106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • laszmark
    A sötétség határán c. filmet a minap láttam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem nagyon tetszett:) És másoknak is, elég jó pontot kapott...
  • kaposi1
    Más nem lesz felveszem onnan!
    Köszi az infót!
  • DeerHunter01
    FILM+: Szombat (Április 3.) 1:55

későn van de torrentet énse találtam erről :D
  • viizo
    ez jó perverzül hangzik

musthave
  • kaposi1
    Tegnap láttam egy filmet a film + -on.
    Sajnos csak félig!
    Nekem tetszett és szeretném legalább dvix-ben megszerezni.
    Ha valaki segíteni tudna ebben nagyon jó lenne!

Őrült vadászat (Naked Fear, 2007)

"Diana egy új-mexikói kisvárosba érkezik egy mesés állásajánlat miatt, amelyről kiderül, hogy egy különös sztriptíztáncosnői lehetőség. Az ajánlatra érkező lányoknak egy helyi vadásznál kell jelentkezniük. Colin, a pszichopata vadász egy lakatlan, emberi településtől távol eső területre viszi a mit sem sejtő fiatal nőket, s itt kénye-kedve szerint vadászik rájuk. Dianára is ez a sors vár, ám úgy tűnik, Colin most emberére akadt."
  • Kandurex
    Tán tulipánokat vártál meg szavaló versenyt egy nindzsás filménél, hogy kajával által neki? :))
  • dartonita
    Ninja Assassin

Vacsival a kezemben ultem le ele,hat nem kellett volna.Foleg az elso par perc sokkolt:D
    Ruhellem a vert ilyen mennyisegben,ez a film valamiert megis magaval ragadott.Igaz a nelkulozhetetlen neger(no) meg a jofiu zsaru kliseje total felesleges szal volt szamomra es untatott is,de amikor a klannal kapcsolatos dolgokat mutattak az tetszett.Sho Kosugi pedig meg mindig rox,nekem anno plakatjaim is voltak rola amikor meg kiskoromban ninja akartam lenni :D
    Sokan lehuzzak a filmet,de egyaltalan nem bantam meg h megneztem.
    7.5/10
  • Jim Morrison
    De az muveszi :D
  • Montanosz
    The Final

nálam nagyott ütött, minden gyengesége ellenére, mert hát emlékszem még amikor elsős koleszos voltam, a katonaság kopasz életéről nem is beszélve.
    Egyszóval kit nem aláztak, és ki ne szeretett volna bosszút ál ni.
    mégis elsősorban Marc Donato játéka nyűgozött le, nagyon hozta.....
    Miatta töbször nézős, tutira hallunk még felőle....
  • zaki
    :PPP

Megnéztem tegnap-tegnapelőtt a Die Hard sorozatot. Persze már láttam mindegyik részt eleget. Egyik legjobb akciófilmsorozat evör. Bár a 4. részben eléggé megváltozott McClane karaktere (Willis kérte), de így is egy nagyon szórakoztató pörgős akciófilm. Aztán megnézem a Hasonmást. Hát qrva nagy csalódás. Asszem megnézek még pár Willis filmet a következő napokban, most nagyon rákattantam (Utolsó cserkész, Ötödik elem is qrva nagy kedvencek).
  • xxxpaulxxx
    és hova szarjunk? a vitrin közepébe?XD
  • wesker24
    Jha és kösz az infot !
  • tommygear
  • wesker24
    Mindössze csak 6.45 font volt az egész ! Mert 52%-os leárazás volt rá !
  • wesker24
    Jesus Christ ! Azt a mindenit ! Ez aztán hatalmas egy DVD gyüjtemény !

Gondolom elég sok pénzed ráment ! Amugy én is csak azokat veszem amik le vannak árazva !

Most pl az Alien Quadrilogy és a SAW Goreology van 50-80%-ban leárazva !
  • tommygear
    mennyi volt?
  • zaki
    sry, paraszt voltam :D
    van dvds topic, pl ez
    régebben én is gyűjtöttem őket, aztán rájöttem, hogy csak pénzkidobás :D
  • Montanosz

Ajánlanék egy filmes fórumot ahol nem amerikai nyálgépfilmek.
    hanem minde más filmnoir, alternatív, satöbbi filmeket letölthetsz.

példa a nagyszerű, szerintem máshol meg sem található filmekre:

Exils - Száműzetés (2004) HUNSUB
    Legyél velem! (Virginie Despentes, Coralie Trinh Thi)
    Dv8 Physical Theatre - The cost of living (táncfilm, performansz
    Tesó (Dyga Zsombor, 2003)
    Azuloscurocasinegro - Sötétkékmajdnemfekete (2006)

mivel ez nem a reklám helye, akit érdekel az írjon privit vagy emílt
  • viizo
    szép kollekció
  • wesker24
    Jól van na nem kell egyből lekapni a fejem !

