a te szádból hallani, ezt a "voltál katona" dolgot, kedves tini barátom. Szóval, most inkább én röhögök a pofikádba; HAHAHAHAHA! -
voltál katona vagy csak azt nyomod amit az olyan okosok írnak, akik még térképről sem tudják hol van Irak? nem védem a filmet, de nekem például tök idegesítő hogy egy háborús filmnél az az első savazás, hogy nem hiteles. aki hiteles háborús filmet akar nézni az keressen pár archív felvételt és örüljön. ez meg filmipar! a cél a közönség megnyerése, szórakoztatása, és ez gyakran a hitelesség rovására megy.
az meg hogy propaganda film, hogy beálljanak katonának, hát.... HAHAHAHAHA! -
Fidolorous #53884 From Dask Till Dawn
Ahogy sokan írták a film első fele epic, kár hogy Tarantino nem nagyon színészkedik, szerintem amit kellett nagyon hitelesen adta elő, szívesen látnám több filmbe is. Akárhogy is nézem a nagy hentelés nem tett jót a filmnek, viszont pont ettől más ez a film mint a többi.
7/10 -
Feljelentem a film készítőit az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál, mert rossz színben tüntetik fel a mutánsokat. -
Sziklák szeme (6/10)
Nem egy nagy cucc, mégis jól elszórakoztatott ez a film.
A felénél nagyon durva volt, mikor belendült a gyilkolászás, meg a gúl erőszakoskodás. xD -
Csak77 #53881 "hitelesen"??? Ne már. Szerinted tényleg ilyen leszaromaparancsot-kökeményvagyok-nekededkuss-mindenkihülye-énvagyokakirály-nekemmindegyhogyfelrobbanok... katonák lennének az amerikaiak? Nem hinném. Az a film egy propaganda film, semmi más. Azért is megy oscarra, hogy még többen megnézzek, és beálljanak a seregbe...
-
sztem nem :D -
xxxpaulxxx #53879 De ugye nem a stólbucis szinkront nézted?:D
#53878: Elmondta a srác az elején hogy terjedt el... csajokat meg hol láttál mert csak 1 volt:D -
Ebben a pillanatban fejeztem be a zombie landet. Be kellett pótólnom, mert szeretem a zombis filmeket. Mit mondjak, nem csalódtam. Mondjuk egyet sajnálátam, hogy nem derült ki miért terjedt el ez az egész zombi betegség. A csajok jók, van benne kellő humor, néha még meg is ilyedtem, szóval:
10/8 -
Reservoir Dogs
kicsit levagyok maradva Tarantinóval, ezért ezt már pótolnom kellett.
valahogy ezek miatt a szokottnál hosszabb, vágás nélküli jelenetek miatt lesz olyan emberi az egész. nem egy pörgős akciófilm, egy két lövöldözésen kívül szinte csak párbeszédeket hallatunk. mégis megy előre, a színészek zseniálisan alakítanak, a sztori is kurvajó.
a zenék is vmi iszonyat jól el vannak találva.
ez egy mestermunka.
10/10
(u.i: szinkronosan néztem, szerintem gecijó lett. nagyon ütnek a szinkronszínészek hangjai, respect nekik) -
From Paris with Love
Jobbra számítottam.
Travolta tényleg jó benne, de semmi extra... sztori is gagyi, unalmas a feléig kb azt se tudni mivan...
10/5 -
a készülékek, monitorok mutatták hogy szar van a palacsintában -
Moon
Lebilincselő sztori, bár nem az a homlokracsapós, bőven lehet sejteni.
Jó a színészi játék is, de nekem akkor is a robot karaktere volt a legkellemesebb színfolt a film során. Ami nekem még hiányzott filmből, hogy nem bontotta ki eléggé a dolgokat, mert bőven van mit. Poént nem akarok előlni. Talán majd következő nézés után nem érzek ekkora űrt.
8/10
Amit viszont nemteljesen értek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az újonnan felébresztett klón miért akarta mindenáron megnézni az elromlott gépet? Elvileg neki nincsenek emlékei arról hogy ott valami furcsa dolog lenne. Vagy csak csupán gyermeki dac motiválta?
