106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    már régóta tudni lehetett
  • Jim Morrison
    ti tudtatok? :O
  • Kicsikiraly
    egyáltalán nem, fel sem tűnt hogy hosszú volt a film
  • tigeroo
    meg asszem a 7th Heaven c. sorozatban játszotta a veterán nagyapát!

Nyugodjék Békében.
  • Lipi1980
    Meghalt Peter Graves, a Mission Impossibe sorozat és az Airplane meghatározó szereplője!

Egy jelenet, amit sosem fogok feledni:

Mi a vektor Viktor?

És a felejthetetlen mondat: "...az üzenet 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát..."

R.I.P. Jim
  • viizo
    Rés a Pajzson

Ez a korai hollywoodi John Woo film a megjelenésekor 96-ban még kifejezetten tetszett, ám a fénye nagyon megkopott mostanra.

Így tizenévvel később, dvd-n is beszerezve a filmet meg is lepődtem, hogy jééé, de rég voltak már azok az idők, amikor még Christian Slater sztár volt...

10/5, de csak mert Travolta hozza amit kell.

[óriási bünti járna annak szinkronrendezőnek, akinek Travolta magyar hangjához Rudolf Pétert sikerült kiválasztania...]
  • DeerHunter01
    azt láttam , jófilm azis.
    bár nem sok főszerepet kap ahogy most keresgettem a filmjei között, pedig jó színész szerintem nagyon.
  • zaki
    ronin, bár az annyira nem jó, mint a leon
  • DeerHunter01
    Leon a profi
    10/8

valami hasonlóan jó akciófilmet nem tudtok ajánlani amiben Jean Reno főszereplő?
  • Bulykin
  • Bulykin
    Ninja Assasin
    10/7-8
    Szeretem az ilyen durva, véres öldöklős filmeket, ráadásul ez elég látványos is volt! 1-2 orbitális nagy baromságot leszámítva kúrvajó film
  • viizo
    Kabin Láz (Cabin Fever)

Low-budget tinihorror, vmikor 2002 körülről. Nemrég jött ki a második része, ennek apropóján sort kerítettem így pár év után az első részre.

A sztori a szokásos: néhány városi fiatal lemegy valahova vidékre, ahol a tapló helyi redneck brigáddal való összetűzést követően elkezdenek hullani, mint a legyek.
    Van még persze feszültségkeltésnek húsevő baktérium és fedetlen keblek nagy mennyiségben - ahogy illik.

10/4
  • SASboy
    nem
  • stonesour
    en nem láttam még. nem unalmas a cucc?
  • Kicsikiraly
    Up in the Air

9/10, zseniális film volt, jó zenék, Clooney vmi eszméletlen jót alakít benne, ha nem láttad még, kötelező darab.
  • DeerHunter01
    A kárhozat útja

10/10
  • dragon11
    Mélyharapás:
    Undorító, számomra értékelhetetlen. Idiótaság az egész történet.
    Egy jóindulatú: 1/10
  • ProGabe #54071
    "Q: When is Avatar coming out in 3D on Blu-ray?

A: We're not officially announcing it right now but I'm hoping for fall. The wildcard is that we might be re-releasing the movie this fall. It's kind of gotten stomped out (in theaters) because of Alice in Wonderland. The word we're getting back from exhibitors is we probably left a couple of hundred million dollars on the table as a result. The question is the appetite still going to be there after the summer glut of movies. We're going to assess that. We're talking about maybe adding in additional footage and doing something creative."

KATT

fosszar magyar oldalak kiragadnak egy mondatot és még direkt félre is fordítják. magyar "újságírás" FTW^^
  • Real13
    Undorító.
  • kaposi1
    Szerintem is!
  • Tyler1
    ördög nóri mehetne a 2. részbe
  • kaposi1
    Hát ez jó!
  • motyodlee
    ó hát nagyon szívesen
  • kaposi1
    Köszönöm mint kettőtöknek!
  • Tyler1
    link

ja és 40% az a bev. csökkenés sry :D
  • motyodlee
    itten van
  • kaposi1
    Elolvasnám az egész infót!
  • Tyler1
    hallottátok h Cameron szeptemberben új jelenetekkel dobja moziba az Avatart? mindezt azért mert az Alice 30%-os bevétel csökkenést eredményez a filmnek :DDDD nagyon kész a faszi.
  • Real13
    Az az okos ugyanolyan átla filmnéző, mint te.
    És még csak le sem húzta a filmet, a 65% az nem lehúzás.:)

Csak mondom, semmi közöm a filmdroidhoz azon kívül, hogy olvasom:)
  • kaposi1
    Remélem ez így is marad!
  • DeerHunter01
    énse nagyon szeretem, tele van 66 ezer reklámmal az egész, de M1-en ha jó film van akkor azt megnézem ott legalább elejétől a végéig egy reklám nincs.
  • kaposi1
    Na én meg pont hogy tv-ben nem nézném meg egy filmemet sem ami már egyszer megvan lemezen.
  • DeerHunter01
    nálam elég ritka hogy egy filmet megnézzek többször is kivéve ha tényleg jó.
    ezt is megnézem legközelebb szivesen ha lesz a tv-be.
  • kaposi1
    Ó,nálam ez sokszor nézős alapfilm.
    Tele már már aranyköpésekkel.
    Nagyon jó film még az akciófilmek aranykorából.
    10/9
  • DeerHunter01
    Tango és Cash

1-2x nézős akció.

10/6.5

• kaposi1
    Annyit beszéltetek már róla hogy jó vagy sem?
    Kell valakinek az Avatar OST lossless?
  • Justil
    hát a kritika a filmmel ellentétben szvsz elég gyenge lett.
  • Willenbrock
    Itt egy okos szidta ezt a filmet,azért én is megnézem majd.
    Shutter Island kritika
  • Justil
    most jövök Shutter Islandról...hát egy 7/10 simán megvan.
    a sablonos, közhelyes storyt bőven feledtetni tudja a színészek remek játéka. a filmet vághatták volna 1 kicsit rövidebbre is sztem, és a zenei aláfestés néhol egészen irritálóan ripacs volt, de ezektől eltekintve elégedetten jöttem ki a moziból...sokadjára konstatálva már, hogy DiCaprio bizony felnőtt, és igen jó filmeket is tud hozni :)
  • motyodlee
    és a zene, ami a filmet követő fade to black után jön... az egyszerűen szörnyű