106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
TDantes #54169 Ja persze, persze. A Hatodik Érzékben is egyből tudtad hogy Bruce Willis szellem, mi? -
xxxpaulxxx #54168 oké májkül
#54167: Bakker...ebbe nem kellett volna beleolvasnom:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10 perc után rájöttél h igazából DiCaprio az őrült, és az egész csak egy színjáték? azért ennyire nem volt egyértelmű sztem a film. sok mindent gondoltam a végére, de pont ezt a fordulatot nem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te tényleg meglepődtél a végén? Nemtom, mi a haverjaimmal az összes fordulatot ki találtuk tíz perc után (már a trailerből is ki lehet találni a "nagy fordulatot").Ezt nem keménykedésből mondom, de a mostani filmek már túlságosan kiszámíthatók. Ettől függetlenül jó film szerintem is, a hangulat nagyon átjön. -
finoman fogok fogalmazni:
ez egy nagyon nagy rakás szar... -
Nah megnéztem a: Captivity
8/10. -
xxxpaulxxx #54163 Te erre izgulsz fel?:D -
Viharsziget
Hát ez egy nem semmi munka! Régóta várt film ez számomra, mert hát rendező és főszereplő terén, de még a beharangozók terén is megvett.
A film elég lagymatagul indul, szépen lassan haladva végig a cselekményen. Ez a lassúság amúgy végig jellemző a filmre, ami 2 órás hosszával nem jelent vmi jót. De a végén jön az akkora csavar, amitől fejre áll a néző, és az addigi komor, sötét, nyers cselekmény kitisztul. Az egész egy hihetetlenségnek tűnik, és azt mondod magadban h " neeem! ez nem lehet!" pedig de! kicsit olyan ez a film mint a koszos csatorna víz, amit csak hosszút út után látunk át, mikor a csapból kifolyik.
Igazi pszichodráma vagy thriller, vagy nem is tudom mi, mindenesetre 2 óra alatt kőkeményen talajra ejt.
Profi munka Scorsese-től és profi alakítás DiCaprio-tól. A Nem York bandái, az Aviátor, és A tégla után ismét nem csalódtam a közös munkájukban.
Pontot nem adok rá, mert ahhoz elég nehéz film volt, kicsit emésztgetni kell még.
Ja és aki ilyen pörgős akciós Rambo filmeket, vagy CGI-al teleb*szott filmeket akar, az a közelébe ne menjen ennek. -
Hihetetlen gagyi egy film.A plafonon mászkáló nagyitól nevetőgörcsöt kaptam -
Nem akarok varjú lenni, de én láttam, és írtó rossz film. Az elejétől békategória, érdektelen. A "rosszak" jól meg vannak csinálva, ennyi. De különösebben látványfilmnek sem jó. Ja, és ilyet ezerből egyszer csinálok, de ezt nem tudtam végignézni... -
lehet még hogy valami csavar lesz a filmben...pl. anti-antikrisztussal terhes a nő stb :D szerintem érdekes lesz -
ird le spoilerbe plz :D
[spoiler]Ezeket a durva reszeket plz irjatok le :S -
nem minden terminátor, amiben az emberiség a célpont :) amúgy trailer alapján elég idóta filmnek tűnik, a koncepció jó lenne, miszerint isten angyalokat küld az emberek ellen, de ilyen megvalósítással inkább nem kellett volna. -
agree
-
sztem fasza volt :D -
várós, terminator koppintásnak tűnik, csak angyalok meg mittomén Xd lessétek meg -
Rundstedt17 #54153 Manapság pont azt nézik amit tiltanak XD
Persze nekem tetszett a film,nem panaszkodom,mindenkinek ajánlom aki szereti a durvább thrillereket(viszont hardcore torture fanok kerüljék) XD.szóval kellemes volt. -
Ahogy mondod még egy 12 éves gyerek is simán megnézhette volna !! xD
Azért azt ismerd el hogy voltak benne jó kis finomságok a filmben ha neked nem is volt annyira durva ! xD -
Rundstedt17 #54151 Hát ha jóval durvábbakat is láttam már egy thriller jóhogy nem hatott meg :P
nem mondod hogy a szétlövést a cenzúrázott verzióból kihagyták?akkor azt el sem tom képzelni milyen lehetett,for kids XDDDDDD -
Jah neked szinte már meg se kottyan az égvilágn semmi se lehet akármilyen slasher horror neked acél idegzeted és vasgyomrod van !
Én arról a verziorol beszélek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahol a kutyát szétlövi shotival meg megnéztem a deleted scenes-eket is az extra menüben meg az alternate endingeket is ! -
Rundstedt17 #54149 Remélem nem az unrated verzióra gondolsz mert az egyáltalán nem volt durva.Ha nem arra gondoltál leírhatnád mivel több a cenzúrázatlan verzió. -
Jah az amcsik csináltak belöle thrillert pedig az eredeti változat eléggé betegre sikeredett ! -
Én, a nő, és plusz egy fő
Remek kis vígjáték volt délutánra, jó kikapcsolódás. Nem volt vmi lehidaló a sztorija, és a vége is kiszámítható volt(mint ahogy az ilyen filmek többségének általában), de jó párszor megnevetetett. Owen Wilson meg egy hülye, nem tudok mit mondani rá :D nélküle valószínűleg, semmit nem ért volna a film.