Szeretem az ilyen kevésszereplős gondolkodós filmeket, Man from the Earth is tetszett, párat ajánljatok légyszi:) -
From Paris with Love
Ismét egy francia film Luc Besson keze alól. A sztori igazából lényegtelen, nagyon futószalagos, és nem valami ütős alapanyag. Nekem a film 3/4ig le sem esett h miről szól, egyszer csak belestem a filmbe, és nem vol időm végigondolni a történteket.
A szereplőgárda is megállja a helyét, külön dícséret érdemel, egyébként Travolta, aki elviszi a hátán filmet, beszarás mekkorát alakít! Ha másért nem, miatta érdemes megnézni, én végig röhögtem majd az összes jelenetét :)
Szóval jó kis pörgős(bár nem az igazi francia módon pörgős) film, felejtős sztorival, és egy olyan Travoltával, aki az egész filmet egybefogja.
7/10 -
viizo #53872 Fanboys
Star Wars rajongók elindulnak a Lucas-ranchre, hogy premier előtt ellopják / megnézzék az Episode 1 kópiáját. Tini road movie, hol jobb, hol rosszabb - totális középszer.
10/5 -
tévedés! ő az új karate kid!
egyébként sztem rendben van a film, kicsit amcsi high school vagányos, de bunyós filmnek is bőven megállja a helyét. és ha a bunyók sem tetszettek, akk te még nem láttál tényleg rossz verekedős filmet. -
Disturbia
Jó film csak 2 órából 1 óra elmegy a bevezetésre...
10/8 -
Never Back Down
az uj karate kid, de semmi tobb. iszonyat klises ez mar tulzas.
3/10 (bunyok sem voltak jok)
New Moon
nem vagyok twilight rajongo sot. de erdekelt, hogy miert is vannak oda. meglepoen nem tunt soknak a tobb mint 2 oras jatekido, de az mar igencsak feltunt, hogy szegeny szereplok nem tudnak szineszkedni. szamomra borzalmas volt, elbirt volna tobb bunyot is a film. cgi valami iszonyat pocsek volt.
2/10 -
Feng Sheng (aka. The Message; 2009)
A '40-es évek eleje, a japánok által megszállt Nanking. A kínai ellenállás egyre több és sikeresebb merényletet követ el a japánok és a velük együttműködő kínai kollaboráns kormány tagjai ellen. A japánok megelégelik a helyzetet és egyik tisztjük, hogy mentse az ő és családja becsületén esett foltot, akcióba lendül. Az egyik elfogott merénylőből kicsikart apró nyomon elindulva hamar rá kell jöjjenek: valaki az elhárításon belül, Fantom néven segíti az ellenállás munkáját. Egy falból kiküldött utasítás kiszivárgása után a lehetséges személyek száma csupán ötre szűkül, őket három napra egy világtól elzárt, szigorúan őrzött kastélyba viszik, hogy válogatott módszerekkel szedjék ki belőlük, melyikük a Fantom. Három nap áll a rendelkezésükre...
Nem volt rossz, szépen meg is van csinálva, kár, hogy maga a nyomozós, átverős, vallatós részek nem túl jók. Valahogy erőteljesebb, rejtettebb dologra számítottam, ehhez képest elég hamar nyilvánvaló lesz, hogy ki a hunyó. Ennek ellenére egy végignézést megér és tkp. adok rá egy 7-est, mert végül is jól van összerakva.
Aki bepróbálkozik vele, készüljön rá, hogy van egy-két kegyetlen kínzós rész, nem pont bele a kamerába, de érzékelhetően. A film azért bőven-bőven nem erről szól.
-
-
pont most fejeztem be, nem volt valami nagy szám. elszórok rá mondjuk egy 10/10-et. -
ja ,bár én megnéztem volna a németek oldaláról az egészet ,bár Spielberg úgyse fog ilyet csinálni :D
-
Nagyon remelem en is, vegulis a producerek ugyanazok. -
Az elit alakulat
3-4 hete néztem meg kb az összes részt.
