106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    "sztorija ami tarantinónál azért nem erősség"
    Pffff... ok:D

#54484: szerinted
  • Tyler1
    Villámtolvaj - Percy Jackson és az Olümposziak

Már hiányom volt az idétlen filmek kategóriában, de ez most megadta a hatást.
    A történet szerint Poszeidon fia, ellopja Zeusz villámját, azért az Istenek háborút akarnak indítani, kivéve ha még idő előtt visszakapja a kis játékát. Szóval láthatunk egy görög mitológiába ágyazott high school filmet, szép fiúkkal, szép lányokkal, szép istenekkel.
    Szép számmal akadt a híres név a szereplőgárdában, még a CGI is elfogadható mondjuk hd-ben, szóval próbálták azért szépen és gusztzsosan tálalni a szart. De mivel az film koncepciója alapjaiban egy semmi, egy nulla, ezért nem is fog túl sokat adni.
    Egyszernézős, esős délutáni filmcseke mikor tényleg nem tudod h mitcsinálj. De görögöknek és/vagy görög mitológia pártiaknak szülői felügyelettel ajánlom, mert én is többször éreztem h ennek most kell végetvetni.
    5/10
  • Justil
    lassan nekem is ideje volna nekiülnöm az éves LotR és Matrix trilógia-nézésnek :)
  • Justil
    egyetértek abban, hogy az első a legjobb, viszont a három együtt az igazi szerintem, történetileg is :P
  • Kmarha
    ohh meg nekiálltam a Mátrixnak is.. hogy ez a film már 11 éves.. gyorsan megy az idő.

Még csak az elsőt néztem meg, de a véleményem 11 év után sem változott. Ez így volt jó, megvolt a vége, kész, nem kell folytatni. Sajnos megtették. Mindegy, vizuális kényeztetésnek még jó lesz a másik két rész, történetben viszont az EGY az igazi (még ha bizonyos részein ma már csak jókat mosolygok..).
  • Kmarha
    nosztalgiáztam picit.

Halálos fegyver 1-2-3-4

Mindegyik egy remekmű a maga nevében. Az első a kedvencem, a másodikon valahogy úgy érzem, hogy a készítők szándéka az volt, hogy legyen még durvább, még ütősebb, akkor is ha ez a hangulat rovására megy (szerencsére nagyon nem). A 3. rész volt számomra talán a leggyengébb, komolyan, igazából alig van benne emlékezetes rész. A végső csata meg.. bahh, már most alig tudok visszaemlékezni, pedig vagy 5.ször láttam.
    A 4 viszont teljesen korrekt. Megöregedtek, megváltoztak, de azért még oda tudnak kenni ha muszáj (főleg a végén a stáblista tetszet.. a képek, a zene, látszik hogy ez egy jó baráti társaság, akik összejöttek lezárni a történetet). Azt hittem hogy csak a régmúlt szépítette meg az emlékeimet, de újra nézve rá kell jöjjek, ez nem így van. A mai napig megállja a helyét mindegyik. :)
  • Justil
    egyszerűen nem fog meg, és kész. talán ha nem lenne mindenki által agyon dícsérve, akkor le is tojnám, de mindenki odáig van érte, meg vissza, és nem értem, hogy miért :)

