106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
HA/VER -
Edge of Darkness
Eléggé gyenge lett sajnos...
10/5 -
xxxpaulxxx #54450 Tenacious D
Apám.... ezt a baromságot:D:D:D
A zenék jók... a poénok is azok voltak, de néhol laposak, viszont ezeket a beszívós viccelős dolgokat unom picit.
De összességében kellemes film volt.
6/10 -
Kánikulai Délután
10/6 -
-
te nem szoktál 10et adni :D de mondjuk ez megérdemli :D -
xxxpaulxxx #54446 Most sokan mondanák:
Hülye elfogult fasz vagy... Tarantino minden csak nem a legjobb...
Aztán jönnek a kommentek és annyit mondanak: teljes mértékben igazad van:D -
Pulp Fiction
Tarantino-filmeket most pótolom, és azthiszem ő lesz a kedvenc rendezőm mostantól. kifogásolhatatlan színészi tehetség, több szálon futó sztori, óriási muzsikák, hihetetlen quoteok.
ENGLISH MOTHERFUCKER, DO YOU SPEAK IT?!
fucking epic.
10/10 -
jaja sztem nemgáz film Xd -
Szkafander és Pillangó
Sokat hallottam róla, House idevágó részét is láttam, de a filmet még nem láttam, ma folt szerencsém speckó vetítésen moziban látni. Nem mondom hogy nem volt jó film, de nekem nagyon rövid volt. Semmilyen szálat nem bontott ki eléggé hogy átérezzem, vagy ennyire robot vagyok és nem tud meghatni semmi. Hiányoltam egy visszaesést, hogy feladja és aztán mégis megcsinálja és jó lesz a vége. Ez a hátránya a valóságnak, hogy nem egy olyan izgalmas történet mintha kitalálták volna. De ettől függetlenül az összes megvalósítás nagyon jó volt, és bele lehetett élni magunkat a helyzetbe (nem félreérteni, a férfi érzéseit nem lehetett érezni, csak a helyzet kellemetlenségét)
6/10 -
Exférj újratöltve
kellemes csalódás, moziban tökéletes esti program volt.
7/10
ja és Jennifer Aniston még mindig eszméletlenül jóbőr
-
QPR #54441 Anno megnéztem még a moziban(!!!) és aztán DVD-n. Nagyon jó film - akár 7.5/10... -
xxxpaulxxx #54440 Vérszomj 2... 2 testben elszabadulva?
Nah jó... hívjuk inkább Ginger Snaps - Unleashed-nek:D
Hát...most nem tudom melyik jobb ez, vagy az 1.... igazából 2 teljesen különböző filmet kaptunk, 1 történetszállal.
Az elsőt amolyan tinihorrornak lehet betudni... de ez sokkal darkosabb, depresszívebb, gonoszabb.
Brigitte átalakulása enyhén durva, mit ne mondjak... megrázó:D
A jelleme a csajnak viszont nagyon jól meg van alkotva... Iszonyat erős lelkileg... csodálom hogy nem nyírta ki magát az első adandó alkalommal:D
Szellemet meg szétrúgtam volna az 1. pillanatban, ahogy megláttam... éreztem, hogy valami nem kóser vele... hát tessék:D
A csavar a végén nagyot ütött... csak egy valamit nem értek... EBBEN A TÖRTÉNETBEN MIÉRT NINCS RENDŐRSÉG?:D
Nah de lényegében ez is egy nagyon jó film volt... és már szerencsére a farkas se nézett ki olyan gagyin benne:D
8/10 -
Regi sorozat ujra felidezve:
Oceans 11
-kreativ,jo otlet,remek szineszi garda.Elvezheto 'rabolos' vigyorgos film
7/10
Oceans 12
-eroltetett szarfos,megkoronazva a vegen amikor Julia Roberts eljatsza Julia Robertset.Agyrem :(
2/10
Oceans 13
-valamit visszahoz a regi hangulatbol,Al Pacino is segit ebben.