Azért ide linkeltem mert nem találtam más topikot !
  • zaki
    és hova szarjunk?
    mondjuk a tábla közepére?
  • wesker24
    Ma délben hozta a postás !

• xxxpaulxxx
    Bezzeg TF2ben:D
  • Jim Morrison
    kivancsi vagyok, de nem nagyon biirom a vert :D
  • Prof William
    Tényleg van rajta mit javítani viszont az tény hogy több REsident Evil feeling van benne mint az eddigi 3 élőszereplős "Resident" filmben összesen.
  • Tyler1
    én se tudtam végignézni, bár lehet még adok neki egy esélyt. nem vártam nagy bosszúfilmet, mint mondjuk az Elrabolva, de ez tényleg egy faszság. egyszerű nyomozós film, amit kb. napjában 50x lehet látni akármilyen csatornán. mellesleg a sztorija egy kaki, túl bonyolítják de annyira h már semmit nem értettem.

azért Mel még ne menjen nyugdíjba, inkább rendezzen, mert a rendezéseit imádom.
  • Csak77
    Edge of Darkness

Ez a film valami vicc, főleg a film végi fénybe sétálunk rész. Úgy 7-8 évig nem szerepelt filmben Mel Gibson, erre ezzel a filmmel jelentkezik. Mehet nyugdíjba.
  • Fidolorous
    Resident Evil: Degeneration

Ennél azért egy CGI filmtől többet vártam. A száj-test mozgás nem volt valami magabiztos, másrészt több zombi se ártott volna. Persze az "élő" filmeket még így is kenterbe veri, de így ez most egy kihagyott ziccer számomra.

6/10
  • Tyler1
    Merantau avagy Ong Bak 3

Tony Jaa legújabb trónkövetelője mutatja meg hogy mit tudnak az indonézek. Itt a stílus ezúttal a silat, ami igazán itt nem mutatkozik be teljesen, inkább maradtak a filmes bemutatónál. A sztori nem lényeg, elég idiótaság, de hát ezeknél nem is ez a fő cél. A bunyó már annál jobb, bár messze elmarad az ismert thai kolléga hajmeresztő jeleneteitől.
    Szóval akinek Tony Jaa filmjei távolról sem tetszetősek, azoknak ez sem fog, de aki szereti az ilyen filmeket azoknak legalább egyszer kötelező.
    6/10
  • Dynamic
    Mi ezen a meglepő? Speciel én is tudtam, hogy az lesz a vége (Viharsziget)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Például többször hangoztatta a doki, hogy a betegeket "szerepjátékkal" kezelik
  • Rundstedt17
    jaja ilyen burleszk szerű az ember sokszor nem tudja komolyan venni mert alacsony költségvetésű XD.

A folytatása is hozta a színvonalt azaz a 4ik rész,mert a 2-3 ócska recap.
    A Nanjingi japán nőszerzésről és kínai írtásról szól XD
  • Rundstedt17
    Már láttam XD...

Az a csim-csam kínai nyelv majdnem az agyamra ment közben.Hozzátenném én állat védőknek sem ajánlanám mert az égő egerek valódiak voltak Kínában nem szempont filmkészítésnél az állatvédelem XD
    Azonkivül még hibának róható fel hogy a japánokra rossz fényt vett.Egyébiránt nagyon jó kis film.Jah és ajánlom figyelmébe mindenkinek a készítői lista alatt levő szöveget,mely ugye a valósággal is megegyezett az amcsik a kutatási anyagokért cserébe kényelmes életet biztosítottak a japóknak és a kínai hatóságoknak hazudtak ennyit a jóságos amcsikról:)...........
  • ProGabe #54180
    eszednél vagy-e?
  • macselek #54179
    Igen - #54169:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem, azt nem, a Más világnál se tudtam a végét, és van még egy pár, de ezek után a filmek után már ilyen fordulattal nem tudnak meglepni.
    Mint mondtam; NEM keménykedésből kérdeztem. Egyszerűen csak érdekel, hogy mások hogyan látják.
  • motyodlee
    csatlakozom
  • Tyler1
    én pl. még nem láttam, pedig nem érzem magam gyereknek, és azt hiszem civilizáció is van körülöttem...
  • TDantes
    Aki eddig nem látta, az vagy egy kis gyerek, aki pedig biztos nem itt olvasgat, vagy az elmúlt évtizedeket egy barlangban töltötte távol a civilizációtól, és ebbe az esetben megint csak nem itt olvasgat.

Én se szeretem a spoiler-t, de azért nem kell mindent abba írni.
  • xxxpaulxxx
    Kínaiak és ez inkább gagyi mint trancsír:D

Egyébként az ilyen keleti filmeknél maguk a szereplők a félelmetesek inkábbXD
  • SötétBarom
    Trancsírfanoknak. Az benne az igazán csodálatos, hogy based on true events. Suttyó japók -.-
  • motyodlee
    ez nem jelenti azt, hogy mindenki látta volna és most ne lenne kedve megnézni