106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ba32107
    Én meguntam a felénél és kikapcsoltam
  • sandor8206
    hát nem rossz nem rossz a HL (sima jobb átlagos film), de Ryan-hoz képest lupikula :-)
  • ProGabe #53966
    mindkettőben vannak katonák. ennyi a közös pont

a HL eegy kicseszett nagy politikai reklám. szó se róla, amíg nézed, szórakoztat, tehát működik, mint film, csak nincs benne semmi extra

nem mellesleg én sem tartottam volna jogosnak az Avatart a legjobb film díjára (legjobb rendezőre viszont simán, nincs a földön még egy ember JC-n kívül, aki ezt össze tudta volna hozni), talán a HL-t sem, de azt a döntnökök hogy a francba gondolták, hogy a HL technikai díjakat is kapott? jaaaa, hogy valamit kellett neki adni, nehogy már csak 1-2 szobrocskát vigyenek haza a készítők?! legjobb hangkeverés, legjobb hangeffektek és legjobb vágás? LOL!
  • tigeroo
    hnnn, én még nem láttam a hurt lockert, de mostmár kíváncsi vagyok rá..
    saving pvt ryan szintjéhez képest hol van?
  • SötétBarom
    :DDD

Not a chance.
  • tep
    The Hurt Locker....hát, nem értem ezt a sok oscar-díjat, nekem ennél sokkal jobban tetszett a 2007-es The Kingdom, ami minden tekintetben lekőrözi ezt a filmet.
  • xxxpaulxxx
    Egy baj volt az Oscarral idén...
    A Brünot nem jelölték
  • Jim Morrison
    Tarantino tényleg jó filmet csinált, azt viszont nem tudodm, hogy szerinted Cameron miért olyan jó? Az Avatarban is csak a látvány a lényeg, semmi más, sztori sem valami hűha.
  • Willenbrock
    Rec 2 7/10.Nem volt rossz de már kicsit erőltetett.

[spoiler]pl:nem tudják eldönteni hogy ez egy biológiai ragály vagy szellemi megszállottság.Ha utóbbi akkor minek kémiai ellenszert,hisz nem biológiai okai vannak az átváltozásoknak.Meg nem igaz hogy nem tudnak egy komolyabb kommandósegységet küldeni és visszakapcsolni végre a világítást az egész házban.[spoiler/]
  • tommygear
    mem láttál még igazán jó filmet ha a színészi játékot ennyire kiemeled :)
  • Tikal #53958
    Network

nos, 1976ban még tudták miért jár az Oscar, kapott is egy pár darabot, megérdemelten, nagyon jó film, hihetetlen hogy nem vesztette aktualitását, sőt, nagyon is mai problémákról szól...

10pont jár neki mert klasszik :)
  • triplet
    Avatar még most is megy itt előttem a tévében, de valami hihetetlen jó film. nem csak a látvány hanem úgy az egész. A történet, a színészi játék, valami hihetetlen jó. Szívszorító. Nagyon jól bemutatja hogy az ember a pénzért mi mindent meg tud tenni. Nem értem miért csak a látványt dícsérik. Én kb majdnem elsírtam magam rajta eddig, és még nincs vége:)
  • mikiking
    bővebben ?
  • soo277
    The.Goods.Live.Hard.Sell.Hard

Háát emberek ez naon beteg film!
  • Atisz #53954
    Nos szerintem sok jó film vett részt idén az Oscar-on és nagyjából korrekt eredmények is születtek.

Most komolyan: aki az Avatarért sír, az tegye a kezét a szívére és mondja meg, hogy szerinte még milyen díjat érdemelt volna. Mert a látványt és egyéb technológiai effekteket (amikért azért kapott 3 díjat) leszámítva a film egyáltalán nem kiemelkedő.

Sandra Bullocknak és Jeff Bridgesnek már régóta kijárt a díj (sajnos a 2 szóban forgó filmet még nem láttam, de tervbe van véve) egyáltalán nem volt meglepő (Sandra Bullock egyértelműen számított rá, épp ezért vette át személyesen az Arany Málna díjat is).

Az izraeli Ajami című filmért kár, hogy nem kapta meg az Oscart (persze a nyertes argentin filmet nem láttam, de nem hiszem hogy jobb lenne). Gondolom egyrészt nem túl divatos (mivel bár a film izraeli produkció, nagyrészt arabokról szól), másrészt pedig nem akarták, hogy a felületes szemlélődő azt mondja: "na persze Hollywood Izraelt favorizálja".