5/10
-
pár filmet +néztem mostanában.
tell tale 6/10
shuter island 8/10
alice in wonderland 6/10
money train 7/10
mo money 6/10
money talks 6/10
-
a bukás -
Inquisitor #54436 Vaskereszt? -
Ugyan úgy üt ez 2Dben is mint anno Imaxban. Látvány pazar, a hangulata szintúgy. Pandora élővilága pedig elképesztő. -
valami 2. vh-s filmet tudtok ajánlani ami a németek oldaláról mutatja meg az eseményeket ?
Stalingrad az egyik legjobb film amit láttam 2.vh-s témából.
egy jelenet:
-
gondolom James Cameron -
ki az a JC -
Ebben a klipben van:
Pink Floyd - High Hopes Az a klasszikus fajta kézkitartós előre
Amúgy a Lopott szépség c. filmben Jean Marais -nak van egy alvajárása.
A Stephen King féle Alvajárók ellenben nem ezért kapta ezt a címet... :) -
"néha előveszem"
akaratlanul is LOL. -
ba32107 #54429 Kire? -
True Lies-t néztem ma, egyébként 10/10-es a film nálam, néha előveszem és mindig jól szórakoztat, még ma is, de a végén feltűnt egy személy, aki eléggé hasonlít JC-ra, szerintetek? Bár blu-ray-en biztos jobban látni, majd megveszem ha lehet kapni...
-
xxxpaulxxx #54427 Jaja, olvastam, hogy a srác is benne lesz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig az első részben azt nekikúrta a falnak a Ginger és meghalt... nah mind1:D
Lehet ma majd meg is nézem a 2-t -
ha megnézed megérted hogy kerül elő, meg emlékezz az első részből a csávóra aki szintén......
na mindegy egy a vége nekem a második rész nem jött be, a harmadik annál inkább, sőt kissé bizarrabbá sikerült, vagy betegesebbé mint izgalmassá)) -
xxxpaulxxx #54425 igen, most töltöm lefelé mind3mat:D
Ahogy láttam a 2. trailerét izgalmas lehet, de furcsállottam, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ginger visszaváltozott emberré? Elvileg nem halott farkasnak kéne lennie?:D
Illetve Brigitte átalakulásáról szól a film? Hát nem tudom... én az 1. rész végén letudtam magamnak, hogy valszeg megöli magát, mivel meghalt a nővére, az élete értelme és az elején megfogadták egymásnak, hogy együtt halnak meg... nah mind1, majd kiderül:D -
Rec 2 -
Szamomra ez a resz uberelte az elsot. Teljesen jo volt, vegig izgultuk az egeszet! Nagyon jo! -
Rundstedt17 #54423 jah egyszer nézhető,anno láttam a HBO-n,de rég is volt amikor még tévéztem XD. -
jah, hm, vak vagyok, :) -
azt írta... -
Ez nem a Ginger Snaps? Az 2000 -es film. -
nekem is nagyon tetszett, a második rész felejtős, de a harmadik megint jó (western horror), és a csajok is közben szép nők lettek))) -
xxxpaulxxx #54418 Vérszomj
Hmm.... végre valami különleges a Film+ bkateg horrorjai közül:D
2 lánytesó, nagyon szeretik egymást, eléggé különcök, legnagyobb szórakozásuk, hogy halottat tettetve lefotózzák magukat:D
A városban darabolódnak fel a kutyát valami fenevad miatt... nem tudni mi az... aztán találkoznak vele... egy vérfarkas... és megharapja a nagyobbik lányt...