ez van...ízlések, és pofonok. Inglorious Basterds, Death Proof, Sin City (ok, ott csak segédkezett)..ezeket bírom nagyon :)
  • sandor8206
    nekem a basterds meg a halálbiztos nem jött be annyira, bár ott K. Russel nagyon cool :-)
    sztem a legjobb a Kutyaszorítóban. PF is rendben van
    Nem tudom miért de a J. Brown is bejön nagyon, a sztorija ami tarantinónál azért nem erősség, tehát szól is valamiről :-) de itt az is "rendben" van, zene meg mint mindig zseniális
    Kill Bill-nél meg nem tudom miért de az első rész nagyon tetszik, bár oda vagyok a régi kung-fus Bruce lee filmekért
    várom a következő munkáját
  • Rundstedt17
    na jah ez a kettő jó filmje a többi borzalom
  • Rundstedt17
  • xxxpaulxxx
    Kill Bill?
    Jackie Brown?
    (a többi rendezése is nagyon jó, de ezeket nem szarozhatja le senki)
  • Jagumo
    Ez az egyik a másik, hogy ajánljatok már valami ütős horrot :P
  • ProGabe #54480
    engedj be
  • Jagumo
  • Kicsikiraly
    Inglorious Basterds?
  • Csak77
    Éppen, hogy a Pulp Fiction Tarantino egyik jó filmje. A másik a Kutyaszorítóban. A többi valóban szar.
  • PJack
    miért tartod szar filmnek?
  • Justil
    én pl nagyon bírok egyes tarantino filmeket, de a pulp fiction nekem abszolute nem jött be, rémesen szar filmnek tartom.

tudom tudom, abszolut kisebbségben vagyok ezzel a véleményemmel :))
  • mikiking
    De egy érdekes fordulatot ad a dolgoknak
  • Tyler1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az se sokkal ötletesebb h a nagyon okos ügyész a végén telenapalmozza a börtönt :)
  • mikiking
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mégse lehetett az a vége,hogy a film elején szenvedő fél idővel főgonosszá vált,majd kiirtja a nagy kutyákat,meg az összes rendőrt,meg a fél várost ,és él boldogan

De nekem sem tetszett a vége :D
  • CSOCSO
    Law abiding citizen. Szamomra ez ugy ledontotte a Taken-t a tronrol hogy csak na (marmint az ilyen akcio filmek teren)

9/10 nagyon elveztem de a vege nem tetszett annyira amennyire a film tobbi resze.
  • xxxpaulxxx
    Jaja! Nekem külön tetszett, hogy olyan jól visszaadták a 80as évek fílingjét (bár nem éltem még akkor:D), hogy ilyet még magyar filmben nem láttunk:)
    Remek film!
  • Jim Morrison
    egyetertek, tarantino a Zisten ! :D
  • Kicsikiraly
    még nem-e láttad? :OOOO

amúgy a harmadik az sztem még jobb mint az első
  • PJack
    Ocean's 11

rosszabbra számítottam. jó kis rablós film, lehet hogy a nagy színészekkel akarták eladni de mindenki hozta azért a tőle elvárt teljesítményt. csak julia robertset utálom még mindig :(
    zenék is passzoltak, nem unatkoztam, jó szórakozás volt

7/10

másik kettő is van ilyen jó? mer akkor meglesem azokat is.
  • stonesour
    Vicces az a zene :D
  • motyodlee
    Fehér tenyér

Magyar filmről van szó, nevezetesen Hajdu Szabolcs filmje. A vágás az operatőri munka a zene-hang az én szememben szinte könnyfakasztó, mivel ilyen remekeket is fel tudunk mutatni. 8/10
  • Kicsikiraly
    és azért ott van az inside joke a Cool guys don't look at explosionsra utalással :D
  • stonesour
    nem lesz rossz
  • tommygear

• stonesour
    Az a haj Samuel L. Jacksonnak :D
  • dragon11
    1szó:

Lol
  • Szabi84
    rúgj picsán jobb lett volna
  • Doddy a düdő
    újabb zseniális szójáték. gratulálok a fordítónak
  • stonesour
    de ez még attól is durvább. Pedig 100%-ig biztos voltam benne, hogy ezt nem fogják magyarítani... csak gratulálni tudok
  • Kicsikiraly
    aztarohadt :O minek kellett EGYÁLTALÁN lefordítani? A kickass tökéletes lett volna magyar címnek is...
  • motyodlee
    ez borzalmas, mint a magyarított címek általában
  • Tyler1
    baszkiiiiii most szedtem le, mondom legyen vmi jó filmem mára xDD mindig ez van, ha vmi régebbi filmet leszedek másnap már viszont látom a tv-ben
  • jAsOn VoOrHeEs
    Akit érdekel, ma este 22:15-től a DunaTV-n Ponyvaregény. :)