és íme a film, ami a magyar szinkron totális, katasztrófális bukását mutatja be! Józsa Imre mint Matt Dillon hangja! borzalmas amit évek óta művelnek szinkron téren a magyar stúdiók. annyira élmény romboló, és olyan sokat elvesz a filmből, egy szarul szinkronizált film, hogy én be is tiltatnám!
a film egyébként egy 6 pontot érdemel. -
xxxpaulxxx #54146 Jah... néhány film jobban járt volna ha nins benne ilyen:D -
Rundstedt17 #54145 Na jah erőltetett manapság ez a fordulat dolog.A fordulat inkább az ha nincs fordulat :D -
xxxpaulxxx #54144 Jah és volt benne egy hatalmas fordulat ugyebár... azt sajnáltam hogy már elejétől kezdve lehetett sejteni:D -
xxxpaulxxx #54143 Captivity
Hát amikor Tigeroo mondta, hogy elmebeteg... arra is számítottam... de itt csalódnom kellett:D Ez nem horror volt, hanem inkább thriller... meg inkább izgalmas, mint félelmetes... de ez nem azt jelenti persze, hogy rossz:)
Nem tudom miért van úgy lehúzva... nem volt idétlen, nem volt semmi baja ennek a filmnek:D
Cuthbert pedig nagyon nagyon nagyon dögös még mindig:D
6/10 -
Rundstedt17 #54142 gyenge idegrendszere lehet aki tud borzongani rajta XD -
hát, triviális :P a fűrész inkább az undorra megy rá, ez pedig a "borzongató" borzongásra:D! -
Rundstedt17 #54140 ne már,pedig a Groteszk sokkal inkább ütött.Csak annyi hogy kisebb költségvetés állt a rendelkezésre.Sokkal inkább illet hozzá a no story,mint a mártírokban az erőltett valami és sok üres járat. -
Grotesque
Indexen láttam egy cikket, gondoltam bepróbálom az ezen a listán a 2. helyen szereplő filmet, hogy végig bírom-e nézni, mekkora a tűréshatárom. Hát ez nem horror volt, hanem egy nevetségesen szánalmasan gyenge paródia inkább, komolyan mondom ezeken a trutyihangokon röhögtem, és hát a legvége... na az mindent vitt :DDDDD
Mártírokat láttam a listán, na az ütött, főleg HD-ben, meg is nézem nemsokára újból...
1/10, no comment kategória.
Viszont Salora kiváncsi vagyok ami az első a listán. Ezeket a japcsi horrorokat inkább hagyom, nem az én műfajom :D -
Rundstedt17 #54138 a kommersz fűrész szériánál messze jobb.bár őszintén azt se értem miért mondod tancsírnak a fűrészt lévén elég gyenge a brutalitás szintje,minőségi trancsírnak és igazán beteg szaadizmusnak a közelébe se ér -
Fidolorous #54137 erre válasz nuku ? :D -
Hát nem igen lennék Elisha Cuthbert helyében ! Ebben afilmben nálam főleg az alternativ befejezések tetszettek ! 3 befejezés van ! Ebböl 1 eredeti ami a filmben is van és 2 alternativ befejezés a good és az evil ! XD Az evil befejezés marhára tetszett ! xDD -
Imdb-n azért van nagyon lehuzva mert az amcsik a szarrá vágott verziót adták ki ami eléggé pocsék lett teljesen nézhetetlen kivágták az összes durva részt belöle és olyan elmeket raktak bele ezzel helyetestive a durva részeket ami eredetile nem is volt benne a filmben !
-
klasszikus, -
xxxpaulxxx #54133 Láttam már az összes Tarantino filmet... aztán ma rá kellett jönnöm...
Hogy... egy filmet én még csak a feléig láttam... többször is...
Ponyvaregény
Hát... ez... profi... zseniális film:D
Azok a szövegek... azok jelenetek, azok a fordulatok, azok a zenék...
HatalmasXD
10/10 -
-
xxxpaulxxx #54131 Ő az?
RUNTiME....[ 01:31:54
Ez a szerkeztett vagy a teljes?:D -
xxxpaulxxx #54130 :O
Trailer alapján jó de Imdbn elég fos értékelése van... de mégis jó a film?
Bár... Elisha Cuthbert... látvány téren már nem lehet rossz:D:D
#54129: Igen arra gondoltam...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor ott vagdosta a saját hasát a faszi az picit fincsi volt... mondjuk most visszagondolva... gagyi volt az egész jelenet... az eddigi részekben mindig fonakodtak, hogy mi legyen... volt aki el se kezdte a játékot kb... itt meg rögtön mind a 2 úgy csonkította magát mint valami profiXD