Nem túl eredeti alapötlet lévén, hogy vérfarkasos film, viszont nagyon jó a megvalósítás:)
Picit a légy c. film jutott róla eszembe... az átalakulósdi miatt... viszont az megbocsájthatatlan, hogy 2000-es film lévén ilyen undorító gumifarkast raktak a filmbe:D
7/10 -
akinek a nyálas tinihorrorok helyet az Engedj be! volt a kedvence annak merem ajánlani a Adivina Quien Soy c. spanyol horrort (vagyis inkább különös film, mint horror)
Estrella egy 12 éves kislány egyedül él az anyukájával, legkedvesebb szórakozása a horror filmek nézése....
Ja meg véletlenül egy vámpír meg néhány szörny a legjobb barátja)))
Jó film!
-
xxxpaulxxx #54416 A lekoptathatatlan
Gondoltam egy hétköznap délutáni könnyed limonádé baromság lesz... hát aztán csalódnom kellett... kellemeset:)
Rá kellett jönnöm, hogy a legtöbb ilyen Jennifer Anistonos limonádé vígjátékok kimondottan jók... mert tényleg szórakoztatóak és nem a nyálról szól 100%-ig:D
Ez a film is nagyon jó volt, egy portás, aki egyik percről a másikra beleszeret egy ismeretlen nőbe... és teljesen érthetetlen módon, de akkor is kitart mellette és úgy nyomul rá, mint valami 8.os idióta:D
Gagyin hangzik... de azért ezt eljátszani is csak Steve Zahn-nak sikerült:D Néha szegény már annyira szánalmas... és belegondolni is rossz, hogy tényleg vannak ilyen emberek... persze, hogy ne legyen olyan jó dolga, a történetbe közbevág Woody Harrelson, egy másik kedvencem... de persze röhejes kis főszereplőnk nem adja fel.:D
Lényegében ez egy nagyon szórakoztató kis film volt... tudom ajánlani mindenkinek:)
8/10 -
Hát a Katasztrófa filmez képes az Ex férj újratöltve egy 10/10-es.A Katasztrófa filmet moziban néztünk meg...Azér is végig néztem, ha már kifizettem...
Az Ex férj újratöltve szerintem se volt olyan rossz, egyszer nézhető!
-
viizo #54414 Hívatlanok / Strangers
Amilyen jól indult a feszültségkeltés az első 15-20 percben, annyira baltázták el kvázi nézhetetlenné később ezt a thrillert. Nem is értem, ilyen forgatókönyvet látva mi késztette pl. Liv Tylert, hogy szerepeljen benne.
Céltalan és béna az egész film, nulla befejezéssel.
10/3 -
Inquisitor #54413 Chernaja Molnija / Fekete Villám
Orosz szuperhősős film(?!) valahol félúton egy normális képregény adaptáció és egy habos-babos Disney családi film között. Elég tűrhető megvalósítást kapott a vélhetőleg lényegesen alacsonyabb költségvetést figyelembe véve. Filmzene is elég tűrhető, "hazai" csapat alkotta természetesen. Van benne kötelező szerelmi szál, bizalomhiányos kamaszból szuperhősé vedlő főhős, meg elég súlytalan főgonosz meglehetősen értelmetlen motivációkkal.
Voltak azért jó dolgok is benne. Sokkal élet közelibb az átlag moszkvai lakosok élete a miénkhez, mint teszem azt Gotham City lakóié. Jó volt szerintem, azaz elég súlyos az esemény, amitől a főszereplő "magára talál" végre. A bujtatott reklámok viszont az oroszoknak kb. annyira fekszik, mint a magyar filmeeknek, a céges logók kiverik a néző szemét :D
A sztori alapja röviden annyi, hogy egy meglehetősen csóró család autóbolond csemetéje kap egy ajándék autót ... egy ütött-kopott fekete őskövületi Volgát. Persze az autó származása kissé ködös, és persze nem annyira örül neki, míg rá nem jön arra a meglepő tulajdonságára, hogy tud a járgány repülni, nem is akár hogyan.
Értékelés: Nem írok számokat, mert nem lehet egyformán értékelni az amerikai filmekkel, de viszonylag nézhető. Állítólag be fogják hozni hazai mozikba még tavasszal.