Ahogy elnézem, nem sok szó esett a dokumentumfilmekről (pedig különösen jó volt idén (is) a felhozatal). Mind a nyertes delfines, mind a Food Inc., mind a burmai helyzettel foglalkozóak is.
    Reménykedem, hogy egyszer majd eljut oda egy a kommunizmus rémtetteit bemutató film is, amelyet - ha valakiknek - nekünk magyaroknak (esetleg az ukránoknak) kellene majd elkészítenünk (érintettségünk révén - persze amíg a Szabadság téren a mai napig áll az szovjet emlékmű és egy párt ma is felszabadulásként ünnepli a megszállást ez aligha lenne hiteles).
  • PetruZ
    (Ha előre szólok és tudom, kitől jön, akkor elolvasom. Minden mást olvasás nélkül törlök, bárki is küldte. :) )
  • Blasta
    Ehhh, sorry, rossz link!!!
  • Blasta
    Válogass a neked tetsző verziók közül ;)
  • Blasta
    ...hádde privát üzit nem olvasol!
    Csak gondoltam szólok :))))
  • Blasta
    The Hurt Locker

3/10

Az oscar szégyene, egy unalmas, pár látványos és rémrövid robbanásos jelenetnél nem több, a háború függőségét már százszor más filmek által hatásosabban bemutató túlértékelt baromság.
    Legviccesebbek a dögunalmas mesterlövészes, és a véget nem érő "nyomozós" részek.

Utolsó szemét, régen csalódtam ennyire oscar díjazott filmben.
  • CSOCSO
    :D igy van. Miutan meglestem 3d ben es hazajottem meglesni 2d ben a trailert ugy voltam vele hogy ez 2d ben is beszaras jol nez ki. Mindenesetre IMAX ban itt amcsiban 10 pont volt! nagyon kemenyen csapattak a hangerot es a screen is tokeletes volt. Zenere meg masodszori megnezesnel is alig tudtam odafigyelni. Szal ajanlom nezd meg ujra a filmet es figyelj a zenere mert szvsz nagyon jo a zene.
  • PetruZ
    Mindent angol felirattal nézek, ezt is azzal néztem. Ha nem találsz hozzá, dobj egy pü-t a mailcímeddel, este elküldöm.
  • ba32107
    Köszi
  • Haffey
    angolul nézted felirat nélkül? vagy már fellelhető valahol sub?
  • kaposi1
    Na ezt szépen együtt küldtük el!
  • kaposi1
    Ragyogás?
  • Notram
    A Ragyogás...(?)
  • bowden
    Ragyogás?
  • ba32107
    Melyik az a Jack Nicholsonos film amiben egy őrül gyilkost alakít?
  • Tyler1
    persze de ha azt nézzük akk a FG még alul is lett értékelve anno. pl. a Gettó Milliomos = 8 oscar, csak hogy ne menjük olyan messzire a múltban. nem vitatom h jó film, nekem is tetsett, de ha egy polcról kéne választanom a két film közül akk nem lenne kérdés melyiket választanám.
  • mikiking
    Nekem nagyon tetszett,habár az év filmjét nem adtam volna oda neki,de valszeg az Avatarnak sem
  • hapi
    Amikor láttam a hurt lockert eszembe nem jutott hogy ez majd oscarért megy. Nem rossz film nem mondom de amit itt felsoroltál azoknak a seggét sem töröheti ki...
  • BaliBoy
    Azért egy Forrest Gump magasságú mű nem születhet minden évben. Sőt. 10 évente 1-2.
  • Tyler1
    én nem voltam "fanboy" eddig, nem istenítettem, nem 3d-ben, néztem sőt nem is imaxben, pesszimistább voltam a legutolsó pesztimistábbnál is a filmmel kapcsolatban, de ez a film egy csoda! idézek egy hazai kritikustól: "mozitörténeti jelentőségű film". akinek nem tetszik a sztori, vagy lopottnak tartja vagy egyszerűnek, oké, van ilyen, de Cameron olyan korlátokon lépett túl aminek a gyümölcse rohamosan kezdett érni. és az elkövetkező időkben az is élvezni fogja, aki az Avatart lehurrogta.

akármilyen hírportált nézek, külföldi vagy magyar, mindenhol oscar "csalásról" írnak. de nem. az Avatarnak nem kell szobor, bizonyított az egész világnak. kész!
  • BaliBoy
    Ezzel nagyon egyetértek. Szerintem a tavalyi év egyik legjobb alkotása. És nekem jobban tetszett a D9-ben látott CGI mint az Avatarban látott. Szerintem élethűbb lett. Történetben is egyedi. Sajnálom, hogy nem díjazták.
  • tigeroo
    techdemo...

lool, eddig ez a legalja srácok...
  • Totti5
    Aki csak tecsdemót lát az Avatarban az szvsz ne álljon le filmekkel foglalkozni, kritizálni, véleményt alkotni... és nem az ellenkezője hogy valami világmegváltó a története a lényeg, mert nem az, csak nem kell végletekben gondolkozni.
  • Fidolorous
    hát nem volt rossz, de a témához elég rövid volt.
  • desigo
    D9 megérdemelt volna egy szobrocskát...
  • sandor8206
    csak pár példa
    Forrswt Gump-6 oscar
    Shindler-7 oscar
    Ryan közlegény-5 oscar

Hurt locker-6 oscar

sztem mindent elmond a mostani oscarról+filmes felhozatalról