10/9
a The Pacificet is fogom nézni ,remélem azis lesz ilyen jó. -
mikiking #53862 The collector ( A gyüjtő)
ááá gyerekek ez hatalmas film,ez sokkal jobb mint a fürész epizódok,habár a vége kicsit fura lett,de olyan hangulat van végig a filmben,öröm volt nézni,engem nagyon megfogott
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kár,hogy nem mutatják a maszkos csávó arcát,viszont én a rovarirtó csávóra gondolok,akit az elején mutattak
10/9 -
Notram #53861 Egek ura (Up in the Air)
Hmm, összességében véve jó film volt, de néhol kissé lassúnak éreztem. Talán az is gond, hogy nem teljesen az én korosztályom (19) a célközönség. Clooney hozta a megszokott játékát, fényképezés, zene is mind-mind ott voltak a szeren. Mindenesetre érdekes kérdéseket vet fel.
7/10-re értékelem. -
sandor8206 #53860 amúgy nekem is tetszett a film, olyan 8/10 sztem is :-)
-
sandor8206 #53859 "...de hitelesen bemutatja a harctereken lévő feszültséget egy bombaszakértő csoport szemszögéből..." sajnos ez több amerikai katona és híradós tudosító szerint, ez a film egy nagy marhaság, nagyobb fantasy mint a Gyűrűk ura
Nincs ezzel semmi baj, ez egy film, fikció DE hogy hiteles csak az állítja aki nem volt Irakban (egy CNN tudosító szerint)
Minden szemszögből kinézet + karakterek (pl:a cowboy főhős) -
Notram #53858 A bombák földjén (The Hurt Locker)
Jó volt, én alapból szeretem az ilyen háborús filmeket. Picit talán hosszabbra sikerült a kelleténél, de hitelesen bemutatja a harctereken lévő feszültséget egy bombaszakértő csoport szemszögéből...
8/10 -
Generation Kill
Tegnap fejeztem be ezt a 7 részes sorozatot.
Nagyon hangulatos, az összes rész el van találva. Semmi köze a hős amerikai mozihoz ez különösen tetszett, akadnak pár akció jelenet is, de a hangsúly a párbeszédeken van.
Magyarul néztem meg a szinkronnal csak az a rohadt "kilcsi"-zés volt a bajom, de a többi szép munka. Persze angolul az igazi majd pár hét múlva megint nekiugrok. A befejezés pedig tökéletes!
10/10
-
xxxpaulxxx #53856 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi nem volt elég világos?:D Szerinted túlélte? Megvágta azt a vadállatot a borotvával, de az kivette a kezéből... aztán bement hozzá a fürdő szobába... ha meg is ölte a góliátot... a család többi tagját nem tudta volna... egyértelműen meghalt... én a végén a srácban reménykedtem hogy talán megtörik de áhh... ezek az angolok reménytelenek:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezaz, ezt a néző fantáziájára bízták. sztem remekül le volt zárva. persze énis szomorú voltam, de ettől jófilm pont -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ja, de szerintem túl se élte már a végén bár ezt lezáratlanul hagyták hogy mi döntsük el :) -
xxxpaulxxx #53853 Pedig ha belegondolsz... végre nem egy olyan "horror" amiben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy csaj túléli az egészet és boldogan elmenekül a helyzetből... így talán sokkal reálisabb, valószerűbb, mondjuk az picit hihetetlen hogy ennyire peches legyen a csajszi és ennyiszer egymás után:D -
xxxpaulxxx #53852 MOSTMIÉRTLŐTTEDLEAPOJÉNT?
-
micsoda színészi játék
-
Ez valami űber gagyi! 
Ezeket a párbeszédeket komolyan gondolják???
Mintha szövegkönyvből olvasnák az egészet.
Fú de nagyon szar volt.
-
The Road
Filmnek jó, de valami félelmetesen depresszív. Ha aznap még van valami program, ami vidám, akkor semmiképpen sem ajánlom. Értékelni nem akarom, mert nem örülök hogy láttam :DDD
Na jó, egy erős 8-as. Csak azért néztem meg, mert imádom a poszt-apok témát, de ez már erős volt.